- 4 Aralık 2014
- 38
- 81
- 288
Arkadaşlar selam,
Haftaya perşembe gebelikte 40. haftayı bitiriyorum, doktorla konuştuk normal yapabileceğimi söyledi. Ancak bu sürede sancım olmazsa veya rahim ağzında açılma olmazsa 40. haftayı geçirip normal doğumu beklemek hakkında ne düşünüyorsunuz??? Biraz kafam karıştı sonuçta ani bebek ölümleri de olabiliyor, doktorun tavsiyesi de 40 haftayı geçirmemek yönünde ama ben illa normal olsun dersem takibe devam edecek tabi......
Güle güle büyüt minik kuzunu:) sağlikli olması en önemlisi, dişarda hemen büyüyorlar nasılsaKızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
İnşallah canım benim ya hayırlısıyla sağlıklıca kucağıma alayım senin gibi :)Sagol canim benim..heyecanla seni takip ediyorum insaAllah istesigin gibi bir dogum olur
AaaKızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüt inşallahh :) Darısı bizeKızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Maşallah bebeğine canım :) Kavuşma günü de belli olduğuna göre heyecan dorukta ne güzel. Hayırlısıyla gelsin inşallah güzel kızın :)Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
Rahatla bence biraz canım, hamileliğinin son günlerinin tadına var, herşeyi boşver bebeğine kavuşacağın zamana odaklan sadece. Sağlıkla alırsın kucağına yavrunu inşallah.Kızlar dün kontrolüm vardı. Iki kere Nst ye girdim doktor cumartesi bidaha çağırdı eğer o kontrolde bi sıkıntı olmazsa salı günü alıcak bebisimi. Çok tuhaf ım onca ay geçti sona çok yakınım. Ama tuhaf ım istw . Sanki beynim boşlukta salak salak dolnuyorum. Eşimde onca ay sevecen ilgili yanimdaydi. Iki gündür kötü davranio. Ertafimdakilerde bi tuhaf sanki. Mutluluk hissetmiyorum.zorla kendımı mutlu etmek için haftaya nasipse çocuğum kucağım da olacak diye düşünüp duruyorum. Az sonra tekrar suratim dusuyo. Bi tedirginlik var. Offfff
Allah yardımcın olsun, inşallah kolaylıkla atlatırsın yarını ve alırsın kızını kucağına. Saatler kaldı ne güzel :)Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
Maşallah bebeğine :)Geldimmmm kizlarrr :) sukur 3300 gr olmus. Suyun herseyin iyi allttn muayeneyi 1 hafta sonra ac karna gel sabahtan gel dedi. Cati muayenemi oyle yapacakmis. Ama her an suyun nisaninda gelebilir artik dedi. Sukur kuzum iyi. Ay cok rahatladim:)))
Maşallah size de :)Mrb kizlarrr.....biz dun doktora gittik 37+3 duk bebek iyimis 3250 olmus kizim hersey iyi dedi daha girmemis kanala yuzu gizukuo yerinden memnun dedi normal istedigim icin cati kontrolu yapmiycakmisiniz dedim yerinden memnun bebegi rahatsiz etmem dedi..kasilamda cikmadi.17 mayisa kadar kalir mi dedim kalmasa daha iyi buyurse cok normal zor oluyo dedi..haftaya yine gdicez cok optumm
Aman da aman ne kadar güzel bir bebek. 41 kere maşallah :) Darısı bize olsun inşallah :)Bebeğim kaçtığım gecenin sabahında sezeryanla 3300 gr dünyaya geldi sürekli emiyor ve kaka çabası şimdi 2 günlüğüz eve çıktık Rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum çoooooook
