- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
bana haftaya yapcakmıs catı kontrolu 37.haftada yapalım dedı mayıs 15 bızım için 38. haftaya o zmndan sonra dogum olma ıhtımalı yuksek oldugu ıcın dr lar oyle dıyordarısı başıma benimde inşallah, son 4 iş günüm kaldı
pardon tatlım ben 28.05. olarak gördüğümü zannettim
bu arada benimde doktorum 15'inden sonra gelebilir demişti, benim kızçe doğum pozisyonunu almış ama henüz kanala girmemişti, 8'inde kontrolüm var o zaman çatı muayenesini de yapabiliriz demişti doktorum
canım benim hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, için rahat olsun Allah'a emanet olun bebişinizle
yok oyleydı cnm sen deyınce duzelttım hmn ben en basında yaptım sonra hıc dıkkat etmemıstım sayende duzelttım:)))
aynen bende 37. haftamda olacam çatı muayenesini, hiçte korkmuyorumbana haftaya yapcakmıs catı kontrolu 37.haftada yapalım dedı mayıs 15 bızım için 38. haftaya o zmndan sonra dogum olma ıhtımalı yuksek oldugu ıcın dr lar oyle dıyor
bende aynı seyı dıyorum son gunlerde allah yuzume baktı hep tatıllere denk geldım dıye sukur :))))ahahh:):):) rica ederim, bakalım hangimiz önce doğuracak
bir de şansımıza son 3 haftadır işe 3-4gün gittik hep;
önce 23 nisan sonraki gün kontrolüm vardı benim, bu hafta da 1 mayıs haftaya da perşembe son çok ballı döneme geldi izin
öncesi de
sanırım her yerde aynı sorun var canım bende izmir medikalparkta doğum yapıcam ınsallah. gecen hafta eşimle bi odalarak bakaılım dedik yukarı cıktık koridorda gezeken bikaç kapı acıktı.bi odanın kapısında bebek kapı süsü içerdede hamile bi bayan yatıyodu.bi baktım yanında bi yatak daha yaşlı bi teyze yatıyo.şaştık kaldık odalar nasıl olurda tek kişilik değil diye. sonra hemşireye sorduk biz böyle böyle gördük odalar kaç kişilik diye.onlar doğum odaları değil dedi.ama kapıda süs içerde hamile bayan inandırıcı gelmedi. sonra hemşire açıklama yapmak istemedi. kusura bakmayın işim yoğun siz aşagı katta bilmem kim hanım var ondan bilgi alabilirsiniz dedi. gitmedik bilgi almaya cünkü öyle bile olsa doğumuma 1 hafta kala doktor hastane değiştiremem. ama moralim bozuldu.kesin odalarda yer kalmadı kızcagazı 2 kişik odaya yatırdılar. sezeryan olsan ona göre ayarlama yapılır ama normal doğumda ne cıkarsa bahtına.ben normal doğum istiyorum düşünsenize bissürü para veriyoruz en mutlu günüm gelen gidenim olucak doğum öncesi sancılarım olucak ve odada tek olamicam yanımda bi hasta daha ne kadar kötü.diger hastayada kötü bi durum belki kadın amiliyatlı benim gelenim gidenimden bebegin ağlamasından rahatsız olucak.ooof kafamda kurdum iyice cok saçma umarım böyle bi durumla karşılaşmam.Tünaydın hanımlar, kaç zamandır yazamıyorum.Temizlik falan telaşı.. Bebişlerine kavuşanların gözü aydın,sağlıkla büyütün inşallah. Henüz bekleyenlerinde bi an önce sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin Rabbim..
Canım çok sıkkın kızlar, gebeliğimin başından beri İzmir Basmane Şifa ya gidiyorum. Aslında hiç memnun değilim,kalabalık beklemek ve fiyatlarda bu koşullara göre yüksek.. Ama normal doğum taraftarı olduğunu duyduğum dr um,doğumda personelin çok ilgili ve bilgili olması ve hastanenin mahremiyete gösterdiği özenle ilgili duyduğum şeyler nedeniyle devam ediyordum.. Muhasebe ve dr umla konuşmalarımda doğum odalarının tek kişilik olduğunu öğrenmiştik.Ama suit oda falan yokmuş. Son birkaç seferdir her gidişimde odaları görmek istiyorum. Pazartesi günü yine gittiğimde tekrar serviste dolu cevabını alınca canım sıkıldı. Şimdi doğursam ne olacak dedim, 4 kişilik oda var oraya alacağız dedi serviste görevli hemşireBaşımdan aşağı kaynar sular indi deyimi tam benim içindi o an
Benim bozulduğumu ve söylendiğimi görünce dr unuzla konuşun, o zaten muayenede anlar doğum belirtilerini o yüzden yaklaşık olarak bilir zamanı,bizde günlük randevu açarız oda için dedi.. Ama mantıklı gelmedi,mesela dr bana bu hafta doğuracaksın dese bir hafta boyunca her gün bana odamı ayıracaklar...
Neyse dr a muayeneye gittim, anlattım durumu.. 8 tane tek kişilik oda olduğunu büyük olasılıkla sıkıntı yaşamayacağımızı ama hepsinin dolu olması durumunda 4kişilk odayı kullanmak gerekebileceğini söyledi.
