2 cm yakın bi açılman var demişti.Ne kadardı açılman 3 cm falan değilse ondan göndermiştir belki. Hem evde olman daha iyi inan. Bebeğinin hareketleri de iyiyse sıkıntı yok. Evde Sancı çekip gidenler hep daha mutlu. Riskli bir durum olsa göndermezdi doktorun bence.
İnşallah çok teşekkürler.
Evet canım çok şükür :))Oyy Allahim darisi bizim basimiza oksun insallah saglikla buyutsun bebisini normal dogum mu olmus canim
Ne güzel en azından açılman var daha çabuk girer kanala bebeğin. Bu arada evet sancıyla girer merak etme.2 cm yakın bi açılman var demişti.
Cnm baya giresim gelmiyor sende. Doğum yapmissin allah sağlıkla buyutmayi nasip etsinnerelerdesin kacak:)
Eve getirince bebeğin yüzünden önce ayağını gösterirsen kıskanmazmış kardeşini canım.ben küçük kızımda öyle yapmıştım ve hiç sakınmadım kardeşini kuzımdan.18 aylıktı ve ilk öptüğü kişi kardeşi oldu.tabi çocuğun mizacından da kaynaklanıyor ama kardeş kavramına ne kadar çabuk alışırsa o kadar çabuk atlatıyor.Allah kolaylık versin size de bana da çünkü benim küçük kızım da kıskanç mizaçlı inşallah hafif atlatırız.Gercekten kendimi ve bebegi unutuyorum onu düşünmektenBir kac gundur atesliydi tamamen huyuda degisti. Nasil bir stres altindayim anlatamam. Bizde de babanne ve annane ile evde kalacak. Ayrica gece babasida evde olacak ,gerci gece aglayarak uyandiginda gozu benden baskasini gormuyor. Umarim hastane sureci cok zorlu olmaz benim icin ve bir gecede cikabilirim.Benim oglanda 27 aylık.
evet yaa millet doğuruyor ben heyecan yapıyorumd arısı bize inşallah :)
Gözün aydın canım Rabbim yavruna sağlıkli omu versin insallah ne gzl geçmiş doğumun darısı başımıza :)Kizlar kontrole die geldim. Nst sifir sanci cikti. Ama cati muayenemde 3 cm acilmam varmis. Drum istersen evde sancini cek ama ben yarin yokum,istersen suni sanciyla gece dogum yaparsin dedi. Suni sanci verildi. Epidural normal dogum yaptim saat23.25te. Cok yakisikli oglum var. 3 kilo dogdu. Mis kokulu ve masallah cok uslu. Hemen meme emmeye basladi. Dogumum cok kolaydi. Insallah sizinde boyle gecer. Sadece dikislerimde aci hissettim. Oglum icin herseye deger. Simdi teyzesi uyutuyor.
ben de cumartesi bitiriyorum 40 haftayı. Dr 40 dolduktan sonra 1-2 gün daha bekleriz gelmezse suni sancıyla doğumu başlatırız dedi. Ben dr ma güveniyorum olmadı sezeryan derse bile bu saatten sonra kabul ederim. Riske atmak istemiyorum. 40 haftadan sonra anne karnında bebek zehirlenmeleri olabiliyor. Allah korusun.. Sende dr na güveniyorsan onu dinle derim ben.
Kızlar ben atak beklemiyorum valla artık ümidi kestim
Oh ne güzel darısı başımıza inşallah. Dikişler için de Allah şifa versin bir iki güne toparlarsın umarım.Suni sancı benim iiçin sorun olmadı . Tek sıkıntım dikişler. Oglumla yatakta evimizdeyizz
benim çatım uygun normal doğuma, düzensiz sancım da var ama bebek ters duruyo canımHaklısın canım ikisinden de korkmayalım ama gönlümüzden geçen normal sanırım. Senin açılman vardı ne güzel. Sancın mı varsı yoksa. Herhangi biri olunca insan mutluyıllar beklemeye başlıyor ama ben de hiçbişey yok :)))
Aa doğru karıştırdım canım olsun sezeryan olursun sen de. Hayırlısıyla beklesin ozaman yavrun pazartesi mi oluyorsun seZeryanbenim çatım uygun normal doğuma, düzensiz sancım da var ama bebek ters duruyo canım
doktorum çarş. gününe kadar şehir dışındaymış. çarşamba günü sezeryana alalım dedi canım, tabi sancım artmazsa.Aa doğru karıştırdım canım olsun sezeryan olursun sen de. Hayırlısıyla beklesin ozaman yavrun pazartesi mi oluyorsun seZeryan
Anladım hadi hayırlısı dinlen bol bol artmaz Allahın izniyledoktorum çarş. gününe kadar şehir dışındaymış. çarşamba günü sezeryana alalım dedi canım, tabi sancım artmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?