2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahh bulunmayan şeyler değil hellAl olsun yahu öle canım çekme olayı yok bende sağlam irade var

Bana adıyamandan salça acı biber yollarsan sevinirim iş yerinde satın alıyordum ama aylardır işe gitmedim doğum sonrası kendine alırken bana da alırsan ücreti neyse veririm canım tarhana felan hep ordan gelir anneme

Adıyamanlı dostlarımız çok yapar dediklerini eşim belki ağustosta 1 günlük antep Adana gezisine götürür beni yemek için çok seviyorum düşün evlilik yıldönümüm 18 mayıs burda antep mutfağı var istanbul da ünlü oraya gideriz bebe doğmaz sa diyoruz

Ya sizler böle şeylere önem veriyorsunuz baksana köfteler herşey hazır maşallah

ya ben.. eşimin yaptığı her hareket batıyo bana yaa iyi veya kötü herşeye sinirleniyorum şuanda sinir olmuş suratım asık şekilde bilgisayarla uğraşıyorum üstelik hiç bi sebep yokken...
Sanırım doğum yaklaşınca gerginlikten böyle oluyoor aynı durumlar ben de de var

Tabiki gönderirim canım mutlaka haberleşelim bizde hazır bir şey alınmaz pul biberini dahil kendimiz yaparız şükür biraz aç milletiz galiba mutfak bizim için her şey eğer ki yolun düşerse buralara mutlaka beklerim gelin misafirim olun çok memnun oluruz

Cnm ne kadar da güzel anlatmışsın resmen okurken ben de hissettim duygulandım darısı bizlerin başına bebişlerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz ben şahsen korkmaya başlafım umarım senin gibi bir avazda olur doğumlarımız

gunaydın kızlarrr, bzmde bugn nst miz wardı ilk cekildigimz cihazda problem warmış sancı cıktı biraz korktuk açıkçası sonra tekrar çekildik onda problem cıkmadı , 36. hafta çalışamaz raporumuzu aldık bugun son günümüz işte tahmiini dogum tarihimiz 30 mayıs ama 15 i gibi alınacak sanırım bizim tosun kontrolumz haftaya.artık dinlenme zmanı 3-4 gün dinlenip pazartesi temizliğe başlıyacagız ufak tefek eksikler flan war onları halledicez , cok fazla yorum yapmasakta hergün yazılanları okuyorduk oğlumla artık telefondan nekdr gşrebilirsek takip etmeye çalışıcaz :))Anneannemiz yatak odası için beşiğimizi ve bebek arabamızı aldı ,babannelerde oda alıcak bu hafta bakalım.
bu beşiği aldık yatak odası için ama umarım doğru bi tercihtir :)

tatılın hayırlı olsun canım son gunlerınde bol bol dınlen bende haftaya persembeyı ıple cekıom son gunumuz olcak ınsALLAH, alınanlarda guzel canım gule gule kullanın hepsını bebegı kısa surede asıl besıgıne gecırceksen bu besık yatak odası ıcın ıdeal cunku bebek cok buyuyunce sıgmıyor bu besıge arkadasımın 7 aylık oglu var yatıramıyor artık bunda boyu bıraz uzun snnkıde tosun oldugu ıcın 6 aya kdr ıdeal olur dıye dusunuyorum ama bır cogumuz tecrubesısız yasıyarak gorcez:)

Oh maşallahhh, sağlıkla kavuş yavruna inşallahh, darısı bizlere :)

Iyi gecelerrrr. Bizimde belimiz kasiklarimiz agriyo. Yarin saat 4te cati muayenemiz var. Nstde sancim cok cikacak gibi. Bakalim hayirlisi. Heyecan basti
Haydi bakalım hayırlısı, güzel haberlerle gel, Allah gönlüne göre versin :)

Guunaydin bugun kontrol var nst de hic bisey ciknayacak yine
Güzel haberlerle gel :):) Geçen bende de çıkmadı haha, rahat anacım yerleri :):):)

