2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merabalar. Normal doğum için çatı kontorlu ne zaman yapılıyor. 37.hafta da yaptıran var mı
ben doktora sordum yapmayacakmısınız çatı muayenesi bana diye? benim boyum 180 cm. doktor senin için gerek yok bebek zaten pelvisde dedi. sonra açıklama yaptı. biz 160'ın altındaki annelerde yapıyoruz genelde yada sana göre bebeğinin kilosu 4 kilo olsaydı yapardık dedi. demekki onlar için bir orantı var ona göre yapıyorlar. benim bedenime göre bbeğim küçükmüş ve pelvisede girdiği için gerek görmedi. ama yaptıranlar genelde 38. haftada yapıldığını söylüyorlar.

Evet canım pzt son. Ben de öyle biliyordum suni sancıyla ters duran bebek Dönüyor bile neden açılman olmasın tamamen rahmine bağlı dedi. Kapalı bir kutu bakalım nasıl olacak. Ben beklemeyi önermiyorum dedi, zaten kilo olarak önde. Ben de istemiyorum zaten canım. Riskli bir durum.

Ya kızlar ben ilaçları çok başladım. Magnezyum Bi hafta oldu içmeye li.kan şurubu sa öyle . Napim basliyimmi yine yoksa bırakayim mi artık
magnezyumu bana doktor bıraktırdı artık. ağrı ve kasılmaların artık olabilir doğumunu başlatacakmış onlar. ama kan hapını doğumdan sonra da kullanıcam ben kanım düşük. onu ihmal etme sende canım. doğumda normalde sezeryanda olsa kan kaybedeceksin depoların boşalacak. çok faydası olacak sana.

Çok teşekkürler toist. Günlerimiz aynı sayılır seninle. İnşallah suni sancıya gerek olmadan bir kaç gün içinde alırız kucağımıza. Yarın tekrar gel dedi nst için. Bakalım ne olacak.

herkese merhabalar :)
hamileliğimin 38. haftası içerisindeyım bebeğim son bir haftadır daha öncekilerden çok daha fazla hareketli normal mi , aranızda da böyle olanlar var mı :) sevgilerrr...

ah kızlar 9 ay ne kadar çabuk geçti değil mi? yada buradan mı bakınca öyle geliyor acaba? bugün şöyle bir düşündüm de hamileliğim zorlu geçsede çok sevdim ben hamileliğimi. bebeğimin sadece benle olduğunu, bana ait hissiyatını çok sevdim. onu hissetmeyi, onu kontrol altında tutabilmeyi çok sevdim. hem hiç bitmesin diyorum hemde çok özlem var içimde kucağıma almak için inanılmaz bir heyecan var. ne karmaşık birşeymiş annelik duyguları. son 10 güne girdik ve hala inanamıyorum. 9 ayı devirdik. herkese herşey için teşekkürler. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

canım senn adına sevndm en azından belrtilerin var ne güzel :) kuzenim geçen hafta doğum yaptı 4 cm açıklıkla 1 hafta bekledi. ama onun suyu gelmemişti. sancısı da yoktu senn gibi. 1 hafta sonra kanaması başlayınca suni sancıyla doğumu başlattılar. yani uzun da olabilir suyun geldiği için kısa da sürebilir. Allah kolaylık ve sabır versin. şimdiden hayrlı doğumlar

Allah bağışlasın maşallah ne kadar tatlııı :) Sağlıkla huzurla büyütün canım, sütün şifa olsunnn

maşşallah sana maşşallah. allah uzun güzel ömürler nasip etsin sana. analı babalı büyü inşallah. gözün aydın canım. darısı başımıza inşallah.

boym 165. ama doktor yarın çatı muayenesi yapacak :))

ağlattın beni ya
maşallah bebeişe. yağmur teyzesi yer onu. maşallah.
darısı başımıza

Ya kızlar ben ilaçları çok başladım. Magnezyum Bi hafta oldu içmeye li.kan şurubu sa öyle . Napim basliyimmi yine yoksa bırakayim mi artık
Mrb magnezyumu içme bence doğumu geciktiriyomuş kasılmayı engellediğinden. Doktorum bana böyle demişti. Kan hapına devam ediyorum vitamine de.

Geldimmmm kizlarrr :) sukur 3300 gr olmus. Suyun herseyin iyi allttn muayeneyi 1 hafta sonra ac karna gel sabahtan gel dedi. Cati muayenemi oyle yapacakmis. Ama her an suyun nisaninda gelebilir artik dedi. Sukur kuzum iyi. Ay cok rahatladim:)))
Maşallah yavruna, ama neden aç karnına gel dedi ki ??

bizim de yarın randevumuz var.
bakalım görkem bey görüşmeyeli nasıllar
geçen hafta 3 kgdı
Güzel haberlerle gelin inşallahhhh :)

Maşallah yavrunaaaa :)

Allah yardımcınız olsun bi avazda kurtulun, squat hareketinin açılmayı artırdığını okudum deneyin isterseniz

Ben de 1.80 'im bebeğimde normal boyutlarda ama ona rağmen yaptı çatı muayenesi, anlayamadım :S:S

Bu nasıl bir güzelliktir yaaaaa, maşallah barekallahhhhh, sağlıkla mutlulukla büyüt inşallahh

Aynen :)

Evet yaz hamileliği zordur şimdiden böyle. Sıcaklıyorum. Senin tam olarak kaçıydı tarihin
25 mayıs son tarih canım 15 mayıs gibi içime doğuyor Benim

Ben daralmaya başladım üzerimde bir gerginlik ağlama isteği var böle duygusal oldum böle şeyler yaşayanlar varmı kızlar

Canım maşallah maşallah allah bağışlasın gözlerim dolu dolu yazıyorun darısı başımıza masum bebeğin sen ve eşin sağlıkla kalın inşallah

inşallah bitanem
ay biran önce sağlıklı doğun bebişler ya

Ayy hadi hayirli olsun. Darisi başımıza:) merak ettiklerimi sorabilirmiyim? Oncelikle ilk dogumda sezaryenmiydi? Bana dr.um bu dogumun biraz daha zorlayabilir dedi ayni yerden 2.kez acacagiz sonucta dedi. Diger bir merak ettigimde evdeki ufaklikla nasil bir süreç gecirdiniz? Hastaneye gitme onun evde kalmasi bebegi gordugunde tepkisi vs. vs. Cok sordum biliyorum ama stresten uykularim kaciyor. Tecrubelerinden faydalanmak isterim

Merhabalar kızlar öncelikle yavrularını sağ salim kucaklarına alan annelerimizin gözü aydın olsuuun ve darısı başımıza ben de bugun çatı muayenesi oldum dün sancım vardı nst de bugun yok doktorum da buna dayanamıyon normali nasıl yapacaksın dedi bildiğiniz gerildim korktum yaaa zaten herkes baskı yapıyo daha olmadı mı diye resmen mutsuz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…