- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Ay çok sevindim ilk mayıs bebemiz olacak inşallah allah kazasz belasız kucağına almayı nasip etsin canım pazartesi dua ediyor olacağız sana ne güzel böyle doktorlar yok İşte şükret doktoruna canımKızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
Kuzum masallah zeynebine kilosu cok iyi bence :) kizi zorla yerinden edeceksiniz gelince hesabini sorar sana :) canim benimde em büyük korkum suni sanci ama sonrasinda bebisimi dusunuyorum korkular geri gidiyor rabbim hayirlisini versibn korkma rabbim kolayligini verir bol bol dua etCanım seni heyecan basmış bence, hormonlardan böyle hissediyorsun hiç korkma herşey çok güzel olacak :)
Aynen canım çok sağol, hayırlısıyla Rabbim nasip etsin :)
Evet çok kötü şeyler duymuştum herkes çok olumsuz konuşuyor, bence denemekte fayda var :)
Ben de öyle okumuştum canım ama doktorum Sancı bebeği döndürebiliyor bile neden kanala girmesin dedi. O mantıkla kanala girip saatlerce acı çekip açılma olmayan da var direk sezeryan düşünelim. Gerçekten içime sindi, karnının aşağı inmemesini de dert etme bence.
Sağol canım 3750 lerde teyzesi :)
Totonu yerim Zeynoo :):)Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
Sağolasın ya inşallah söyleyince bile heyecanlanıyorumAy çok sevindim ilk mayıs bebemiz olacak inşallah allah kazasz belasız kucağına almayı nasip etsin canım pazartesi dua ediyor olacağız sana ne güzel böyle doktorlar yok İşte şükret doktoruna canım
Sağol kuzum ya fena soracak bana bi rahat bırakmadın diye ama daha ne yapayım doğurup evlendirecem biraz daha beklersemKuzum masallah zeynebine kilosu cok iyi bence :) kizi zorla yerinden edeceksiniz gelince hesabini sorar sana :) canim benimde em büyük korkum suni sanci ama sonrasinda bebisimi dusunuyorum korkular geri gidiyor rabbim hayirlisini versibn korkma rabbim kolayligini verir bol bol dua et
Ahh ahh keşke meleyim kendi kendine gelse keşkee :)) o mis ellerine kavuşsam sağol teyzoş inşallah :*Totonu yerim Zeynoo :):)
Gelll öyle bi apansız, annenin elleri yansın ellerinde :):):) Dinleyelim kuzu o zaman :)
Canım benim de geçen hafta 2500 idi hiç de Kilo almamıtı Son bir hafta minyon olacak dedi ama bugün 2990 olmuş . Üzülme bence buyur daha . Hem 2500 normal.@egemenhalit canim bizim seninle günümüz ayni. Bebisin kac kilo benim gecen hafta 2.500 kgdi dr minyon dedi canim sıkıldı seninkini merak ettim
Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
Amann masallah diyelim o cesaret hic gitmesin :) hahaha dogsunda bi hayurlisiyla sorsun artik yapacak bisey yok :)Sağolasın ya inşallah söyleyince bile heyecanlanıyorumamin inşallah çok sağol doktorum harika zaten Şükürler olsun :)
Sağol kuzum ya fena soracak bana bi rahat bırakmadın diye ama daha ne yapayım doğurup evlendirecem biraz daha beklersem
Yok hiç korkmuyorum şükür canım belki de cahil cesareti herşey güzel olacak inşallah
Olmadı bidaha bebiş olursa oraya gideceğim herkes pek memnun oradanSağolasın ya inşallah söyleyince bile heyecanlanıyorumamin inşallah çok sağol doktorum harika zaten Şükürler olsun :)
Sağol kuzum ya fena soracak bana bi rahat bırakmadın diye ama daha ne yapayım doğurup evlendirecem biraz daha beklersem
Yok hiç korkmuyorum şükür canım belki de cahil cesareti herşey güzel olacak inşallah
Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
Valla şimdi şunu mırıldanıyorum toist anne oluyor sıra da bize geliyor tey tey teyAmann masallah diyelim o cesaret hic gitmesin :) hahaha dogsunda bi hayurlisiyla sorsun artik yapacak bisey yok :)
Kizlar haci seriften cikolatalarimiz geldi.. Cok guzel gorunuyorlar.. Kiyamadim paketi acmaya ama bekledigimden guzel gorunuyorlar.. Hediye helva gondermisler ve en guzeli artan stickerlari bana gondermisler.. Mutlu oldum.. Cikolata almayanlar varsa tavsiye ediyorum.
