MAsallah canim, hayirli olsun:)Kızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsünarkadaşlar merhaba, 22 nisan çarşamba sabahı bebeğim dünyaya geldi, çoooook güzel bir duygu dilerim hepiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza...
Maşallah, Allah bağışlasın :)arkadaşlar merhaba, 22 nisan çarşamba sabahı bebeğim dünyaya geldi, çoooook güzel bir duygu dilerim hepiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza...
Canım keşke çıkmasaydın hastanede çekseydim sancını, 5 dk da bir iyi bir süre çünkü.Slm kzlar bemim 3şantm açilmam var 5dakikada bırde sancım geliyo şıddetli derecede ama ben hastaneye yatmadğm korktum şuniden ve sansa dr.um gitti yarinda tatil ben napıcam bilmiyorum hastanedn kağht imzalayıp çıktm
İnşallah canım kendiliğinden sancımız olsa keşke.orasını karıştırma dedi ama kan testleri falan yaptırdı muhtemelen direk sezaryene alacakinşallah suyunda ciddi azalma olmaz da gununu beklerim ya da o güne kadar işallah kendisi gelmek ister belki
Evwt ben de bulamadım. Turnusol kağıdı al canım. Netten sipariş verebilirsin ya da al-sense diye satılıyordu sanırım.Kizlar hicbiyerde amniyo sivisi sizinti testini bulamadim.eczanelerde yok.acile gitsem orda verirler mi yada turnusol kagidi alsam ayni gorevi gorur mu
Canım ben de pazartesi doğuma alınıcam. Önce suniyi deneyecekmiş doktorum, sen mi istedin sezeryanı yoksa doktorun mu önerdi.Kızlar beni belki unutmussunzdur bende pazartesi sezeryana olucam sancim yok açıklık yok mecbur yani beni de dualariniza katın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Idrar torbana baskı olabilir canım ya da bebiş aşağı inmiştir baskı yapıyordur. Kanalda mıydı bebeğin senin?Hayirli aksamlar kizlar. 1 saat once esimle yuruyuse ciktik. 15 dakika yurumedik bile alt tarafima cok siddetli bir baski oldu ve bebegim asiri hareketlendi. Yuruyemedim acidan. Hala hareketli smdi uzandim ama ayaga kalktigim an baski artiyor. Neden acaba
Allah yardımcın olsun canım bı avazda kurtarsın bebegınıde senıdeCanım ben de pazartesi doğuma alınıcam. Önce suniyi deneyecekmiş doktorum, sen mi istedin sezeryanı yoksa doktorun mu önerdi.
Ay amin canım ya inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancım gelir. Birazcık korkuyorum da suniden :)Allah yardımcın olsun canım bı avazda kurtarsın bebegınıde senıde
ınsallah canım sunıden korkma sadece acılman bıraz daha zaman alıyo ama rıske gırmekten ıyıdır valla gozlerım doldu Allah yardımcın olsun gonlunden gectıgı gıbı dogumunu nasıp etsın ınsallahAy amin canım ya inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancım gelir. Birazcık korkuyorum da suniden :)
Idrar torbana baskı olabilir canım ya da bebiş aşağı inmiştir baskı yapıyordur. Kanalda mıydı bebeğin senin?
İnsallah ole olur cnm Rabbim gönlüne gore versinAy amin canım ya inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancım gelir. Birazcık korkuyorum da suniden :)
bgn gıttım 37 haftalık olduk norml 23 mayıs tarıhım bgn nst ye grdım 100 lerde cıktı sancım doktor 1 hafta 10 gune gelır bebıs gelsede korkma gayet ıyı dedı cok skr normal olucak dogumum sancılarnı bekle artık dedı :))Canım son durum ne?umarım bebiş erken gelmek istememiştir ama öyleyse de sağlıkla gelsin inşallah.
yok acılmam yoktuda sanclrm vardı bgun gttm nstye grdım sancılar 100 de cıktı doktorm 1 hfta 10 gune gelr dedı sancını bekle norml dogum olucak ınsallah 37 haftalıgız zten normlde 23 mayıs dogm trıhımızHayırlısı olsun canım açılman mı vardı daha var doğumuna çünkü.
canım bebegının hareketlerı hala coksa bı acıle gıtsene.ya bebegın kanala gırmıs olabılır yada fark etmeden acılmaya baslamıs olabılırsın tarıf ettıgın seyı bende ılk dogumumda hıssetmıstım gıttıgımde 2 cm acıklıgım vardıKafasi asagidaydi sali gunu. ama kanala girmis falan demedi doktorum. Acidan esimin elini sıkmısım. Bebekte asiri hareketliydi acaba dönuyor muydu bilemedm
canım bebegının hareketlerı hala coksa bı acıle gıtsene.ya bebegın kanala gırmıs olabılır yada fark etmeden acılmaya baslamıs olabılırsın tarıf ettıgın seyı bende ılk dogumumda hıssetmıstım gıttıgımde 2 cm acıklıgım vardı
Kızlar benim tatil güzel geçiyor, sabah mesaiye uyanır gibi uyaniyorum kahvaltı sonra ev işi yürüyüş yemeklerBen desafakmeley ile aynı tarihte çıktım tatile, tatil çok iyiymiş hakkaten iki yıl önce doğum yapan bir arkadaşım şöyle demişti 'hayatımın en güzel 3 haftasıydı' biz çalışanlar doğum öncesi hamileliğin tadını çıkarıyoruz bu tatilde değil mi safak?
Allah bagislasin, ömrü bereketli olsun11:21 de bade bebek dunyaya geldi:)cok zor oldu ama herseye deger,kizimi kucagima aldim:)gayet saglikli
Allah bagislasin ömrü bereketli olsun darısı bizearkadaşlar merhaba, 22 nisan çarşamba sabahı bebeğim dünyaya geldi, çoooook güzel bir duygu dilerim hepiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza...
Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsinKızlar beni belki unutmussunzdur bende pazartesi sezeryana olucam sancim yok açıklık yok mecbur yani beni de dualariniza katın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Canim bende sali gunu doguma gidcm ins. Allah yatdimcimz olsun cok heyecanliyimAy amin canım ya inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancım gelir. Birazcık korkuyorum da suniden :)
bekleme canım sen bı gıt doktora son haftada bebek normalden daha az hareket eder bı bu haftada en ufak seye doktora gıdılmelı benceAy haklisin bende bekleyeyim gecmezse giderim diye dusundum. Biraz sakinlesti bebegim ama yinede hareketli. Bakayim azicik daha takip edeyim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?