Eki Görüntüle 1511920
Ayyy ya ne güzel anlatmışsın. Çok imrendim , darısı bize olsun. Size de maşallah :) Allah sağlık versin inşallah.Kizlar ayrintilari yazicam demistim gelelim bizim hikayeye:) persembe gunu bebegimin hareketlerinin azaldigini hissettigim icin doktorum cuma sabahi nst ye girmemi soyledi ve sabah nst de hicbur agrim sizim olmamasina ragmen duzenli sancilarim oldugu cikti suyummdaki oranda gitgide artiyordu ve bebisimimde hareketleri cok azaldigi icin acil sezeryana alinmam gerektigini soyledi bi yandan heyecan bi yandanda korku basti hastaneden kacmayi bile dusundum esim zor ikna ettineyse sezeryani kabul ettim ve maceramiz basladi once serum icin damar yolu acilacakti ama heyecandan acilan damar yolundan kan gelmedi nerdeyse yarim saat kan gelmedi serumumuzda takildi ve 3 saat sonra ameliyata alinacaktim Tabi ameliyat saati gelene kadar ben heyecan ve korkudan hatim edecem jnerdeyse salavat getire getire ameliyata girdim once anestezi doktorum beni telkin etmeye calisti hicbisey hissetmeycegimi ve sirtimdan yapacagi igneyi sinek isirigi gibi olacaginj soyledi gercekten oyle oldu igne yapildiktan sonra bacaklarimda bir sicaklik ve ardindan sakat kalmis givi hissizlik oldu ve 5 dk icinde tosunumun sesini duydum ben ki cenazelerde bile aglamayan biriyimdir ama gel gorki tosunumun sesini duydugum an gozlerimden yas dokulmeye basladi gozlerim hemen onu aramaya basladi Allah'im bu nasil bir guzellik benim mi bu tatli sey hayatimin aslinda o an baslasigini anladim hele o kokusu yok mu Rabbime binlerce sukur...yanagini yanagima kondurduklari an sesi kesildi o kadar guzeldiki...sonra bebisimi odaya gonderdiler benide yarim saat sonra gonderdiler esimi gordugum an tekrar aglamaya basladim bana benim kucuk annem dedi evet anne olmustum anneee Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Hayırlı olsun, gözün aydın :) sağlığınız yerindeyse kiloyu nasılsa alır.Kızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Tabiki canım.birden suyun gelebilir mesela.ya da birden karnında ağrı hissetmeyebaşlayabilirsin.ben küçük kızımda gündüz nstye ultrasona girdim.Doktor herşey normal.sancı yok dedi.akşam evde ağrı başladı ve gece bebeğim doğdu.büyük kızımda da eşimi işe yolladım tuvalete gittim çıktım bişey yoktu.bir baktım çamaşırım ıslanmış.Idrar sandım değiştirdim bacağımdan damla aktı bidaha sildim tekrar aktı.ve suyumun geldiiğini anladım.ağrı sızı hiçbişey yoktu.eşim geri işten geldi.9.30 da hastanedeydik ağrısız sızısız.16.30da doğdu kızım.muhtemelen 11-12ye kadar sancım yoktu ama. Diyeceğim öyle günler önceden belirti gelicek diye bişey yok.bu arafa benim nişanım falan da gelmiyor doğumdan önce.Haha keşke canım bekletmese ya, yarın babasının doğum günü bu gece bize bir sürpriz yapsa keşke :)) sana bişey sorabilir miyim benim hiç ağrım yok mesela bu gece birden sancılanabilir miyim.
