Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım biz bekleyenlerden nasip etsin inş11:21 de bade bebek dunyaya geldi:)cok zor oldu ama herseye deger,kizimi kucagima aldim:)gayet saglikli
Merhaba tatlım.Benimde arkadaşım dün normal doğum yaptı.Anlattığın belirtileri yaşadı.Sancı aralığı daha da sıklaşınca ve suyu gelince hastaneye gitti ve 2 saat içinde doğum yaptı.(1 gün öncede 3 santim açığı vardı) Suyun geliyormu takip et,yoksada sancıların çok daha şiddetlenecek o zaman zaten dayanamayıp gideceksin.Allah bir nefeste kurtarsın.Slm kzlar bemim 3şantm açilmam var 5dakikada bırde sancım geliyo şıddetli derecede ama ben hastaneye yatmadğm korktum şuniden ve sansa dr.um gitti yarinda tatil ben napıcam bilmiyorum hastanedn kağht imzalayıp çıktm
Hayırlısı oksun canım sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğiniKizlar biz kararimizi verdik gibi.. Normal dogumu cok istememe ragmen pazartesi gunu sezaryen olucam.. İki dusugum var, kan sulandirici kullaniyorum, gebelik sekerim var gorustugum doktorlar hep riske atma diyorlar ben de bu sorumlulugu alamiyorum.. Hayirlisyla olsun da sezaryen olsun napalim..
Canim hic takma kafana.. Benim de bir onceki kontrolde bir haftada 400 gram alirken sonraki on gunde 100 gram bile almamisti.. Ben de endiselendim ama olcumlerde yanlislik olabiliyor.. Aleti azcik farkli tutsalar hes sey farkli oluyor.. Hic takma.kafana..bugn kontrlüm vardı en son geçen cuma gitmiştim 3200 gr dı bugün 3250 gram bir haftada sadece 50 gr almış..doktor olabilir normal dedi ama kafama takıldı bi öncekinde 15 günde 750 gr almıştı bu defa bir haftada 50 gr inş bi sıkıntı yoktur..
Canim benimde kilosu surekli degisiyor artk kilosuna takmiyrm saglkla gelsinlerdebugn kontrlüm vardı en son geçen cuma gitmiştim 3200 gr dı bugün 3250 gram bir haftada sadece 50 gr almış..doktor olabilir normal dedi ama kafama takıldı bi öncekinde 15 günde 750 gr almıştı bu defa bir haftada 50 gr inş bi sıkıntı yoktur..
Hicbir sıkıntı yok benimde geçen hafta 200 gr almisken bu hafta 500 gr almis ondan oncede bir ay cok az aldigi olmustu. Ben sancilardan bu hafta cok yattim hic dogru duzgun is falan yapmadim. Yediklerime hep dikkat ediyorum zaten bence bol bol yattigim icin bu hafta cok aldi. Kendini cok yorma canim alir mutlakabugn kontrlüm vardı en son geçen cuma gitmiştim 3200 gr dı bugün 3250 gram bir haftada sadece 50 gr almış..doktor olabilir normal dedi ama kafama takıldı bi öncekinde 15 günde 750 gr almıştı bu defa bir haftada 50 gr inş bi sıkıntı yoktur..
Allah saglikla kucağina almayi nasip etsin, ağrisiz sancisiz inş canımKızlar beni belki unutmussunzdur bende pazartesi sezeryana olucam sancim yok açıklık yok mecbur yani beni de dualariniza katın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Neden canim?muayene olamadık
adasimiz gelmiş hoş gelmiş hayırlı olsun canım11:21 de bade bebek dunyaya geldi:)cok zor oldu ama herseye deger,kizimi kucagima aldim:)gayet saglikli
bizimde öyle canım ya. 10 günde 10 gr. aldı. boyu 1 cm uzadı sadece. halbuki ben 3500 olmuştur diye umuyordum 3260 gr. da sabitledi kendini. doktorumda aynı senin doktorunun dediğini söyledi. önemli değil artık. ama onu gelde bize anlat işte dimi? son haftalarında galiba kilo almıyorlar. sağlıkları iyi olsunda biz onları doğunca besleriz bol bol :)bugn kontrlüm vardı en son geçen cuma gitmiştim 3200 gr dı bugün 3250 gram bir haftada sadece 50 gr almış..doktor olabilir normal dedi ama kafama takıldı bi öncekinde 15 günde 750 gr almıştı bu defa bir haftada 50 gr inş bi sıkıntı yoktur..
daha önce randevu aldık hastaneden. doktoru da sorduk bi gün önceden. saat 12de gittik ve doktor yoktu. dışardaymış. 2 saatten fazla bekledik. fakat sonradan haber geliyor. bugün gelemiycekmiş. biz de boşuna gitmiş oldukNeden canim?
