Allah kolaylik versin canim. Ya benm canm cok cabuk yanar. Ama seni gorunce yok diyorum bak sende sabret dayanan dayaniyorOldu canım 38 e kadar belim ağrıdı az az. Bir de benim ağrı eşiğiö yüksektir. Yani çok nazlanıp dikkate almam acıyı. Bebişin çok baskı yaptığı dönemler oldu. 38 den şimdiye kadar çok rahattım. 2 gündür bel ve kasık ağrım var ama çok az yani. Bir de bu ağrıların Önemi var mı bilmiyorum muhakkak hazırlayıcıdır ama gerçek sancıyı çok merak ediyorum :)
Canim 2 saatte bir meme verecem diye uyumuyorum ve bizim beyfendinin mesaisi gece basliyor sabah 5 lere kadae duvarlari tavanlari izliyoruz sizde durunlar nasil
Kızlar bebeği ne kadar süre emziriyorsunuz. Bir de benimki ağızdan çok zor gaz çıkarıyor. Ne yapacam bilmiyorumBenimki ememiyor ben de haldır haldır sür sağıyorum. Sağ, biberonu ver, gazını çıkar, pompayı biberonu sterilize et, altını değiştir, tekrar sağ... Böyle bir kısır döngü... Uykusuzluktan elim ayağım titriyor bazen. Ama bizimkinin uykusu iyi maşallah arada viyaklasa da genelde iyi uyuyor
Aslında gelişimi normal olsa gün olarak 38 haftalıkken gelmiş oluyor, o da normal... biz şuan 38 görünümlü 35 haftaligizAllah hayırlı uzun ömür versin cnm neden erken geldi senin kuzun ki?
Canım en az 2 saatte bir emziriyorum, uyuyorsa uyandiriyorum, ağlıyorsa veya aranıyorsa hemen emziriyorum.Kızlar bebeği ne kadar süre emziriyorsunuz. Bir de benimki ağızdan çok zor gaz çıkarıyor. Ne yapacam bilmiyorum
Kızlar bebeği ne kadar süre emziriyorsunuz. Bir de benimki ağızdan çok zor gaz çıkarıyor. Ne yapacam bilmiyorum
Ben sağıyorum canım 3 saatte bir 50 ml içiyor ama sütüm çok gaz yapıyor. Ben de ona çaresiz kaldımKızlar bebeği ne kadar süre emziriyorsunuz. Bir de benimki ağızdan çok zor gaz çıkarıyor. Ne yapacam bilmiyorum
Canım kendi sancım da da sunide de hep olumlu düşündüm bebeğim geliyor, ona kavuşacağım ve bu sancılar günahlarımı temizliyor, doğumla yeniden tertemiz olacağım inşallah diye düşünerek geçirdim zamanı, suni sancı kendininkinden bi kademe üstte sadece. Senin de normal istediğini biliyorum canım inşallah Rabbim hayırlarla nasip eder dogumda sona doğru sancin artıyo onda da bi bakıyorsun bebeğin dünyaya gelmişHayırlı uğurlu olsum canım gözün aydın kavuştun yavruna hem de normal doğumla. Darısı başımıza inşallah suni Sancı kısmı nasıldı zor muydu
Canım ben şu an çok gazlı yım kimbilir doğum sonrası ne olur halim napsam rezene içsem mi acabaBen sağıyorum canım 3 saatte bir 50 ml içiyor ama sütüm çok gaz yapıyor. Ben de ona çaresiz kaldım
Canım perşembe gecesi bizim kız gazi çok zor attı, sabaha kadar ağladı ağladı yoruldu yavrumBen sağıyorum canım 3 saatte bir 50 ml içiyor ama sütüm çok gaz yapıyor. Ben de ona çaresiz kaldım
Canım benimki de ilk gün emmedi senin gibi pompayla sağdım ama biberonla alıştırma derim o zaman hiç emmez, bize hastane de şırınga verdiler ona doldurup verdim onu da bebeği göğsüme yasladım, -hatta ucunu verdigimde oldu- sanki göğsünden geliyormuş hissi vererek azar azar verdim, anne kokusuna alışsın, bağı kopmasın diye öyle Ver dedi dr.lar şimdi çok şükür emiyor ama çok uğraştık.Benimki ememiyor ben de haldır haldır sür sağıyorum. Sağ, biberonu ver, gazını çıkar, pompayı biberonu sterilize et, altını değiştir, tekrar sağ... Böyle bir kısır döngü... Uykusuzluktan elim ayağım titriyor bazen. Ama bizimkinin uykusu iyi maşallah arada viyaklasa da genelde iyi uyuyor
