2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masallah canim, Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin :))

Kizlar ayrintilari yazicam demistim gelelim bizim hikayeye:) persembe gunu bebegimin hareketlerinin azaldigini hissettigim icin doktorum cuma sabahi nst ye girmemi soyledi ve sabah nst de hicbur agrim sizim olmamasina ragmen duzenli sancilarim oldugu cikti suyummdaki oranda gitgide artiyordu ve bebisimimde hareketleri cok azaldigi icin acil sezeryana alinmam gerektigini soyledi bi yandan heyecan bi yandanda korku basti hastaneden kacmayi bile dusundum esim zor ikna etti neyse sezeryani kabul ettim ve maceramiz basladi once serum icin damar yolu acilacakti ama heyecandan acilan damar yolundan kan gelmedi nerdeyse yarim saat kan gelmedi serumumuzda takildi ve 3 saat sonra ameliyata alinacaktim Tabi ameliyat saati gelene kadar ben heyecan ve korkudan hatim edecem jnerdeyse salavat getire getire ameliyata girdim once anestezi doktorum beni telkin etmeye calisti hicbisey hissetmeycegimi ve sirtimdan yapacagi igneyi sinek isirigi gibi olacaginj soyledi gercekten oyle oldu igne yapildiktan sonra bacaklarimda bir sicaklik ve ardindan sakat kalmis givi hissizlik oldu ve 5 dk icinde tosunumun sesini duydum ben ki cenazelerde bile aglamayan biriyimdir ama gel gorki tosunumun sesini duydugum an gozlerimden yas dokulmeye basladi gozlerim hemen onu aramaya basladi Allah'im bu nasil bir guzellik benim mi bu tatli sey hayatimin aslinda o an baslasigini anladim hele o kokusu yok mu Rabbime binlerce sukur...yanagini yanagima kondurduklari an sesi kesildi o kadar guzeldiki...sonra bebisimi odaya gonderdiler benide yarim saat sonra gonderdiler esimi gordugum an tekrar aglamaya basladim bana benim kucuk annem dedi evet anne olmustum anneee Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

güle güle büyütün darısı bizlere

Çok teşekkürler toist. Günlerimiz aynı sayılır seninle. İnşallah suni sancıya gerek olmadan bir kaç gün içinde alırız kucağımıza. Yarın tekrar gel dedi nst için. Bakalım ne olacak.
İnşallah canım en güzeli doğal şekilde olması tabi. Yarın bir daha gidecek olman güzel. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

Tatli birşeyler yiyip biraz soluna uzan canım yanliz kal sessiz bir ortam olsun karnini okşa konuş bebeğinle hareketlerini say inşallah bugün uykusu çok gelmiştir dinlenmek istemiştir annesi
Çok uğraştım canım tatlı yedim soğuk yedim uzandım ama bugün bi miskinlik var anlamadım akşam babası poposuna vura vura uyandırdı sanırım biraz kipirdadi:)gündüze göre daha iyi hareketleri, yarın da iyi haberler alırız inşallah

Haha keşke canım bekletmese ya, yarın babasının doğum günü bu gece bize bir sürpriz yapsa keşke :)) sana bişey sorabilir miyim benim hiç ağrım yok mesela bu gece birden sancılanabilir miyim.

Hadi gözün aydin canım ne mutlu sanaki böyle pozitif bir doktorun var. İnşallah herşey gönlünce olsun, rahat bir doğumla al kucağina Zeynebini inşallah. Darısı hepimizin başina:)
Amin canım, evet çok şükür çok rahatlattı beni :)

Gözünaydın canım ne güzel yazmışsın, korkmamalıyız süreçten zor olacaksa da atlatabiliriz. Şu 9 ayda neler atlattık maşallah bebeğine rahat rahat emzir inşallah yavaş yavaş alışacaktır memeye.

Oh ne güzel ya darısı başıma 5 saat çok iyiymiş, bana da açılman olmayabilir dediler ona takıldı kafam. Bazıları neladar Sancı alırsa alsın açılması olmuyormuş.

Oyyy ya ne güzel ya negüzel. Allahım bize de nasip et bu güzel Duyguları yaşamayı. Çok güzel yazmışsın heyecanla okudum. Maşşalh bebeğine canım :)

Canım suyun geldiyse ve açılman varsa sancıların gelmrsi uzun sürmez.açılman ilerliyorda maşallah.kolay bir doğum olır inşallah.benim de ilk doğumumda suyum damla damla gelmişti.3cm açıklık vardı sancı yoktu.sancı bikaç saat sonra geldi.sıcak suyla belini iyice yıka.banyo çok iyi geliyor.sabah güzel haberlerini alırız inşallah

Oyyy ya ne güzel ya negüzel. Allahım bize de nasip et bu güzel Duyguları yaşamayı. Çok güzel yazmışsın heyecanla okudum. Maşşalh bebeğine canım :)
Sagol canim benim..heyecanla seni takip ediyorum insaAllah istesigin gibi bir dogum olur

Ay ben yine ağliyorum ama kendim doğurduğumda da teselli edemeyecekler beni belli oldu:) katila katila ağliycam herhalde. Zaten sulu gözün tekiydim bu hamilelik iyice aglak yapti beni. Allah sizi hiç ayirmasin canım, darisida bizlere olsun inşallah

Amin canim cumlemizinkini

İyi bari çok şükür:) canim hergün ayni olmuyor hareketleri bebişlerin bazi günler uykucu olabiliyorlar bazi günler dans ediyorlar bütün gün karnımızda. Yarın hayirli haberler alirsin inş canim hiç korkma gayet sağliklidir eminim, bizimde yarin kontrolumuz, hayirlisi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…