- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Aslında geleneğe göre lohysa hizmet etmez hizmet görür canım inan biz yapıyoruz ama aslında hasta evi gibi görmeleri lazım insanların ben gidince kek börek yapıyorum aynı duyarlılığı görmek isterim açıkçasıValla kızlar bende poaça ve börek yaptım. Bugün işte son günüm. Doğum iznine çıkıyorum. Biraz daha poaça kurabiye falan yaparım. Yeme içinde 2 paket etli sarma yapıp koydum ama daha ne yapabilirim sizce? Böyle çıkarıp 10 dk pişirebileceğim yemekler ne olabilir buzlukta? Biraz mücver yapsam diyorum buzluğa? Başka başka fikir bekliyorum.
Kizlar ayrintilari yazicam demistim gelelim bizim hikayeye:) persembe gunu bebegimin hareketlerinin azaldigini hissettigim icin doktorum cuma sabahi nst ye girmemi soyledi ve sabah nst de hicbur agrim sizim olmamasina ragmen duzenli sancilarim oldugu cikti suyummdaki oranda gitgide artiyordu ve bebisimimde hareketleri cok azaldigi icin acil sezeryana alinmam gerektigini soyledi bi yandan heyecan bi yandanda korku basti hastaneden kacmayi bile dusundum esim zor ikna ettineyse sezeryani kabul ettim ve maceramiz basladi once serum icin damar yolu acilacakti ama heyecandan acilan damar yolundan kan gelmedi nerdeyse yarim saat kan gelmedi serumumuzda takildi ve 3 saat sonra ameliyata alinacaktim Tabi ameliyat saati gelene kadar ben heyecan ve korkudan hatim edecem jnerdeyse salavat getire getire ameliyata girdim once anestezi doktorum beni telkin etmeye calisti hicbisey hissetmeycegimi ve sirtimdan yapacagi igneyi sinek isirigi gibi olacaginj soyledi gercekten oyle oldu igne yapildiktan sonra bacaklarimda bir sicaklik ve ardindan sakat kalmis givi hissizlik oldu ve 5 dk icinde tosunumun sesini duydum ben ki cenazelerde bile aglamayan biriyimdir ama gel gorki tosunumun sesini duydugum an gozlerimden yas dokulmeye basladi gozlerim hemen onu aramaya basladi Allah'im bu nasil bir guzellik benim mi bu tatli sey hayatimin aslinda o an baslasigini anladim hele o kokusu yok mu Rabbime binlerce sukur...yanagini yanagima kondurduklari an sesi kesildi o kadar guzeldiki...sonra bebisimi odaya gonderdiler benide yarim saat sonra gonderdiler esimi gordugum an tekrar aglamaya basladim bana benim kucuk annem dedi evet anne olmustum anneee Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Canım hayırdır inşallah iyisinizdir, en son bebeğim çok hareketsiz yazmıştın. Rabbim yardımcın olsun, sağsağlim al kucağına yavrunu inşallah. Bizi de haberdar et lütfen.Kızlar ben 11 de sezaryene giriyorum inşallah sağ salim çıkarız hepiniz hakkınızı helal edin
çok mutlu oldum bitanem.Kızlar iyi dilekleriniz için sağolun pek giremiyorum nete. Ama kısaca yazayım sezaryan oldum, hiç ağrım acım olmadı desem yeridir. Sondanın çıkışı ameliyat ağrısından çoktu öyle diyeyim yani. Ayağa kalkarken başınız dönüyor bir de o var. İki gecelik bir pijama götürdüm hepsini kullandım. İlk gece zor geçiyor hem sizin hem bebek için. Yorgunluk uykusuzluk yanınızda iki kişinin olması daha iyi olabilir. Sütüm var ama ememiyor bebek hastanenin maması da gaz yaptı kendi mamamı götürmüştüm iyi ki götürmüşüm yedi de rahat ettik. Açlıkta çok ağlıyor kan şekerleri de düşüyor. İlla anne memesi diye aç bırakmayın bebeği şırıngayla verin yoksa perişan oluyorlar. Bakalım yarın silikon meme ucu alıcam inşallah onla alır. Dualarımdasınız siz de beni ve oğlumu dualarınızdan eksik etmeyin. Özellikle bir şey eormak isteyen olursa mesaj atarsa daha kolay cevaplarım. Bildirşmlere bakamıyorum çünkü pek. Medipol megada doğum yaptım. Hastaneyle ya da doğumla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya öalışırım