Bende mustelanin pisik kremi, şampuan ve vücut kremini 100 TL ye aldim. Sen nelerini aldin canim. Ben eczaneden aldim. Eczacı bunlar yeterli olur dedikızlar mustela ürünlerini aldım bebeğime sonunda. eczaonlıne sitesinden aldım. alışveriş yapmak isterseniz ben memnun kaldım soyleyeyım dedim.bütün markalar ürünler var. hem daha uygun fiyatları hem orjınal.dün siparişi verdim saat öğlen 2 gibiydi. ve bugub sabah 10 da geldi.yeride kocaelinde olmasına rağmen.
Belki acil bir isi cikmistir yada hastasi falan vardir, bencede degistirme su saatten sonra cnm. İnşallah en kisa surede telafi eder doktorunda bu durumudaha önce randevu aldık hastaneden. doktoru da sorduk bi gün önceden. saat 12de gittik ve doktor yoktu. dışardaymış. 2 saatten fazla bekledik. fakat sonradan haber geliyor. bugün gelemiycekmiş. biz de boşuna gitmiş oldukşu saatten sonra doktor da değiştirmrk istemiyorum. sonuçta 8 aydır oraya gidiyorum yaklaşık olarak 39 haftamıza giriyoruz artık. herşeyimizi biliyor
Canim hic takma kafana.. Benim de bir onceki kontrolde bir haftada 400 gram alirken sonraki on gunde 100 gram bile almamisti.. Ben de endiselendim ama olcumlerde yanlislik olabiliyor.. Aleti azcik farkli tutsalar hes sey farkli oluyor.. Hic takma.kafana..
Canim benimde kilosu surekli degisiyor artk kilosuna takmiyrm saglkla gelsinlerde
Hicbir sıkıntı yok benimde geçen hafta 200 gr almisken bu hafta 500 gr almis ondan oncede bir ay cok az aldigi olmustu. Ben sancilardan bu hafta cok yattim hic dogru duzgun is falan yapmadim. Yediklerime hep dikkat ediyorum zaten bence bol bol yattigim icin bu hafta cok aldi. Kendini cok yorma canim alir mutlaka
çok sağılun kızlar yaa valla biraz rahatladım yoksa niyeki diye korkmuştum bu hafta beslenmeme fln daha çok dikkat edeyim bakalım haftaya nolacak..:) çok iri bi bebek olmasınada gerek yok zaten ama bir anda azalınca korktum..bizimde öyle canım ya. 10 günde 10 gr. aldı. boyu 1 cm uzadı sadece. halbuki ben 3500 olmuştur diye umuyordum 3260 gr. da sabitledi kendini. doktorumda aynı senin doktorunun dediğini söyledi. önemli değil artık. ama onu gelde bize anlat işte dimi? son haftalarında galiba kilo almıyorlar. sağlıkları iyi olsunda biz onları doğunca besleriz bol bol :)
ama haber de vermiyor. 4 kez aradım gelecem bekleyin diyor. bu halde kolay değil ki beklemekBelki acil bir isi cikmistir yada hastasi falan vardir, bencede degistirme su saatten sonra cnm. İnşallah en kisa surede telafi eder doktorunda bu durumu
Masallah Allah agizinin tadini bozmasin oinsallah:))Kizlar ayrintilari yazicam demistim gelelim bizim hikayeye:) persembe gunu bebegimin hareketlerinin azaldigini hissettigim icin doktorum cuma sabahi nst ye girmemi soyledi ve sabah nst de hicbur agrim sizim olmamasina ragmen duzenli sancilarim oldugu cikti suyummdaki oranda gitgide artiyordu ve bebisimimde hareketleri cok azaldigi icin acil sezeryana alinmam gerektigini soyledi bi yandan heyecan bi yandanda korku basti hastaneden kacmayi bile dusundum esim zor ikna ettineyse sezeryani kabul ettim ve maceramiz basladi once serum icin damar yolu acilacakti ama heyecandan acilan damar yolundan kan gelmedi nerdeyse yarim saat kan gelmedi serumumuzda takildi ve 3 saat sonra ameliyata alinacaktim Tabi ameliyat saati gelene kadar ben heyecan ve korkudan hatim edecem jnerdeyse salavat getire getire ameliyata girdim once anestezi doktorum beni telkin etmeye calisti hicbisey hissetmeycegimi ve sirtimdan yapacagi igneyi sinek isirigi gibi olacaginj soyledi gercekten oyle oldu igne yapildiktan sonra bacaklarimda bir sicaklik ve ardindan sakat kalmis givi hissizlik oldu ve 5 dk icinde tosunumun sesini duydum ben ki cenazelerde bile aglamayan biriyimdir ama gel gorki tosunumun sesini duydugum an gozlerimden yas dokulmeye basladi gozlerim hemen onu aramaya basladi Allah'im bu nasil bir guzellik benim mi bu tatli sey hayatimin aslinda o an baslasigini anladim hele o kokusu yok mu Rabbime binlerce sukur...yanagini yanagima kondurduklari an sesi kesildi o kadar guzeldiki...sonra bebisimi odaya gonderdiler benide yarim saat sonra gonderdiler esimi gordugum an tekrar aglamaya basladim bana benim kucuk annem dedi evet anne olmustum anneee Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?