2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
toist Zeynep bebeğin izinden gidiyor canım benim oğlum da :) Haftaya cuma son. Eğer gelmezse bi hafta daha beklerim ve alırız artık dedi doktor. ne bileyim bi tuhaf oldum. neden gelmiyorlar ki. benle beraber ya da benden önce olan birçok kişi doğum yaptı. Nasip tabii doğum saati Allahn takdiri. vardır bir hayır deyip bekleyeceğiz :)

kalbiminsahibio canım senin kontrol nasıl geçti sayfalara baktım ama yazdıysan da göremedim nasılsınız bakalım :)
3 hafta önce kontrole gittiğimde ben 67 kiloydum, oğlum 3 kiloydu. bugüni kontrolde ise ben 66 olmuşum oğlum yine 3 kilo. 1 cm açıklık var, çatın normal doğuma uygun dedi ve 39 haftalığım
ne sancım var, ne açıklık

3 hafta önce kontrole gittiğimde ben 67 kiloydum, oğlum 3 kiloydu. bugüni kontrolde ise ben 66 olmuşum oğlum yine 3 kilo. 1 cm açıklık var, çatın normal doğuma uygun dedi ve 39 haftalığım
ne sancım var, ne açıklık

@ mis claire moral sıfır
canım ya sıkma canını bir ara bebişlerde bi duraklama oluyor. plesantası suyu güzelse hiç üzülme. benim de çatım normal doğuma uygunmuş ama açıklık yok ve ben sancı çekiyorum ama nst de çıkmıyor doktor böbrek ağrısıyla karıştırıyorsun ve daha buna dayanamıyorsun dedi. daha bi korktum üzüldüm benim de canım sıkıldı. tamam çok şükür bebeğim iyi ama nasıl olacak bu doğum işi bilemiyorum. Hayrlısı artık canım ya

doktorun hayatında hıc dogum yapmısmı yada bobrek sancısı cekmısmı merak ettım bobrek sancısı normal dogumdan beter dogumdan korkmayın canım ınsallah bıan once acılırsında melegını kucagına alırsın

Canim bizim gunlerimiz ayni. Bana doktor 16 sina kadar gelmezse 17sinde aliriz dedi.

canım birşey soracağım doktor bugün çatı muayenesı yaptı 2 cm açıklık varmış bu açıklık kapanir mi yoksa açılmaya devam eder mi bilgin var mı tatlım doğum yakın mi ki acaba

canım birşey soracağım doktor bugün çatı muayenesı yaptı 2 cm açıklık varmış bu açıklık kapanir mi yoksa açılmaya devam eder mi bilgin var mı tatlım doğum yakın mi ki acaba
o daha kapanmaz canım bebegın aşşagıya baskı yaptıgı ıcın acılmaya devam eder ne hızla acıldıgını bılmıyorum ama sancın varsa hafıften bı ıkı gune dogumun olur

benım ıkıncı dogumda 2 cm acıklıktan sonra 5 6 saat sonra dogumum gerceklestı ama ılk dogumlarda degısıyo hafıften kasılmalar baslayınca tetıkte ol bıde ped kullan nişan gelırse anlamayabılırsın nişan bazen sumuksu akıntının ıcınde kıl gıbı kan seklındede olabılıo

canım ben valızın ıcıne hurc koydum valiz cok temiz olmayacagı icin.dogumdan sonra gıyeceklerını de hurcun içine ayrı bi poşetle koyup üzerıne dogum sonrası gıydırılecek yazdım.esime de gosterdım o verırse hemsırelere dıye.

amiin canımm inşş. ya bilmiyorum şuan böbreklerimi sardım sıcaklasın vücudum diye napayım artık. hayrlısı deyip tevekkül etmeye çalışıyorum. saolasın moral verdin canım benm

Canim hemsireye verecegin ayri olsun,onlu takim,bir bez ve islak mendil koy.üstüne de yaz,karisir yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…