- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
beni anlatmışsın. valla ben de ne zaman güzel haberleri alsam ağlıyorum. ama mutluluktan.bu aralar kimin doğum haberini veya doğuracagı günü duysam ağlamaya başlıyorum iyiice duygusallaştık , sizinde cok az kaldı kavuşmanıza cok heycanlı :)
Tesekkur ederim canim:)Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım :)
bize de dua et güzel anne.Tesekkür ederim canim,firsatim oluncA yazacagim dogum macerami:)
Canım benim de geçen hafta 2500 idi hiç de Kilo almamıtı Son bir hafta minyon olacak dedi ama bugün 2990 olmuş . Üzülme bence buyur daha . Hem 2500 normal.
@egemenhalit canim bizim seninle günümüz ayni. Bebisin kac kilo benim gecen hafta 2.500 kgdi dr minyon dedi canim sıkıldı seninkini merak ettim
Bekliyoruz bakalım daha sende ne var ne yokselam
durumlar nasıl..
İnşallah canım çok teşekkür ederiz, evet gerçekten zaman geçmiyor ama şuan bir Rahatlık çöktü ki üstüme sorma :) bir de doktorum hep birgün bile çok önemli Tuba diyordu şimdi iyice anladım. Kesinlikle güven şart güven olmayınca anne de tedirgin olur bebeğe yansır. Biz Kozyatağı central hospital- figen hanıma gidiyoruz canım :)Masaallah canim sana ve bebeğine..inşaallah saglikli bi şekilde alirsin yavrunu kucagina..ne guzel zamanini bekledin ve doldurdum.darisi bizlerin basina son zamanlar sanki hic geçmiyor.doktorunun ve senin yaklasimini da çok yerinde ve doğru buluyorum.guvenmemiz gerekiyor.hangi hastane hangi doktora gidiyordun
Hiç korkma, ohh mis kokuluyu kavuşuyorsun inşallah. Allah kolaylık versin :)Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
Aynen aynen bak doğmadı hepimize şok oldu :))) artık siz de ümidi kestinizAmann masallah diyelim o cesaret hic gitmesin :) hahaha dogsunda bi hayurlisiyla sorsun artik yapacak bisey yok :)
Olmadı bidaha bebiş olursa oraya gideceğim herkes pek memnun oradan
Gözü kapalı tavsiye ederim harika bir hastane gerçekten.Valla şimdi şunu mırıldanıyorum toist anne oluyor sıra da bize geliyor tey tey tey
Sağol canım benim, Allah razı olsun. Erken geç ne farkedeer aslında Rabbim yazmış gününü, İkimiz de sağlıkla kavuşacağız bebişimize gör de bak :) yakın olacak tarihleri de sorular sorup yardım alırız birbirimizden inşallahAllah yardimciniz olsun insaAllahh Hayirli haberini bekliyoRuz.
toist canim masaAllah zeynep ne kadar sabirli bir kiz olacak masaAllahh :) ikinizde sagliklisiniz cok sukur vuslata son 5 hadi insaAllahhhh
arada bir kasılma oluyo ama dünkü gibi düzenli değil canım. bebek tersken suyum gelcek diye korkuyorum. yarın doktorum ne derse kabul edicem, normal doğuma ısrar etmiycem karar verdim :)
Ben de magnezyumu bırakmıştım 36 da ama kan a devam et deryyacım. Doğum sonrası çok ihtiyacımız olacak. Çok ciddi şeyler duydum arkadaşlarımdan.Ya kızlar ben ilaçları çok başladım. Magnezyum Bi hafta oldu içmeye li.kan şurubu sa öyle . Napim basliyimmi yine yoksa bırakayim mi artık
Geldimmmm kizlarrr :) sukur 3300 gr olmus. Suyun herseyin iyi allttn muayeneyi 1 hafta sonra ac karna gel sabahtan gel dedi. Cati muayenemi oyle yapacakmis. Ama her an suyun nisaninda gelebilir artik dedi. Sukur kuzum iyi. Ay cok rahatladim:)))
bu aralar kimin doğum haberini veya doğuracagı günü duysam ağlamaya başlıyorum iyiice duygusallaştık , sizinde cok az kaldı kavuşmanıza cok heycanlı :)
amin bitanem. ben de aynı şeyleri düşünüyorum. iyi ki varsınız güzel anneler. sizi seviyorum BACILARIM
Sen de hayırlı haberlerle gel tatlım, Görkem bey e selam söyle, ne güzel şeyler yazmışsın. Gerçekten hepiniz iyi ki varsınız, Allah eksik etmesin :)bizim de yarın randevumuz var.
