masaAllah canim hayirli olsun bide su yakisikli oglusunun fotosunuda atsanKizlar kontrole die geldim. Nst sifir sanci cikti. Ama cati muayenemde 3 cm acilmam varmis. Drum istersen evde sancini cek ama ben yarin yokum,istersen suni sanciyla gece dogum yaparsin dedi. Suni sanci verildi. Epidural normal dogum yaptim saat23.25te. Cok yakisikli oglum var. 3 kilo dogdu. Mis kokulu ve masallah cok uslu. Hemen meme emmeye basladi. Dogumum cok kolaydi. Insallah sizinde boyle gecer. Sadece dikislerimde aci hissettim. Oglum icin herseye deger. Simdi teyzesi uyutuyor.
maşallah size ömrü bereketli olsunTek tek alıntı yapamadım ama bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim:) Allah bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah... gelelim doğum hikâyemize bizimki biraz uzun ve karışık:) bebisimizde 3 hafta gelişim geriliği olduğundan dr um sezeryanla alalım dedi, ben de normal istediğim için devlet hastanesine gittim, gittiğim gün dr seni hemen yatıralım gözetim altında tutmamış gerekiyo dedi. Ben de kabul ettim cuma akşamı yatış yaptım hafif sancim vardı sabaha kadar 4cm açılma oldu ve durdu, bebek küçük olduğundan hemen suni vermediler biraz dinlendirelim dediler pazar akşamı suni sancı vermeye başladılar sabaha kızıma kavuştuk çok şükür, normal doğum korkulduğu gibi değil kızlar , anne olmak doğumla sanki bir köprüden yeni bi dünyaya geçiş yapmak gibi... hastaneden çıktığımda yeniden dünyaya gelmiş gibi hissettim kendimi, şimdi de minik hanımefendiyle
Ohh ne güzel yaaa allah bize de nasip etsinKizlar kontrole die geldim. Nst sifir sanci cikti. Ama cati muayenemde 3 cm acilmam varmis. Drum istersen evde sancini cek ama ben yarin yokum,istersen suni sanciyla gece dogum yaparsin dedi. Suni sanci verildi. Epidural normal dogum yaptim saat23.25te. Cok yakisikli oglum var. 3 kilo dogdu. Mis kokulu ve masallah cok uslu. Hemen meme emmeye basladi. Dogumum cok kolaydi. Insallah sizinde boyle gecer. Sadece dikislerimde aci hissettim. Oglum icin herseye deger. Simdi teyzesi uyutuyor.
Allah bi avazda kurtarsin,, sağlıkla dogur inşallah..Kizlar gunaydin.3 bucukta acayip bi islaklikla uyandim suyum gelmis.doktor sakince dusumu alip hastaneye gecmemi soyledi yatisim yapildi acikliga baktilar nstye bagladilar bekliyoruz.3 cm civarinda acilmam varmis.
maşallah cnm allah analı babalı buyutsun.sunı sancı kısmı nasıldı?Kizlar kontrole die geldim. Nst sifir sanci cikti. Ama cati muayenemde 3 cm acilmam varmis. Drum istersen evde sancini cek ama ben yarin yokum,istersen suni sanciyla gece dogum yaparsin dedi. Suni sanci verildi. Epidural normal dogum yaptim saat23.25te. Cok yakisikli oglum var. 3 kilo dogdu. Mis kokulu ve masallah cok uslu. Hemen meme emmeye basladi. Dogumum cok kolaydi. Insallah sizinde boyle gecer. Sadece dikislerimde aci hissettim. Oglum icin herseye deger. Simdi teyzesi uyutuyor.
allah kolaylık versın cnm.kolayca almışsındır inş kucagına.Kizlar gunaydin.3 bucukta acayip bi islaklikla uyandim suyum gelmis.doktor sakince dusumu alip hastaneye gecmemi soyledi yatisim yapildi acikliga baktilar nstye bagladilar bekliyoruz.3 cm civarinda acilmam varmis.
canım daha detaylı anlatırmısın ilk doğumunu nasıl oldu ??Suni sanciyla dogum yapacak olanlara soyleyeyim, oylee korkunc bir sey degil.. evet sanciyi daha siddetli hissediyordunuz ama normal dogum isteyenler keske dememek icin son care olarak denemeli..
