Ay çok güzel haber darısı başımıza detayları da yaz bir araBebeğim kaçtığım gecenin sabahında sezeryanla 3300 gr dünyaya geldi sürekli emiyor ve kaka çabası şimdi 2 günlüğüz eve çıktık Rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum çoooooook
Eki Görüntüle 1511920
Bebeğim kaçtığım gecenin sabahında sezeryanla 3300 gr dünyaya geldi sürekli emiyor ve kaka çabası şimdi 2 günlüğüz eve çıktık Rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum çoooooook
Eki Görüntüle 1511920
Bilmiyorum canim yani sanirim sancim var diye her an suyun nisanin gelebilir dedi bana.Maşallah yavruna, ama neden aç karnına gel dedi ki ?
yapmadi kuzumm carsamba sabah ac karna gel dedi. Sancim var zaten gunu geldi diyemi bilmyorum her an hazir ol dediaaa hani bugün çatı muayenesi olacaktın. neden yapmadı
Sagol bitanem bakalim :)))Maşallah kuzuna gözünaydın :)) hayırlısıyla bekle artık yavrunu bakalım ne zaman gelecek :)
)
ben 38+4teyim ve yarın randevum var. iki hafta önce çatı muayenesi yapacaz demişti. inşallah son dk golu atmazyapmadi kuzumm carsamba sabah ac karna gel dedi. Sancim var zaten gunu geldi diyemi bilmyorum her an hazir ol dedi
Takma hic tatlim. Gelecegi gun hangisiyse o zaman gelir. Sanki senin elinde. Siparislemi geliyor sanki.Merhabalar kızlar öncelikle yavrularını sağ salim kucaklarına alan annelerimizin gözü aydın olsuuun ve darısı başımıza ben de bugun çatı muayenesi oldum dün sancım vardı nst de bugun yok doktorum da buna dayanamıyon normali nasıl yapacaksın dedi bildiğiniz gerildim korktum yaaa zaten herkes baskı yapıyo daha olmadı mı diye resmen mutsuz oldum
hadi hayirlisi banada dedi ama bgn o kadarda hazirladim kendimi:) ama yapmadi. Bende 38. Haftaya girdimben 38+4teyim ve yarın randevum var. iki hafta önce çatı muayenesi yapacaz demişti. inşallah son dk golu atmaz
Hadi gözün aydin canım ne mutlu sanaki böyle pozitif bir doktorun var. İnşallah herşey gönlünce olsun, rahat bir doğumla al kucağina Zeynebini inşallah. Darısı hepimizin başina:)Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
allah anali babali buyutsun cnm:) darisi bizim basimiza gun sayiyoruz hepimiz icin guzel dogumlR ins :)Bebeğim kaçtığım gecenin sabahında sezeryanla 3300 gr dünyaya geldi sürekli emiyor ve kaka çabası şimdi 2 günlüğüz eve çıktık Rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum çoooooook
Eki Görüntüle 1511920
Ewt doktor gunde 10 kere hareket etse yeter dedi bn hareketinden uyuyamiyorum:)))herkese merhabalar :)
hamileliğimin 38. haftası içerisindeyım bebeğim son bir haftadır daha öncekilerden çok daha fazla hareketli normal mi , aranızda da böyle olanlar var mı :) sevgilerrr...
ay cnmm ne guzel yazmissin :) ewt hem bu hareketleri onunla karnimdaki bagimida ozleyecegim. Kucagima alip koklamakta istiyorum:) her turlusu iyi yada kotu cok guzel duygular:)))ah kızlar 9 ay ne kadar çabuk geçti değil mi? yada buradan mı bakınca öyle geliyor acaba? bugün şöyle bir düşündüm de hamileliğim zorlu geçsede çok sevdim ben hamileliğimi. bebeğimin sadece benle olduğunu, bana ait hissiyatını çok sevdim. onu hissetmeyi, onu kontrol altında tutabilmeyi çok sevdim. hem hiç bitmesin diyorum hemde çok özlem var içimde kucağıma almak için inanılmaz bir heyecan var. ne karmaşık birşeymiş annelik duyguları. son 10 güne girdik ve hala inanamıyorum. 9 ayı devirdik. herkese herşey için teşekkürler. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Evet normal doğum çok istiyorum inşallah bi aksilik çıkmazGunaydin.seninle gunlerimiz ayni hadi hayirlisi.normal mi dusunuyosun?