Bu haftama gelene kadar hiç duymadığım şeyleri duydum çok canım sıkıldı.. Şimdi hastane mi arıycam
bakalım kım once dogurcak bende goremem 40 ı dıye dusunuyorum yalnız 37. haftadan sonra az dınlenebılsem ewde dıyorum gelmese hmn :)aynen bende 37. haftamda olacam çatı muayenesini, hiçte korkmuyorum
40 haftayı göremem ama hep öyle hissediyorum nedense
Kesinlikle cnm senin durumunda kim olsa sezeryanı seçer kendini zorlama hayırlısı olsun dua edelim. Akşam hatimimi bitirdim hepimize dua ettim. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.Kizlar biz kararimizi verdik gibi.. Normal dogumu cok istememe ragmen pazartesi gunu sezaryen olucam.. İki dusugum var, kan sulandirici kullaniyorum, gebelik sekerim var gorustugum doktorlar hep riske atma diyorlar ben de bu sorumlulugu alamiyorum.. Hayirlisyla olsun da sezaryen olsun napalim..
bende 15'inden sonra gelsin isterim ama 24'ü ya da 25'i olurbakalım kım once dogurcak bende goremem 40 ı dıye dusunuyorum yalnız 37. haftadan sonra az dınlenebılsem ewde dıyorum gelmese hmn :)
hadı hakkında hayırlısı olsun o zmn o gun gelıp babasınada annesınede hedıye verebılır bebıs :)bende 15'inden sonra gelsin isterim ama 24'ü ya da 25'i olur
24'ü evlilik yıldönümümüz♥
Hayırlısı olsun canım.sağlıkla al kucağına da sezeryan normal kısmet artık.Kizlar biz kararimizi verdik gibi.. Normal dogumu cok istememe ragmen pazartesi gunu sezaryen olucam.. İki dusugum var, kan sulandirici kullaniyorum, gebelik sekerim var gorustugum doktorlar hep riske atma diyorlar ben de bu sorumlulugu alamiyorum.. Hayirlisyla olsun da sezaryen olsun napalim..
İnşallah cnm ya bende salı günü bakıcam odalara okudukça korkmaya başladım şu oda meselelerini.sanırım her yerde aynı sorun var canım bende izmir medikalparkta doğum yapıcam ınsallah. gecen hafta eşimle bi odalarak bakaılım dedik yukarı cıktık koridorda gezeken bikaç kapı acıktı.bi odanın kapısında bebek kapı süsü içerdede hamile bi bayan yatıyodu.bi baktım yanında bi yatak daha yaşlı bi teyze yatıyo.şaştık kaldık odalar nasıl olurda tek kişilik değil diye. sonra hemşireye sorduk biz böyle böyle gördük odalar kaç kişilik diye.onlar doğum odaları değil dedi.ama kapıda süs içerde hamile bayan inandırıcı gelmedi. sonra hemşire açıklama yapmak istemedi. kusura bakmayın işim yoğun siz aşagı katta bilmem kim hanım var ondan bilgi alabilirsiniz dedi. gitmedik bilgi almaya cünkü öyle bile olsa doğumuma 1 hafta kala doktor hastane değiştiremem. ama moralim bozuldu.kesin odalarda yer kalmadı kızcagazı 2 kişik odaya yatırdılar. sezeryan olsan ona göre ayarlama yapılır ama normal doğumda ne cıkarsa bahtına.ben normal doğum istiyorum düşünsenize bissürü para veriyoruz en mutlu günüm gelen gidenim olucak doğum öncesi sancılarım olucak ve odada tek olamicam yanımda bi hasta daha ne kadar kötü.diger hastayada kötü bi durum belki kadın amiliyatlı benim gelenim gidenimden bebegin ağlamasından rahatsız olucak.ooof kafamda kurdum iyice cok saçma umarım böyle bi durumla karşılaşmam.
kısmet artık canımhadı hakkında hayırlısı olsun o zmn o gun gelıp babasınada annesınede hedıye verebılır bebıs :)
Allah bağışlasın canım, geçmiş olsun11:21 de bade bebek dunyaya geldi:)cok zor oldu ama herseye deger,kizimi kucagima aldim:)gayet saglikli
Amin canim inşallah hepimiz sağlikla alalim kucağimiza yavrularimizi inş:)gunaydin cnmm :) masallah bebeginin kilosu cok iyi saglikla kucagina al ins :) bende 38. Haftadayim. Haftaya carsamba kontrolum. Dun gittim bende. Ins zamaninda kucagimiza aliriz :) gittikce heyecan basiyor valla)
Evet canim 2 aydir çektiğim ağrilar sancılar çok bunaltti beni ama dün gece doguruyorum sandım resmen çok şükür bir sorun yok şimdilik vaktinde gelsin kuzucuklar:)Gözünaydın ne güzel bak açıklığın da yokmuş :) ikinci bebek de hamileler daha çok ağrı hissediyormuş belki ondandır. Maşallah tosun Paşa'ya da :))
Sağol canım hepimiz inş:)Maşallahh oğlunaaa :):) Sağlıkla kavuşun inşallahhh
Tam 37+0 da canım :)
Maşallah sübhanallah canım gözünaydın, darısı başımıza inşallah. :) Neden zor oldu sezeryan değil miydi ?11:21 de bade bebek dunyaya geldi:)cok zor oldu ama herseye deger,kizimi kucagima aldim:)gayet saglikli
Sağol canım hepimizin hakkında hayirlisi olsun inşMASALLAH OGLUNA CANIM HAYIRLISI OLSUN HAKKINIZDA :)
Maşallah bebeğine canım bizim de en geç pazartesi Alınacak. Direk sezeryanla mı alacak pazartesi suni deneyecek mi yoksa doktorun.selamlar kontrolden geldim nst de hiç sancı çıkmadı bebiş büyümüş 3500 kilo olmuş suyu azalmış pazartesiye kadar bekleyelim suyu hala azalıosa sezaryene alırım dedi bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?