Dün gittim çağırdım ama pek nazlı bu kuzucuklarcanim bu pitirciklarin gelmeye niyetleri yok gidip cagirmamiz gerekiyor heralde
bana da 15i son gün dedi. yavrumun plesantası artık ufak ufak kireçlenmeye başlamış bir de 4 kiloyu aşabilir dedi bakalım artık dua edelim birbirimize canımCanim bizim gunlerimiz ayni. Bana doktor 16 sina kadar gelmezse 17sinde aliriz dedi.
Merhabalar kızlar. Yazmak için ancak fırsat buldum. Dün gece hastanedeydim hatta bu saatlerde sancı çekiyordum. Sabah 9.45te bebeğim kollarımdaydi. Normal doğumla kucağıma aldım. Zor oldu. Ama her zorlukta bir de güzellik var derlerya öyle. Şu an sadece alt taraf dikişlerm acıyo. Onun dışında ben iyiyim. Bebisim de çok iyi. Surekli emmek istiyor ama o kdr sütüm yok henuz.Artk cok sık giremem malum ama ins hepinizn güzel haberlerini alırız. Sizleri de iyiki tanıdım birbirmzi görmesek de hepimiz aynı heyecani paylastk dokuz ay boyunca. Tüm bekleyenler saglklca kavuşsun inşallah bebegine. Öpüyorum hepinizii :-*
Kizlar hayirli olsun ins cabucak toparlanirsiniz bol bol da sutunuz olur:)Kızlar ben dün 11.30 da kizımi normal doğumla kucağıma aldım ayrıntılari daha sonra yazicam ağrim çok var
çatı muayenesi olmadan kendini lütfen strese sokma canım hayrlsı olsun hakkında canımNe guzel herkesin catisi normal doguma uygun.benim oyle olmayacakmis gibi geliyor annemin dogumlari zor olmus cunku.hayirlisi..
nolcak canımCok ilgilendin Allah razi olsun canim :)
İnşallah en kısa zamanda gelir canımYok cnm hala gelmedigelmedigi icin yara oldu.icleri doldu gelir insallah yakinda
Canım stres yapma boşuna. Benim bile uygunmus 47 kiloyla hamile kaldım. kemikler esniyomus zaten hamilelik boyunca.Ne guzel herkesin catisi normal doguma uygun.benim oyle olmayacakmis gibi geliyor annemin dogumlari zor olmus cunku.hayirlisi..
Masaallah canim hayirli olsun, saglikla buyusun ins:)Merhaba, biz de 28 Nisan'da surpriz bir sekilde dogduk. Son bir aydir tekrarlayan gripten kurtulamadigim icin sureklicanim ya be yatmayla gecirmistim ve o gun de yine bitap moralsiz bir sekilde yatarken anneme "bebek dogsa bakamicam ne zaman bitecek bu hastalik" diye mizmizlanip lavaboya ciktim. Silinirken baktim jelimsi pembe bir akinti geliyor. Aha dedim bebek geliyo! Birkac kere daha silinip emin olduktan sonra doktorumu aradim. O da bisey yiyip icmeden hastaneye gelmemi soyledi. Bu benim ikinci dogumum olacakti aslinda o kadar telas etmemeliydim ama beni gormeliydiniz. Elim ayagima dolasti resmen. Cok heyecanlanmistim. Endiseliydim. Doktor 6 mayista almayi planliyordu. Ama benim dualarim cok sukur kabul olmustu ve bebegim kendi istedigi zamanda geliyordu :) 37+6 gunlukken.
Neyse hastaneye gittik doktor suya bebege bakti, hersey normal. Akinti da yogun degildi, aciklik yoktu, bebek kanalda degildi. Nst bakalim ona gore karar verelim dedi. Nstde agrilar cikti. Ben bisey hissetmiyordum. Zaten ilk dogumum da buna benzerdi. Suyum geldi, nisan geldi. 12 saat beklemenin sonucu aciklik, sanci sifir olup bebek strese girince zorunlu sezeryan olmustum gecenin bir yarisi. Icimde bir umut belki bu normal olur diyodum ama durum boyleyken hicbirseyde israrci olmadim. Alalim dedi doktor, peki dedim. 17.40'ta dogdu kuzum genel anestezi sezaryen ile.