ayy benim de kızım 2 yaşında. o da böyle kıskançık yapar mı ki ??Canım kusura bakma anca yazabildim ilk doğumum da sezaryendi evet bu daha zor oldu ilkinde daha çabuk toparlanmıştım bu sefer dikiş yerlerim daha çok acıyor ilk bebeğimde sancılar başladıktan 9 saat sonra ameliyata alınmıştım bası büyüktü kanala girmemişti bunda sancılar başlayınca daha saatler var sandım ama aralıklar çok çabuk sıklaştı ve ilk dikiş yerlerim birdenbire çok gerildi ağrın olursa çok oyalanma ilk bebek kadar vaktin olmuyo oğluma gelince bebisi gördüğünde aaa beebiiiiş dedi ve güldü hala aynı tepkisi cok önemsemiyo gibi görünüyo 2 gün babaannesi baktı gayet mutluydu hastane çıkışı onu aldığımızda babaanne dede diye çok ağladı 2 araba geldik eve yarı yolda araba degıştirdirdi annd baba dede hala herkesi yanında istedi çok huysuzlandı şimdi ateşlendi ve sanırım sebebi kardeş gece ağladı yanına girdigimizde bana git dedi babaya sarıldı ağladı ben de agladım kardeşe yönelik direkt bir tepkisi yok ama ağır atlatıyoruz hem de hiç kıskanmadı hiç önemsemedi derkenbenim tavsiyem aaa bak bebek kardeş falan demeyin hiç önemsemeyin ve yanında çok kucağa almayın eve gelen misafirin bebeği gibi olsun emin ol büyüğün daha çok ihtiyacı var sana inşallah rahat atlatırsınız benimki 2 yaşında bu arada seninki ne kadar off iyi anne olmak çok zor
çok sevindim canım. rabbim sağlıklı güzel bi ömür versin. ikinizi de çok çok öptüm. özellikle yakışıklıyı bol bol kokla benim yrimeKizlar kontrole die geldim. Nst sifir sanci cikti. Ama cati muayenemde 3 cm acilmam varmis. Drum istersen evde sancini cek ama ben yarin yokum,istersen suni sanciyla gece dogum yaparsin dedi. Suni sanci verildi. Epidural normal dogum yaptim saat23.25te. Cok yakisikli oglum var. 3 kilo dogdu. Mis kokulu ve masallah cok uslu. Hemen meme emmeye basladi. Dogumum cok kolaydi. Insallah sizinde boyle gecer. Sadece dikislerimde aci hissettim. Oglum icin herseye deger. Simdi teyzesi uyutuyor.
güzel haberlerle gel ccanımKizlar gunaydin.3 bucukta acayip bi islaklikla uyandim suyum gelmis.doktor sakince dusumu alip hastaneye gecmemi soyledi yatisim yapildi acikliga baktilar nstye bagladilar bekliyoruz.3 cm civarinda acilmam varmis.
Anladım canım. Benim göğüs uclarim hep yara oldu emzirirken omrumden ömür gidiyor. Aglaya aglaya emziriyorum. Lansinosh verdi doktorum kullanıyorum değişen bişey olmadı kendi sutumle siliyorum yok acıyorCanım en az 2 saatte bir emziriyorum, uyuyorsa uyandiriyorum, ağlıyorsa veya aranıyorsa hemen emziriyorum.
Gece dediklerin oldu canım meme için ağlıyor ememiyor bir iki çekip bırakıyor hep alttan çıkarıyor gazı. Babası da beceremiyor malesef kız aglamaktan helak oluyor ben de eşime kızıp alıyorum ondan.Gazini agzindan cikartmasi lazim.. bagirsaga inerse cok agrisi olur.. o zaman cikartmak sorun iste..
Her emzirmeden sonra midesindeki tum gaz cikana kadar gazini cikartin.. hatta babasi yapsin bu isi.. erkeklerde daha guzel cikiyor bebeklerin gazi. :) oglumda yarim saat gaz cikarttigimizi bilirim.. ama bagirsaga inerse cok fena.. saatlerce aglayabilir sancidan.. mideden gaz cikarirken kusabilir, sorun degil.. tabi asiri olmadigi muddetce..
Ilk zamanlarda emmenin bir siniri yok.. ama en gec 2.5-3 saatte bir emzirmek lazim.. hatta bazi doktorlar 2.5 saatin gecirilmemesi gerektigini soyluyor.. onun disinda 1 saattede emebilir.. fakat su da var.. bebeklerin gaz sancisi oldugunda kendini rahatlatmak icin surekli emmek ister.. hem ememez, hem de meme icin aglar.. iki uc cekip birakip yeniden aglar.. bu ne sutun az olmasindan kaynaklidir, ne de ac oldugundan.. gaz sancisindan yapar.. gazliyken emzirmek de bebegin gazini arttirir..
Benim de sutum gaz yapıyor malesef canım. Çaresi rezene çayı iç canım. Icin biraz kimyon at rahatlatiyor. sezeryan mi olmustun.Ben sağıyorum canım 3 saatte bir 50 ml içiyor ama sütüm çok gaz yapıyor. Ben de ona çaresiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?