Aman canım ya millete değil yemekler kendimeAslında geleneğe göre lohysa hizmet etmez hizmet görür canım inan biz yapıyoruz ama aslında hasta evi gibi görmeleri lazım insanların ben gidince kek börek yapıyorum aynı duyarlılığı görmek isterim açıkçası
Bence yeter yaptığın sende benim gibisin yorma kendini yaaaa yapanlar olur annen kayınvalide zaten yapmışsın lütfen yaaaa lütfen gerek yok yorma kendini keyif sür biraz
Sağlikla al inş kucağina canım:) Ağrisiz sancisiz olsun inşGünaydin kizlar, biz doguma gidiyoruz:)11-12 Arasi alacaklar,dua edin bize,kizima kavusacagim sonunda
Cnm ben ev mantisi aldim attim pisirdigim yemeklerden de atiyorum eşime kolaylık olsun diye. Kuru patlıcan biber doldurup atabilirsiniz 20 ser adetlik kutularda . tatil tuzlu kurabiye yap at TMM yeter zaten bide kek yapip attim ben Esim çocuklara versin diye bnm oğlanlar biraz bogazlidirda :)Valla kızlar bende poaça ve börek yaptım. Bugün işte son günüm. Doğum iznine çıkıyorum. Biraz daha poaça kurabiye falan yaparım. Yeme içinde 2 paket etli sarma yapıp koydum ama daha ne yapabilirim sizce? Böyle çıkarıp 10 dk pişirebileceğim yemekler ne olabilir buzlukta? Biraz mücver yapsam diyorum buzluğa? Başka başka fikir bekliyorum.
allah o güzel prensini sana bağışlasın. ömür boyu mutlu etsin. en kötü gününüz bu olsun bitanem. onu bizim yerimize de bol bol kokla öp olur mu?Kizlar ayrintilari yazicam demistim gelelim bizim hikayeye:) persembe gunu bebegimin hareketlerinin azaldigini hissettigim icin doktorum cuma sabahi nst ye girmemi soyledi ve sabah nst de hicbur agrim sizim olmamasina ragmen duzenli sancilarim oldugu cikti suyummdaki oranda gitgide artiyordu ve bebisimimde hareketleri cok azaldigi icin acil sezeryana alinmam gerektigini soyledi bi yandan heyecan bi yandanda korku basti hastaneden kacmayi bile dusundum esim zor ikna ettineyse sezeryani kabul ettim ve maceramiz basladi once serum icin damar yolu acilacakti ama heyecandan acilan damar yolundan kan gelmedi nerdeyse yarim saat kan gelmedi serumumuzda takildi ve 3 saat sonra ameliyata alinacaktim Tabi ameliyat saati gelene kadar ben heyecan ve korkudan hatim edecem jnerdeyse salavat getire getire ameliyata girdim once anestezi doktorum beni telkin etmeye calisti hicbisey hissetmeycegimi ve sirtimdan yapacagi igneyi sinek isirigi gibi olacaginj soyledi gercekten oyle oldu igne yapildiktan sonra bacaklarimda bir sicaklik ve ardindan sakat kalmis givi hissizlik oldu ve 5 dk icinde tosunumun sesini duydum ben ki cenazelerde bile aglamayan biriyimdir ama gel gorki tosunumun sesini duydugum an gozlerimden yas dokulmeye basladi gozlerim hemen onu aramaya basladi Allah'im bu nasil bir guzellik benim mi bu tatli sey hayatimin aslinda o an baslasigini anladim hele o kokusu yok mu Rabbime binlerce sukur...yanagini yanagima kondurduklari an sesi kesildi o kadar guzeldiki...sonra bebisimi odaya gonderdiler benide yarim saat sonra gonderdiler esimi gordugum an tekrar aglamaya basladim bana benim kucuk annem dedi evet anne olmustum anneee Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Hayirlidiyla al kuzunu kucagina cnm .Allah yardim cin olsun .Kızlar ben 11 de sezaryene giriyorum inşallah sağ salim çıkarız hepiniz hakkınızı helal edin
Aslında geleneğe göre lohysa hizmet etmez hizmet görür canım inan biz yapıyoruz ama aslında hasta evi gibi görmel
eri lazım insanların ben gidince kek börek yapıyorum aynı duyarlılığı görmek isterim açıkçası
