evet canım, iğne daha çabuk etki edershine-15 Anladım cnm..neyseki Günlerimiz azaldı hayırlısı ile atlatiriz inş. .
. Hosgeldın ne zamana kadar beklıcekmıssın doktor ne dedıı kıBende mi burda takilsam artik. 24 nisan da günüm doldu ama hala kizçemin gelmeye niyeti yok
Istersen ilaçların adını söyle esım eczacı sorayımKızlar bişey sorucam bugün reçete verdilerde,antibiyotik ağrı kesici,bağırsak düzenleyici falan vermiş,doktor bebeğin emdiğini biliyodur herhalde,bende gitmemiştim reçeteyi almaya eşim almıştı,şimdi aklıma geliyor zararı olurmu bu ilaçların
Cok sagol canim, ic zibin ve battaniyeyi bende ekleyeyim o zaman onlari koymamistim battaniyeye biz sarariz diye dusunmustum ama sarip getiriyorlardir, dogru:)Ben çorap, penye battaniye, sapka, eldiven,11.3 un zibin, cit citli body, dis zibin, alt patili tulum koydum canim
canim benim hic 11.3 un ustunde olmadi en basindan beri gunde 2 kez aliyorum demiri..11.5 alt sinir diye kalmis aklimda benim..Kızlar merhabalr..kan değeriniz kaç çıktı En son hatırlıyor musunuz..benim 11.4 çıktı. 5 tane kan iğnesi erdi doktorum.vuruldum bugün o kadar çok yaktı kineyseki az 5 tane.. çok mu düşük acaba ki kan değerim sınırda sanki
Benimkini ilaç da geçirmiyor. Tek çaresi buz gibi süt canım. İnşallah sana da şifa olur. Bazı arkadaşlara bal iyi geliyormuş beni daha çok yakıyor. Gaviscon ve rennie şurup. Ve iki üç yastıkla yatmak. Bunları dene istersen unarım geçer.Kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz ben öleceğim sırtıma vuruyor artık bi cozum bulamadım
Off ya bende de sirt agrisi karin agrisiKızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz ben öleceğim sırtıma vuruyor artık bi cozum bulamadım
süt de gecirmiyor canım ya kafayı yicem aglayasim geliyor artık cikarsam rahatlicam gibi onu da yapamıyorum ay sen pzts doğum mu yapcan kaç kişi kaldık canım ya heyecanlı misin?Benimkini ilaç da geçirmiyor. Tek çaresi buz gibi süt canım. İnşallah sana da şifa olur. Bazı arkadaşlara bal iyi geliyormuş beni daha çok yakıyor. Gaviscon ve rennie şurup. Ve iki üç yastıkla yatmak. Bunları dene istersen unarım geçer.
Ah bilsem 20 gün daha cekcekmiyiz ilaç da almıyorum uyku yok bizeOff ya bende de sirt agrisi karin agrisi
Ölecem sandim ..uyuyamadım nolcak halimiz''
Evet şişli kolonda yaptim canım, sorma benim devrimci oğlum illede 1 Mayista gelicem diye diye tutturdu:) hayir canim ben normal dogum istemedim bildiginiz sebeplerden sipinal sezeryan oldum. Çok da memnunum şimdilik ilkinde yasadiklarimin hiçbirini yasamadim ama heriki dogum seklinide yine yasamis oldum butun sanciyi yine baştan çektim malesef, planlanandan erken geldiği için. Hastane de doktorlardan ebelere kadar herkes normal doğum yanlisi ben kendi tercihimle sezeryan yaptim canim.Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun darısı bekleyenlere
Sen şişli kolanda yaptın değilmi galiba görümcem sayesinde Yeni bulduğun yerdi ay yoksa yanlış mı hatırlıyorum herhal de yeni doktor du dün oralar 1 mayıs diye fenayıdı iyiki hastahaneye yetişmişsin canım
Normal doğum da spinal oldun demi
Rennie duo şurup iyi geliyor bana... süt, soda iyi gelenler de varmış.Kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz ben öleceğim sırtıma vuruyor artık bi cozum bulamadım
Bu aya kadar hiç onlardan kullanmadım canım zaten şurup içelim ben süt ile sodayi içtim yok bi faydası isyanlardayimRennie duo şurup iyi geliyor bana... süt, soda iyi gelenler de varmış.
Çom geçmiş olsun canım inşallah havale değildir ya öyle düşünme. Ateşlenmiştir. Rabbim korusun şifa versin. Doktordan haber alırsan bizi de haberdar et.
Ayy Allah yardimciniz olsun. Haber varmi son durum nedir? Rabbim hepimizin evlatlarini korusun. Haberdar et mutlaka.
Ya çok şaşırdım Allah şifa versin inşsllah sen de üzülme nolur sütün azalmasın bize de haber ver
Çok sagol canım annelik zor zanaat Rabbim hepimize güç versinrabbim evlatlarına sağlık versin, sana da sabır versin bitanem
Ben genel anestezi ile sez. Oldum canımİnşallah, kısmet canım artık zaman geliyor meraklanmaya başladım iyice
Selcen hn. nasıldı doğum sırasında?
Al stilltea ile ona da başlarsın ya da doktora bi sor önce. Benim gazım yoktu doğumdan sonra oldu bilemedim o yüzdenRezene kimyon alayım mı eve humana msrka napsam şu an çok sancım var gaz sancısı yaşıyorum
Pzt doğduk. Açken ellerini yiyip ağzıyla aranıyor. BenimKi emmiyor sağıp veriyorum. İnşallah alır memeyi çok zor böyle. Yatabiliyorum cnm iki gğndğr sağa solaBenimki de alttan atıyor emerken canım ama üstten cikarirken zorlanıyorum. Catladiktan sonra kullanmaya başladım canım. Inşallah canim
Rezene iyi geliyor evet canim
Benimki o kadar emmiyor bazen uyuyakiliyor uyanmıyor da..
Canım sağa sola yatabiliyor musun. . Kaçıncı günün bugün
Aç olduğunu nasıl anladın ki. Çok sık emziriyorum ben
Canım hamilelikte bitki çaylarını içmek pek iyi değil bende de gaz vardı, şimdi kimyon içiyorum hem bana iyi geldi hem de bebeğe doğumdan sonra çözüm daha çok inşCanım bişey soracağım ben çok gaz sancısı yaşıyorum daha doğım yapmadım bazen ıkınıyorum çok zor oluyo kayısı içiyorum ama şu rezene çayı ile ilgili bilgin varmı doğum sonrası mı içilir ben böyle gazlı şeler yemediğim halde bu haldeysem bebişim ne olur diyorum
Kendinize eziyet etmeyin gaviscon likit için rahatlayın ,ben bazı geceler onsuz uyuyamıyorum çok iyi geliyor, yastığınızıda dikleştirip başınızı nispeten yüksekte tutun yatarkenKızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz ben öleceğim sırtıma vuruyor artık bi cozum bulamadım
Yatmanızı gerektirecek bir durum yoksa yavaş yürüyüşlerde yapabilirsiniz bağırsaklsrınızı çalıştırır.Canım bişey soracağım ben çok gaz sancısı yaşıyorum daha doğım yapmadım bazen ıkınıyorum çok zor oluyo kayısı içiyorum ama şu rezene çayı ile ilgili bilgin varmı doğum sonrası mı içilir ben böyle gazlı şeler yemediğim halde bu haldeysem bebişim ne olur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?