2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay ne güzel ya biz de ağrı olmayınca daha çok var sanıyoruz :) belki seninki gibi biranda olabilir ben de nişandan ümidi kestim artık valla. Darısı başımıza inşallah sağol canım :)

merhaba benim salı gününden itibaren ki o gün çatı muanem yapılmıştı kahverengi lekelenmem devam ediyor.acaba nişan böyle bişey mi?akşamları bebeğin sancısını hissediyom kanalda ama öyle ciddi ağrım yok bebeğim de çok hareketli.been de doğum normal başlasın istiyorum kendi sancılarımla bu yüzden dr a gitmek istemiyorum

Yaa herkes doğum yapmış yada doğuma gidiyorr çok sevindimm sizin adiniza harikasiniz annişlerr .ben daha 36. Haftamdayim bugün doktor kontrolüm var çati muayenesi yaparmi acaba karışık duygular içindeyimm Allahım diger hamişlerede sağlicakla bebişlerine kavuşmayi nasip etsinn dua edelim birbirimize

Ragy mi yazmıştı canım göremedim ben

gözün aydın canım ne güzel rahatlatmış drun hayırlısıyla sağlıkla kavuş kızına nasıl olduğu önemli değil inşallah çok güzel geçer.
Sağol canım inşallah cümlemizinki güzel ve hayırlı geçsin :)

Sanmıyorum canım o vajina bölgenden geliyordur sanırım. zaten nişanım gelse benim de ben de gitmem sancımı beklerim demekki bebek gelecek yakında diye. Yine de arayıp doktorunu sorabilirsin.

Günaydin kizlar, biz doguma gidiyoruz:)11-12 Arasi alacaklar,dua edin bize,kizima kavusacagim sonunda
Hadi hayırlı haberlerle gel canım, çıkınca biizm yerimize de öp kokla. Bilmediğim hiç tanımadığım bir kokuya özlem duyuyorum, bize de nasip olsun inşallah.

Slm kizlar
Doğumuggerçekleşen herkese yavrularıyla birlikte hayirli uzun ömürler dilerim Rabbim hepimize hayirli evlat versin . insanin kuzusuna baktikca ömrü uzuyor sanki :)
Bizde dun kontrole gittik . 3400 olmusuz kanalda değiliz ama Dr o biranda olacak birşey önemli değil dedi. Suyumuzda iyi ve abileri gibi erken gelmeyecek sanirim 38+3 olduk bile ki abileri 36+3-5 idi .
Korkanlar varmis korkmayin kizlar gerçek sanci ole yalanci gibi değil karismaz yalanciyla. Suya gelince oda böle bildiğiniz su gibi ama sicak ve arkadasin dediği gibi gelmeye başlayınca uzun bi zaman kesilmiyor.
Bi erkadas dolaba yiyecek koydunuz mu diye ssormuş ben bu sefer sadece esimive cocuklarimi düşünerek yemek koyuyorum ama diğer ikisinde misafirler için sigara böreği , sarma , tarcinli kurabiye koymuştum birde evde sürekli baklava bulundurdukı biz acil gelen misafirler için hazir eline geliyor çok iyi oluyor.
Çerez baklava lokum serbet ile agirliycam bu sefer misafirlerini 3 çocukla kimse bisey beklemesini diyorum eşime :) ama ben gene dayanamam pratik tariflerden deyaparim sanirim .

Bende hazır kesilmiş üçgen yufkası aldım bugün sarıp buzluga atıcam börek var dolapta annem de yapar kayınpederler köye gidiyor Safranbolu dan kutu kutu lokum getirecekler dedim ne varsa getirin çerez lokum sonuçta ikram edicem bebişim ay ortasına kadsr bekler die düşünüyorm eşimin ailesi de ona güvenerek köye gidiyor

Canım ben şu an çok gazlıyım napsam rezene içsem mi kötü durumdayım napacam bilmiyorum dopum sonrası da devam eder galiba budurum

Bu ara da epidral mi oldun canm sen

Bu arada doğuma gidenlerin Rabbim yar ve yardimcisi olsun saglicakla koklayin kuzularinizi . foto atmayida unutmayın :)

Gunaydin kizlar biz dun kontrole gittik 2.600gr olmus kizim cok kilolu bi bebis olmicak dedi dr en fazla 3.200falan dedi biraz canim skildi bu duruma takma kafana ama doguca guzl beslersin dedi

Valla kızlar bende poaça ve börek yaptım. Bugün işte son günüm. Doğum iznine çıkıyorum. Biraz daha poaça kurabiye falan yaparım. Yeme içinde 2 paket etli sarma yapıp koydum ama daha ne yapabilirim sizce? Böyle çıkarıp 10 dk pişirebileceğim yemekler ne olabilir buzlukta? Biraz mücver yapsam diyorum buzluğa? Başka başka fikir bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…