2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yazmayı unuttum arkadaşlarımdan biri sakinleştirici iğne olmuş ve çok rahat geçtiğini söyledi.

Ya kızlar ben ilaçları çok başladım. Magnezyum Bi hafta oldu içmeye li.kan şurubu sa öyle . Napim basliyimmi yine yoksa bırakayim mi artık

[Q="hukukcu_, post: 40736468, member: 534561"]Ben.koskaninkini gormedim canim ama o da baya uygunmus.. Benim.bunda daha cok bebisin ismini yazmalari hosuma gitti.. Baska alternatif de yoktu aldim.. Koskaninki de guzeldir belki sonucta hepsi yenilip bitecek cok da takma kafana..[/QUOTE]

Öyle tabiki isim yazmalari çok ince.herkes memnun zaten sipariş verenlerden.biraz daha iknaya calisayim bakalim:))

Oyle

Ne güzel yazmışsın hepimizi ağlatıcaksın çok doğru bir şey var ben de bu vesileyle söylemek istiyorum burası bu forum sizler olmadaydınız bu süreç bu kadar güzel ve hızlı geçmezdi ben de kendi adıma hepinize çoook teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. Doğumu gerçekleşenlere allah analı babalı büyütmeyinasip etsin biz kalanlara da kolay doğumlar diliyorum.

bu aralar kimin doğum haberini veya doğuracagı günü duysam ağlamaya başlıyorum iyiice duygusallaştık , sizinde cok az kaldı kavuşmanıza cok heycanlı :)

Allah korusun seni çocuklarına ve eşine bağışlasın cnm. Hayırlısıyla bir doğursaydık.

amin bitanem. ben de aynı şeyleri düşünüyorum. iyi ki varsınız güzel anneler. sizi seviyorum BACILARIM

Geldimmmm kizlarrr :) sukur 3300 gr olmus. Suyun herseyin iyi allttn muayeneyi 1 hafta sonra ac karna gel sabahtan gel dedi. Cati muayenemi oyle yapacakmis. Ama her an suyun nisaninda gelebilir artik dedi. Sukur kuzum iyi. Ay cok rahatladim:)))
aaa hani bugün çatı muayenesi olacaktın. neden yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…