Günaydin kizlar, biz doguma gidiyoruz:)11-12 Arasi alacaklar,dua edin bize,kizima kavusacagim sonunda
Sağlıkla kavuş yavruna inşallahhhh, dualarımız seninle

Offff maşallah ya sana, güzelim daha ne olsun ya beklemesinler bi de 3 çocuklu kadından :):):):) Annesi sonuncu çocuk nazlı olacak gelmeyişinden belli :):):):):)

Gunaydin kizlar biz dun kontrole gittik 2.600gr olmus kizim cok kilolu bi bebis olmicak dedi dr en fazla 3.200falan dedi biraz canim skildi bu duruma takma kafana ama doguca guzl beslersin dedi
Dilekçim doktorun biraz acayip bence neden böyle bişi demiş ki anlamadım ??? Aramızda 15 gün var nerdeyse; 14.04.2015'deki muayenede kızım 2630 idi, 27/04/2015 de 3264 gr oldu sen hiç ama hiç takma, beslenmene dikkat et hatta benim doktorum teşekkür ediyor bana ya bebeğini güzel besliyorsun diye :):):) Tamam mı canım sakın takma :):)

duailemutluluk toist kızlar sezeryan ertelendi boşuna stres oldum. bugün kontrolüm vardı. doktorum hafif sancın var dedi. 3 gün hastanede olmıcakmış. ağrıların artabilir bugün alsak iyi olur dedi. tam ben girmeye karar vermiştim. acil bi durum olmuş hastaneden çıkması gerekiyomuş hatta pazartesi salı günü de olmıcak hastanede. pazartesi nst çektir dedi. eğer kızım gelmeye çalışmazsa çarşamba günü sezeryana alcak. devlet hastanesine de gittim danıştım. bebeğin dönmesi çok zor artık sezeryan yapılcak dedi ama biz 40. haftada alıyoruz zamanı gelince dedi. bu durumda ben de 40. haftada sezeryan olcam. her işte bir hayır var diyorum. inşallah 5 gün boyunca sancım artmaz. çok uzun yazdım kusura bakmayın.

Kızlar ben 11 de sezaryene giriyorum inşallah sağ salim çıkarız hepiniz hakkınızı helal edin
Sağlıkla çıkın inşallahh, yavrunu kokla yerimize, dualarımız seninle :)

12de randevumuz var. 38+5 günlük olduk. ama hiç sancımız yok ablası 5 mayısta doğdu. inşallah oğlum da o tarihte doğar. bize bol bol dua edin kızlar
Hakkınızda hayırlısı olsun :):)

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :)

Sağlıkla gelsin canım, sen de kendini hazırlarsın bu süreçte bugün olmadığı iyi olmuş bi yandan :)

Tünaydın hanımlar, kaç zamandır yazamıyorum.Temizlik falan telaşı.. Bebişlerine kavuşanların gözü aydın,sağlıkla büyütün inşallah. Henüz bekleyenlerinde bi an önce sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin Rabbim..
Canım çok sıkkın kızlar, gebeliğimin başından beri İzmir Basmane Şifa ya gidiyorum. Aslında hiç memnun değilim,kalabalık beklemek ve fiyatlarda bu koşullara göre yüksek.. Ama normal doğum taraftarı olduğunu duyduğum dr um,doğumda personelin çok ilgili ve bilgili olması ve hastanenin mahremiyete gösterdiği özenle ilgili duyduğum şeyler nedeniyle devam ediyordum.. Muhasebe ve dr umla konuşmalarımda doğum odalarının tek kişilik olduğunu öğrenmiştik.Ama suit oda falan yokmuş. Son birkaç seferdir her gidişimde odaları görmek istiyorum. Pazartesi günü yine gittiğimde tekrar serviste dolu cevabını alınca canım sıkıldı. Şimdi doğursam ne olacak dedim, 4 kişilik oda var oraya alacağız dedi serviste görevli hemşire Başımdan aşağı kaynar sular indi deyimi tam benim içindi o an
Benim bozulduğumu ve söylendiğimi görünce dr unuzla konuşun, o zaten muayenede anlar doğum belirtilerini o yüzden yaklaşık olarak bilir zamanı,bizde günlük randevu açarız oda için dedi.. Ama mantıklı gelmedi,mesela dr bana bu hafta doğuracaksın dese bir hafta boyunca her gün bana odamı ayıracaklar...
Neyse dr a muayeneye gittim, anlattım durumu.. 8 tane tek kişilik oda olduğunu büyük olasılıkla sıkıntı yaşamayacağımızı ama hepsinin dolu olması durumunda 4kişilk odayı kullanmak gerekebileceğini söyledi.
Bu haftama gelene kadar hiç duymadığım şeyleri duydum çok canım sıkıldı.. Şimdi hastane mi arıycam

