- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
Canım maşallah kuzuna ve sana.inatçı kız çıkmak istemiyor ama çıkmadığı da iyi olmuş güzel kilo alnuş maşallah.canım suni sancı almadım ama aşamalı olarak artırıldığını biliyorum.hayırlısıyla belki gerek de kalmaz gününde sancın gelir ya da suyun inşallah.Allahım kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallah.zeynepcik bekletme anneyi artık hadi.Sağolasın ya inşallah söyleyince bile heyecanlanıyorumamin inşallah çok sağol doktorum harika zaten Şükürler olsun :)
Sağol kuzum ya fena soracak bana bi rahat bırakmadın diye ama daha ne yapayım doğurup evlendirecem biraz daha beklersem
Yok hiç korkmuyorum şükür canım belki de cahil cesareti herşey güzel olacak inşallah
Hayırlısıyla kavuşun inşallah canım.Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
Tuzu tamamen kes bol su iç canim hemen iner şişlerin, birde tansiyonunu ölç gün içinde yüksekse mutlaka doktorunla görüşkızlar benim ayaklarım çok şişti ayak bileklerim falansorun belirtisi mi bu??
Tatli birşeyler yiyip biraz soluna uzan canım yanliz kal sessiz bir ortam olsun karnini okşa konuş bebeğinle hareketlerini say inşallah bugün uykusu çok gelmiştir dinlenmek istemiştir annesiBugün bebeğim çok hareketsiz çok korkuttu biziöğlen yaklaşık 2,5-3 gibi azicik kipirdadi, doktorumu aradım ulaşamadım başta, yarın için randevu alayım dedim hastaneyi aradım tüm gün doluymuş, cuma zaten tatil, cumartesi de izinliymis, çok panik oldum bi an, neyse en son doktora ulaştım sabah erken gel aradan alayım dedi
Beni de unutmayın kızlar.şükür ki benimki sezeryan olucak sonuna kadar bejlemiycez ama sizinde sona kalmayabilir.ayyy az kaldı şaka maka.Ayyy evet yaa nasul.heyecan yapiyorum gizemcum hergun ruyama giriyor hayurlisiyla bi dogsalardi ama bu gidisle biz en son mayis annesi olucaz gibi senin oglrn zaten gununu bekler bende zeynepten sonra erken olma ihtimalini iyice kaybettim
Canım bence tuzu kes komple şişlik yapıyor ama bazı gebeliklerde olabiliyor sorun değil diye biliyorumkızlar benim ayaklarım çok şişti ayak bileklerim falansorun belirtisi mi bu??
Safakmeley in dediği olabilir canım bebeğin dönmüş olabilir. Eğer son dk ya kadar da dönmezse sezeryan olursun biter. Bak bu forumda bile var normalden memnun olmayan. Ya da tam tersi sezeryandan memnun olmayan. Bazen gidişata ayak uydurmak gerek. Herşey elimizde olmuyor maslesef.
Haklısın canım hakkımızda hayırlısi olsun
Ben de magnezyumu bırakmıştım 36 da ama kan a devam et deryyacım. Doğum sonrası çok ihtiyacımız olacak. Çok ciddi şeyler duydum arkadaşlarımdan.
