2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Takma hic tatlim. Gelecegi gun hangisiyse o zaman gelir. Sanki senin elinde. Siparislemi geliyor sanki.
ben 38+4teyim ve yarın randevum var. iki hafta önce çatı muayenesi yapacaz demişti. inşallah son dk golu atmaz
hadi hayirlisi banada dedi ama bgn o kadarda hazirladim kendimi:) ama yapmadi. Bende 38. Haftaya girdim

Hadi gözün aydin canım ne mutlu sanaki böyle pozitif bir doktorun var. İnşallah herşey gönlünce olsun, rahat bir doğumla al kucağina Zeynebini inşallah. Darısı hepimizin başina:)

allah anali babali buyutsun cnm:) darisi bizim basimiza gun sayiyoruz hepimiz icin guzel dogumlR ins :)

herkese merhabalar :)
hamileliğimin 38. haftası içerisindeyım bebeğim son bir haftadır daha öncekilerden çok daha fazla hareketli normal mi , aranızda da böyle olanlar var mı :) sevgilerrr...
Ewt doktor gunde 10 kere hareket etse yeter dedi bn hareketinden uyuyamiyorum:)))
ay cnmm ne guzel yazmissin :) ewt hem bu hareketleri onunla karnimdaki bagimida ozleyecegim. Kucagima alip koklamakta istiyorum:) her turlusu iyi yada kotu cok guzel duygular:)))

millet 42. haftaya kadar bekliyo,takma milletin dediğini

Merhaba canim hayurlisiyla al bebegini kucagina ins, sunnet konusunu bizde arastirdik ve yeni dogan sunnetine karar verdik, yalniz benim d o ktorum ilk gun olmamasini ilk hafta zorunlulik disinda bebegi anneden ayirmanin dogru olmayacagini, dogdugunda zaten yeni ortam onu sasirtacagi icin birde ameliyathane girmesini saglikli bulmadigini soyledi, hem ilk hafta rutin kontrollerinizi sarilik durumu olursa onu atlatirsiniz 7.gun daha uygun bence dedi, bizede mantikli geldi kararsizdik gun konusunda , o yuzden ins 7.gun yaptiracagiz..
kntsz masaallah bebegine canim, hayirli olsun:)@toist masaallah zeynep e saglikla gelsin ins:)

Bugün bebeğim çok hareketsiz çok korkuttu bizi öğlen yaklaşık 2,5-3 gibi azicik kipirdadi, doktorumu aradım ulaşamadım başta, yarın için randevu alayım dedim hastaneyi aradım tüm gün doluymuş, cuma zaten tatil, cumartesi de izinliymis, çok panik oldum bi an, neyse en son doktora ulaştım sabah erken gel aradan alayım dedi

Kızlar iyi dilekleriniz için sağolun pek giremiyorum nete. Ama kısaca yazayım sezaryan oldum, hiç ağrım acım olmadı desem yeridir. Sondanın çıkışı ameliyat ağrısından çoktu öyle diyeyim yani. Ayağa kalkarken başınız dönüyor bir de o var. İki gecelik bir pijama götürdüm hepsini kullandım. İlk gece zor geçiyor hem sizin hem bebek için. Yorgunluk uykusuzluk yanınızda iki kişinin olması daha iyi olabilir. Sütüm var ama ememiyor bebek hastanenin maması da gaz yaptı kendi mamamı götürmüştüm iyi ki götürmüşüm yedi de rahat ettik. Açlıkta çok ağlıyor kan şekerleri de düşüyor. İlla anne memesi diye aç bırakmayın bebeği şırıngayla verin yoksa perişan oluyorlar. Bakalım yarın silikon meme ucu alıcam inşallah onla alır. Dualarımdasınız siz de beni ve oğlumu dualarınızdan eksik etmeyin. Özellikle bir şey eormak isteyen olursa mesaj atarsa daha kolay cevaplarım. Bildirşmlere bakamıyorum çünkü pek. Medipol megada doğum yaptım. Hastaneyle ya da doğumla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya öalışırım

Canım hayırlı olsun sorularımı yazıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…