2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2 cm yakın bi açılman var demişti.

Eve getirince bebeğin yüzünden önce ayağını gösterirsen kıskanmazmış kardeşini canım.ben küçük kızımda öyle yapmıştım ve hiç sakınmadım kardeşini kuzımdan.18 aylıktı ve ilk öptüğü kişi kardeşi oldu.tabi çocuğun mizacından da kaynaklanıyor ama kardeş kavramına ne kadar çabuk alışırsa o kadar çabuk atlatıyor.Allah kolaylık versin size de bana da çünkü benim küçük kızım da kıskanç mizaçlı inşallah hafif atlatırız.

Gözün aydın canım Rabbim yavruna sağlıkli omu versin insallah ne gzl geçmiş doğumun darısı başımıza :)

Selam,
Sağol, bebeğim kendi gelmek istediği istediği zaman da gelse daha güzel olurdu. Ama tabi gebelik süresine bakınca da doğal süreç 40 hafta sonrası evet risk, dediğin gibi doktora güvenmek kalıyor geriye :)
Doğumun pek yakın, Allah hayırlısıyla kurtarsın, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah....

benim çatım uygun normal doğuma, düzensiz sancım da var ama bebek ters duruyo canım

Aa doğru karıştırdım canım olsun sezeryan olursun sen de. Hayırlısıyla beklesin ozaman yavrun pazartesi mi oluyorsun seZeryan
doktorum çarş. gününe kadar şehir dışındaymış. çarşamba günü sezeryana alalım dedi canım, tabi sancım artmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…