No | Annemiz | Doğum Tarihi | BDT | Bebeğimiz |
1 | lovesoon | 20.03.2015 | 06.05.2015 | Tevfik Huzeyfe |
2 | emelll5 | 30.03.2015 | 01.05.2015 | Efe |
3 | merve8866 | 11.04.2015 | 04.05.2015 | Kız |
4 | Mytwin | 14.04.2015 | 10.05.2015 | Yiğit&Yağız |
5 | 2Bilinmeyen | 14.04.2015 | 31.05.2015 | Kız& Erkek |
6 | sadem_karamel | 16.04.2015 | 20.05.2015 | Şahin |
7 | biyolojik | 17.04.2015 | 12.05.2015 | Taylan |
8 | gulcin30 | 20.04.2015 | 02.05.2015 | Yiğit |
9 | merhabahayatt | 21.04.2015 | 09.05.2015 | Erkek |
10 | Yagzn_Annesi | 22.04.2015 | 05.05.2015 | Işıl |
11 | ptkrdln | 22.04.2015 | 05.05.2015 | Sami Ata |
12 | teacherofelt | 22.04.2015 | 17.05.2015 | Erkek |
13 | elf21 | 24.04.2015 | 08.05.2015 | Erkek |
14 | yagmur4 | 25.04.2015 | 04.05.2015 | Kız |
15 | duygush84 | 26.04.2015 | 15.05.2015 | Ömür Duru |
16 | sweet_apple | 27.04.2015 | 11.05.2015 | Atahan |
17 | mylittlesunshine | 27.04.2015 | 09.05.2015 | Göktürk |
18 | kntsz | 27.04.2015 | 09.05.2015 | Erkek |
19 | fat_mat | 27.04.2015 | 12.05.2015 | Kız |
20 | Ariver | 28.04.2015 | 13.05.2015 | Eylül |
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.büyür hemen kapatır farkı.Allah hayırlı uğurlu etsinKızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Maşallah size canım bende bi an önce kavuşmak istiyorum kuzuma bügün gün boyu ara ara sancı geldi bakalım ama yalancı sancı galiba düzenli değil :) pazartesi güzel Zeynebinlr dolar kucağına inş :))Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
Ne güzel canım Rabbim bi avazda kurtarsın:)Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
Allah snalu babalı büyütmeyi nasip etsin canım maşallah size:)Bebeğim kaçtığım gecenin sabahında sezeryanla 3300 gr dünyaya geldi sürekli emiyor ve kaka çabası şimdi 2 günlüğüz eve çıktık Rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum çoooooook
Eki Görüntüle 1511920
Çok güzel ya vakit geçmiyo artık 9ay bi gün gibi geçti son günler yıllar gibi Geçmek bilmiyo :))Kizlar ayrintilari yazicam demistim gelelim bizim hikayeye:) persembe gunu bebegimin hareketlerinin azaldigini hissettigim icin doktorum cuma sabahi nst ye girmemi soyledi ve sabah nst de hicbur agrim sizim olmamasina ragmen duzenli sancilarim oldugu cikti suyummdaki oranda gitgide artiyordu ve bebisimimde hareketleri cok azaldigi icin acil sezeryana alinmam gerektigini soyledi bi yandan heyecan bi yandanda korku basti hastaneden kacmayi bile dusundum esim zor ikna ettineyse sezeryani kabul ettim ve maceramiz basladi once serum icin damar yolu acilacakti ama heyecandan acilan damar yolundan kan gelmedi nerdeyse yarim saat kan gelmedi serumumuzda takildi ve 3 saat sonra ameliyata alinacaktim Tabi ameliyat saati gelene kadar ben heyecan ve korkudan hatim edecem jnerdeyse salavat getire getire ameliyata girdim once anestezi doktorum beni telkin etmeye calisti hicbisey hissetmeycegimi ve sirtimdan yapacagi igneyi sinek isirigi gibi olacaginj soyledi gercekten oyle oldu igne yapildiktan sonra bacaklarimda bir sicaklik ve ardindan sakat kalmis givi hissizlik oldu ve 5 dk icinde tosunumun sesini duydum ben ki cenazelerde bile aglamayan biriyimdir ama gel gorki tosunumun sesini duydugum an gozlerimden yas dokulmeye basladi gozlerim hemen onu aramaya basladi Allah'im bu nasil bir guzellik benim mi bu tatli sey hayatimin aslinda o an baslasigini anladim hele o kokusu yok mu Rabbime binlerce sukur...yanagini yanagima kondurduklari an sesi kesildi o kadar guzeldiki...sonra bebisimi odaya gonderdiler benide yarim saat sonra gonderdiler esimi gordugum an tekrar aglamaya basladim bana benim kucuk annem dedi evet anne olmustum anneee Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Canı içinde olsun da canım süyün ile kocaman olur kızın inş hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütsün Rabbim :)Kızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Ay ne güzel ya biz de ağrı olmayınca daha çok var sanıyoruz :) belki seninki gibi biranda olabilir ben de nişandan ümidi kestim artık valla. Darısı başımıza inşallah sağol canım :)Tabiki canım.birden suyun gelebilir mesela.ya da birden karnında ağrı hissetmeyebaşlayabilirsin.ben küçük kızımda gündüz nstye ultrasona girdim.Doktor herşey normal.sancı yok dedi.akşam evde ağrı başladı ve gece bebeğim doğdu.büyük kızımda da eşimi işe yolladım tuvalete gittim çıktım bişey yoktu.bir baktım çamaşırım ıslanmış.Idrar sandım değiştirdim bacağımdan damla aktı bidaha sildim tekrar aktı.ve suyumun geldiiğini anladım.ağrı sızı hiçbişey yoktu.eşim geri işten geldi.9.30 da hastanedeydik ağrısız sızısız.16.30da doğdu kızım.muhtemelen 11-12ye kadar sancım yoktu ama. Diyeceğim öyle günler önceden belirti gelicek diye bişey yok.bu arafa benim nişanım falan da gelmiyor doğumdan önce.
