2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bana haftaya yapcakmıs catı kontrolu 37.haftada yapalım dedı mayıs 15 bızım için 38. haftaya o zmndan sonra dogum olma ıhtımalı yuksek oldugu ıcın dr lar oyle dıyor

yok oyleydı cnm sen deyınce duzelttım hmn ben en basında yaptım sonra hıc dıkkat etmemıstım sayende duzelttım:)))

ahahh:):):) rica ederim, bakalım hangimiz önce doğuracak
bir de şansımıza son 3 haftadır işe 3-4gün gittik hep;
önce 23 nisan sonraki gün kontrolüm vardı benim, bu hafta da 1 mayıs haftaya da perşembe son çok ballı döneme geldi izin
öncesi de

bana haftaya yapcakmıs catı kontrolu 37.haftada yapalım dedı mayıs 15 bızım için 38. haftaya o zmndan sonra dogum olma ıhtımalı yuksek oldugu ıcın dr lar oyle dıyor
aynen bende 37. haftamda olacam çatı muayenesini, hiçte korkmuyorum
40 haftayı göremem ama hep öyle hissediyorum nedense

bende aynı seyı dıyorum son gunlerde allah yuzume baktı hep tatıllere denk geldım dıye sukur :))))

sanırım her yerde aynı sorun var canım bende izmir medikalparkta doğum yapıcam ınsallah. gecen hafta eşimle bi odalarak bakaılım dedik yukarı cıktık koridorda gezeken bikaç kapı acıktı.bi odanın kapısında bebek kapı süsü içerdede hamile bi bayan yatıyodu.bi baktım yanında bi yatak daha yaşlı bi teyze yatıyo.şaştık kaldık odalar nasıl olurda tek kişilik değil diye. sonra hemşireye sorduk biz böyle böyle gördük odalar kaç kişilik diye.onlar doğum odaları değil dedi.ama kapıda süs içerde hamile bayan inandırıcı gelmedi. sonra hemşire açıklama yapmak istemedi. kusura bakmayın işim yoğun siz aşagı katta bilmem kim hanım var ondan bilgi alabilirsiniz dedi. gitmedik bilgi almaya cünkü öyle bile olsa doğumuma 1 hafta kala doktor hastane değiştiremem. ama moralim bozuldu.kesin odalarda yer kalmadı kızcagazı 2 kişik odaya yatırdılar. sezeryan olsan ona göre ayarlama yapılır ama normal doğumda ne cıkarsa bahtına.ben normal doğum istiyorum düşünsenize bissürü para veriyoruz en mutlu günüm gelen gidenim olucak doğum öncesi sancılarım olucak ve odada tek olamicam yanımda bi hasta daha ne kadar kötü.diger hastayada kötü bi durum belki kadın amiliyatlı benim gelenim gidenimden bebegin ağlamasından rahatsız olucak.ooof kafamda kurdum iyice cok saçma umarım böyle bi durumla karşılaşmam.

aynen bende 37. haftamda olacam çatı muayenesini, hiçte korkmuyorum
40 haftayı göremem ama hep öyle hissediyorum nedense
bakalım kım once dogurcak bende goremem 40 ı dıye dusunuyorum yalnız 37. haftadan sonra az dınlenebılsem ewde dıyorum gelmese hmn :)

Kesinlikle cnm senin durumunda kim olsa sezeryanı seçer kendini zorlama hayırlısı olsun dua edelim. Akşam hatimimi bitirdim hepimize dua ettim. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.

Hayırlısı olsun canım.sağlıkla al kucağına da sezeryan normal kısmet artık.

İnşallah cnm ya bende salı günü bakıcam odalara okudukça korkmaya başladım şu oda meselelerini.

gunaydin cnmm :) masallah bebeginin kilosu cok iyi saglikla kucagina al ins :) bende 38. Haftadayim. Haftaya carsamba kontrolum. Dun gittim bende. Ins zamaninda kucagimiza aliriz :) gittikce heyecan basiyor valla )
Amin canim inşallah hepimiz sağlikla alalim kucağimiza yavrularimizi inş:)

Gözünaydın ne güzel bak açıklığın da yokmuş :) ikinci bebek de hamileler daha çok ağrı hissediyormuş belki ondandır. Maşallah tosun Paşa'ya da :))
Evet canim 2 aydir çektiğim ağrilar sancılar çok bunaltti beni ama dün gece doguruyorum sandım resmen çok şükür bir sorun yok şimdilik vaktinde gelsin kuzucuklar:)

selamlar kontrolden geldim nst de hiç sancı çıkmadı bebiş büyümüş 3500 kilo olmuş suyu azalmış pazartesiye kadar bekleyelim suyu hala azalıosa sezaryene alırım dedi bakalım nolcak
Maşallah bebeğine canım bizim de en geç pazartesi Alınacak. Direk sezeryanla mı alacak pazartesi suni deneyecek mi yoksa doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…