2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu arada benimruh halimde olumsuz yönde h değişiklik var anlayamıyorum evde annemle eşime terör estiriyorum resmen yazık sürekli iyi misin demeleri acayip geriyor beni sinir yapıyor, bide hergün kayinvalide arıyor sancin var mi diye valla telefonu acasim gelmiyor sanki dogursam haberi olmayacakOff niye böyle oldum ben yaa

Canım maşallah kuzuna ve sana.inatçı kız çıkmak istemiyor ama çıkmadığı da iyi olmuş güzel kilo alnuş maşallah.canım suni sancı almadım ama aşamalı olarak artırıldığını biliyorum.hayırlısıyla belki gerek de kalmaz gününde sancın gelir ya da suyun inşallah.Allahım kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallah.zeynepcik bekletme anneyi artık hadi.

Tatli birşeyler yiyip biraz soluna uzan canım yanliz kal sessiz bir ortam olsun karnini okşa konuş bebeğinle hareketlerini say inşallah bugün uykusu çok gelmiştir dinlenmek istemiştir annesi

Ayyy evet yaa nasul.heyecan yapiyorum gizemcum hergun ruyama giriyor hayurlisiyla bi dogsalardi ama bu gidisle biz en son mayis annesi olucaz gibi senin oglrn zaten gununu bekler bende zeynepten sonra erken olma ihtimalini iyice kaybettim
Beni de unutmayın kızlar.şükür ki benimki sezeryan olucak sonuna kadar bejlemiycez ama sizinde sona kalmayabilir.ayyy az kaldı şaka maka.

Cok sevindimm cnm. Ne guzel umarim sezeryanda normal dogumda kolay olur herkes icin.allah anali babali buyutsun

Canım çok teşekkürler. doktor da aynı senın söylediğini söyledi. Süreç 1 hafta bile sürebilir dedi. İnşallah o kadar uzamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Herşey yolundadır inşallah

Canım inşallah bir şey yoktur. Bazen bana da oluyor. Sırtıma yastık koyup hafif kaykılarak oturduğumda daha kolay hissediyorum ben hareketlerini. Bi dene istersen.

safakmeley Çok sağol şafak. Bi deneyeyim.

Allahım bu nasıl güzel bir bebek yaaa Rabbim korusun maşallah sübhanallah canım , Allah bağışlasın çok güzel görünüyor ya

37+1 DE DOKTOR KONTROLÜM VARDI 39 HAFTADA GELİRSİN EBE KONTROL EDER DEDİ ACABA ÇATI MUANESİ İÇİNMİ ANLAMADIM SORMAKTA AKLIMA GELMEDİ BU KONUDA FİKRİ OLAN VARMI?

ya ben.. eşimin yaptığı her hareket batıyo bana yaa iyi veya kötü herşeye sinirleniyorum şuanda sinir olmuş suratım asık şekilde bilgisayarla uğraşıyorum üstelik hiç bi sebep yokken...

Aa çok sevindim yazmanıza, suni sancıyla doğum yapan birilerine ihtiyacım var :) Allah bağışlasın oğluşunu inşallah, çok zor oldu mu suni Sancı evresi nasıl geçti :)
Canim kendi sancim hic gelmemisti. verilen sanciyida hissetmedigimden dolayi Miktarini arttirdilar toplam hastaneye yatip cocugumum dogmasi 5 saat surdu. cocuk olduktan sonra hersey gecmis oluyor. cektin agri yada acida hemen bitiyo. Korkulacak birsey degil nasipse ikinci bebegim olacak ve onuda yine normal istiyorum. Cok zor olsa istemezdim.

Allah korusun seni çocuklarına ve eşine bağışlasın cnm. Hayırlısıyla bir doğursaydık.
Allah razı olsun canım hepimizi Rabbim ailelerimize bağışlasın onları da bizlere.ben artık doğumu iple çekiyorum.resmen vakit geçsin diye ya uykuya veriyorum kendimi ya işe.bebeğimize kavuşsak herşey çok daha kolay olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…