Ilk dogumumda ameliyata moralsiz aglayarak girmistim ve cikisim da cok keyifsizdi. Bunda Allah'in nasip ettigi bir teslimiyetle, salavat getirerek girdim ve ciktigimda kimse inanamadi bu kadar cabuk ayilip boyle mutlu olduguma. Diyecegim o ki moral cok onemli. Iyilesme surecine katkisi inanilmaz.
Simdi evdeyiz, iyiyiz.
Sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim.
Oy masaallah cok tatli canim, ya inanamiyorum simdi benim icimdede boyle bir yavrucuk var:)Yakisikli oglusum
Masaallah oglusuna canim, bizimde haftaya cati kontrolumuz var, ins acilmada var der doktorum diyorum nedense hep:)slm kızlar biz kontrolden geldik 3 hafta önce 2 kilo olan oğluşum 1 kilo almış çok sevindim çatı muayenesi olduk normal doğuma uygunmuş 2 cm açıklık varmış bu hafta gelebilir Bebiş dedi o kadar ağrıdan hissetmistım zaten inşallah Rabbimin izniyle normal yaparım her an doğuma gidebilirim heyecan arttı
canim ya 10lu takimdaki tum parcalari koyup verelim hemsireye, cok parcasi var onun, hepsi mi kullanliyor ki?Canim hemsireye verecegin ayri olsun,onlu takim,bir bez ve islak mendil koy.üstüne de yaz,karisir yoksa
çatı muayenesi olmadan kendini lütfen strese sokma canım hayrlsı olsun hakkında canım
insallah kizlar..bebegim iri degil allahtan dar olsa da sansimi deneyecegimCanım stres yapma
boşuna. Benim bile uygunmus 47 kiloyla
hamile kaldım. kemikler esniyomus zaten hamilelik boyunca.
Babada bebegin kafası iri dedi. Hayirlisiiyla kucagimiza alsak.bana da 15i son gün dedi. yavrumun plesantası artık ufak ufak kireçlenmeye başlamış bir de 4 kiloyu aşabilir dedi bakalım artık dua edelim birbirimize canım
Neden zor oldu canim. Epidural almadin miKizlar hepinize çoook teşekkür ettim. Darisi size hayirlsyla inş. Esracm doğuma gül hanim geldi evet.
Ben çorap, penye battaniye, sapka, eldiven, ic zibin, cit citli body, dis zibin, alt patili tulum koydum canimMasaallah canim hayirli olsun, saglikla buyusun ins:)
Oy masaallah cok tatli canim, ya inanamiyorum simdi benim icimdede boyle bir yavrucuk var:)
Masaallah oglusuna canim, bizimde haftaya cati kontrolumuz var, ins acilmada var der doktorum diyorum nedense hep:)
canim ya 10lu takimdaki tum parcalari koyup verelim hemsireye, cok parcasi var onun, hepsi mi kullanliyor ki?
Ay ben çok istiyorum ya. Doktorum 10-20 mayıs arası gelir demişti. Dün de sancım oldu bugün gittik erkenden gelicek galiba dedi ama açılma falan yok. Keyfi bilir artık :)bakalım hangi şanslı anne anneler gununde en guzel hedıyesını alıp anne olacak
Benim de ertesi gun oglene kadar ağrı olmistu canim.zonkluyoduçatı kontrolünden çıktığımdan beri çok sancım var
Canim hemsireye verecegin ayri olsun,onlu takim,bir bez ve islak mendil koy.üstüne de yaz,karisir yoksa
teşekkürler kızlar, sanırım ufak bir düzenlemeye gideceğim valizde ;-)Ben çorap, penye battaniye, sapka, eldiven, ic zibin, cit citli body, dis zibin, alt patili tulum koydum canim
inşallah canım Rabbim yardimcin olsun ne istiyorsan onu nasip etsin inşallahMasaallah canim hayirli olsun, saglikla buyusun ins:)
Oy masaallah cok tatli canim, ya inanamiyorum simdi benim icimdede boyle bir yavrucuk var:)
Masaallah oglusuna canim, bizimde haftaya cati kontrolumuz var, ins acilmada var der doktorum diyorum nedense hep:)
canim ya 10lu takimdaki tum parcalari koyup verelim hemsireye, cok parcasi var onun, hepsi mi kullanliyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?