2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah kendiliğinden gelir, Allah gönlüne göre versin hayirlisini nasip etsin canim

Sağlikla kucağina al inş yavrunu canım, en doğru kararı doktorunla birlikte vermişsinizdir zaten aklın kalmasın. Her şekilde kavuşucaz yavrularimiza, hayirlisi olsun

Kesinlikle cnm senin durumunda kim olsa sezeryanı seçer kendini zorlama hayırlısı olsun dua edelim. Akşam hatimimi bitirdim hepimize dua ettim. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Allah kabul etsin canım:) ne mutlu sana

canım gözün aydın artık evde oturma gunleri geldi çattı. günlerimiz aynı sanırım benimde perşembe son günüm kontrole gidicem 37+0 da sonra inş raporumuzu alıcam

Slm kzlar bemim 3şantm açilmam var 5dakikada bırde sancım geliyo şıddetli derecede ama ben hastaneye yatmadğm korktum şuniden ve sansa dr.um gitti yarinda tatil ben napıcam bilmiyorum hastanedn kağht imzalayıp çıktm

Canim hem açilman hem sık ve şiddetli sancın varken neden suni sanci versinler ki? Hem doğumun başlamış nasıl döndün eve anlamadım. Hakkında hayirlisi olsun inş kolay bir doğum olur

tatil olsun ne olacak ki sen hastaneye git.mecburen doktorunu çağıracaklar.suyun geldi mi. hiç korkma rahat ol.

Maşallah bebeğine canım bizim de en geç pazartesi Alınacak. Direk sezeryanla mı alacak pazartesi suni deneyecek mi yoksa doktorun.

orasını karıştırma dedi ama kan testleri falan yaptırdı muhtemelen direk sezaryene alacak inşallah suyunda ciddi azalma olmaz da gununu beklerim ya da o güne kadar işallah kendisi gelmek ister belki

Kizlar hicbiyerde amniyo sivisi sizinti testini bulamadim.eczanelerde yok.acile gitsem orda verirler mi yada turnusol kagidi alsam ayni gorevi gorur mu

Canım yakında doğumun gerçekleşir inşallah keşke çıkmasaydın hastaneden.doktorun gittiyse bile zaten doğumuna ebeler yardım edecek.ki doktoruna da arayıp söylersin eğer doğumunda gelirim dediyse gelir.demediyse de onun referansıyla icapçı doktor ilgilenmek zorunda.ki onlar birbirinin hastasıyla ilgileniyorlar.bence hastaneye dön tatlım.hayırlı doğumlar.bir avazda kurtulun inşallah.sağlıkla kavuşun yavrunla.

benim durumumla aynı ama benim 2 cm ye yakın açılmam varmış.ama nst de sancı çıkmadı.çok çabuk yoruluyorum kalçalarım ağrıyor.akşamları bebek özellikle kasıklarım da karıncalandırma hareketi yapıyor.dua edelimde normal sancıyla gelsin.ben şu sunni sancı işinden çok korkuyorum.evet belirsizlik var ama olumlu düşünelim ve bu aların tadını çıkaralım.ben bugün pasta börek işi ile kendimi ayretten yordum.bacaklarım ağrıdı.

hakkında hayırlısı olsun bence ılla normal dogum dıye dusunulmemelı ztn senın ve bebegın saglıgına gore karar verılmelı senın ıcın ne ıyı olucaksa o olmalı

Kesinlikle cnm senin durumunda kim olsa sezeryanı seçer kendini zorlama hayırlısı olsun dua edelim. Akşam hatimimi bitirdim hepimize dua ettim. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.

Hayırlısı olsun canım.sağlıkla al kucağına da sezeryan normal kısmet artık.

Sağlikla kucağina al inş yavrunu canım, en doğru kararı doktorunla birlikte vermişsinizdir zaten aklın kalmasın. Her şekilde kavuşucaz
yavrularimiza, hayirlisi olsun
Cook tesekkur ederim kizlar.. İnsallah dogru karari vermisizdir.. İcim.hala normal dogumdan yana. Hayatim boyunca normal dogum yapamayacagimi, sancinin nasil bir sey oldugunu bilemeyecegim icin uzuluyorum, tatmak istedigim duygulardi ama nasip degilmis.. Allah hepimiz icin en hayirlisini en dogru vakitte nasip etsin insallah.. Sela76 canim bu ara en cok duaya ihtiyacimiz var allah kabul etsin insallaj hatmini, dualarini.. Bizi de unutmamissin cok saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…