2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aslında geleneğe göre lohysa hizmet etmez hizmet görür canım inan biz yapıyoruz ama aslında hasta evi gibi görmeleri lazım insanların ben gidince kek börek yapıyorum aynı duyarlılığı görmek isterim açıkçası

Bence yeter yaptığın sende benim gibisin yorma kendini yaaaa yapanlar olur annen kayınvalide zaten yapmışsın lütfen yaaaa lütfen gerek yok yorma kendini keyif sür biraz

sabah sabah ağladım elif çok duygusal yaaaa sondan başladım resmen kalbime birşey saplandı çok duygusal birşey allahım görelim bizde

Sende epidral mi oldun canım o resmin beni öyle etkiledi ki anlatamam o arada kim çekti foto ben fotoğrafçı felan tutmuyorım çünkü yani hemşirelere mi verdin telefonu

Kızlar ben 11 de sezaryene giriyorum inşallah sağ salim çıkarız hepiniz hakkınızı helal edin
Canım hayırdır inşallah iyisinizdir, en son bebeğim çok hareketsiz yazmıştın. Rabbim yardımcın olsun, sağsağlim al kucağına yavrunu inşallah. Bizi de haberdar et lütfen.

çok mutlu oldum bitanem.
onu çok çok öp yermize olur mu?
allah güzel ömürler versin prensine ve sana
dualarımız hep sizinle

Aman canım ya millete değil yemekler kendime Bebişle uğraşmaktan yemek yapmam diye. Kayınvalideden gelecek hayır Allahtan gelsin bir yapar bin söyler. Annem yanımda olacak o yaparda o gittikten sonrası için böyle yemekler olsun dedim. Şimdi düşündüm biraz mantı yapacağım,, yeşil mercimek haşlayacağım, mercimek çorbası koyarım, et soğan kavurup koyacağım. Yeter işte :)

Yemeğe gelecek hiç gelmesin valla uğraşamam :)

Günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bugün?ben iyice ağırlaşmaya başladım ya.eğilip doğrulmak bile zorluyor beni artık.birde arada bir baş ağrısı giriyor çok yoruyor beni.bugün bebeğimin ve benim çantalarımızı hazırlıycam inşallah.hava da kapalı.kapalı havalarda içim sıkılıyor daha fazla.
Bu arada doğuma giden arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Darısı da bizlere inşallah.

Cnm ben ev mantisi aldim attim pisirdigim yemeklerden de atiyorum eşime kolaylık olsun diye. Kuru patlıcan biber doldurup atabilirsiniz 20 ser adetlik kutularda . tatil tuzlu kurabiye yap at TMM yeter zaten bide kek yapip attim ben Esim çocuklara versin diye bnm oğlanlar biraz bogazlidirda :)

allah o güzel prensini sana bağışlasın. ömür boyu mutlu etsin. en kötü gününüz bu olsun bitanem. onu bizim yerimize de bol bol kokla öp olur mu?

Kızlar ben 11 de sezaryene giriyorum inşallah sağ salim çıkarız hepiniz hakkınızı helal edin
Hayirlidiyla al kuzunu kucagina cnm .Allah yardim cin olsun .

countryrose dogru soluyon . normalde bizdede geçmiş olsuna bir tepsi biseyle gidilir ama ben Türkiye karmasi bi lojmandayim kimin adeti nasil bilmiyorum o yüzden sadece tatil ikram edicem ugrasamam kimseyle cocuklarim AC kalmasin annemiz hasta yapamiyo psikolojisine gitmesin tek derdim o valla .

darısı bizlerin başına inşallah

Canım ben şu an çok gazlıyım napsam rezene içsem mi kötü durumdayım napacam bilmiyorum dopum sonrası da devam eder galiba budurum

Bu ara da epidral mi oldun canm sen

Hamilelikte zararı var mı bilmiyorum canım. Geçici bir süre rahatlatiyor. Keşke dün lavman yapmalarına izin verseydim kızım tüm gece kivrandi durdu agridan ben de öyle şimdi lavman yapıcam. Dikiş ağrıları geçti ama gaz ve kabızlık mahvediyor.spinal oldum ben canım

Aman sen düşünme bunları tek düşüncem önümüzdeki günler ramazan olacak hakkı ile eşime iftar Savur hazırlamak nasip olsun

canım benim Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al yavrunu senin adına ben de çok heyecanlıyımm mis kokuluna huzurla kavuş hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

Canım cevabın için teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
Ben kendimiz için yemek yapıp kaldırdım nohut fasulye haşladım içli köfte, dolma, sarma koydum patates köfte için köfteyi hazırladım dövme çorbası derler bizde onun harcını hazırladım sulu köfte için köfteleri hazırladım kıyma, kuşbaşı haşladım bi de elimin altında hazır olsun diye soğan sarımsak yemeklik doğradım. Yuvalama yaptım. Doğumdan sonra kabızlık için kayısı üzüm hoşafı yaptım ama misafirler için tatlı özellikle tuzlu hiçbir şey gelmedi aklıma ben antepliyim baklava bizim olmazsa olmazımız ama yanında ek bir şeyler de olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…