bakalım görkem bey görüşmeyeli nasıllar
geçen hafta 3 kgdı
son anlara geldik ya zaman da geçmiyor artık. çok büyük heyecan var...Maşallah kuzuna gözünaydın :)) hayırlısıyla bekle artık yavrunu bakalım ne zaman gelecek :)
Evet bem de çok duygulanıyorum, daha dün karnındaydı bugün kucağında mucize resmen diye düşünüyorum :)
Hayırlısıyla kavuşalım siz de kavuşun inşallah :)
Sen de hayırlı haberlerle gel tatlım, Görkem bey e selam söyle, ne güzel şeyler yazmışsın. Gerçekten hepiniz iyi ki varsınız, Allah eksik etmesin :)
Tamam canım kana devam ozamanSafakmeley in dediği olabilir canım bebeğin dönmüş olabilir. Eğer son dk ya kadar da dönmezse sezeryan olursun biter. Bak bu forumda bile var normalden memnun olmayan. Ya da tam tersi sezeryandan memnun olmayan. Bazen gidişata ayak uydurmak gerek. Herşey elimizde olmuyor maslesef.
Ben de magnezyumu bırakmıştım 36 da ama kan a devam et deryyacım. Doğum sonrası çok ihtiyacımız olacak. Çok ciddi şeyler duydum arkadaşlarımdan.
Tabisi sen hayırlısı ile aradan çık bizde diyelim sıra bize geldi valla yani cidden doğumu böyle heyecanla bekleyeceğimi hiç düşünmedim son raddeye geldim bu günler yaza gelse bitmiştim kesin buna şükürHiç korkma, ohh mis kokuluyu kavuşuyorsun inşallah. Allah kolaylık versin :)
Aynen aynen bak doğmadı hepimize şok oldu :))) artık siz de ümidi kestiniz
Gözü kapalı tavsiye ederim harika bir hastane gerçekten.
Hahah çok iyiymiş ya ben de çıkayım aradan bir dimi, önünüzü açmak lazım :)))
Sağol canım benim, Allah razı olsun. Erken geç ne farkedeer aslında Rabbim yazmış gününü, İkimiz de sağlıkla kavuşacağız bebişimize gör de bak :) yakın olacak tarihleri de sorular sorup yardım alırız birbirimizden inşallah
Allah kolaylaştırsın inşallah işlerimizi.kolay kolay doğumlarımız olsun.çocuklarımızı da alsalar hastaneye ne iyi olurdu.off of.aynen canım bir şekilde olacak sonuçta acısız doğum olmaz ama ilkinde çok zordu her şey ve yalnızdık şimdi yine kimse gelmeyecek bu defa farklı olarak kızım var o ne olacak kim bakacak benimle birlikte hep 4 yaşında kendime değil eşime ve kızıma üzülüyorum eşimin işi zaten çok zor bir de şimdi doğum bebek kızım ben hepmizle tek başına ilgilenecek ona daha çok üzülüyorum doğum nasıl olacak onu mu düşüneyim eşim kızım ne olacak onu mu yoksa doğum sonrası nasıl iyileşicem ayaklanıcam bilemiyorum çok sıkıntılıyım.
Aynen :)Tamam canım kana devam ozaman
Evet yaz hamileliği zordur şimdiden böyle. Sıcaklıyorum. Senin tam olarak kaçıydı tarihinTabisi sen hayırlısı ile aradan çık bizde diyelim sıra bize geldi valla yani cidden doğumu böyle heyecanla bekleyeceğimi hiç düşünmedim son raddeye geldim bu günler yaza gelse bitmiştim kesin buna şükür
Oh maşallah canım ne güzel işliyor Sürecin. Benim bildiğim sancıların başlayacak kısa süre içinde suyun geliyor çünkü az az. Yarın yine bir git görün derim ben. Hem açılman var hem suyun geliyormuş. Suni sancıyı dener en kötü doktorun.Merhaba arkadaşlar,
Aktif yazmasam da takip ediyorum ve doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Allah hepimizi bir avazda kurtarır inşallah.
Bugün az az suyum geldi. Bardaktan boşalırcasına değildi de sızma şeklindeydi. Dün de muayenede 1 cm açılmam vardı. Hemen doktora gittim. Açılma 4 cm olmuş ama bebek kanala girmediği için hiç sancım yok. Eve gönderdi doktor ve sancıları evde beklememi istedi. Sizce süreç daha ne kadar sürer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?