Telaş yapma dr söylerdi kötü birşey olsa. Ölçümler değişebiliyormuş pozisyona göre.Hayirli gunler herkese bayadir giremedim siteye dogum yapanlar hayirli olsun kuzulariniz anali babali buyusun insallah.kizlar 13 nisanda kontrole gittim fl si 6.83 cm yaziyor ultrason kagidinda sonra 30 nisanda gittim kontrole fl si 6.70 cm yaziyor haftalar bile geri yaziyor ultrason kagidinda bugun farkettim kizimin gelisimi geriliyor mu off cok korkuyorum.doktor haftasina gore iyi dedi ama keske doktorun orda farketseydimne yapmaliyim kontrole tekrar mi gideyim ((
Canim o olculere hic takilma doktor olcum yaparken elini azcik kaydirsa farkli cikiyor sonuc.. Fl degeri bacak kemigini olcuyor kemigin kisalmasi gibi bir sey zaten soz konusu olamaz.. Olcumde yanlislik oldugu cok belli.. Hicc takma.kafana..Hayirli gunler herkese bayadir giremedim siteye dogum yapanlar hayirli olsun kuzulariniz anali babali buyusun insallah.kizlar 13 nisanda kontrole gittim fl si 6.83 cm yaziyor ultrason kagidinda sonra 30 nisanda gittim kontrole fl si 6.70 cm yaziyor haftalar bile geri yaziyor ultrason kagidinda bugun farkettim kizimin gelisimi geriliyor mu off cok korkuyorum.doktor haftasina gore iyi dedi ama keske doktorun orda farketseydimne yapmaliyim kontrole tekrar mi gideyim ((
sevgili hukukçu öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum... aspirini kaçıncı haftada bıraktınız? bir de iğneyi ne zamana kadar vurulacaksınız? cevaplarsanız çok sevinirim.. teşekkürler...
amin canım sen de inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın :)Allah razi olsun senden cok korkmustum icime su serptin Allah tek avazda kurtarsin kucagina bebegini almayi nasip etsin :)
sütün hemen geldi mi canım?Allaha sükür sagsaglim kizimla evimize geldik,sezaryen yapacak arkadaslar hic korkmasin,endiselenmesin.2 günü atlattiktan sonra hersey duzeliyo.tek sorun gögüsleriniz çatladi,dogumdan önce bol bol krem sürün.
Gözün aydın canim, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin haberleri bekliyoruzzzzKızlar ben dün 11.30 da kizımi normal doğumla kucağıma aldım ayrıntılari daha sonra yazicam ağrim çok var
Gözün aydın cnm Rabbim hayirlisiyla büyütmeyi nasip etsin insallahMerhaba, biz de 28 Nisan'da surpriz bir sekilde dogduk. Son bir aydir tekrarlayan gripten kurtulamadigim icin surekli yatmayla gecirmistim ve o gun de yine bitap moralsiz bir sekilde yatarken anneme "bebek dogsa bakamicam ne zaman bitecek bu hastalik" diye mizmizlanip lavaboya ciktim. Silinirken baktim jelimsi pembe bir akinti geliyor. Aha dedim bebek geliyo! Birkac kere daha silinip emin olduktan sonra doktorumu aradim. O da bisey yiyip icmeden hastaneye gelmemi soyledi. Bu benim ikinci dogumum olacakti aslinda o kadar telas etmemeliydim ama beni gormeliydiniz. Elim ayagima dolasti resmen. Cok heyecanlanmistim. Endiseliydim. Doktor 6 mayista almayi planliyordu. Ama benim dualarim cok sukur kabul olmustu ve bebegim kendi istedigi zamanda geliyordu :) 37+6 gunlukken.
