İnşallah kendiliğinden gelir, Allah gönlüne göre versin hayirlisini nasip etsin canimBugun kontrole gittik kızlar. Nst de cok az sanci çıktı. Pazar gününe kadar gelmezse ptesi suni sanciyla dogum baslatilacak. Beklemeyi istemiyor doktorum risk almayalim diyor. Dualariniza bizi de ekleyin kendiliginden gelsin bebeğim.
Sağlikla kucağina al inş yavrunu canım, en doğru kararı doktorunla birlikte vermişsinizdir zaten aklın kalmasın. Her şekilde kavuşucaz yavrularimiza, hayirlisi olsunKizlar biz kararimizi verdik gibi.. Normal dogumu cok istememe ragmen pazartesi gunu sezaryen olucam.. İki dusugum var, kan sulandirici kullaniyorum, gebelik sekerim var gorustugum doktorlar hep riske atma diyorlar ben de bu sorumlulugu alamiyorum.. Hayirlisyla olsun da sezaryen olsun napalim..
Allah kabul etsin canım:) ne mutlu sanaKesinlikle cnm senin durumunda kim olsa sezeryanı seçer kendini zorlama hayırlısı olsun dua edelim. Akşam hatimimi bitirdim hepimize dua ettim. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini inşallah:) Doğumun neden zor oldu canım? Şimdi nasılsın?11:21 de bade bebek dunyaya geldi:)cok zor oldu ama herseye deger,kizimi kucagima aldim:)gayet saglikli
canım gözün aydın artık evde oturma gunleri geldi çattı. günlerimiz aynı sanırım benimde perşembe son günüm kontrole gidicem 37+0 da sonra inş raporumuzu alıcamHerkese merhabalar kızlar, öncelikle tüm doğum yapan annelerimizi tebrik ederim, Allah hepinizin yavrularını sizlere bağışlasın sağlıklı, uzun ömürlü olsunlar.
Yakın tarihte doğuma girecekleri de Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
Bir kaç gündür yazamadım ama geçmişi okudum sürekli ancak bitti; herkes bayağı yazmış
Bugünün dışında son 4 iş günüm kaldı çok şükür haftaya Perşembe son iş günüm...
Cuma doktordan randevu alarak hem muayenemi olacam hemde 37+0 oluyorum o gün, çalışamaz raporumu alıp işyerinde ik ya göndericem
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.doğum şeklin neydi canım?sonu güzel olduğuna göre zorlukların önemi yok.11:21 de bade bebek dunyaya geldi:)cok zor oldu ama herseye deger,kizimi kucagima aldim:)gayet saglikli
11:21 de bade bebek dunyaya geldi:)cok zor oldu ama herseye deger,kizimi kucagima aldim:)gayet saglikli
Canim hem açilman hem sık ve şiddetli sancın varken neden suni sanci versinler ki? Hem doğumun başlamış nasıl döndün eve anlamadım. Hakkında hayirlisi olsun inş kolay bir doğum olurSlm kzlar bemim 3şantm açilmam var 5dakikada bırde sancım geliyo şıddetli derecede ama ben hastaneye yatmadğm korktum şuniden ve sansa dr.um gitti yarinda tatil ben napıcam bilmiyorum hastanedn kağht imzalayıp çıktm
tatil olsun ne olacak ki sen hastaneye git.mecburen doktorunu çağıracaklar.suyun geldi mi. hiç korkma rahat ol.Slm kzlar bemim 3şantm açilmam var 5dakikada bırde sancım geliyo şıddetli derecede ama ben hastaneye yatmadğm korktum şuniden ve sansa dr.um gitti yarinda tatil ben napıcam bilmiyorum hastanedn kağht imzalayıp çıktm
Evet canim 2 aydir çektiğim ağrilar sancılar çok bunaltti beni ama dün gece doguruyorum sandım resmen çok şükür bir sorun yok şimdilik vaktinde gelsin kuzucuklar:)
Maşallah bebeğine canım bizim de en geç pazartesi Alınacak. Direk sezeryanla mı alacak pazartesi suni deneyecek mi yoksa doktorun.
