Evet canım inşallahBende ismini nickini hatirlamiyorum ama ikizleri olan, kizini izmire ameliyata gönderen annemizi çok merak ediyorumNasıl oldu acaba yavrum inşallah iyileşmiştirde güzel haberlerini alırız
Toistcim yazilarini gordukce kendime cok benzetiyorum seni benim de insallah kizimin adi zeynep olacak cumartesi de babamizin dogum gunu o gun dogsun istiyoruz insallah burda birlikte kutlariz bebeklerimizin gelisini:)Haha keşke canım bekletmese ya, yarın babasının doğum günü bu gece bize bir sürpriz yapsa keşke :)) sana bişey sorabilir miyim benim hiç ağrım yok mesela bu gece birden sancılanabilir miyim.
Allah analı babalı büyütsun gözünüzaydin zayif olsn sağlıklymsya önemli olan o çok şükür. Güle gülebüyüt bebisini. Darısı da bizeeee insssKızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Ne güzel olur değil mi en büyük hediye ama bizim kızın geleceği yok :)) inşallah seninki gelir gününde tatlım kutlarız dediğin gibi :)Toistcim yazilarini gordukce kendime cok benzetiyorum seni benim de insallah kizimin adi zeynep olacak cumartesi de babamizin dogum gunu o gun dogsun istiyoruz insallah burda birlikte kutlariz bebeklerimizin gelisini:)
Elifff mahvettin beni canım okurken göz yaşlarıma hakim olamadım rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesn insaallah darısı bizlere :)Kizlar ayrintilari yazicam demistim gelelim bizim hikayeye:) persembe gunu bebegimin hareketlerinin azaldigini hissettigim icin doktorum cuma sabahi nst ye girmemi soyledi ve sabah nst de hicbur agrim sizim olmamasina ragmen duzenli sancilarim oldugu cikti suyummdaki oranda gitgide artiyordu ve bebisimimde hareketleri cok azaldigi icin acil sezeryana alinmam gerektigini soyledi bi yandan heyecan bi yandanda korku basti hastaneden kacmayi bile dusundum esim zor ikna ettineyse sezeryani kabul ettim ve maceramiz basladi once serum icin damar yolu acilacakti ama heyecandan acilan damar yolundan kan gelmedi nerdeyse yarim saat kan gelmedi serumumuzda takildi ve 3 saat sonra ameliyata alinacaktim Tabi ameliyat saati gelene kadar ben heyecan ve korkudan hatim edecem jnerdeyse salavat getire getire ameliyata girdim once anestezi doktorum beni telkin etmeye calisti hicbisey hissetmeycegimi ve sirtimdan yapacagi igneyi sinek isirigi gibi olacaginj soyledi gercekten oyle oldu igne yapildiktan sonra bacaklarimda bir sicaklik ve ardindan sakat kalmis givi hissizlik oldu ve 5 dk icinde tosunumun sesini duydum ben ki cenazelerde bile aglamayan biriyimdir ama gel gorki tosunumun sesini duydugum an gozlerimden yas dokulmeye basladi gozlerim hemen onu aramaya basladi Allah'im bu nasil bir guzellik benim mi bu tatli sey hayatimin aslinda o an baslasigini anladim hele o kokusu yok mu Rabbime binlerce sukur...yanagini yanagima kondurduklari an sesi kesildi o kadar guzeldiki...sonra bebisimi odaya gonderdiler benide yarim saat sonra gonderdiler esimi gordugum an tekrar aglamaya basladim bana benim kucuk annem dedi evet anne olmustum anneee Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Gözünüz aydın annesi masallah kuzuna sn onu bi güzel sütünle beslersin Allahin izni ile hemen toparlanir yeter ki ikiniz de iyi olun :) :)Kızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Bebegin coook tatli canm maşallah Güle güle büyütUmarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım inşallah bebişler vakitlerini bekliyodur hepinize dua ettim doğuma girerken
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim:)Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
Canim masallah:)) Allah anali babali buyutsun:)) gecmisi bi turlu adam gibi okuyamadim, insallah kacirdigim baska seyler yoktur.Bebeğim kaçtığım gecenin sabahında sezeryanla 3300 gr dünyaya geldi sürekli emiyor ve kaka çabası şimdi 2 günlüğüz eve çıktık Rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum çoooooook
Eki Görüntüle 1511920
Allah bağışlasın maşallah ne kadar tatlııı :) Sağlıkla huzurla büyütün canım, sütün şifa olsunnn
maşşallah sana maşşallah. allah uzun güzel ömürler nasip etsin sana. analı babalı büyü inşallah. gözün aydın canım. darısı başımıza inşallah.
ağlattın beni ya
maşallah bebeişe. yağmur teyzesi yer onu. maşallah.
darısı başımıza
Maşallah yavruna, ama neden aç karnına gel dedi ki ??
