İnsallah ole olur cnm Rabbim gönlüne gore versinAy amin canım ya inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancım gelir. Birazcık korkuyorum da suniden :)
Ayy canım sağolasın ya senin de bu zamanların gelecek inşallah :)ınsallah canım sunıden korkma sadece acılman bıraz daha zaman alıyo ama rıske gırmekten ıyıdır valla gozlerım doldu Allah yardımcın olsun gonlunden gectıgı gıbı dogumunu nasıp etsın ınsallah
Canım benim bildiğim bebeğin hareketli olmasının hiçbir sakıncası yok. Hatta sağlıklı huzurlu bebek hareketlidir. Sen yine de ara sor doktorunu.Kafasi asagidaydi sali gunu. ama kanala girmis falan demedi doktorum. Acidan esimin elini sıkmısım. Bebekte asiri hareketliydi acaba dönuyor muydu bilemedm
20
İnsallah ole olur cnm Rabbim gönlüne gore versin
Ohh ne güzel ya o sancılar bir bana gelmedi :) bebeğin sağlıklı önde gidiyordu bir de. Gelsin ozaman canım :)bgn gıttım 37 haftalık olduk norml 23 mayıs tarıhım bgn nst ye grdım 100 lerde cıktı sancım doktor 1 hafta 10 gune gelır bebıs gelsede korkma gayet ıyı dedı cok skr normal olucak dogumum sancılarnı bekle artık dedı :))
yok acılmam yoktuda sanclrm vardı bgun gttm nstye grdım sancılar 100 de cıktı doktorm 1 hfta 10 gune gelr dedı sancını bekle norml dogum olucak ınsallah 37 haftalıgız zten normlde 23 mayıs dogm trıhımız
Ayy Doğumlar sıralandı ya pazartesi başlıyor :))) hayırlısıyla kucaklayalım bebekleri inşallah canım :)Canim bende sali gunu doguma gidcm ins. Allah yatdimcimz olsun cok heyecanliyim
Oldu canım 38 e kadar belim ağrıdı az az. Bir de benim ağrı eşiğiö yüksektir. Yani çok nazlanıp dikkate almam acıyı. Bebişin çok baskı yaptığı dönemler oldu. 38 den şimdiye kadar çok rahattım. 2 gündür bel ve kasık ağrım var ama çok az yani. Bir de bu ağrıların Önemi var mı bilmiyorum muhakkak hazırlayıcıdır ama gerçek sancıyı çok merak ediyorum :)toist canım ben sana bişey soracaktım senin hiç ağrın sızın falan yok değil mi hani Zeynep bebek gelmeye niyetli değil diyoruz ya ufak ufak da olsa yalancı doğum dalgalanmaları da olmadı değil mi sende.
Neden cnmmuayene olamadık
yok canım acıtmıyo korkma ben ıkı dogumumda ve kaybettıgım kızımdada sunı sancıyla dogum yaptım ınsallah canım bebek sımdı 2 aylık oldu bırının dogum zamanı gelmeden bıtane daha rabbım bunu bagıslasın sag saglım ınsallahAyy canım sağolasın ya senin de bu zamanların gelecek inşallah :)
Suni daha çabuk açar ama daha çok acıtır dediler bana da
Allah hayırlı uzun ömür versin cnm neden erken geldi senin kuzun ki?
Canım kararınız en hayırlı olsun inşallah risk almazdım bende galiba senin de düşük vsr demi ben temmuz 25 te kürtaj oldum ağustos 26 da son regl tarihim ara kısa die bende korktum hepCook tesekkur ederim kizlar.. İnsallah dogru karari vermisizdir.. İcim.hala normal dogumdan yana. Hayatim boyunca normal dogum yapamayacagimi, sancinin nasil bir sey oldugunu bilemeyecegim icin uzuluyorum, tatmak istedigim duygulardi ama nasip degilmis.. Allah hepimiz icin en hayirlisini en dogru vakitte nasip etsin insallah..Sela76 canim bu ara en cok duaya ihtiyacimiz var allah kabul etsin insallaj hatmini, dualarini.. Bizi de unutmamissin cok saol..
canim ya bunlari pismis halde mi koyuyorsun buzluga, yoksa hamur seklinde pismeye hazir sekilde mi? hic bilmiyorum da, biraz detayiyla analatabilir misin? ayni sekilde sarmayi da pismis mi koyuyorsun?Valla kızlar bende poaça ve börek yaptım. Bugün işte son günüm. Doğum iznine çıkıyorum. Biraz daha poaça kurabiye falan yaparım. Yeme içinde 2 paket etli sarma yapıp koydum ama daha ne yapabilirim sizce? Böyle çıkarıp 10 dk pişirebileceğim yemekler ne olabilir buzlukta? Biraz mücver yapsam diyorum buzluğa? Başka başka fikir bekliyorum.
sevgili hukukçu öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum... aspirini kaçıncı haftada bıraktınız? bir de iğneyi ne zamana kadar vurulacaksınız? cevaplarsanız çok sevinirim.. teşekkürler...Kizlar biz kararimizi verdik gibi.. Normal dogumu cok istememe ragmen pazartesi gunu sezaryen olucam.. İki dusugum var, kan sulandirici kullaniyorum, gebelik sekerim var gorustugum doktorlar hep riske atma diyorlar ben de bu sorumlulugu alamiyorum.. Hayirlisyla olsun da sezaryen olsun napalim..
