2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım kusura bakma anca yazabildim ilk doğumum da sezaryendi evet bu daha zor oldu ilkinde daha çabuk toparlanmıştım bu sefer dikiş yerlerim daha çok acıyor ilk bebeğimde sancılar başladıktan 9 saat sonra ameliyata alınmıştım bası büyüktü kanala girmemişti bunda sancılar başlayınca daha saatler var sandım ama aralıklar çok çabuk sıklaştı ve ilk dikiş yerlerim birdenbire çok gerildi ağrın olursa çok oyalanma ilk bebek kadar vaktin olmuyo oğluma gelince bebisi gördüğünde aaa beebiiiiş dedi ve güldü hala aynı tepkisi cok önemsemiyo gibi görünüyo 2 gün babaannesi baktı gayet mutluydu hastane çıkışı onu aldığımızda babaanne dede diye çok ağladı 2 araba geldik eve yarı yolda araba degıştirdirdi annd baba dede hala herkesi yanında istedi çok huysuzlandı şimdi ateşlendi ve sanırım sebebi kardeş gece ağladı yanına girdigimizde bana git dedi babaya sarıldı ağladı ben de agladım kardeşe yönelik direkt bir tepkisi yok ama ağır atlatıyoruz hem de hiç kıskanmadı hiç önemsemedi derken benim tavsiyem aaa bak bebek kardeş falan demeyin hiç önemsemeyin ve yanında çok kucağa almayın eve gelen misafirin bebeği gibi olsun emin ol büyüğün daha çok ihtiyacı var sana inşallah rahat atlatırsınız benimki 2 yaşında bu arada seninki ne kadar off iyi anne olmak çok zor

Aa ben de selcen hanımın hastasıyım. Sezaryan 2 bin lira. Ortam güzel ilgililer, bebek hemşireleri biraz geç geliyor çağırınca. Onun dışında bi sıkıntı yaşamadık çok şükür. Memnun kalacağını düşünüyorum canım

Kızlar bu arada chicconun manuel pompası gibi pompalar almayın boşuna hiç bir işe yaramıyor. Avent ve lansinohun manuelleri iyi. Mandallı olanlar yani. Sütüm az sütğm az diyordum meğer o aptal pompadanmış. Bir sürü de eziyet çekiyorsunuz hiç bir işe yaramıyor zamanıma çocuğumun mama aldığına yazık oldu

Gercekten kendimi ve bebegi unutuyorum onu düşünmektenBir kac gundur atesliydi tamamen huyuda degisti. Nasil bir stres altindayim anlatamam. Bizde de babanne ve annane ile evde kalacak. Ayrica gece babasida evde olacak ,gerci gece aglayarak uyandiginda gozu benden baskasini gormuyor. Umarim hastane sureci cok zorlu olmaz benim icin ve bir gecede cikabilirim.Benim oglanda 27 aylık.

Canim 2 saatte bir meme verecem diye uyumuyorum ve bizim beyfendinin mesaisi gece basliyor sabah 5 lere kadae duvarlari tavanlari izliyoruz sizde durunlar nasil
Benimki ememiyor ben de haldır haldır sür sağıyorum. Sağ, biberonu ver, gazını çıkar, pompayı biberonu sterilize et, altını değiştir, tekrar sağ... Böyle bir kısır döngü... Uykusuzluktan elim ayağım titriyor bazen. Ama bizimkinin uykusu iyi maşallah arada viyaklasa da genelde iyi uyuyor

Allah bagislasin yavrunun canım ağladım ya çok hoşuma gitti bende sezeryan olacam benim paşada dönmedi salı günü insAllah bende kavusacam Rabbim herkese hayırlı doğumlar ve doğum yapmislar a hayırlı evlat versinn

İnşallah rahat atlatırsın sen abisin büyüdün ağlama falan çok diyo büyükler onları da uyarmak lazım hadi bakalim zorlu bir süreç bekliyor bizi Allah yardımcımız olsun

ben de aradım bugun ama bulamadım internette sunu gördüm

http://www.eczane.com.tr/al-sense-amniyotik-sizintitest-pedi-3-lu

bana hastanede verdiler sana da veririler muhtemelen hastaneden istersen

acile gittim acilde bulunmazmis.siparis versem gelene kadar doktor randewum gelir.sali gunu randewum.bekliyim de doktorumdan alayim bari.sagolun kizlar

Kızlar ben size bişey sormak istiyorum doktorum 36+3 te alttan muayene etmek istedi sizce neden çatı kontrolü için çok erken değil mi bide acaba çatın dar diye bahane sunup sezeryana yönlendirmek ister mi ben hiç istemiyorum

Kizlar kontrole die geldim. Nst sifir sanci cikti. Ama cati muayenemde 3 cm acilmam varmis. Drum istersen evde sancini cek ama ben yarin yokum,istersen suni sanciyla gece dogum yaparsin dedi. Suni sanci verildi. Epidural normal dogum yaptim saat23.25te. Cok yakisikli oglum var. 3 kilo dogdu. Mis kokulu ve masallah cok uslu. Hemen meme emmeye basladi. Dogumum cok kolaydi. Insallah sizinde boyle gecer. Sadece dikislerimde aci hissettim. Oglum icin herseye deger. Simdi teyzesi uyutuyor.

ay maşallah ne güzel haberler bunlar Allah analı babalı büyütsün mis kokusunu bol bol kokla canım

Hayirli olsun canim bebisin. Farisi bizim basimiza. Suni sanci nasil. Epidural sancilarini azalttı mi baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…