- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
Canım hayırlıuğurlu olsun gözün aydın , ve geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın inşallah ilk çocuğundanda tecrübelisindir mutlaka memenin kahverengi kısmını verebildiğin kadar ağzına yerleştirmeye çalış ne kadar çok alırsa o kadar az yara oluyo , sütün de bol olur inşallah Allah sağlık versin oğlunla sanaKızlar nihayet oğluşum biraz uyududa detayları yazabiliyorum. 1 mayis ogleden sonra evimize yakin bir Avm ye gitmiştik tam yemegimizi yedik sancim geldi herzamanki sancilardan oldugunu düşünüp çok önemsemedim. kalktik 5 dk sonra birdaha 5 dakika sonra birdaha derken baktım dayanılacak gibi değil hemen arabaya koştuk büyük oğlum çok korktu ona belli etmemek bagirip inlememek için gozluk kabimi isirdim yol boyu . Oğluşumu hemen babaannesine biraktik eve yollandik, esim yukari kosup çantalarimizi aldi. Yol boyunca sancilarim artik dayanabilecek gibi değildi ve hastaneden adimimizi iceri atar atmaz suyum boşaldi. Deli gibi doktorumu arayin hemen gelsin diye agliyor biyandan da dayanilmaz sancilarla inliyordum. Allahtan 1 Mayisti hastane boş gibiydi, sancilarla inlettim hastaneyi desem yalan olmaz. Hemen kan alindi 10 dakika icinde doktorum geldi kivrana kivrana ameliyathaneye goturduler sipinal takildi hicbisey hissetmedim ama şiddetli titriyordum sakinlestiricide verdiler ve ben uyuklamisim o ara, bebeğimin ağlama sesiyle uyandim. Dünyalar güzeli 37 haftalik, minik bir kuzum oldu. Okadar muhteşem bir hiski anlatilmaz ancak yasanir. Ona her baktigimda emzirdigimde icim titriyor surekli Şükrediyorum. O benim minik mucizem:)
Öncelikle kizlar sipinal olacak olanlar hiç korkmayin o igneyi hic hissetmiyorsunuz sonrasinda da uyusukluk 1-2 saat sonra geciyor ve agriniz oldugunda hemsireler size agri kesici igne yapiyorlar. Ben ki ağri-aci eşiği çok düşük biriyim hemen o gece ayağa kalkip baya uzun bir yol katettim:) gecem ağrisiz sancisiz gecti sayilir cunki 4-5 saatte bir igne oldum. Yanliz benim iştahli oğlum surekli emmek istediginden ve ilk gunler neyazikki sut az geldiginden goguslerim yara oldu ve acayip aciyorlar. Doktorun verdigi receteyle Garmastan aldik bugun kullanmaya basladim. Ben almamistim ama gogus ucu kalkanida aklinizda bulunsun cok gerekli biseymiş arkadaşlar goguslerim yara olunca anladimve kullan at hasta kilotlarida acayip güzel iş görüyor çok pratikler mutlaka yaniniza alin. Bu sayede ustunuz basiniz batmiyor:)
Biz inş yarin taburcu olacağiz.
Dogum yapan ve yapacak olan tüm arkadaslara Allahtan kolay dogumlar, bol sütlü lohusaliklar, sağlikli yavrular dilerim. Hepinizi kocaman öpüyoruz mis kokulu dünya güzeli Yağız Paşamla:)
Hadi Allah yardimcin olsun canim, saglikli kolay mutlu bir dogum diliyorum.Kızlar gece 12 gibi bebeğin suyu geldi su an hastanedeyim dogumum baslamis dua istiyorum sizden. Iyi olunca yazarim tekrar
. Hosgeldın ne zamana kadar beklıcekmıssın doktor ne dedıı kı
Canım Allah tek avazda kurtarsin inş... hayırlı haberlerle evinize dönünKızlar gece 12 gibi bebeğin suyu geldi su an hastanedeyim dogumum baslamis dua istiyorum sizden. Iyi olunca yazarim tekrar
Aramizda 1 gün var canım. Tatlım benimki de almiyordu ucu küçük diye. Silikon uc takıyorum sen de dene istersen. Ucu takıyorum ilk 5 dk sonra çıkarıyorum. Emiyor çok güzel. Ben yatamiyorum hâlâ yaPzt doğduk. Açken ellerini yiyip ağzıyla aranıyor. BenimKi emmiyor sağıp veriyorum. İnşallah alır memeyi çok zor böyle. Yatabiliyorum cnm iki gğndğr sağa sola
Kızlar gece 12 gibi bebeğin suyu geldi su an hastanedeyim dogumum baslamis dua istiyorum sizden. Iyi olunca yazarim tekrar
Hosbuldum :) bugun 10 da arayip randevu alacagim. Asil dun arayip bugune almam lazimmis ama ben yanlis anlamisim. Heycandan uyuyamadim
Allah yardımcın olsun ya çok zor mide yanması gerçekten.süt de gecirmiyor canım ya kafayı yicem aglayasim geliyor artık cikarsam rahatlicam gibi onu da yapamıyorum ay sen pzts doğum mu yapcan kaç kişi kaldık canım ya heyecanlı misin?