Allah sag saglim cikmayi nasip etsin canim, helali his olsun varsa bir hakkimiz.Kızlar ben 11 de sezaryene giriyorum inşallah sağ salim çıkarız hepiniz hakkınızı helal edin
Ohh suni Sancı hakkında hep çok olumsuz konuluyorlar rahatladım canım sağol, amiiin sağsağlim kucağına al sen de inşallayok canım acıtmıyo korkma ben ıkı dogumumda ve kaybettıgım kızımdada sunı sancıyla dogum yaptım ınsallah canım bebek sımdı 2 aylık oldu bırının dogum zamanı gelmeden bıtane daha rabbım bunu bagıslasın sag saglım ınsallah
Sezeryandi canim spinal oldum,idrar kesesi rahime yapismis,doktor telaslandi,baska doktor cagirdi 2 saat uzadi ameliyat,kimse bana aciklama yapmadigi icin telaslandim.tansiyonumu cikartamadilar filan.onun disinda spinal sezeryan cok rahat,korkulacak hic bisey yok.abartili agrisi sancisi da yok.allahtan dogum sonrasi rahat ettim,Maşallah sübhanallah canım gözünaydın, darısı başımıza inşallah. :) Neden zor oldu sezeryan değil miydi ?
Hayırlı uğurlu olsum canım gözün aydın kavuştun yavruna hem de normal doğumla. Darısı başımıza inşallah suni Sancı kısmı nasıldı zor muyduTek tek alıntı yapamadım ama bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim:) Allah bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah... gelelim doğum hikâyemize bizimki biraz uzun ve karışık:) bebisimizde 3 hafta gelişim geriliği olduğundan dr um sezeryanla alalım dedi, ben de normal istediğim için devlet hastanesine gittim, gittiğim gün dr seni hemen yatıralım gözetim altında tutmamış gerekiyo dedi. Ben de kabul ettim cuma akşamı yatış yaptım hafif sancim vardı sabaha kadar 4cm açılma oldu ve durdu, bebek küçük olduğundan hemen suni vermediler biraz dinlendirelim dediler pazar akşamı suni sancı vermeye başladılar sabaha kızıma kavuştuk çok şükür, normal doğum korkulduğu gibi değil kızlar , anne olmak doğumla sanki bir köprüden yeni bi dünyaya geçiş yapmak gibi... hastaneden çıktığımda yeniden dünyaya gelmiş gibi hissettim kendimi, şimdi de minik hanımefendiyle
amin canım cumlemız ınsallah hıcte korkma dogumdan sen ne kadar sakin kalmayı başarırsan dogumun o kadar kolay olur telaşlanırsan zorlanırsın mumkun oldugunca sakin kalmaya calıs kendını doktoruna yada dogumunu kım gerceklestırcekse ona teslım et onun dedıklerını uygularsan cabucak alırsın mınıgını kucagına zorlanmadanOhh suni Sancı hakkında hep çok olumsuz konuluyorlar rahatladım canım sağol, amiiin sağsağlim kucağına al sen de inşalla
Korkma canim, bak herkes girip cikiyor, masallah herkesin sagligi yerinde. Allah'in izniyle hisbirsey olmaz. Senin ve bebisinin sagligi yerinde olsun da, hissetmezsin bile.Kizlar bugun sezeryana alabilirler.korkuyorum
Haklısın canım aslında psikolojik olarak desteklemek lazım kendini. Sonuçta bir can getiriyorsun Dünya'ya tabiki kolay olamaz. Rabbim hayırlısını nasip etsin sağolasınamin canım cumlemız ınsallah hıcte korkma dogumdan sen ne kadar sakin kalmayı başarırsan dogumun o kadar kolay olur telaşlanırsan zorlanırsın mumkun oldugunca sakin kalmaya calıs kendını doktoruna yada dogumunu kım gerceklestırcekse ona teslım et onun dedıklerını uygularsan cabucak alırsın mınıgını kucagına zorlanmadan
yeni gordum, hakkaten her iste bi hayir vardir. bebeginin durasi varmis daha :)@duailemutluluktoist kızlar sezeryan ertelendi boşuna stres oldum. bugün kontrolüm vardı. doktorum hafif sancın var dedi. 3 gün hastanede olmıcakmış. ağrıların artabilir bugün alsak iyi olur dedi. tam ben girmeye karar vermiştim. acil bi durum olmuş hastaneden çıkması gerekiyomuş hatta pazartesi salı günü de olmıcak hastanede. pazartesi nst çektir dedi. eğer kızım gelmeye çalışmazsa çarşamba günü sezeryana alcak. devlet hastanesine de gittim danıştım. bebeğin dönmesi çok zor artık sezeryan yapılcak dedi ama biz 40. haftada alıyoruz zamanı gelince dedi. bu durumda ben de 40. haftada sezeryan olcam. her işte bir hayır var diyorum. inşallah 5 gün boyunca sancım artmaz. çok uzun yazdım kusura bakmayın.
Ahh canım kelimelere sigmayacak kadar güzel bişey. . Ona her bakisimda içim gidiyor . Az kaldı canım sabret :)Canım nasılsın? Annelik nasıl gidiyor. Valla senden sonra iyice bir sabırsızlık bastı beni :)
Insan çaresiz olunca neler yapmıyor ki canım. . Kızımın kivrandigini gördükçe içim gitti.Kız sende kaynananı takmazsın takmazsın sözünü dinleyeceğin mi tuttu? İlaç ne ilacı sütüne geçti tabi o da bebeği rahaysız etmiştir.emzirirken öyle her ilaç kullanılmaz aman diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?