2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Istersen ilaçların adını söyle esım eczacı sorayım

Ben çorap, penye battaniye, sapka, eldiven,11.3 un zibin, cit citli body, dis zibin, alt patili tulum koydum canim
Cok sagol canim, ic zibin ve battaniyeyi bende ekleyeyim o zaman onlari koymamistim battaniyeye biz sarariz diye dusunmustum ama sarip getiriyorlardir, dogru:)
canim benim hic 11.3 un ustunde olmadi en basindan beri gunde 2 kez aliyorum demiri..11.5 alt sinir diye kalmis aklimda benim..

Kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz ben öleceğim sırtıma vuruyor artık bi cozum bulamadım

Kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz ben öleceğim sırtıma vuruyor artık bi cozum bulamadım
Benimkini ilaç da geçirmiyor. Tek çaresi buz gibi süt canım. İnşallah sana da şifa olur. Bazı arkadaşlara bal iyi geliyormuş beni daha çok yakıyor. Gaviscon ve rennie şurup. Ve iki üç yastıkla yatmak. Bunları dene istersen unarım geçer.

süt de gecirmiyor canım ya kafayı yicem aglayasim geliyor artık cikarsam rahatlicam gibi onu da yapamıyorum ay sen pzts doğum mu yapcan kaç kişi kaldık canım ya heyecanlı misin?

Evet şişli kolonda yaptim canım, sorma benim devrimci oğlum illede 1 Mayista gelicem diye diye tutturdu:) hayir canim ben normal dogum istemedim bildiginiz sebeplerden sipinal sezeryan oldum. Çok da memnunum şimdilik ilkinde yasadiklarimin hiçbirini yasamadim ama heriki dogum seklinide yine yasamis oldum butun sanciyi yine baştan çektim malesef, planlanandan erken geldiği için. Hastane de doktorlardan ebelere kadar herkes normal doğum yanlisi ben kendi tercihimle sezeryan yaptim canim.

Çom geçmiş olsun canım inşallah havale değildir ya öyle düşünme. Ateşlenmiştir. Rabbim korusun şifa versin. Doktordan haber alırsan bizi de haberdar et.

Ayy Allah yardimciniz olsun. Haber varmi son durum nedir? Rabbim hepimizin evlatlarini korusun. Haberdar et mutlaka.

Ya çok şaşırdım Allah şifa versin inşsllah sen de üzülme nolur sütün azalmasın bize de haber ver

teşekkürler kızlar oğlum düzeliyo çok şükür havale geçirmemiş ama ne geçirdiğini anlamadık kısa şok gibi bişey artık daha dikkat ediyoruz hepinizden Allah razı olsun

Pzt doğduk. Açken ellerini yiyip ağzıyla aranıyor. BenimKi emmiyor sağıp veriyorum. İnşallah alır memeyi çok zor böyle. Yatabiliyorum cnm iki gğndğr sağa sola

Canım hamilelikte bitki çaylarını içmek pek iyi değil bende de gaz vardı, şimdi kimyon içiyorum hem bana iyi geldi hem de bebeğe doğumdan sonra çözüm daha çok inş

Kendinize eziyet etmeyin gaviscon likit için rahatlayın ,ben bazı geceler onsuz uyuyamıyorum çok iyi geliyor, yastığınızıda dikleştirip başınızı nispeten yüksekte tutun yatarken

Yatmanızı gerektirecek bir durum yoksa yavaş yürüyüşlerde yapabilirsiniz bağırsaklsrınızı çalıştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…