- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
günaydın tatlım. nasılsınGunaydin kizlarrr
Evet canım sen çocuklarını düşünüyorsun haklısınHayirlidiyla al kuzunu kucagina cnm .Allah yardim cin olsun .
countryrose dogru soluyon . normalde bizdede geçmiş olsuna bir tepsi biseyle gidilir ama ben Türkiye karmasi bi lojmandayim kimin adeti nasil bilmiyorum o yüzden sadece tatil ikram edicem ugrasamam kimseyle cocuklarim AC kalmasin annemiz hasta yapamiyo psikolojisine gitmesin tek derdim o valla .
Lağmanı yapmadan çıkarmazlardı normalde canım seni iyi çıkarmışlar ama keşke hastanedeyken yapıp rahat dönseydin eve.sonuçta doğum sonrası bişey de yedirmedikleri için zor oluyor normalde tuvalete çıkmak.gaz için kimyon iyi geliyor diye biliyorum.hatta bebeğe bile suya koyup bikaç damla verilebiliyormuş.ben hiç denemedim ama netten araştır istersen ayrıntısını.hadi bununla geçmiş olsun.ayaklarını çorapsız bırakma.terli kalma.sırtından da üşütmemeye çalış.Allah kolaylıklar versin canım.Hamilelikte zararı var mı bilmiyorum canım. Geçici bir süre rahatlatiyor. Keşke dün lavman yapmalarına izin verseydim kızım tüm gece kivrandi durdu agridan ben de öyle şimdi lavman yapıcam. Dikiş ağrıları geçti ama gaz ve kabızlık mahvediyor.spinal oldum ben canım
Neden canım son durumun nedir? Sancın mı geldi?Kizlar bugun sezeryana alabilirler.korkuyorum
Aslında geleneğe göre lohysa hizmet etmez hizmet görür canım inan biz yapıyoruz ama aslında hasta evi gibi görmeleri lazım insanların ben gidince kek börek yapıyorum aynı duyarlılığı görmek isterim açıkçası
Bence yeter yaptığın sende benim gibisin yorma kendini yaaaa yapanlar olur annen kayınvalide zaten yapmışsın lütfen yaaaa lütfen gerek yok yorma kendini keyif sür
biraz
Hayırlı haberlerle gel canım, üüzlme bak benim 40 doluyor nerdeyse hayırlısı olsun :)12de randevumuz var. 38+5 günlük olduk. ama hiç sancımız yokablası 5 mayısta doğdu. inşallah oğlum da o tarihte doğar. bize bol bol dua edin kızlar
Allah yardımcın olsun birazdan cennet kokulunla buluşacaksın darısı biz bekleyenlere inşallahKızlar ben 11 de sezaryene giriyorum inşallah sağ salim çıkarız hepiniz hakkınızı helal edin
Bende geçen gün hazırladım çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin kolay gelsinGünaydın kızlar.nasılsınız bakalım bugün?ben iyice ağırlaşmaya başladım ya.eğilip doğrulmak bile zorluyor beni artık.birde arada bir baş ağrısı giriyor çok yoruyor beni.bugün bebeğimin ve benim çantalarımızı hazırlıycam inşallah.hava da kapalı.kapalı havalarda içim sıkılıyor daha fazla.
Bu arada doğuma giden arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Darısı da bizlere inşallah.