Neyse hastaneye gittik doktor suya bebege bakti, hersey normal. Akinti da yogun degildi, aciklik yoktu, bebek kanalda degildi. Nst bakalim ona gore karar verelim dedi. Nstde agrilar cikti. Ben bisey hissetmiyordum. Zaten ilk dogumum da buna benzerdi. Suyum geldi, nisan geldi. 12 saat beklemenin sonucu aciklik, sanci sifir olup bebek strese girince zorunlu sezeryan olmustum gecenin bir yarisi. Icimde bir umut belki bu normal olur diyodum ama durum boyleyken hicbirseyde israrci olmadim. Alalim dedi doktor, peki dedim. 17.40'ta dogdu kuzum genel anestezi sezaryen ile.
Ilk dogumumda ameliyata moralsiz aglayarak girmistim ve cikisim da cok keyifsizdi. Bunda Allah'in nasip ettigi bir teslimiyetle, salavat getirerek girdim ve ciktigimda kimse inanamadi bu kadar cabuk ayilip boyle mutlu olduguma. Diyecegim o ki moral cok onemli. Iyilesme surecine katkisi inanilmaz.
Simdi evdeyiz, iyiyiz.
Sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim.
geldim :)Hayirli haberlerle gel insaAllahh
Ben de 70lik kutuyla kavanoz arasında kalmıstım kavanoz siparis verdim artık hatıra kalsın dedim ama bende is yerine göndermek icin kutulardan alabilirim dedigin gibi ikram icin daha uygunlarBen 70 lik kutu aldım bugün geldi eşim de bana da yaptır işyerine götürürüm dedi şimdi bir tane daha sipariş verdim kavanozdan ikram zor olur diye düşündüm ben nebiliyim hepsi güzel aslında, hastaneye iki katlı ikram tabağı götürücem ona koyup ikram ederiz diye düşündüm.
Senin kaçta canım haydi hayırlısı ya çoğumuz pazartesi kavuşuyoruz :))) inşallah gelir kuzum gelmezse de hayırlısı değilmiş diycez napalım :)Canim ya cookkk heycanli... Ben de pazartesi kaviscam yavruma.. Hala inanamiyorum.. Bakalim nasil olacak.. İnsallah seninki bugun ya da yarin kendiliginden gelir.. Hadi bekliyoruz.. Ben benimkini bile bekliyorum belki kendiliginden gelir diye ama sizi gorunce benim daha on gunum var sezaryenden kacis yok sanirim..
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün :)Allaha sükür sagsaglim kizimla evimize geldik,sezaryen yapacak arkadaslar hic korkmasin,endiselenmesin.2 günü atlattiktan sonra hersey duzeliyo.tek sorun gögüsleriniz çatladi,dogumdan önce bol bol krem sürün.
Ben de bekliyorum kızımdan canım ama ümitsizim pazartesi gelecek diye alıştırıyorum kendimi :)))Hala bir süpriz bekliyorum senden heyecanla okuyorum valla belki bu gece gelir kendisi
hurç kullanışlı olmaz tatlım. valiz en iyisikızlar herkese merhabalar,
bişey danışmak istiyorum sizlere... benim hastane için valizim hazır ancak son anda aklıma bi ayrıntı geldi.
ben bebiş için iki takım hastane çıkışı koydum, (10'lu ve 5'li) ayrıca ağız medilleri, çorap, mama önlükleri tam takım hepsi minik bir hurçta... ama bugünlerde aklıma takıldı hemşireler kıyafetleri istediğinde eşim alır bütün hurcu verir orda karman çorman olur iki farklı takımda hurcun içinde giyeceği takımı seçip tam takım halinde şeffaf yapışkanlı poşete mi koysam yaaa????
herşey valizin içinde zaten, minik hurçlara ayrı ayrı koydum kendimin ve bebeğimin eşyalarını, ama bebeğin hurcu içinde iki takım hastane çıkışı var doğumdan sonra giyeceiğini ayrı bir şeffaf cırtcırtlı poşete mi koysam die kararsız kaldım.hurç kullanışlı olmaz tatlım. valiz en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?