Bence yeter yaptığın sende benim gibisin yorma kendini yaaaa yapanlar olur annen kayınvalide zaten yapmışsın lütfen yaaaa lütfen gerek yok yorma kendini keyif sür biraz
darısı bizlerin başına inşallahSon güncelleme :)
No Annemiz Doğum Tarihi BDT Bebeğimiz 1 lovesoon 20.03.2015 06.05.2015 Tevfik Huzeyfe 2 emelll5 30.03.2015 01.05.2015 Efe 3 merve8866 11.04.2015 04.05.2015 Kız 4 Mytwin 14.04.2015 10.05.2015 Yiğit&Yağız 5 2Bilinmeyen 14.04.2015 31.05.2015 Kız& Erkek 6 sadem_karamel 16.04.2015 20.05.2015 Şahin 7 biyolojik 17.04.2015 12.05.2015 Taylan 8 gulcin30 20.04.2015 02.05.2015 Yiğit 9 merhabahayatt 21.04.2015 09.05.2015 Erkek 10 Yagzn_Annesi 22.04.2015 05.05.2015 Işıl 11 ptkrdln 22.04.2015 05.05.2015 Sami Ata 12 teacherofelt 22.04.2015 17.05.2015 Erkek 13 elf21 24.04.2015 08.05.2015 Erkek 14 yagmur4 25.04.2015 04.05.2015 Kız 15 duygush84 26.04.2015 15.05.2015 Ömür Duru 16 sweet_apple 27.04.2015 11.05.2015 Atahan 17 mylittlesunshine 27.04.2015 09.05.2015 Göktürk 18 kntsz 27.04.2015 09.05.2015 Erkek 19 fat_mat 27.04.2015 12.05.2015 Kız 20 Ariver 28.04.2015 13.05.2015 Eylül
Canım ben şu an çok gazlıyım napsam rezene içsem mi kötü durumdayım napacam bilmiyorum dopum sonrası da devam eder galiba budurum
Bu ara da epidral mi oldun canm sen
Aman sen düşünme bunları tek düşüncem önümüzdeki günler ramazan olacak hakkı ile eşime iftar Savur hazırlamak nasip olsunAman canım ya millete değil yemekler kendimeBebişle uğraşmaktan yemek yapmam diye. Kayınvalideden gelecek hayır Allahtan gelsin bir yapar bin söyler. Annem yanımda olacak o yaparda o gittikten sonrası için böyle yemekler olsun dedim. Şimdi düşündüm biraz mantı yapacağım,, yeşil mercimek haşlayacağım, mercimek çorbası koyarım, et soğan kavurup koyacağım. Yeter işte :)
Yemeğe gelecek hiç gelmesin valla uğraşamam :)
canım benim Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al yavrunu senin adına ben de çok heyecanlıyımm mis kokuluna huzurla kavuş hayırlı haberlerini bekliyoruzzzKızlar ben 11 de sezaryene giriyorum inşallah sağ salim çıkarız hepiniz hakkınızı helal edin
seninle aynı doğacak gibi görünüyor bebişlerimizin günü. benim de hiç sancım yok ve kontrolüm var öğlenGuunaydin bugun kontrol var nst de hic bisey ciknayacak yine
rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine canım. dualarımız seninleGünaydin kizlar, biz doguma gidiyoruz:)11-12 Arasi alacaklar,dua edin bize,kizima kavusacagim sonunda
Canım cevabın için teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Slm kizlar
Doğumuggerçekleşen herkese yavrularıyla birlikte hayirli uzun ömürler dilerim Rabbim hepimize hayirli evlat versin . insanin kuzusuna baktikca ömrü uzuyor sanki :)
Bizde dun kontrole gittik . 3400 olmusuz kanalda değiliz ama Dr o biranda olacak birşey önemli değil dedi. Suyumuzda iyi ve abileri gibi erken gelmeyecek sanirim 38+3 olduk bile ki abileri 36+3-5 idi .
Korkanlar varmis korkmayin kizlar gerçek sanci ole yalanci gibi değil karismaz yalanciyla. Suya gelince oda böle bildiğiniz su gibi ama sicak ve arkadasin dediği gibi gelmeye başlayınca uzun bi zaman kesilmiyor.
Bi erkadas dolaba yiyecek koydunuz mu diye ssormuş ben bu sefer sadece esimive cocuklarimi düşünerek yemek koyuyorum ama diğer ikisinde misafirler için sigara böreği , sarma , tarcinli kurabiye koymuştum birde evde sürekli baklava bulundurdukı biz acil gelen misafirler için hazir eline geliyor çok iyi oluyor.
Çerez baklava lokum serbet ile agirliycam bu sefer misafirlerini 3 çocukla kimse bisey beklemesini diyorum eşime :) ama ben gene dayanamam pratik tariflerden deyaparim sanirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?