Canım ikisi çok farklı.suyın normal su gibi.idrarla karıştırabilirsin belki ama o bile olmaz çünkü renksiz saydam bir sıvı ve devam ediyor durmuyor idrar gibi.
senin sezeryansa ne güzel erkenden gelecek bebişin kimbilir bizimkilerin keyfi ne zaman yetecek :)Beni de unutmayın kızlar.şükür ki benimki sezeryan olucak sonuna kadar bejlemiycez ama sizinde sona kalmayabilir.ayyy az kaldı şaka maka.
Inşallah canım çok sağol, liste de çok güzel oluyor ellerine sağlık tekrardan :)Maşallah bebeğine canım :) Kavuşma günü de belli olduğuna göre heyecan dorukta ne güzel. Hayırlısıyla gelsin inşallah güzel kızın :)
Rahatla bence biraz canım, hamileliğinin son günlerinin tadına var, herşeyi boşver bebeğine kavuşacağın zamana odaklan sadece. Sağlıkla alırsın kucağına yavrunu inşallah.
Allah yardımcın olsun, inşallah kolaylıkla atlatırsın yarını ve alırsın kızını kucağına. Saatler kaldı ne güzel :)
Maşallah bebeğine :)
Maşallah size de :)
Aman da aman ne kadar güzel bir bebek. 41 kere maşallah :) Darısı bize olsun inşallah :)
kızlar bugün dr randevum vardı geç bitti yeni yazıyorum o yüzden :) suyum da azalma varmış tansiyonumda yükseliyo sık sık. daha fazla beklemenin anlamı yok dedi prensesim de dönmemekte ısrarlı. Allah'ın izniyle pazartesi epidural sezeryan olucağım. şimdiden heyecan başladısakinleştirici yapamam dedi bebeğe geçme riskinden dolayı. offfff umarım kolay geçer herşey. dualarınızı eksik etmeyin.
Yalancıdır canım gerçeği pek bi düzenli oluyormus çok sağol teyzesi amiiin inşallah :)Maşallah size canım bende bi an önce kavuşmak istiyorum kuzuma bügün gün boyu ara ara sancı geldi bakalım ama yalancı sancı galiba düzenli değil :) pazartesi güzel Zeynebinlr dolar kucağına inş :))
Ne güzel canım Rabbim bi avazda kurtarsın:)
Allah snalu babalı büyütmeyi nasip etsin canım maşallah size:)
Çok güzel ya vakit geçmiyo artık 9ay bi gün gibi geçti son günler yıllar gibi Geçmek bilmiyo :))
Canı içinde olsun da canım süyün ile kocaman olur kızın inş hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütsün Rabbim :)
Bende ismini nickini hatirlamiyorum ama ikizleri olan, kizini izmire ameliyata gönderen annemizi çok merak ediyorumKızlarragy arkadaşımız vardı haberi olan var mı, aklıma geliyor hiç görmedim ne zamandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?