canım güle güle büyütün inşallah :)Kizlar kontrole die geldim. Nst sifir sanci cikti. Ama cati muayenemde 3 cm acilmam varmis. Drum istersen evde sancini cek ama ben yarin yokum,istersen suni sanciyla gece dogum yaparsin dedi. Suni sanci verildi. Epidural normal dogum yaptim saat23.25te. Cok yakisikli oglum var. 3 kilo dogdu. Mis kokulu ve masallah cok uslu. Hemen meme emmeye basladi. Dogumum cok kolaydi. Insallah sizinde boyle gecer. Sadece dikislerimde aci hissettim. Oglum icin herseye deger. Simdi teyzesi uyutuyor.
cumartesi doktor ranCanım her türlü ağrımız olacak, can getiriyoruz Dünya'ya. Sen takma boşver istediğini yap, hislerine güven.
canımmCanım her türlü ağrımız olacak, can getiriyoruz Dünya'ya. Sen takma boşver istediğini yap, hislerine güven.
canım yakın zamanda arkadaşım da suni sancıyla normal doğum yaptı. epüdurel de vermemişler. bebeği maşallah çok sağlıklı. :)Haklısın evet bu şekilde yapıcam canım çok sağol ya okurken aa evet dedim :)) inşallah çok sağol çok istiyorum ama hayırlısı. Şartlar neyi getirecek bilemiyorum.
benim 3. günden sonra leke kalmadı.bende de oyle pıhtılı kahverengiydi.nişan ın geldiyse zaten bir kaç gün için de doğumun olacak demek.stres yapma bence dinlen.Benim kanamam hala devam ediyor. Sabah 1 lira büyüklüğünde kanlı pihti geldi muhtemelen nisandi. Sancim falan yok ama gitsem mi hastahaneye bilemedim. 1 mayis oldugundan doktor da yoktur. Yatirirlar diye gitmek istemiyorum....
Canim medikallerede bir sorsana, belki olabilir ben eczanelerden aldim 2 3 kez olmadiginda depodan istetip getirtiyorlardi ordakiler neden yapmiyor anlamadim..Kizlar hicbiyerde amniyo sivisi sizinti testini bulamadim.eczanelerde yok.acile gitsem orda verirler mi yada turnusol kagidi alsam ayni gorevi gorur mu
valla doktorum çok rahat.açılma var dedi eve gönderdi.gece kasıklarımda bebeğin baskısından uyandım ama bi değişiklik yok.ne suyum geliyo ne bişey.gerçi gelse anlar mıyım oda ayrı.bebeğim balık gibi içimde:)bu halini seviyom.dr haftaya gel dedi bi aksilik olmadıkça.gün sayıyorum.senin az kaldı.umarım pazartesi günü normal doğumun gerçekleşir.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Günaydın canım nasılsın, açılman vardı en son sancıların ne durumda
hadi hayırlısı :) beni de heycan sardı.ya canım türk kahvesi ve çikolata istiyo.tv de gördüm.aklımdan çıkmıyo.sizler içiyor musunuzKızlar @Benim Minnak Sevgilim in dün gece suyu geldi, hastaneye gittiler Açılması varmış en son Sancı bekliyorlardı. Şimdilik durumu ne bilmiyoruz ama haberiniz olsun istedim. Allah yardımcısı olsun dua edelim :)
Sana yzmistim alintilamayi unutmusum canim:)hadi hayırlısı :) beni de heycan sardı.ya canım türk kahvesi ve çikolata istiyo.tv de gördüm.aklımdan çıkmıyo.sizler içiyor musunuz
Ben içiyorum canım hastane de olmasam içerim şimdi :)hadi hayırlısı :) beni de heycan sardı.ya canım türk kahvesi ve çikolata istiyo.tv de gördüm.aklımdan çıkmıyo.sizler içiyor musunuz
Inşallah canım, doktoruna çekincelerini anlat. Bir de çatı muayenesi Yaptılar mı. Belki çatın dar diye okadar zorluk çektin.cumartesi doktor ran
canımm