Maşallah subhanallah çok güzel kuzun annesiBebeğim kaçtığım gecenin sabahında sezeryanla 3300 gr dünyaya geldi sürekli emiyor ve kaka çabası şimdi 2 günlüğüz eve çıktık Rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum çoooooook
Eki Görüntüle 1511920
millet 42. haftaya kadar bekliyo,takma milletin dediğiniMerhabalar kızlar öncelikle yavrularını sağ salim kucaklarına alan annelerimizin gözü aydın olsuuun ve darısı başımıza ben de bugun çatı muayenesi oldum dün sancım vardı nst de bugun yok doktorum da buna dayanamıyon normali nasıl yapacaksın dedi bildiğiniz gerildim korktum yaaa zaten herkes baskı yapıyo daha olmadı mı diye resmen mutsuz oldum
Öyle yapıcam artık sakinleşmeye çalışıyorum bence canım yaamillet 42. haftaya kadar bekliyo,takma milletin dediğini
Merhaba canim hayurlisiyla al bebegini kucagina ins, sunnet konusunu bizde arastirdik ve yeni dogan sunnetine karar verdik, yalniz benim d o ktorum ilk gun olmamasini ilk hafta zorunlulik disinda bebegi anneden ayirmanin dogru olmayacagini, dogdugunda zaten yeni ortam onu sasirtacagi icin birde ameliyathane girmesini saglikli bulmadigini soyledi, hem ilk hafta rutin kontrollerinizi sarilik durumu olursa onu atlatirsiniz 7.gun daha uygun bence dedi, bizede mantikli geldi kararsizdik gun konusunda , o yuzden ins 7.gun yaptiracagiz..Günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı benimki 3660 gr olmuş haftada 300 gr almış ve henüz kanala inmemiş doktorum normal doğum yanlısı idi tercih sebebimde bu yüzdendi ama doğum başlamadığı için ve bebek kilo alımına devam ettiği için çatımda biraz basık ve darmış sezeryan olabilir dedi. Haftaya kadar bekleyip sezeryan günü alıcaz hakkımızda hayırlısı
Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz ben hastaneden çıkmadan halederim dedim ama ...
Hastane konusunda ve fiyat konusunda çeşitlilik çok araştırmalarım devam ediyor:))
Doktorum dışarıdan zaten
Cok tatlı maşallah canim allah uzun ömür versin :)Bebeğim kaçtığım gecenin sabahında sezeryanla 3300 gr dünyaya geldi sürekli emiyor ve kaka çabası şimdi 2 günlüğüz eve çıktık Rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum çoooooook
Eki Görüntüle 1511920
Canım hayırlı olsun sorularımı yazıyorum hemenKızlar iyi dilekleriniz için sağolun pek giremiyorum nete. Ama kısaca yazayım sezaryan oldum, hiç ağrım acım olmadı desem yeridir. Sondanın çıkışı ameliyat ağrısından çoktu öyle diyeyim yani. Ayağa kalkarken başınız dönüyor bir de o var. İki gecelik bir pijama götürdüm hepsini kullandım. İlk gece zor geçiyor hem sizin hem bebek için. Yorgunluk uykusuzluk yanınızda iki kişinin olması daha iyi olabilir. Sütüm var ama ememiyor bebek hastanenin maması da gaz yaptı kendi mamamı götürmüştüm iyi ki götürmüşüm yedi de rahat ettik. Açlıkta çok ağlıyor kan şekerleri de düşüyor. İlla anne memesi diye aç bırakmayın bebeği şırıngayla verin yoksa perişan oluyorlar. Bakalım yarın silikon meme ucu alıcam inşallah onla alır. Dualarımdasınız siz de beni ve oğlumu dualarınızdan eksik etmeyin. Özellikle bir şey eormak isteyen olursa mesaj atarsa daha kolay cevaplarım. Bildirşmlere bakamıyorum çünkü pek. Medipol megada doğum yaptım. Hastaneyle ya da doğumla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya öalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?