Güzel haberlerle gelin inşallahhhh :)
Maşallah yavrunaaaa :)
Allah yardımcınız olsun bi avazda kurtulun, squat hareketinin açılmayı artırdığını okudum deneyin isterseniz
Ben de 1.80 'im bebeğimde normal boyutlarda ama ona rağmen yaptı çatı muayenesi, anlayamadım :S:S
Bu nasıl bir güzelliktir yaaaaa, maşallah barekallahhhhh, sağlıkla mutlulukla büyüt inşallahh
Canım maşallah maşallah allah bağışlasın gözlerim dolu dolu yazıyorun darısı başımıza masum bebeğin sen ve eşin sağlıkla kalın inşallah
Ayy hadi hayirli olsun. Darisi başımıza:) merak ettiklerimi sorabilirmiyim? Oncelikle ilk dogumda sezaryenmiydi? Bana dr.um bu dogumun biraz daha zorlayabilir dedi ayni yerden 2.kez acacagiz sonucta dedi. Diger bir merak ettigimde evdeki ufaklikla nasil bir süreç gecirdiniz? Hastaneye gitme onun evde kalmasi bebegi gordugunde tepkisi vs. vs. Cok sordum biliyorum ama stresten uykularim kaciyor. Tecrubelerinden faydalanmak isterim
Ay çok güzel haber darısı başımıza detayları da yaz bir ara
Ayyy masaAllah rabbim nazarlardan korusun
allah anali babali buyutsun cnm:) darisi bizim basimiza gun sayiyoruz hepimiz icin guzel dogumlR ins :)
Ewt doktor gunde 10 kere hareket etse yeter dedi bn hareketinden uyuyamiyorum:)))
ay cnmm ne guzel yazmissin :) ewt hem bu hareketleri onunla karnimdaki bagimida ozleyecegim. Kucagima alip koklamakta istiyorum:) her turlusu iyi yada kotu cok guzel duygular:)))
Maşallah subhanallah çok güzel kuzun annesigüle güle büyüt inşallah:)
Merhaba canim hayurlisiyla al bebegini kucagina ins, sunnet konusunu bizde arastirdik ve yeni dogan sunnetine karar verdik, yalniz benim d o ktorum ilk gun olmamasini ilk hafta zorunlulik disinda bebegi anneden ayirmanin dogru olmayacagini, dogdugunda zaten yeni ortam onu sasirtacagi icin birde ameliyathane girmesini saglikli bulmadigini soyledi, hem ilk hafta rutin kontrollerinizi sarilik durumu olursa onu atlatirsiniz 7.gun daha uygun bence dedi, bizede mantikli geldi kararsizdik gun konusunda , o yuzden ins 7.gun yaptiracagiz..
kntsz masaallah bebegine canim, hayirli olsun:)@toist masaallah zeynep e saglikla gelsin ins:)
Cok tatlı maşallah canim allah uzun ömür versin :)
Allahım bu nasıl güzel bir bebek yaaa Rabbim korusun maşallah sübhanallah canım , Allah bağışlasın çok güzel görünüyor ya
kntsz
olluşun çok tatlıyaaa içim bi hoş oldu yaa
@mylittlesunshine
dularımız seninle inşallah memeni tutar..
Hayirli olsun canim ne kadar tatli masaAllahhh
Çok ggüzel bir bebek maşallah subhanallah.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Allahım ne tatlı bi bebek. Allah bağışlasın.
Maşallah bebeğine canım :) Kavuşma günü de belli olduğuna göre heyecan dorukta ne güzel. Hayırlısıyla gelsin inşallah güzel kızın :)
Rahatla bence biraz canım, hamileliğinin son günlerinin tadına var, herşeyi boşver bebeğine kavuşacağın zamana odaklan sadece. Sağlıkla alırsın kucağına yavrunu inşallah.
Allah yardımcın olsun, inşallah kolaylıkla atlatırsın yarını ve alırsın kızını kucağına. Saatler kaldı ne güzel :)
Maşallah bebeğine :)
Maşallah size de :)
Aman da aman ne kadar güzel bir bebek. 41 kere maşallah :) Darısı bize olsun inşallah :)
Maşallah size canım bende bi an önce kavuşmak istiyorum kuzuma bügün gün boyu ara ara sancı geldi bakalım ama yalancı sancı galiba düzenli değil :) pazartesi güzel Zeynebinlr dolar kucağına inş :))
Ne güzel canım Rabbim bi avazda kurtarsın:)
Allah snalu babalı büyütmeyi nasip etsin canım maşallah size:)
Çok güzel ya vakit geçmiyo artık 9ay bi gün gibi geçti son günler yıllar gibi Geçmek bilmiyo :))
Canı içinde olsun da canım süyün ile kocaman olur kızın inş hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütsün Rabbim :)
Bebegin coook tatli canm maşallah Güle güle büyüt
kızlar çok teşekkür ederiz dualarınız güzel dilekleriniz için Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanim masallah:)) Allah anali babali buyutsun:)) gecmisi bi turlu adam gibi okuyamadim, insallah kacirdigim baska seyler yoktur.