yarın doktor kontrolüm var. umarım doktora illa normal diye ısrar etmez. 39 haftalık oluyoruz
Maşallah ya sağol canım böyle duyunca rahatlıyor insan tabi. Ben de çok korkmuyorum ama felaket tellalı insanlar var inşallah zor olmazcanım yakın zamanda arkadaşım da suni sancıyla normal doğum yaptı. epüdurel de vermemişler. bebeği maşallah çok sağlıklı. :)
Ne kadardı açılman 3 cm falan değilse ondan göndermiştir belki. Hem evde olman daha iyi inan. Bebeğinin hareketleri de iyiyse sıkıntı yok. Evde Sancı çekip gidenler hep daha mutlu. Riskli bir durum olsa göndermezdi doktorun bence.valla doktorum çok rahat.açılma var dedi eve gönderdi.gece kasıklarımda bebeğin baskısından uyandım ama bi değişiklik yok.ne suyum geliyo ne bişey.gerçi gelse anlar mıyım oda ayrı.bebeğim balık gibi içimde:)bu halini seviyom.dr haftaya gel dedi bi aksilik olmadıkça.gün sayıyorum.senin az kaldı.umarım pazartesi günü normal doğumun gerçekleşir.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
insan ister istemez korkuyo canım. ben de sezeryandan çok korkuyorum. tam cuma saati başlıyor, bol bol dua edelim. hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah.Inşallah canım, doktoruna çekincelerini anlat. Bir de çatı muayenesi Yaptılar mı. Belki çatın dar diye okadar zorluk çektin.
Maşallah ya sağol canım böyle duyunca rahatlıyor insan tabi. Ben de çok korkmuyorum ama felaket tellalı insanlar var inşallah zor olmaz
Hergün birtane içebilirsin bence. Ben çok sevmem ama dıları çıkınca 2 tane içtiğim de olmuştu. Türk kahvesi ve bitter çikolata ikilisi güzel olabilir. Bie de bitter çikolata bebeğe de kalbe de faydalı bemcehadi hayırlısı :) beni de heycan sardı.ya canım türk kahvesi ve çikolata istiyo.tv de gördüm.aklımdan çıkmıyo.sizler içiyor musunuz
Haklısın canım ikisinden de korkmayalım ama gönlümüzden geçen normal sanırım. Senin açılman vardı ne güzel. Sancın mı varsı yoksa. Herhangi biri olunca insan mutluyıllar beklemeye başlıyor ama ben de hiçbişey yok :)))insan ister istemez korkuyo canım. ben de sezeryandan çok korkuyorum. tam cuma saati başlıyor, bol bol dua edelim. hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah.
Canim turk kahwesi icilebiliniyor ben canim istedigi zaman bi tanr turk kahwesi iciyorum kardesim hemsire oda icebilirsin yarari bile war dedihadi hayırlısı :) beni de heycan sardı.ya canım türk kahvesi ve çikolata istiyo.tv de gördüm.aklımdan çıkmıyo.sizler içiyor musunuz
Oyy Allahim darisi bizim basimiza oksun insallah saglikla buyutsun bebisini normal dogum mu olmus canimKızlar minnakımız da doğurdu çok şükür, sağlıklı bir oğlu oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, darısı başımıza :))
benim de kanala dönük ama yerlesmemiş doktor bunu hiç önemsemedi .doğum başlayınca ilerler zaten öyle değil miAaa bana da tam tersini söylediler canımYürü bebeğin kanala girsin dediler.
Hayır aynı şey değil canım bebek 32 de döndü benim ama hala kanalda değildi çarşamba. Kanal vajina yolunun en yukarısı gibi düşün. Oraya kafasını yerleştirmesi sabitleştirmesi lazım ki ilerleyebilsin aça aça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?