2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım güle güle büyütün inşallah :)

Canım her türlü ağrımız olacak, can getiriyoruz Dünya'ya. Sen takma boşver istediğini yap, hislerine güven.
cumartesi doktor ran
Canım her türlü ağrımız olacak, can getiriyoruz Dünya'ya. Sen takma boşver istediğini yap, hislerine güven.
canımm
yarın doktor kontrolüm var. umarım doktora illa normal diye ısrar etmez. 39 haftalık oluyoruz

Haklısın evet bu şekilde yapıcam canım çok sağol ya okurken aa evet dedim :)) inşallah çok sağol çok istiyorum ama hayırlısı. Şartlar neyi getirecek bilemiyorum.
canım yakın zamanda arkadaşım da suni sancıyla normal doğum yaptı. epüdurel de vermemişler. bebeği maşallah çok sağlıklı. :)

Benim kanamam hala devam ediyor. Sabah 1 lira büyüklüğünde kanlı pihti geldi muhtemelen nisandi. Sancim falan yok ama gitsem mi hastahaneye bilemedim. 1 mayis oldugundan doktor da yoktur. Yatirirlar diye gitmek istemiyorum....
benim 3. günden sonra leke kalmadı.bende de oyle pıhtılı kahverengiydi.nişan ın geldiyse zaten bir kaç gün için de doğumun olacak demek.stres yapma bence dinlen.

Kizlar hicbiyerde amniyo sivisi sizinti testini bulamadim.eczanelerde yok.acile gitsem orda verirler mi yada turnusol kagidi alsam ayni gorevi gorur mu
Canim medikallerede bir sorsana, belki olabilir ben eczanelerden aldim 2 3 kez olmadiginda depodan istetip getirtiyorlardi ordakiler neden yapmiyor anlamadim..

KizLar merhabalar, dogum haberlerini gordukce cok heyecanlaniyorum:) bizede sira gelse artik sabirsazlaniyorum iyice, dogum yapan arkadaslara hayirli olsun bol bol sutunuz olsun ins, doguma gidenler sagliklica kolayca yavrularina kavussun..bizde hala hazirliklar devam edyor gerci ikramlik suslerle falan ugrasiyoruz, yarinda annem geliyor, sonrasinda istedigi vakit gelsin ins cok gecikmeden yavrucum:)

Buarada oda yapan arkadaslar son hallerini cekip koysalar gorsek merak ediyorum, biz oda yapmiyoruz suan icin ama fikir olur bizlerede sonrasi icin:) operim hepinizi..

Günaydın canım nasılsın, açılman vardı en son sancıların ne durumda
valla doktorum çok rahat.açılma var dedi eve gönderdi.gece kasıklarımda bebeğin baskısından uyandım ama bi değişiklik yok.ne suyum geliyo ne bişey.gerçi gelse anlar mıyım oda ayrı.bebeğim balık gibi içimde:)bu halini seviyom.dr haftaya gel dedi bi aksilik olmadıkça.gün sayıyorum.senin az kaldı.umarım pazartesi günü normal doğumun gerçekleşir.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

hadi hayırlısı :) beni de heycan sardı.ya canım türk kahvesi ve çikolata istiyo.tv de gördüm.aklımdan çıkmıyo.sizler içiyor musunuz

Hakkinda hayirlisi olsun ins cok bekletmez yavrusun canim:) canin istediyse ic bence, ben ara sira nescafe, filtre kahve falanda iciyorum canim cekince, insanin burnuna nasil kokuyor bilirim

cumartesi doktor ran

canımm
yarın doktor kontrolüm var. umarım doktora illa normal diye ısrar etmez. 39 haftalık oluyoruz
Inşallah canım, doktoruna çekincelerini anlat. Bir de çatı muayenesi Yaptılar mı. Belki çatın dar diye okadar zorluk çektin.

canım yakın zamanda arkadaşım da suni sancıyla normal doğum yaptı. epüdurel de vermemişler. bebeği maşallah çok sağlıklı. :)
Maşallah ya sağol canım böyle duyunca rahatlıyor insan tabi. Ben de çok korkmuyorum ama felaket tellalı insanlar var inşallah zor olmaz

Ne kadardı açılman 3 cm falan değilse ondan göndermiştir belki. Hem evde olman daha iyi inan. Bebeğinin hareketleri de iyiyse sıkıntı yok. Evde Sancı çekip gidenler hep daha mutlu. Riskli bir durum olsa göndermezdi doktorun bence.
İnşallah çok teşekkürler.

insan ister istemez korkuyo canım. ben de sezeryandan çok korkuyorum. tam cuma saati başlıyor, bol bol dua edelim. hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah.

hadi hayırlısı :) beni de heycan sardı.ya canım türk kahvesi ve çikolata istiyo.tv de gördüm.aklımdan çıkmıyo.sizler içiyor musunuz
Hergün birtane içebilirsin bence. Ben çok sevmem ama dıları çıkınca 2 tane içtiğim de olmuştu. Türk kahvesi ve bitter çikolata ikilisi güzel olabilir. Bie de bitter çikolata bebeğe de kalbe de faydalı bemce

insan ister istemez korkuyo canım. ben de sezeryandan çok korkuyorum. tam cuma saati başlıyor, bol bol dua edelim. hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah.
Haklısın canım ikisinden de korkmayalım ama gönlümüzden geçen normal sanırım. Senin açılman vardı ne güzel. Sancın mı varsı yoksa. Herhangi biri olunca insan mutluyıllar beklemeye başlıyor ama ben de hiçbişey yok :)))

Canim turk kahwesi icilebiliniyor ben canim istedigi zaman bi tanr turk kahwesi iciyorum kardesim hemsire oda icebilirsin yarari bile war dedi

Kızlar minnakımız da doğurdu çok şükür, sağlıklı bir oğlu oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, darısı başımıza :))
Oyy Allahim darisi bizim basimiza oksun insallah saglikla buyutsun bebisini normal dogum mu olmus canim

benim de kanala dönük ama yerlesmemiş doktor bunu hiç önemsemedi .doğum başlayınca ilerler zaten öyle değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…