2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masaAllah canim hayirli olsun bide su yakisikli oglusunun fotosunuda atsan

maşallah size ömrü bereketli olsun

Ohh ne güzel yaaa allah bize de nasip etsin sağlıkla büyüsün yavrun ;*

Kizlar gunaydin.3 bucukta acayip bi islaklikla uyandim suyum gelmis.doktor sakince dusumu alip hastaneye gecmemi soyledi yatisim yapildi acikliga baktilar nstye bagladilar bekliyoruz.3 cm civarinda acilmam varmis.
Allah bi avazda kurtarsin,, sağlıkla dogur inşallah..

Gunaydin kizlar gunlerdir 2cm aciklikla bekliyorum sadece tek gelisme dogum kanalinda ilerledi o kadar 5 gun oldu hic sanci yok bana onerebileceginiz bisey var mi doktor sadece iki gunde bir kontrolun disinda bisey yapmiyo suni sanci da vermiyo

maşallah cnm allah analı babalı buyutsun.sunı sancı kısmı nasıldı?
Kizlar gunaydin.3 bucukta acayip bi islaklikla uyandim suyum gelmis.doktor sakince dusumu alip hastaneye gecmemi soyledi yatisim yapildi acikliga baktilar nstye bagladilar bekliyoruz.3 cm civarinda acilmam varmis.
allah kolaylık versın cnm.kolayca almışsındır inş kucagına.
canım daha detaylı anlatırmısın ilk doğumunu nasıl oldu ??

Benim kanamam hala devam ediyor. Sabah 1 lira büyüklüğünde kanlı pihti geldi muhtemelen nisandi. Sancim falan yok ama gitsem mi hastahaneye bilemedim. 1 mayis oldugundan doktor da yoktur. Yatirirlar diye gitmek istemiyorum....

Haklısın evet bu şekilde yapıcam canım çok sağol ya okurken aa evet dedim :)) inşallah çok sağol çok istiyorum ama hayırlısı. Şartlar neyi getirecek bilemiyorum.

toist bisey sorucam senin bebeğin de kanalda değil değil mi?açılman falan da yok ama doktor suni sancıyı deneyecek ,benim doktorum hiç bana suni sancı lafı etmedi , sezaryen dedi direk , pazartesi hadi yatırıyoz seni ameliyata derse karşı çıkıcam ben de ona göre suyunda ciddi bir problem yoksa, en azından beklenen doğum tarihi gecene kadar bari bekleyeyim

MasaAllah subhanAllah benimki cok guzel emiyor uykusuda iyu aslinda ben zorla kaldiriyorum 2 saatte 1 emsin diye :) benim uykusuzluktan cok bel agrisi djkislerimin agrisi mahfetti

Maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün

Evet canım kanalda değil. Hatta ben kanalda değilken suni Sancı çok sancılı zor oluyor direk biraz istemedim. Bana dediki sancıyla bebek yolunu bulur. Kanala girmemiş olması girmeyeceği anlamına gelmez, kanala girmiş olsaydı da kendi sancın ya da suni sancın işe yaramayabilirdi. O anki açılmaya göre hareket edicez dedi. Annemler de diyor ki önceden ters duran bebeği suni Sancı vererek döndürürlermiş. Kendi sancımdan bir farkı yokmuş yani.
Ben de cesaretlendim.
Bu arada neden pazartesi alıyor seni, bir sorunun yoksa zamanını bekleyebilirsin canım40+0 da doğuran çok insan var. Benim kordon sıkıntım var kilomuz var daha fazla beklemek istemiyor doktor. Pazartesi 40+1 oluyoruz zaten.

canım Allah yardımcın olsun.

ayyy çok heyecanlandım:)) hafif mırıl mırıl kasık sızlamaları başladı. acaba ne kadar sürer ki? annem bugün doğurmazsın daha ilk doğumun diyor. ay çok heyecanlııı :))))
Böyle okudukça ben de heyecanlanıyorum ya :)) bence akşama ya da yarına başlar sancıların hadi gözünaydın canım sağlıklıca doğur inşallah :)

Zorla sezeryan mi olalım yani anlamadım ki ben bu işi
Dediğin gibi canım bir sürü para veriyoruz gidip üniversite hastanesinde yada bir kadın doğum hastanesinde doğursam daha mı iyi diye düşünmüyor değilim. Oralarda bile farkını ödeyince özel oda var sonuçta..
Hastanenin illa bir kapasitesi olacak anlarım. ama mesela ist.da bir arkadaşım var Fatih ünv. hastanesine gidiyor. Orda odalar dolu olursa suit odalar varmış prenses oda vs kendilerinden kaynaklı olduğu için oraya alıp fiyat farkı almıyorlarmış..
Benimde az kaldı ama ciddi ciddi başka hastane araştırmaya başladım.. Dr um her gidişimizde beni hayatında ilk kez görmüş gibi zaten ilgisinden hiç memnun değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…