2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
o daha kapanmaz canım bebegın aşşagıya baskı yaptıgı ıcın acılmaya devam eder ne hızla acıldıgını bılmıyorum ama sancın varsa hafıften bı ıkı gune dogumun olur
inşallah tatlım acilmam olur da normal doğum yaparım annelik ilk olunca Kafanda bir sürü sorular oluyor ne yapacağını bilmiyorsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bel kasık baldır her tarafımda ağrı oluyor bakalım Bebiş ne zaman olacak

Canim benim 10,3 e kadar dusmustu 3 aydir gunde 2 tane kan ilaci ala ala 11.8 e cikti. Normalde 12 den yüksek olmali

Evet aynen ben öyle yaptım eşime de gösterdim. Poşet değil de tül bi file yapsan ii olur posete battaniyesi sığmayabilir. Hayırlı doğumlar .

Cok sagol canim. Peki keki de koysak olur mu ? Cikarinca firida mi cozduruyorsun poacayi yoksa kendi cozunsun diye mi bekliyorsun?
Kendi kendine cozuluyor canim. Kek de kurabiyede pisirip koyabilirsin. onlarda kendi kendine cozulur.
Cok sagol canim. Peki keki de koysak olur mu ? Cikarinca firida mi cozduruyorsun poacayi yoksa kendi cozunsun diye mi bekliyorsun?

nişanını takıp et canım sancısız 2 cm acılmıssın normal dogum yaparsın sen

kızlar doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. ben 39 haftalık hamileyim ve bu hafta sezeryan olacam.
bana acil hastane önerisinde bulunur musunuz lütfen, fiyatları da yazarsanız sevinirim

Hacı seriften cikolata siparisi veren arkadaslar hangisinden aldınız ben kavanozları begendim ama emin değilim kutular daha mı güzel ki
Selam,
Ben gitti gidiyor.comdan aldım hacı şerif 70 adet madlen 39,90 TL, çikolataların da tadı güzeldi bu arada, çikolata üzerine bir model seçtim bebeğimin adını yazarak gönderdiler... mavi bir kese içine badem şekerleri ile 2 adet çikolata koydum, o şekilde doğumda gelenlere dağıtıcam inşallah

Benimki 9 canım hap kullanıyorum sadece

Ay ne güzel bir hafta daha bekletiyor canım bizimkini bekleyemiyoruz maalesef :) hiç üzülme gelir annesi daha kaç günün var. Ben ne yapayım kaldi 1 gün

Kızlar bişey sorucam bugün reçete verdilerde,antibiyotik ağrı kesici,bağırsak düzenleyici falan vermiş,doktor bebeğin emdiğini biliyodur herhalde,bende gitmemiştim reçeteyi almaya eşim almıştı,şimdi aklıma geliyor zararı olurmu bu ilaçların

Kızlar ben hastahane çantama kese içinde koydum herşeyi ayrı ayrı hattaha 5 taneden fazla hastahane çıkışı var

Eşim geçen dayanamadı yine fenerbahçeli aldı içinde

Eldiven şapka iç zıbın üst Düğmeli önlük ve pantolon var hemşireye bunun yanında bez versem olur mu kese içine alıp fenerium kutusuna koydum

Bide bebeğe dair çok kıyafet var bu fenerium un yanında 2 çıkış daha kOyssm diğer hastahane çıkışları öok fazla

Bize hediye geldi bide ilk ay için hiç kıyafet almamıştım ama şimdi valize baktım 4 tane daha var çıkış onları çıkarayim onlar aynı kese de çünkü

Hemşire içn başka ne versem

Bide ben giyeceklerimi nasıl aysrlıcm odaya girince mi belli oluyor

çatı kontrolünden çıktığımdan beri çok sancım var
Yaaa çok korkuyorum annem dio ki benm çattım dar seninde olabilir doktor bu hafta baksın dio ki yeni evlenmişTim geçen yıl doktor bana orda darlık var zamanla açılır demişti temmuz da kürtaj oldum acaba bişi değiştimi

Risk almak istemiyorum

Canım ben de antibiyotik kullanıyorum, dikişlerimiz var ya önemli iltihap yapmaması icin, ağrım olduğunda da parol iç dedi dr, ama bağırsak düzenleyici vermedi, ben kayisi incir vs yiyorum o düzenler inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…