Onumuzdeki salı dogum yapicam kismetse. Pzt. Gunu anestezi dr.ile gorusucem ve kan tahlilleri yapilacak. Ilk dogumumda epidural yapılmıştı. Ameliyattan once bir sakinlestirici vuruyorlar. Inan ne stres ne baska birsey kalmiyor. Bulutlarda geziyorsun sanki. Hic korku kalmıyor.Kızlar merhaba öncelikle herkese bebişlerine hayırlısıyla kavuşmasını diliyorum kavuşanlara da birlikte sağlıklı uzuuuun yıllar dilerim. ben 39.haftama girdim ama prenses dönmediği için doktorum hftaya gün vericek sezeryan için bana ve epidurali öneriyo ama benim için iğnenin acısı ameliyatta hissedilen duygular vs. daha önemli kaygılarım var örneğin pıhtı atması gibi riskli bi durum oluşabilirmi yada alerjik astımım var aspirin ve penisilin alerjisi..epidurale konan ilaçlardan korkuyorum...bir an önce anestezi dr.umla konuşmam lazım sanırım yoksa bu endişeler beni bitiriyor. Size epiduralden önce kan tetkikleri yapıldımı aynı gün mü yapıldı öncedenmi? birde epiduralden önce sakıinleştirici isteyebiliyormuyuz acaba?
Ben.koskaninkini gormedim canim ama o da baya uygunmus.. Benim.bunda daha cok bebisin ismini yazmalari hosuma gitti.. Baska alternatif de yoktu aldim.. Koskaninki de guzeldir belki sonucta hepsi yenilip bitecek cok da takma kafana..Bende almak istiyorum ama eşini ikna edemiyorum..bugün koskaya gittim 32 li 12 lira oradan alip ta memnun kalan var mi acaba
Bende aak
Ayyy evet yaa nasul.heyecan yapiyorum gizemcum hergun ruyama giriyor hayurlisiyla bi dogsalardi ama bu gidisle biz en son mayis annesi olucaz gibi senin oglrn zaten gununu bekler bende zeynepten sonra erken olma ihtimalini iyice kaybettimValla şimdi şunu mırıldanıyorum toist anne oluyor sıra da bize geliyor tey tey tey
Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
arada bir kasılma oluyo ama dünkü gibi düzenli değil canım. bebek tersken suyum gelcek diye korkuyorum. yarın doktorum ne derse kabul edicem, normal doğuma ısrar etmiycem karar verdim :)Amin tatlım sağol :), senin ağrıların ne durumda peki
canım benimle doğum tarihin aynı gün görünüyo ve benim kızım da dönmedi. büyük ihtimalle haftaya gün verecek. benim de aklımda aynı sorular var. epüdurel olan arkadaşlara sordum alerji testi yapılmadığını söylediler ama ben de hastaneye sormayı düşünüyorum.Kızlar merhaba öncelikle herkese bebişlerine hayırlısıyla kavuşmasını diliyorum kavuşanlara da birlikte sağlıklı uzuuuun yıllar dilerim. ben 39.haftama girdim ama prenses dönmediği için doktorum hftaya gün vericek sezeryan için bana ve epidurali öneriyo ama benim için iğnenin acısı ameliyatta hissedilen duygular vs. daha önemli kaygılarım var örneğin pıhtı atması gibi riskli bi durum oluşabilirmi yada alerjik astımım var aspirin ve penisilin alerjisi..epidurale konan ilaçlardan korkuyorum...bir an önce anestezi dr.umla konuşmam lazım sanırım yoksa bu endişeler beni bitiriyor. Size epiduralden önce kan tetkikleri yapıldımı aynı gün mü yapıldı öncedenmi? birde epiduralden önce sakıinleştirici isteyebiliyormuyuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?