aynı yaa ne olsun mayıs 12 de sezeryan olacam..Bekliyoruz bakalım daha sende ne var ne yok
Cok sevindimm cnm. Ne guzel umarim sezeryanda normal dogumda kolay olur herkes icin.allah anali babali buyutsunKızlar iyi dilekleriniz için sağolun pek giremiyorum nete. Ama kısaca yazayım sezaryan oldum, hiç ağrım acım olmadı desem yeridir. Sondanın çıkışı ameliyat ağrısından çoktu öyle diyeyim yani. Ayağa kalkarken başınız dönüyor bir de o var. İki gecelik bir pijama götürdüm hepsini kullandım. İlk gece zor geçiyor hem sizin hem bebek için. Yorgunluk uykusuzluk yanınızda iki kişinin olması daha iyi olabilir. Sütüm var ama ememiyor bebek hastanenin maması da gaz yaptı kendi mamamı götürmüştüm iyi ki götürmüşüm yedi de rahat ettik. Açlıkta çok ağlıyor kan şekerleri de düşüyor. İlla anne memesi diye aç bırakmayın bebeği şırıngayla verin yoksa perişan oluyorlar. Bakalım yarın silikon meme ucu alıcam inşallah onla alır. Dualarımdasınız siz de beni ve oğlumu dualarınızdan eksik etmeyin. Özellikle bir şey eormak isteyen olursa mesaj atarsa daha kolay cevaplarım. Bildirşmlere bakamıyorum çünkü pek. Medipol megada doğum yaptım. Hastaneyle ya da doğumla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya öalışırım
canım senn adına sevndm en azından belrtilerin var ne güzel :) kuzenim geçen hafta doğum yaptı 4 cm açıklıkla 1 hafta bekledi. ama onun suyu gelmemişti. sancısı da yoktu senn gibi. 1 hafta sonra kanaması başlayınca suni sancıyla doğumu başlattılar. yani uzun da olabilir suyun geldiği için kısa da sürebilir. Allah kolaylık ve sabır versin. şimdiden hayrlı doğumlar
Herşey yolundadır inşallah
Hiç bi belirti yok amaaynı yaa ne olsun mayıs 12 de sezeryan olacam..
daha iki hafta var..ama senin az kalmışş..oyyy çok heyecanlı..
Allahım bu nasıl güzel bir bebek yaaa Rabbim korusun maşallah sübhanallah canım , Allah bağışlasın çok güzel görünüyor yaBebeğim kaçtığım gecenin sabahında sezeryanla 3300 gr dünyaya geldi sürekli emiyor ve kaka çabası şimdi 2 günlüğüz eve çıktık Rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum çoooooook
Eki Görüntüle 1511920
ya ben.. eşimin yaptığı her hareket batıyo bana yaa iyi veya kötü herşeye sinirleniyorum şuanda sinir olmuş suratım asık şekilde bilgisayarla uğraşıyorum üstelik hiç bi sebep yokken...Bu arada benimruh halimde olumsuz yönde h değişiklik var anlayamıyorum evde annemle eşime terör estiriyorum resmen yazıksürekli iyi misin demeleri acayip geriyor beni sinir yapıyor, bide hergün kayinvalide arıyor sancin var mi diye valla telefonu acasim gelmiyor sanki dogursam haberi olmayacak Off niye böyle oldum ben yaa
hadi gecmis olsun canim :)çok şükür iyiyiz artık oglum tum borulardan kurtuldu şükür bi kaç gune evimize gelcek
Canim kendi sancim hic gelmemisti. verilen sanciyida hissetmedigimden dolayi Miktarini arttirdilar toplam hastaneye yatip cocugumum dogmasi 5 saat surdu. cocuk olduktan sonra hersey gecmis oluyor. cektin agri yada acida hemen bitiyo. Korkulacak birsey degil nasipse ikinci bebegim olacak ve onuda yine normal istiyorum. Cok zor olsa istemezdim.Aa çok sevindim yazmanıza, suni sancıyla doğum yapan birilerine ihtiyacım var :) Allah bağışlasın oğluşunu inşallah, çok zor oldu mu suni Sancı evresi nasıl geçti :)
Allah razı olsun canım hepimizi Rabbim ailelerimize bağışlasın onları da bizlere.ben artık doğumu iple çekiyorum.resmen vakit geçsin diye ya uykuya veriyorum kendimi ya işe.bebeğimize kavuşsak herşey çok daha kolay olucakAllah korusun seni çocuklarına ve eşine bağışlasın cnm. Hayırlısıyla bir doğursaydık.
olur olur merak etme..Hiç bi belirti yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?