Bir de sanci sirasinda yataga bagli kalmak iskence.. ben surekli yurudum ve comeldim.. hem acilmayi hizlandiriyor, hem de bebegin asagi inmesini kolaylastiriyor.. bebek kanalda degilse epidurali onermem.. yataga bagli kalip, bebegin asagi inememe durumlari olabiliyor.. sanci sirasinda bele masaj inanilmaz rahatlatiyor..
Benim kanamam hala devam ediyor. Sabah 1 lira büyüklüğünde kanlı pihti geldi muhtemelen nisandi. Sancim falan yok ama gitsem mi hastahaneye bilemedim. 1 mayis oldugundan doktor da yoktur. Yatirirlar diye gitmek istemiyorum....benim durumumla aynı ama benim 2 cm ye yakın açılmam varmış.ama nst de sancı çıkmadı.çok çabuk yoruluyorum kalçalarım ağrıyor.akşamları bebek özellikle kasıklarım da karıncalandırma hareketi yapıyor.dua edelimde normal sancıyla gelsin.ben şu sunni sancı işinden çok korkuyorum.evet belirsizlik var ama olumlu düşünelim ve bu aların tadını çıkaralım.ben bugün pasta börek işi ile kendimi ayretten yordum.bacaklarım ağrıdı.
Canım catim dar ve acilmam yok o yüzden Dr onerdiCanım ben de pazartesi doğuma alınıcam. Önce suniyi deneyecekmiş doktorum, sen mi istedin sezeryanı yoksa doktorun mu önerdi.
Haklısın evet bu şekilde yapıcam canım çok sağol ya okurken aa evet dedim :)) inşallah çok sağol çok istiyorum ama hayırlısı. Şartlar neyi getirecek bilemiyorum.
MasaAllah subhanAllah benimki cok guzel emiyor uykusuda iyu aslinda ben zorla kaldiriyorum 2 saatte 1 emsin diye :) benim uykusuzluktan cok bel agrisi djkislerimin agrisi mahfettiBenimki ememiyor ben de haldır haldır sür sağıyorum. Sağ, biberonu ver, gazını çıkar, pompayı biberonu sterilize et, altını değiştir, tekrar sağ... Böyle bir kısır döngü... Uykusuzluktan elim ayağım titriyor bazen. Ama bizimkinin uykusu iyi maşallah arada viyaklasa da genelde iyi uyuyor
Canim 2 2,5 saatte bir emzirmeye calisiyprum her memeden en az 10 dk boyuncaKızlar bebeği ne kadar süre emziriyorsunuz. Bir de benimki ağızdan çok zor gaz çıkarıyor. Ne yapacam bilmiyorum
Maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsünKizlar kontrole die geldim. Nst sifir sanci cikti. Ama cati muayenemde 3 cm acilmam varmis. Drum istersen evde sancini cek ama ben yarin yokum,istersen suni sanciyla gece dogum yaparsin dedi. Suni sanci verildi. Epidural normal dogum yaptim saat23.25te. Cok yakisikli oglum var. 3 kilo dogdu. Mis kokulu ve masallah cok uslu. Hemen meme emmeye basladi. Dogumum cok kolaydi. Insallah sizinde boyle gecer. Sadece dikislerimde aci hissettim. Oglum icin herseye deger. Simdi teyzesi uyutuyor.
