- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
canım oglun cok tatlı masallah, saglıkla buyutun ınsallah :)kızlar çok teşekkür ederiz dualarınız güzel dilekleriniz için Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ay ne güzel ya biz de ağrı olmayınca daha çok var sanıyoruz :) belki seninki gibi biranda olabilir ben de nişandan ümidi kestim artık valla. Darısı başımıza inşallah sağol canım :)
rabbım hayırlısıyla kavustursun canım yavruna sızı, dualarımız senınle :)Günaydin kizlar, biz doguma gidiyoruz:)11-12 Arasi alacaklar,dua edin bize,kizima kavusacagim sonunda
Saglikla kavusursun insallab kizina :) Ne mutlu sana 9 aylik yolculugun sonuna geldin ve az kaldi bebeginle bulusmaya :)Günaydin kizlar, biz doguma gidiyoruz:)11-12 Arasi alacaklar,dua edin bize,kizima kavusacagim sonunda
En hayırlı şekilde kavuşun inş Rabbim kolayliklar versinGünaydin kizlar, biz doguma gidiyoruz:)11-12 Arasi alacaklar,dua edin bize,kizima kavusacagim sonunda
Ragy mi yazmıştı canım göremedim bentoist canım dun veya önce ki gün yazmıştı güzel bi msj :) en son gelmediydi bebişi ,..
Bu arada bizim bugün duzensiz çok sancımız oldu yarın kontrol var insaallah güzel sonuçlar aliriz hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularmıza özellikle günü dolup heyecanla bekleyen annelerimız dualarmız sizinle ve hepimizle :)
Sağol canım inşallah cümlemizinki güzel ve hayırlı geçsin :)gözün aydın canım ne güzel rahatlatmış drun hayırlısıyla sağlıkla kavuş kızına nasıl olduğu önemli değil inşallah çok güzel geçer.
Sanmıyorum canım o vajina bölgenden geliyordur sanırım. zaten nişanım gelse benim de ben de gitmem sancımı beklerim demekki bebek gelecek yakında diye. Yine de arayıp doktorunu sorabilirsin.merhaba benim salı gününden itibaren ki o gün çatı muanem yapılmıştı kahverengi lekelenmem devam ediyor.acaba nişan böyle bişey mi?akşamları bebeğin sancısını hissediyom kanalda ama öyle ciddi ağrım yok bebeğim de çok hareketli.been de doğum normal başlasın istiyorum kendi sancılarımla bu yüzden dr a gitmek istemiyorum
Hadi hayırlı haberlerle gel canım, çıkınca biizm yerimize de öp kokla. Bilmediğim hiç tanımadığım bir kokuya özlem duyuyorum, bize de nasip olsun inşallah.Günaydin kizlar, biz doguma gidiyoruz:)11-12 Arasi alacaklar,dua edin bize,kizima kavusacagim sonunda
Dualar seninle canım son nisan bebeği seninki darısı bizim kavuşmalara inşallahGünaydin kizlar, biz doguma gidiyoruz:)11-12 Arasi alacaklar,dua edin bize,kizima kavusacagim sonunda
Bende hazır kesilmiş üçgen yufkası aldım bugün sarıp buzluga atıcam börek var dolapta annem de yapar kayınpederler köye gidiyor Safranbolu dan kutu kutu lokum getirecekler dedim ne varsa getirin çerez lokum sonuçta ikram edicem bebişim ay ortasına kadsr bekler die düşünüyorm eşimin ailesi de ona güvenerek köye gidiyorSlm kizlar
Doğumuggerçekleşen herkese yavrularıyla birlikte hayirli uzun ömürler dilerim Rabbim hepimize hayirli evlat versin . insanin kuzusuna baktikca ömrü uzuyor sanki :)
Bizde dun kontrole gittik . 3400 olmusuz kanalda değiliz ama Dr o biranda olacak birşey önemli değil dedi. Suyumuzda iyi ve abileri gibi erken gelmeyecek sanirim 38+3 olduk bile ki abileri 36+3-5 idi .
Korkanlar varmis korkmayin kizlar gerçek sanci ole yalanci gibi değil karismaz yalanciyla. Suya gelince oda böle bildiğiniz su gibi ama sicak ve arkadasin dediği gibi gelmeye başlayınca uzun bi zaman kesilmiyor.
Bi erkadas dolaba yiyecek koydunuz mu diye ssormuş ben bu sefer sadece esimive cocuklarimi düşünerek yemek koyuyorum ama diğer ikisinde misafirler için sigara böreği , sarma , tarcinli kurabiye koymuştum birde evde sürekli baklava bulundurdukı biz acil gelen misafirler için hazir eline geliyor çok iyi oluyor.
Çerez baklava lokum serbet ile agirliycam bu sefer misafirlerini 3 çocukla kimse bisey beklemesini diyorum eşime :) ama ben gene dayanamam pratik tariflerden deyaparim sanirim .
Canım ben şu an çok gazlıyım napsam rezene içsem mi kötü durumdayım napacam bilmiyorum dopum sonrası da devam eder galiba budurumBugün de nobetteyim çok gaz doldum lavaboya çıkamadım evimize geldik. Ben eşim ve kızım baş başa kaldık. Ama benden dolayi kızım da gaz doldu ağladı durdu yeni uyuttum. Eşim de uyudu. Ben de rezene çayı içiyorum. Umarım fayda eder. Bu arada benim çok kanamam olmadı yandan çıt çıtli hasta bezleri çok kullanışlı. Tavsiye ederim
Bende hazır kesilmiş üçgen yufkası aldım bugün sarıp buzluga atıcam börek var dolapta annem de yapar kayınpederler köye gidiyor Safranbolu dan kutu kutu lokum getirecekler dedim ne varsa getirin çerez lokum sonuçta ikram edicem bebişim ay ortasına kadsr bekler die düşünüyorm eşimin ailesi de ona güvenerek köye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?