Canım yakında doğumun gerçekleşir inşallah keşke çıkmasaydın hastaneden.doktorun gittiyse bile zaten doğumuna ebeler yardım edecek.ki doktoruna da arayıp söylersin eğer doğumunda gelirim dediyse gelir.demediyse de onun referansıyla icapçı doktor ilgilenmek zorunda.ki onlar birbirinin hastasıyla ilgileniyorlar.bence hastaneye dön tatlım.hayırlı doğumlar.bir avazda kurtulun inşallah.sağlıkla kavuşun yavrunla.Slm kzlar bemim 3şantm açilmam var 5dakikada bırde sancım geliyo şıddetli derecede ama ben hastaneye yatmadğm korktum şuniden ve sansa dr.um gitti yarinda tatil ben napıcam bilmiyorum hastanedn kağht imzalayıp çıktm
Canim benim de bugün kontrolum vardi. Aksam biraz sancilandim deyince bakalim açılma varmı diye doktor muayene edince kanamam oldu. Nst normal cikti. Benim de ciddi bir agrim yok, agirlastim, oturup kalkmakta sikintim var, baski hissediyorum ama sancim yok... doktor karnin yukarida bak vaktin var daha, haftaya tekrar gel dedi gönderdi. Of ya bu belirsizlikten sıkıldım.
11:21 de bade bebek dunyaya geldi:)cok zor oldu ama herseye deger,kizimi kucagima aldim:)gayet saglikli
Kizlar hicbiyerde amniyo sivisi sizinti testini bulamadim.eczanelerde yok.acile gitsem orda verirler mi yada turnusol kagidi alsam ayni gorevi gorur mu
Valla bu sancilarla banada öyle geliyor:) hayirlisi olsun canımbu gidişle sen normal doğum yapacan:)
hakkında hayırlısı olsun bence ılla normal dogum dıye dusunulmemelı ztn senın ve bebegın saglıgına gore karar verılmelı senın ıcın ne ıyı olucaksa o olmalı
darısı başıma benimde inşallah, son 4 iş günüm kaldı
pardon tatlım ben 28.05. olarak gördüğümü zannettim
bu arada benimde doktorum 15'inden sonra gelebilir demişti, benim kızçe doğum pozisyonunu almış ama henüz kanala girmemişti, 8'inde kontrolüm var o zaman çatı muayenesini de yapabiliriz demişti doktorum
canım benim hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, için rahat olsun Allah'a emanet olun bebişinizle
Doktorların sözünden şaşma canım Dikiş ağrısı 2 güne hafifler ama Allah korusun kolunda bir yara bile olsa ömür boyu Pişmanlık yaşarız niye ısrar ettik diye. Tek bir doktor da dememiş bunu. Demekki doğrusu bu. Pazartesi Doğumlar tavan yapacak desene :)
Kesinlikle cnm senin durumunda kim olsa sezeryanı seçer kendini zorlama hayırlısı olsun dua edelim. Akşam hatimimi bitirdim hepimize dua ettim. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Hayırlısı olsun canım.sağlıkla al kucağına da sezeryan normal kısmet artık.
Cook tesekkur ederim kizlar.. İnsallah dogru karari vermisizdir.. İcim.hala normal dogumdan yana. Hayatim boyunca normal dogum yapamayacagimi, sancinin nasil bir sey oldugunu bilemeyecegim icin uzuluyorum, tatmak istedigim duygulardi ama nasip degilmis.. Allah hepimiz icin en hayirlisini en dogru vakitte nasip etsin insallah..Sağlikla kucağina al inş yavrunu canım, en doğru kararı doktorunla birlikte vermişsinizdir zaten aklın kalmasın. Her şekilde kavuşucaz
yavrularimiza, hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?