2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Tam Hayalimdeki gibi ya ne güzel maşallah canım , Rabbim bağışlasın evladını :) darısı bizlerin başına inşallah :))

Kizlar gunaydin.3 bucukta acayip bi islaklikla uyandim suyum gelmis.doktor sakince dusumu alip hastaneye gecmemi soyledi yatisim yapildi acikliga baktilar nstye bagladilar bekliyoruz.3 cm civarinda acilmam varmis.
Hadi hayırlısı canım ya ne güzel sular geliyor tek tek. İnşallah açılman olur hemen. Kavuşursun bebeğine sağlıkla :)

Çok rahatlıyorum böyle okuyunca ya, inşallah benimki de güzel sonuçlanır. Kanalda değil benim bebeğim epidural i düşünmüyorum ama eşimle konuşmuştuk acaba dayanamazsam alsan mı demişti. Neyse dayanırım insallah teşekkürler :)

Haklısın evet bu şekilde yapıcam canım çok sağol ya okurken aa evet dedim :)) inşallah çok sağol çok istiyorum ama hayırlısı. Şartlar neyi getirecek bilemiyorum.

sezeryan ile doğum yapmak istiyorum dediğimde herkes karşı çıkıyor. eşm, annem, kv ve çevremdeki herkes
benim ilk doğumum çok zordu. 2 ayda anca toparlandım normal oldum

sezeryan ile doğum yapmak istiyorum dediğimde herkes karşı çıkıyor. eşm, annem, kv ve çevremdeki herkes
benim ilk doğumum çok zordu. 2 ayda anca toparlandım normal oldum
Bence kimseyi dinleme , sen ve doktorunun kararı önemli. Onlar mı doğuracak sanki. Gerekirse doktorunla konuş ayrıca. Herkes normal doğurmak zorunda değil annenin kararına saygı duymak gerekir.

Canım benimki emerken alttan gazi daha kolay atıyor
Kremi ilk emzirmeye başlar başlamaz kullanmadın mi canım, benim şuan yara değilken bile içimi çeke çeke emziriyorum inşallah kullandıkça düzelir iyileşirsin..
Bizim kız emerken daha kolay atıyor gazını, kimyon rahatlattı bizi ama bi de rezeneyle deneyim sizin gibi.

Günaydın kızlar doğum yapanlara hayırli olsun yapacak olanlarda sağlıkla alsınlar inşallah kızlar benim bulantı geri geldi sabahları çıkarıyorm bi haftadır sizde varmı

Günaydın kızlar doğum yapanlara hayırli olsun yapacak olanlarda sağlıkla alsınlar inşallah kızlar benim bulantı geri geldi sabahları çıkarıyorm bi haftadır sizde varmı
Midem kötü benimde suyu çıkardım 2 gündür anlamıyorum neden böyle oluyor ki

Kizlar arkadasim bana humana nin kimyonlu rezene cayini önerdi. Ona gaz için iyi gelmiş. Bir kasik da bebegin agzina damlatiyormus.

emerken bagirsak hareketleri hizlandigi icin gazini cikarabilir.. ama gaz sancisi ceken bebekler icin soylemistim zaten.. masallah sizde gazla ilgili buyuk bir skinti yokmus demek..

Benimki de kanalda değilmiş canim. Doktorun biraz yat dinlen dedi. Rahim yorulmasin bebeği asagiya itsin dedi. Sen çok yürümüş sün, yorulmussun dedi.
Daha sonra bol bol yurumeni isteyecegim dedi.
Acaba bebegin dönmesi ile kanala girmesi ayni şeyler değil demi?

Aaa bana da tam tersini söylediler canım Yürü bebeğin kanala girsin dediler.
Hayır aynı şey değil canım bebek 32 de döndü benim ama hala kanalda değildi çarşamba. Kanal vajina yolunun en yukarısı gibi düşün. Oraya kafasını yerleştirmesi sabitleştirmesi lazım ki ilerleyebilsin aça aça.

Bence kimseyi dinleme , sen ve doktorunun kararı önemli. Onlar mı doğuracak sanki. Gerekirse doktorunla konuş ayrıca. Herkes normal doğurmak zorunda değil annenin kararına saygı duymak gerekir.
herkes bu konuda çok üstüme geliyor hayatım şuram ağrıyor buram ağrıyor dersen çok fena dilime düşersin diyor eşim ama normal doğumdan da çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…