Başı okurken kesin antepli dedim anteple alakam yok ama midem Adana ve antepli gibi desem yeridir ah ah sölediğin herşey harika sana misafir gelesim geldi ben bugün yiyim o mamaları kaç gündür canım aistiyor oğlum da acı ekşi çok severCanım cevabın için teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
Ben kendimiz için yemek yapıp kaldırdım nohut fasulye haşladım içli köfte, dolma, sarma koydum patates köfte için köfteyi hazırladım dövme çorbası derler bizde onun harcını hazırladım sulu köfte için köfteleri hazırladım kıyma, kuşbaşı haşladım bi de elimin altında hazır olsun diye soğan sarımsak yemeklik doğradım. Yuvalama yaptım. Doğumdan sonra kabızlık için kayısı üzüm hoşafı yaptım ama misafirler için tatlı özellikle tuzlu hiçbir şey gelmedi aklıma ben antepliyim baklava bizim olmazsa olmazımız ama yanında ek bir şeyler de olsun istiyorum
canım 3200 hıcte az degıl bence ben hep ucu gecsın hatta gecen esıme dıom 3200 gelse tam ıdeal dıyorum sen nıye takılıyon kı su ankı kılosuda ıyı bence bende oyle bırsey beklıyorum bır haftada 200 gr alır dıyorum gecen hafta 2400 du bu hafta 2600 olur dıye dusunuyorum bunda can sıkılcak bırsey yok saglıklı olsunda sen aldırırsın dogunca kıloGunaydin kizlar biz dun kontrole gittik 2.600gr olmus kizim cok kilolu bi bebis olmicak dedi dr en fazla 3.200falan dedi biraz canim skildi bu duruma takma kafana ama doguca guzl beslersin dedi
eysan .!.:Cnm ben ev mantisi aldim attim pisirdigim yemeklerden de atiyorum eşime kolaylık olsun diye. Kuru patlıcan biber doldurup atabilirsiniz 20 ser adetlik kutularda . tatil tuzlu kurabiye yap at TMM yeter zaten bide kek yapip attim ben Esim çocuklara versin diye bnm oğlanlar biraz bogazlidirda :)
olmaz mı25 mayıs son tarih canım 15 mayıs gibi içime doğuyor Benim
Ben daralmaya başladım üzerimde bir gerginlik ağlama isteği var böle duygusal oldum böle şeyler yaşayanlar varmı kızlar
Canım kayısı hoşafı iyi gelir bol bol iç Allah yardımcın olsunHamilelikte zararı var mı bilmiyorum canım. Geçici bir süre rahatlatiyor. Keşke dün lavman yapmalarına izin verseydim kızım tüm gece kivrandi durdu agridan ben de öyle şimdi lavman yapıcam. Dikiş ağrıları geçti ama gaz ve kabızlık mahvediyor.spinal oldum ben canım
hayırlısıyla yavruna kavusursun ınsallah canım :) haberlerını beklıyoruz ..Kızlar ben 11 de sezaryene giriyorum inşallah sağ salim çıkarız hepiniz hakkınızı helal edin
hayırlısı olsun canım hakkında ...Kizlar bugun sezeryana alabilirler.korkuyorum
Canım hakkını helal et düşünemedim çok özür dilerim gel tabi beklerim yada yapıp sana da gönderebilirim hatta çok da memnun olurum buraya yakınsan mutlaka gel olur mu ben adıyaman da oturuyorum başım gözüm üstüneBaşı okurken kesin antepli dedim anteple alakam yok ama midem Adana ve antepli gibi desem yeridir ah ah sölediğin herşey harika sana misafir gelesim geldi ben bugün yiyim o mamaları kaç gündür canım aistiyor oğlum da acı ekşi çok sever
Ben soğanı en iyisi rende yapıp buzluğa atayım daha iyi olur ilk evlendiğimde hep öyle hızlo hızlı yapardım bugün o işleri halledeyim
Bir ara ada kıyma çıkarıp köfte yoğurayim
günaydın tatlım. nasılsın
Benimde kontrolün var bugün. Cati muayene si olacak. Nts te girecegim.bende de sürekli sanci yok. Gelip gecen bacak agrim oluyor sadeceGünaydınnn herkesee. Doğuma gidecekleri Allah hayirlca kavustursun bebegine inşallah. Benim de bugün nst'm var ama sıfır sancı hissediyorum. Geldi mi geçmeyen sancı istiyorumm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?