2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bizim gunlerimiz ayni. Bana doktor 16 sina kadar gelmezse 17sinde aliriz dedi.
bana da 15i son gün dedi. yavrumun plesantası artık ufak ufak kireçlenmeye başlamış bir de 4 kiloyu aşabilir dedi bakalım artık dua edelim birbirimize canım

Ne guzel herkesin catisi normal doguma uygun.benim oyle olmayacakmis gibi geliyor annemin dogumlari zor olmus cunku.hayirlisi..

Kızlar ben dün 11.30 da kizımi normal doğumla kucağıma aldım ayrıntılari daha sonra yazicam ağrim çok var
Kizlar hayirli olsun ins cabucak toparlanirsiniz bol bol da sutunuz olur:)
martagon ve emirgul sizlerede hayirli olsun ne guzel ya hergun yeni haberler, ayrintilarida bekliyoruz hepinizden..

Daha önce sezaryen yapan arkadaslar korse kullandınız mı toparlaması göbek sarkmaması icin? Dogumu hep normal diye düsündügüm icin sezaryen hakkında pek bi arastırma yapmamıstım bu aralar korkudan mı nedir bakınıyorum öyle

Ne guzel herkesin catisi normal doguma uygun.benim oyle olmayacakmis gibi geliyor annemin dogumlari zor olmus cunku.hayirlisi..
Canım stres yapma boşuna. Benim bile uygunmus 47 kiloyla hamile kaldım. kemikler esniyomus zaten hamilelik boyunca.

Masaallah canim hayirli olsun, saglikla buyusun ins:)

Yakisikli oglusum
Oy masaallah cok tatli canim, ya inanamiyorum simdi benim icimdede boyle bir yavrucuk var:)

Masaallah oglusuna canim, bizimde haftaya cati kontrolumuz var, ins acilmada var der doktorum diyorum nedense hep:)

Canim hemsireye verecegin ayri olsun,onlu takim,bir bez ve islak mendil koy.üstüne de yaz,karisir yoksa
canim ya 10lu takimdaki tum parcalari koyup verelim hemsireye, cok parcasi var onun, hepsi mi kullanliyor ki?

Reactions: bmn
Ben çorap, penye battaniye, sapka, eldiven, ic zibin, cit citli body, dis zibin, alt patili tulum koydum canim

bakalım hangi şanslı anne anneler gununde en guzel hedıyesını alıp anne olacak
Ay ben çok istiyorum ya. Doktorum 10-20 mayıs arası gelir demişti. Dün de sancım oldu bugün gittik erkenden gelicek galiba dedi ama açılma falan yok. Keyfi bilir artık :)

Kızlar merhabalr..kan değeriniz kaç çıktı En son hatırlıyor musunuz..benim 11.4 çıktı. 5 tane kan iğnesi erdi doktorum.vuruldum bugün o kadar çok yaktı ki neyseki az 5 tane.. çok mu düşük acaba ki kan değerim sınırda sanki

inşallah canım Rabbim yardimcin olsun ne istiyorsan onu nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…