2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bir de benim dün gece sık sık wc ihtiyacım oldu, 1 dk ara ile sürekli wcye gittim geldim
yaklaşık 1 saat bu döngü sürdü sonra normale döndü, su gelme olayı böyle olmaz değil mi

ben doğduğunda giyeceği ilk giysileri tek bir keseye, yedekleri de ayrı bir keseye koydum canım.

ben doğduğunda giyeceği ilk giysileri tek bir keseye, yedekleri de ayrı bir keseye koydum canım.
haklısın canım bende bugün en iyisi öyle yapayım, ben hepsi bir arada olsun die tek bir yere koydum ama ayrı ayrı koyacağım...
orta boy şeffaf yapışkanlı poşetler var ona yerleştiririm

haklısın canım bende bugün en iyisi öyle yapayım, ben hepsi bir arada olsun die tek bir yere koydum ama ayrı ayrı koyacağım...
orta boy şeffaf yapışkanlı poşetler var ona yerleştiririm
daha iyi olur canım en üste koyarsın çantada, kolay bulunur

benim durumumla aynı.ben de de 2 cm yakın açıklık var akşamda sızıdan uyandım.ufak ufak adet ağrısı gibi sancı ve bel ağrısı hissediyorum

Alinti yapamadim yardimci olan herkese tesekkur ederim icim ferahladi cok sagolun simdi kendimi daha iyi hissediyorum :)

Suan 36+2 haftalik hamileyim burda 37 haftanin icindesiniz diyor ama doktorlar 36 nin icindesiniz diyorlar hangisi dogru?

Cok sagol canim. Peki keki de koysak olur mu ? Cikarinca firida mi cozduruyorsun poacayi yoksa kendi cozunsun diye mi bekliyorsun?

Ölçüyü küçük alınca haftan da küçülüyor canım ondandır.ölçüleri boşver onlarınn ölçüleri çoğunlukla yanlış oluyor.benim kızıma gündüz 3 kilo dediler akşam 2,5 kg doğdu.

benim durumumla aynı.ben de de 2 cm yakın açıklık var akşamda sızıdan uyandım.ufak ufak adet ağrısı gibi sancı ve bel ağrısı hissediyorum
bakalım ne zaman gelecek kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…