Canım her türlü ağrımız olacak, can getiriyoruz Dünya'ya. Sen takma boşver istediğini yap, hislerine güven.herkes bu konuda çok üstüme geliyor hayatımşuram ağrıyor buram ağrıyor dersen çok fena dilime düşersin diyor eşim ama normal doğumdan da çok korkuyorum
ayyy çok heyecanlandım:)) hafif mırıl mırıl kasık sızlamaları başladı. acaba ne kadar sürer ki? annem bugün doğurmazsın daha ilk doğumun diyor. ay çok heyecanlııı :))))Evet nişanın gelmiş canım, hadi hayırlı olsun :)))
Anladım canım, iyi olmuş ozaman zorlamanın manası yok.Canım catim dar ve acilmam yok o yüzden Dr onerdi
Evet canım kanalda değil. Hatta ben kanalda değilken suni Sancı çok sancılı zor oluyor direk biraz istemedim. Bana dediki sancıyla bebek yolunu bulur. Kanala girmemiş olması girmeyeceği anlamına gelmez, kanala girmiş olsaydı da kendi sancın ya da suni sancın işe yaramayabilirdi. O anki açılmaya göre hareket edicez dedi. Annemler de diyor ki önceden ters duran bebeği suni Sancı vererek döndürürlermiş. Kendi sancımdan bir farkı yokmuş yani.toist bisey sorucam senin bebeğin de kanalda değil değil mi?açılman falan da yok ama doktor suni sancıyı deneyecek ,benim doktorum hiç bana suni sancı lafı etmedi , sezaryen dedi direk , pazartesi hadi yatırıyoz seni ameliyata derse karşı çıkıcam ben de ona göre suyunda ciddi bir problem yoksa, en azından beklenen doğum tarihi gecene kadar bari bekleyeyim
nerelerdesin kacak:)Canım catim dar ve acilmam yok o yüzden Dr onerdi
evet canım büyücek biraz daha :)yeni gordum, hakkaten her iste bi hayir vardir. bebeginin durasi varmis daha :)
canım Allah yardımcın olsun.kızlar bugün dr randevum vardı geç bitti yeni yazıyorum o yüzden :) suyum da azalma varmış tansiyonumda yükseliyo sık sık. daha fazla beklemenin anlamı yok dedi prensesim de dönmemekte ısrarlı. Allah'ın izniyle pazartesi epidural sezeryan olucağım. şimdiden heyecan başladısakinleştirici yapamam dedi bebeğe geçme riskinden dolayı. offfff umarım kolay geçer herşey. dualarınızı eksik etmeyin.
Böyle okudukça ben de heyecanlanıyorum ya :)) bence akşama ya da yarına başlar sancıların hadi gözünaydın canım sağlıklıca doğur inşallahayyy çok heyecanlandım:)) hafif mırıl mırıl kasık sızlamaları başladı. acaba ne kadar sürer ki? annem bugün doğurmazsın daha ilk doğumun diyor. ay çok heyecanlııı :))))
sanırım her yerde aynı sorun var canım bende izmir medikalparkta doğum yapıcam ınsallah. gecen hafta eşimle bi odalarak bakaılım dedik yukarı cıktık koridorda gezeken bikaç kapı acıktı.bi odanın kapısında bebek kapı süsü içerdede hamile bi bayan yatıyodu.bi baktım yanında bi yatak daha yaşlı bi teyze yatıyo.şaştık kaldık odalar nasıl olurda tek kişilik değil diye. sonra hemşireye sorduk biz böyle böyle gördük odalar kaç kişilik diye.onlar doğum odaları değil dedi.ama kapıda süs içerde hamile bayan inandırıcı gelmedi. sonra hemşire açıklama yapmak istemedi. kusura bakmayın işim yoğun siz aşagı katta bilmem kim hanım var ondan bilgi alabilirsiniz dedi. gitmedik bilgi almaya cünkü öyle bile olsa doğumuma 1 hafta kala doktor hastane değiştiremem. ama moralim bozuldu.kesin odalarda yer kalmadı kızcagazı 2 kişik odaya yatırdılar. sezeryan olsan ona göre ayarlama yapılır ama normal doğumda ne cıkarsa bahtına.ben normal doğum istiyorum düşünsenize bissürü para veriyoruz en mutlu günüm gelen gidenim olucak doğum öncesi sancılarım olucak ve odada tek olamicam yanımda bi hasta daha ne kadar kötü.diger hastayada kötü bi durum belki kadın amiliyatlı benim gelenim gidenimden bebegin ağlamasından rahatsız olucak.ooof kafamda kurdum iyice cok saçma umarım böyle bi durumla karşılaşmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?