sağol canım ne güzel moral vermişsin Allah razı olsun inşallah boşuna endişeleniyorumdur.Canım endişelerle kendini strese sokma. Bilmiyorum normal mi sezaryanmı yapacaksın. Ama sanırım sezaryan. Sabah ameliyat ertesi gün ayaktasın. İşine gücüne bakar çocuğunla ilgilenmeye az çok başlarsın. Eşin 3 gün seninle ilgilense, 4. gün herşeyin üstesinden gelirsin. Kendini hafife alma, yaparsın. Kendini düşüncelere kaptırma, herşey yolunu buluyor ve bir şekilde halloluyor. Ben hayatımda bir kez iğne yaptırmadım. Sezaryana girmekten çok korkardım, sonra dedim ki yani korkunun ecele faydası yok, ben zaten güçlü biriyim normalde, her şey yoluna girer dedim. Ve şuan çok rahatım.
amin canım inşallah hepimizin sen de kızımın adaşını öp oğlunla sağlıkla sıhhatle gelsin ismi de çok güzel adıyla yaşasın.isimleri ile yaşasınlar inşallah bitanem. dila cereni öp benim yerime. kızımın adaşını da allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.
biz uyuma bakmadık :)
kızımın adı duru
oğlumun da görkem olacak inşallah.
amin canım inşallah her şey çok güzel geçer keşke alsalar ama maalesef.Allah kolaylaştırsın inşallah işlerimizi.kolay kolay doğumlarımız olsun.çocuklarımızı da alsalar hastaneye ne iyi olurdu.off of.
aynen canım benim de dün geldi hacı şerif çikolatalarım artan etiketi ve helva göndermişler pakette çok güzeldi inşallah dağıtmak da nasip olur.Kizlar haci seriften cikolatalarimiz geldi.. Cok guzel gorunuyorlar.. Kiyamadim paketi acmaya ama bekledigimden guzel gorunuyorlar.. Hediye helva gondermisler ve en guzeli artan stickerlari bana gondermisler.. Mutlu oldum.. Cikolata almayanlar varsa tavsiye ediyorum.
gözün aydın canım ne güzel rahatlatmış drun hayırlısıyla sağlıkla kavuş kızına nasıl olduğu önemli değil inşallah çok güzel geçer.Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
Masallah canım tosununa okurken benım bıle gozlerım doldu rabbım mucızelerı ıste tekrardan gecmıs olsun ve gozun aydın tatlım :)Kizlar ayrintilari yazicam demistim gelelim bizim hikayeye:) persembe gunu bebegimin hareketlerinin azaldigini hissettigim icin doktorum cuma sabahi nst ye girmemi soyledi ve sabah nst de hicbur agrim sizim olmamasina ragmen duzenli sancilarim oldugu cikti suyummdaki oranda gitgide artiyordu ve bebisimimde hareketleri cok azaldigi icin acil sezeryana alinmam gerektigini soyledi bi yandan heyecan bi yandanda korku basti hastaneden kacmayi bile dusundum esim zor ikna ettineyse sezeryani kabul ettim ve maceramiz basladi once serum icin damar yolu acilacakti ama heyecandan acilan damar yolundan kan gelmedi nerdeyse yarim saat kan gelmedi serumumuzda takildi ve 3 saat sonra ameliyata alinacaktim Tabi ameliyat saati gelene kadar ben heyecan ve korkudan hatim edecem jnerdeyse salavat getire getire ameliyata girdim once anestezi doktorum beni telkin etmeye calisti hicbisey hissetmeycegimi ve sirtimdan yapacagi igneyi sinek isirigi gibi olacaginj soyledi gercekten oyle oldu igne yapildiktan sonra bacaklarimda bir sicaklik ve ardindan sakat kalmis givi hissizlik oldu ve 5 dk icinde tosunumun sesini duydum ben ki cenazelerde bile aglamayan biriyimdir ama gel gorki tosunumun sesini duydugum an gozlerimden yas dokulmeye basladi gozlerim hemen onu aramaya basladi Allah'im bu nasil bir guzellik benim mi bu tatli sey hayatimin aslinda o an baslasigini anladim hele o kokusu yok mu Rabbime binlerce sukur...yanagini yanagima kondurduklari an sesi kesildi o kadar guzeldiki...sonra bebisimi odaya gonderdiler benide yarim saat sonra gonderdiler esimi gordugum an tekrar aglamaya basladim bana benim kucuk annem dedi evet anne olmustum anneee Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
gozun aydın canım :)Kızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?