2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bu gecenin uykusuzlarindanim.
Bugün doktor kontrolün vardi. Cati muayene si yapacak diye gittim ama yapmadi. Bebek kanala inmemes dedi. Simdi yaparsam canin yanar dedi. Normal doğumdan da korkarsin dedi. Nts de sanci cikmadi. Gerek görmedi.
Birde bebeğin kafasi iri dedi. Ama normale engel değil dedi. Bilemiyorum kizlar acaba sezeryana mi yöneltmek istiyor. Aslinda normal tarftari bir doktor.haftaya tekrar gideceğiz. Cati muayene sini o zaman yapacak. 39 dolmadan sezeryan yapmam dedi. Normali denersin baktin cekemiyorsun hemen sezeryana aliriz seni dedi. Hayirlisi artik

Allah kolaylik versin canim. Ya benm canm cok cabuk yanar. Ama seni gorunce yok diyorum bak sende sabret dayanan dayaniyoranlayacagin kendime guc topluyorum cunku inanlmaz kasik agrlarm basladi ve oglusum hala yerinden memnunn. Cok dikkat et kendine bakalm ne zamn dogacak bizim ufaklik. Sen de dualarmdasn canmm.

Kızlar agridan sizidan siz de uyuyamiyorsunuz biliyorum ama son günlerin tadını çıkarın benim kiz gece çok mız mizlaniyor gündüz çok sakin rahat. . Tüm gece toplam 2 saat uyuyamisimdir ve bu salı gününden beri boyle. Enerjim bitti resmen. Şimdi uyuttum minigi umarım bende biraz uyuyabikirim

Canim 2 saatte bir meme verecem diye uyumuyorum ve bizim beyfendinin mesaisi gece basliyor sabah 5 lere kadae duvarlari tavanlari izliyoruz sizde durunlar nasil

Kızlar bebeği ne kadar süre emziriyorsunuz. Bir de benimki ağızdan çok zor gaz çıkarıyor. Ne yapacam bilmiyorum

Kızlar bebeği ne kadar süre emziriyorsunuz. Bir de benimki ağızdan çok zor gaz çıkarıyor. Ne yapacam bilmiyorum
Canım en az 2 saatte bir emziriyorum, uyuyorsa uyandiriyorum, ağlıyorsa veya aranıyorsa hemen emziriyorum.

Gazini agzindan cikartmasi lazim.. bagirsaga inerse cok agrisi olur.. o zaman cikartmak sorun iste..

Her emzirmeden sonra midesindeki tum gaz cikana kadar gazini cikartin.. hatta babasi yapsin bu isi.. erkeklerde daha guzel cikiyor bebeklerin gazi. :) oglumda yarim saat gaz cikarttigimizi bilirim.. ama bagirsaga inerse cok fena.. saatlerce aglayabilir sancidan.. mideden gaz cikarirken kusabilir, sorun degil.. tabi asiri olmadigi muddetce..

Ilk zamanlarda emmenin bir siniri yok.. ama en gec 2.5-3 saatte bir emzirmek lazim.. hatta bazi doktorlar 2.5 saatin gecirilmemesi gerektigini soyluyor.. onun disinda 1 saattede emebilir.. fakat su da var.. bebeklerin gaz sancisi oldugunda kendini rahatlatmak icin surekli emmek ister.. hem ememez, hem de meme icin aglar.. iki uc cekip birakip yeniden aglar.. bu ne sutun az olmasindan kaynaklidir, ne de ac oldugundan.. gaz sancisindan yapar.. gazliyken emzirmek de bebegin gazini arttirir..

Suni sanciyla dogum yapacak olanlara soyleyeyim, oylee korkunc bir sey degil.. evet sanciyi daha siddetli hissediyordunuz ama normal dogum isteyenler keske dememek icin son care olarak denemeli..

Bir de sanci sirasinda yataga bagli kalmak iskence.. ben surekli yurudum ve comeldim.. hem acilmayi hizlandiriyor, hem de bebegin asagi inmesini kolaylastiriyor.. bebek kanalda degilse epidurali onermem.. yataga bagli kalip, bebegin asagi inememe durumlari olabiliyor.. sanci sirasinda bele masaj inanilmaz rahatlatiyor..

Hayırlı uğurlu olsum canım gözün aydın kavuştun yavruna hem de normal doğumla. Darısı başımıza inşallah suni Sancı kısmı nasıldı zor muydu
Canım kendi sancım da da sunide de hep olumlu düşündüm bebeğim geliyor, ona kavuşacağım ve bu sancılar günahlarımı temizliyor, doğumla yeniden tertemiz olacağım inşallah diye düşünerek geçirdim zamanı, suni sancı kendininkinden bi kademe üstte sadece. Senin de normal istediğini biliyorum canım inşallah Rabbim hayırlarla nasip eder dogumda sona doğru sancin artıyo onda da bi bakıyorsun bebeğin dünyaya gelmiş

Ben sağıyorum canım 3 saatte bir 50 ml içiyor ama sütüm çok gaz yapıyor. Ben de ona çaresiz kaldım
Canım perşembe gecesi bizim kız gazi çok zor attı, sabaha kadar ağladı ağladı yoruldu yavrum ben de netten bakıp dün sabah Kimyon çayı icctim dün gündüz ve geceyi rahat geçirdik her gün içeceğim artık

Canım benimki de ilk gün emmedi senin gibi pompayla sağdım ama biberonla alıştırma derim o zaman hiç emmez, bize hastane de şırınga verdiler ona doldurup verdim onu da bebeği göğsüme yasladım, -hatta ucunu verdigimde oldu- sanki göğsünden geliyormuş hissi vererek azar azar verdim, anne kokusuna alışsın, bağı kopmasın diye öyle Ver dedi dr.lar şimdi çok şükür emiyor ama çok uğraştık.

ayy benim de kızım 2 yaşında. o da böyle kıskançık yapar mı ki ?? gerçi o da istiodu ama kardeşi doğunca da aynı şeyi hisseder mi?
bu arada benim de ilk doğumum normaldi.

çok sevindim canım. rabbim sağlıklı güzel bi ömür versin. ikinizi de çok çok öptüm. özellikle yakışıklıyı bol bol kokla benim yrime

Canım en az 2 saatte bir emziriyorum, uyuyorsa uyandiriyorum, ağlıyorsa veya aranıyorsa hemen emziriyorum.
Anladım canım. Benim göğüs uclarim hep yara oldu emzirirken omrumden ömür gidiyor. Aglaya aglaya emziriyorum. Lansinosh verdi doktorum kullanıyorum değişen bişey olmadı kendi sutumle siliyorum yok acıyor

Gece dediklerin oldu canım meme için ağlıyor ememiyor bir iki çekip bırakıyor hep alttan çıkarıyor gazı. Babası da beceremiyor malesef kız aglamaktan helak oluyor ben de eşime kızıp alıyorum ondan.
Ben sağıyorum canım 3 saatte bir 50 ml içiyor ama sütüm çok gaz yapıyor. Ben de ona çaresiz kaldım
Benim de sutum gaz yapıyor malesef canım. Çaresi rezene çayı iç canım. Icin biraz kimyon at rahatlatiyor. sezeryan mi olmustun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…