2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayirli aksamlar kizlar. 1 saat once esimle yuruyuse ciktik. 15 dakika yurumedik bile alt tarafima cok siddetli bir baski oldu ve bebegim asiri hareketlendi. Yuruyemedim acidan. Hala hareketli smdi uzandim ama ayaga kalktigim an baski artiyor. Neden acaba

arkadaşlar merhaba, 22 nisan çarşamba sabahı bebeğim dünyaya geldi, çoooook güzel bir duygu dilerim hepiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza...
Maşallah, Allah bağışlasın :)

Canım keşke çıkmasaydın hastanede çekseydim sancını, 5 dk da bir iyi bir süre çünkü.

orasını karıştırma dedi ama kan testleri falan yaptırdı muhtemelen direk sezaryene alacak inşallah suyunda ciddi azalma olmaz da gununu beklerim ya da o güne kadar işallah kendisi gelmek ister belki
İnşallah canım kendiliğinden sancımız olsa keşke.

Kizlar hicbiyerde amniyo sivisi sizinti testini bulamadim.eczanelerde yok.acile gitsem orda verirler mi yada turnusol kagidi alsam ayni gorevi gorur mu
Evwt ben de bulamadım. Turnusol kağıdı al canım. Netten sipariş verebilirsin ya da al-sense diye satılıyordu sanırım.

Kızlar beni belki unutmussunzdur bende pazartesi sezeryana olucam sancim yok açıklık yok mecbur yani beni de dualariniza katın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Canım ben de pazartesi doğuma alınıcam. Önce suniyi deneyecekmiş doktorum, sen mi istedin sezeryanı yoksa doktorun mu önerdi.

Idrar torbana baskı olabilir canım ya da bebiş aşağı inmiştir baskı yapıyordur. Kanalda mıydı bebeğin senin?

Ay amin canım ya inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancım gelir. Birazcık korkuyorum da suniden :)
ınsallah canım sunıden korkma sadece acılman bıraz daha zaman alıyo ama rıske gırmekten ıyıdır valla gozlerım doldu Allah yardımcın olsun gonlunden gectıgı gıbı dogumunu nasıp etsın ınsallah

Idrar torbana baskı olabilir canım ya da bebiş aşağı inmiştir baskı yapıyordur. Kanalda mıydı bebeğin senin?

Kafasi asagidaydi sali gunu. ama kanala girmis falan demedi doktorum. Acidan esimin elini sıkmısım. Bebekte asiri hareketliydi acaba dönuyor muydu bilemedm

Canım son durum ne?umarım bebiş erken gelmek istememiştir ama öyleyse de sağlıkla gelsin inşallah.
bgn gıttım 37 haftalık olduk norml 23 mayıs tarıhım bgn nst ye grdım 100 lerde cıktı sancım doktor 1 hafta 10 gune gelır bebıs gelsede korkma gayet ıyı dedı cok skr normal olucak dogumum sancılarnı bekle artık dedı :))

Hayırlısı olsun canım açılman mı vardı daha var doğumuna çünkü.
yok acılmam yoktuda sanclrm vardı bgun gttm nstye grdım sancılar 100 de cıktı doktorm 1 hfta 10 gune gelr dedı sancını bekle norml dogum olucak ınsallah 37 haftalıgız zten normlde 23 mayıs dogm trıhımız

Kafasi asagidaydi sali gunu. ama kanala girmis falan demedi doktorum. Acidan esimin elini sıkmısım. Bebekte asiri hareketliydi acaba dönuyor muydu bilemedm
canım bebegının hareketlerı hala coksa bı acıle gıtsene.ya bebegın kanala gırmıs olabılır yada fark etmeden acılmaya baslamıs olabılırsın tarıf ettıgın seyı bende ılk dogumumda hıssetmıstım gıttıgımde 2 cm acıklıgım vardı

Ay haklisin bende bekleyeyim gecmezse giderim diye dusundum. Biraz sakinlesti bebegim ama yinede hareketli. Bakayim azicik daha takip edeyim :/

safakmeley canım nasıl gidiyor tatilll??? ben hala takvime çentik atmaya devam

Kızlar benim tatil güzel geçiyor, sabah mesaiye uyanır gibi uyaniyorum kahvaltı sonra ev işi yürüyüş yemekler valla çok güzel geçiyor Junes sana da az kaldı canim.. sela76 canim valla keyif

[ OTE="AgustosBasagI, post: 40754987, member: 202644"]selamlar kontrolden geldim nst de hiç sancı çıkmadı bebiş büyümüş 3500 kilo olmuş suyu azalmış pazartesiye kadar bekleyelim suyu hala azalıosa sezaryene alırım dedi bakalım nolcak[/QUOTE]
Hakkında hayırlısı olsun canım, yazarsin gelişmeleri, .
11:21 de bade bebek dunyaya geldi:)cok zor oldu ama herseye deger,kizimi kucagima aldim:)gayet saglikli
Allah bagislasin, ömrü bereketli olsun

arkadaşlar merhaba, 22 nisan çarşamba sabahı bebeğim dünyaya geldi, çoooook güzel bir duygu dilerim hepiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza...
Allah bagislasin ömrü bereketli olsun darısı bize

Kızlar beni belki unutmussunzdur bende pazartesi sezeryana olucam sancim yok açıklık yok mecbur yani beni de dualariniza katın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin

toist canım ben sana bişey soracaktım senin hiç ağrın sızın falan yok değil mi hani Zeynep bebek gelmeye niyetli değil diyoruz ya ufak ufak da olsa yalancı doğum dalgalanmaları da olmadı değil mi sende.

Ay haklisin bende bekleyeyim gecmezse giderim diye dusundum. Biraz sakinlesti bebegim ama yinede hareketli. Bakayim azicik daha takip edeyim :/
bekleme canım sen bı gıt doktora son haftada bebek normalden daha az hareket eder bı bu haftada en ufak seye doktora gıdılmelı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…