ınşallah canım hersey yolunda gıderde 5 gun dayanır bebısın hakkında hayırlısı olsun ...

Ne kadar dursa kârdır canım sıkıntı yapma vardır demekki bir hayır, olduki sancın gelirse de gider yaptırırsın sezeryanını devlette :) herşeyde bir hayır vardır böylesi daha iyi olmuş canım merak etme :))

ınşallah canım hersey yolunda gıderde 5 gun dayanır bebısın hakkında hayırlısı olsun ...

çok sağolun kızlar, hayırlısı artık beklicem bakalım. 5 gün geçmek bilmez artık :)

Günaydin güzel anneler. Biz bugün 37+3 günlük olduk. Şimdi muayneden çiktik. Dün gece beni çok korkutan çok fazla sancım oldu. Doktorda hemen açikliğa bakmak istedi Allaha cok sukur açiklik yok suyumuzda iyi, 3750 gr olmuş oğluşum, Allah nasip ederse 10 gün sonrada doğumumuz olucak. Çok heyecanliyim. İnşallah herkes benim gibi guzel haberler alir bugün:)

Temizliyorlar canım. Hatta benim aşırı kanamam olmadı. Hasta bezi kullanmadım hiç.

Doktorun haberi olmadı ki zaten canım şimdi aradım kızdı bana hemsirelre de gösteririm ben birazdan dedi. Onların suçu yok yazık ben korkudan kaçarak çıktım. Şimdi yaptım lavman canım hiç ağrımiyormus öyle olduğunu bilseydim dün yapardım bütün gece boşuna işkence çektim. Kızımı da emzirdim şimdi gazını aldım ben rahatım diye o da rahatladı. Ayağımda patık var canım çorap giyemiyorum ödemim inmedi daha. Ayaklar davul gibi. Teşekkür ederiz canım ☺

Bu arada kızlar doğum yapan var mı. .
H hukukcu_ ne yaptı

gunaydin cnmm :) masallah bebeginin kilosu cok iyi saglikla kucagina al ins :) bende 38. Haftadayim. Haftaya carsamba kontrolum. Dun gittim bende. Ins zamaninda kucagimiza aliriz :) gittikce heyecan basiyor valla )

Biliyorum canım annemin günü var normal de 5 çeşit yapılır ama Adıyamanlı teyzeye giderken 10 çeşit yapar o ben onun gününe özel giderim o derece yani

Bende pul biber herşeyi burda istanbul da feshane günleri okur antep Adana hatay zamanları aldım ama geçen yıl 1 senelik evliliği de tükendi geçen hafta pazardan biber aldım ama bilmiyormm ya

Siz bu sene zaman olurda yaparsınız satan tanıdığın varsa lütfen beni unutma canm

Bu arada kizlarrr baby2go bebek arabasi gordum dun. 750 tlye inmis. Cok iyiydi gosterdiler kullanisini falan hafifte bide. Siz neler aldiniz yada ne alacaksiniz. Puseti oldugu icin kucakta tasimaya verek kalmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…