2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay ne güzel bir hafta daha bekletiyor canım bizimkini bekleyemiyoruz maalesef :) hiç üzülme gelir annesi daha kaç günün var. Ben ne yapayım kaldi 1 gün
yaa o da doğruu :) inş gelsin de bi ısırp ısırıp durayımm anca bu özlem nasıl gidecek yoksa :) senn için de dua ediyorum canım İnşikak Suresi okumaya başladım tüm evlat bekleyen herkese Allah kolaylık versin hayrlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşş diye :)

Bende hastane cantamizi hazirladim bebeğim e bir tane 10 lu 2 tane 5 li takim koydum cok mu olmus yoksa az mi

Gelecek canım ısırıp öpücez koklucaz bol bol Allah kabul etsin, Allah razı olsun :))

Doktorun ona göre ilaçlar yazmıştır illaki canım, istersen peoapektüsünü oku, arayıp sorarsın doktoruna daha sonra.

Bende hastane cantamizi hazirladim bebeğim e bir tane 10 lu 2 tane 5 li takim koydum cok mu olmus yoksa az mi
Canım benim üst sayfada yazdığıma baksana brn fazla koydum sanırsam bavulla yer var die bence seninki ideal

Hemşireye ne vereceksin

bide marka etiketlerini kestinizmi yani kesmek gerekiyor mu

Canım ben de antibiyotik kullanıyorum, dikişlerimiz var ya önemli iltihap yapmaması icin, ağrım olduğunda da parol iç dedi dr, ama bağırsak düzenleyici vermedi, ben kayisi incir vs yiyorum o düzenler inş :)
Canım bişey soracağım ben çok gaz sancısı yaşıyorum daha doğım yapmadım bazen ıkınıyorum çok zor oluyo kayısı içiyorum ama şu rezene çayı ile ilgili bilgin varmı doğum sonrası mı içilir ben böyle gazlı şeler yemediğim halde bu haldeysem bebişim ne olur diyorum

Kızlar nihayet oğluşum biraz uyududa detayları yazabiliyorum. 1 mayis ogleden sonra evimize yakin bir Avm ye gitmiştik tam yemegimizi yedik sancim geldi herzamanki sancilardan oldugunu düşünüp çok önemsemedim. kalktik 5 dk sonra birdaha 5 dakika sonra birdaha derken baktım dayanılacak gibi değil hemen arabaya koştuk büyük oğlum çok korktu ona belli etmemek bagirip inlememek için gozluk kabimi isirdim yol boyu . Oğluşumu hemen babaannesine biraktik eve yollandik, esim yukari kosup çantalarimizi aldi. Yol boyunca sancilarim artik dayanabilecek gibi değildi ve hastaneden adimimizi iceri atar atmaz suyum boşaldi. Deli gibi doktorumu arayin hemen gelsin diye agliyor biyandan da dayanilmaz sancilarla inliyordum. Allahtan 1 Mayisti hastane boş gibiydi, sancilarla inlettim hastaneyi desem yalan olmaz. Hemen kan alindi 10 dakika icinde doktorum geldi kivrana kivrana ameliyathaneye goturduler sipinal takildi hicbisey hissetmedim ama şiddetli titriyordum sakinlestiricide verdiler ve ben uyuklamisim o ara, bebeğimin ağlama sesiyle uyandim. Dünyalar güzeli 37 haftalik, minik bir kuzum oldu. Okadar muhteşem bir hiski anlatilmaz ancak yasanir. Ona her baktigimda emzirdigimde icim titriyor surekli Şükrediyorum. O benim minik mucizem:)
Öncelikle kizlar sipinal olacak olanlar hiç korkmayin o igneyi hic hissetmiyorsunuz sonrasinda da uyusukluk 1-2 saat sonra geciyor ve agriniz oldugunda hemsireler size agri kesici igne yapiyorlar. Ben ki ağri-aci eşiği çok düşük biriyim hemen o gece ayağa kalkip baya uzun bir yol katettim:) gecem ağrisiz sancisiz gecti sayilir cunki 4-5 saatte bir igne oldum. Yanliz benim iştahli oğlum surekli emmek istediginden ve ilk gunler neyazikki sut az geldiginden goguslerim yara oldu ve acayip aciyorlar. Doktorun verdigi receteyle Garmastan aldik bugun kullanmaya basladim. Ben almamistim ama gogus ucu kalkanida aklinizda bulunsun cok gerekli biseymiş arkadaşlar goguslerim yara olunca anladim ve kullan at hasta kilotlarida acayip güzel iş görüyor çok pratikler mutlaka yaniniza alin. Bu sayede ustunuz basiniz batmiyor:)
Biz inş yarin taburcu olacağiz.
Dogum yapan ve yapacak olan tüm arkadaslara Allahtan kolay dogumlar, bol sütlü lohusaliklar, sağlikli yavrular dilerim. Hepinizi kocaman öpüyoruz mis kokulu dünya güzeli Yağız Paşamla:)

meraba kızlar bende 27 nisanda bekliodum ama dogmadı bebikim. beklioruz 40+5 olduk pazartesiye kadar olmazsa suni sancıyla alıcaklar. kısmet işte Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. normal dogum olucak ve çok korkuyorum nedense... bi normal iyi diolar bi sezeryan iyi diolar .. bilmiorum..

Canım benim üst sayfada yazdığıma baksana brn fazla koydum sanırsam bavulla yer var die bence seninki ideal

Hemşireye ne vereceksin

Hemsireye verecegimizi hastaneden cikista giyeceklerini falan heosini ayri ayri keseye koydum orda hemsire istediginde karismasin fazla kiyafet verilmesin diye.kiyafetlerin etiketi hic aklima gelmedi var mi acaba etiketi heyecandan onlara bakmayi unuttum hemen bakmam lazim iyi ki sordun

Hemşireye ne vereceksin

Hemsireye 5 li takim vrrecem 10 lu takimi hastaneden cikarken giydirecem guzel kizima :)

kızlar doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. ben 39 haftalık hamileyim ve bu hafta sezeryan olacam.
bana acil hastane önerisinde bulunur musunuz lütfen, fiyatları da yazarsanız sevinirim
nerede oturuyorsun canım

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun darısı bekleyenlere

Sen şişli kolanda yaptın değilmi galiba görümcem sayesinde Yeni bulduğun yerdi ay yoksa yanlış mı hatırlıyorum herhal de yeni doktor du dün oralar 1 mayıs diye fenayıdı iyiki hastahaneye yetişmişsin canım

Normal doğum da spinal oldun demi

Çok şaşırdım benimde kanım 10.9 falan çıkıyor en başından beri ama gyno ferrol kapsül kullanıyorum acaba son zamanlarda daha mı önem kazanıyor doğumun sezeryan mı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…