2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Telaş yapma dr söylerdi kötü birşey olsa. Ölçümler değişebiliyormuş pozisyona göre.

Canim o olculere hic takilma doktor olcum yaparken elini azcik kaydirsa farkli cikiyor sonuc.. Fl degeri bacak kemigini olcuyor kemigin kisalmasi gibi bir sey zaten soz konusu olamaz.. Olcumde yanlislik oldugu cok belli.. Hicc takma.kafana..

sevgili hukukçu öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum... aspirini kaçıncı haftada bıraktınız? bir de iğneyi ne zamana kadar vurulacaksınız? cevaplarsanız çok sevinirim.. teşekkürler...

Canim kusura bakma gec gordum.. Aspirini 35. Haftada kestik.. İgneyi de sezaryenden 24 saat once son kez vurucam ve bir gun sonra sezaryene giricem.. Yani igneyi hic kesmiycez..

Allaha sükür sagsaglim kizimla evimize geldik,sezaryen yapacak arkadaslar hic korkmasin,endiselenmesin.2 günü atlattiktan sonra hersey duzeliyo.tek sorun gögüsleriniz çatladi,dogumdan önce bol bol krem sürün.
sütün hemen geldi mi canım?

Gözün aydın cnm Rabbim hayirlisiyla büyütmeyi nasip etsin insallah

Reactions: bmn
Ben de 70lik kutuyla kavanoz arasında kalmıstım kavanoz siparis verdim artık hatıra kalsın dedim ama bende is yerine göndermek icin kutulardan alabilirim dedigin gibi ikram icin daha uygunlar

Senin kaçta canım haydi hayırlısı ya çoğumuz pazartesi kavuşuyoruz :))) inşallah gelir kuzum gelmezse de hayırlısı değilmiş diycez napalım :)

Hem baksana benden 10 gün sonra olanlar hep doğurdu ben kaldım, Ümit etmeyi Bırakma

Allaha sükür sagsaglim kizimla evimize geldik,sezaryen yapacak arkadaslar hic korkmasin,endiselenmesin.2 günü atlattiktan sonra hersey duzeliyo.tek sorun gögüsleriniz çatladi,dogumdan önce bol bol krem sürün.
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün :)

Hala bir süpriz bekliyorum senden heyecanla okuyorum valla belki bu gece gelir kendisi
Ben de bekliyorum kızımdan canım ama ümitsizim pazartesi gelecek diye alıştırıyorum kendimi :)))

Arkadaşlar şimd düşünüyom da evde tayt tsört uzanmışım.normal doğum düşünüyoruz allah izin verirse.diyelim doğum sancılarım başladı.nasıl giyinmem gerek.ne önerirsiniz.pantolon mu ,esofman altı mı,etek mi:) gülmeyin sadece tecrübelerinize dayanarak soruyum:)

slm kızlar biz kontrolden geldik 3 hafta önce 2 kilo olan oğluşum 1 kilo almış çok sevindim çatı muayenesi olduk normal doğuma uygunmuş 2 cm açıklık varmış bu hafta gelebilir Bebiş dedi o kadar ağrıdan hissetmistım zaten inşallah Rabbimin izniyle normal yaparım her an doğuma gidebilirim heyecan arttı

bebişleri doğanları gördükçe heyecanlanıyorum bende Allah analı babalı büyütsün hepinizinkini :) benimde son haftalarım ama ağrı yok bişey yok acaba zamanında gelmicek mi endişe etmeye başladım artık 2 hafta var günüme ama tecrübesizlik işte ilk doğum olacak, hem korku hem heyecan karışık duygular

Slm kizlar,
Ben 2014 mayis annesiyim, konunuza bi bakayim dedim, dogum heyecanlari sarmis burayi. Ben bile heyecanladim. Gecen seneki zamanlarimiz aklima geldi, simdi yavrularimiz 1 yasini doldurmak uzere. Insallah sizler de goreceksiniz o gunleri. Cok kolay bir dogum diliyorum hepinize...

kızlar herkese merhabalar,
bişey danışmak istiyorum sizlere... benim hastane için valizim hazır ancak son anda aklıma bi ayrıntı geldi.
ben bebiş için iki takım hastane çıkışı koydum, (10'lu ve 5'li) ayrıca ağız medilleri, çorap, mama önlükleri tam takım hepsi minik bir hurçta... ama bugünlerde aklıma takıldı hemşireler kıyafetleri istediğinde eşim alır bütün hurcu verir orda karman çorman olur iki farklı takımda hurcun içinde giyeceği takımı seçip tam takım halinde şeffaf yapışkanlı poşete mi koysam yaaa????

hurç kullanışlı olmaz tatlım. valiz en iyisi

daniel canım ben onu da düşündüm; hastaneye giderken rahat bir eşofman altı üzerine de yarım kol hafif bir bluz ütüleyip hazırladım unutmazsam onları giyinip gideceğim :):):)

hurç kullanışlı olmaz tatlım. valiz en iyisi
herşey valizin içinde zaten, minik hurçlara ayrı ayrı koydum kendimin ve bebeğimin eşyalarını, ama bebeğin hurcu içinde iki takım hastane çıkışı var doğumdan sonra giyeceiğini ayrı bir şeffaf cırtcırtlı poşete mi koysam die kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…