Allah yardımcın olsun canım, Rabbim tek avazda kurtarsın. Belki doğurdun bile. Umarım iyisindir yazarsın bize :)Kızlar gece 12 gibi bebeğin suyu geldi su an hastanedeyim dogumum baslamis dua istiyorum sizden. Iyi olunca yazarim tekrar
istanbul avrupa yakasıNerdesin?Hangi şehir ve semt?
Kızlar nihayet oğluşum biraz uyududa detayları yazabiliyorum. 1 mayis ogleden sonra evimize yakin bir Avm ye gitmiştik tam yemegimizi yedik sancim geldi herzamanki sancilardan oldugunu düşünüp çok önemsemedim. kalktik 5 dk sonra birdaha 5 dakika sonra birdaha derken baktım dayanılacak gibi değil hemen arabaya koştuk büyük oğlum çok korktu ona belli etmemek bagirip inlememek için gozluk kabimi isirdim yol boyu . Oğluşumu hemen babaannesine biraktik eve yollandik, esim yukari kosup çantalarimizi aldi. Yol boyunca sancilarim artik dayanabilecek gibi değildi ve hastaneden adimimizi iceri atar atmaz suyum boşaldi. Deli gibi doktorumu arayin hemen gelsin diye agliyor biyandan da dayanilmaz sancilarla inliyordum. Allahtan 1 Mayisti hastane boş gibiydi, sancilarla inlettim hastaneyi desem yalan olmaz. Hemen kan alindi 10 dakika icinde doktorum geldi kivrana kivrana ameliyathaneye goturduler sipinal takildi hicbisey hissetmedim ama şiddetli titriyordum sakinlestiricide verdiler ve ben uyuklamisim o ara, bebeğimin ağlama sesiyle uyandim. Dünyalar güzeli 37 haftalik, minik bir kuzum oldu. Okadar muhteşem bir hiski anlatilmaz ancak yasanir. Ona her baktigimda emzirdigimde icim titriyor surekli Şükrediyorum. O benim minik mucizem:)
Öncelikle kizlar sipinal olacak olanlar hiç korkmayin o igneyi hic hissetmiyorsunuz sonrasinda da uyusukluk 1-2 saat sonra geciyor ve agriniz oldugunda hemsireler size agri kesici igne yapiyorlar. Ben ki ağri-aci eşiği çok düşük biriyim hemen o gece ayağa kalkip baya uzun bir yol katettim:) gecem ağrisiz sancisiz gecti sayilir cunki 4-5 saatte bir igne oldum. Yanliz benim iştahli oğlum surekli emmek istediginden ve ilk gunler neyazikki sut az geldiginden goguslerim yara oldu ve acayip aciyorlar. Doktorun verdigi receteyle Garmastan aldik bugun kullanmaya basladim. Ben almamistim ama gogus ucu kalkanida aklinizda bulunsun cok gerekli biseymiş arkadaşlar goguslerim yara olunca anladimve kullan at hasta kilotlarida acayip güzel iş görüyor çok pratikler mutlaka yaniniza alin. Bu sayede ustunuz basiniz batmiyor:)
Biz inş yarin taburcu olacağiz.
Dogum yapan ve yapacak olan tüm arkadaslara Allahtan kolay dogumlar, bol sütlü lohusaliklar, sağlikli yavrular dilerim. Hepinizi kocaman öpüyoruz mis kokulu dünya güzeli Yağız Paşamla:)
bana ayran çok ii gelio canm dene istersenKızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz ben öleceğim sırtıma vuruyor artık bi cozum bulamadım
Ay canım en Hayırlısı olmuş doktorun o gün çıkıp gelmesi sevindirdi beni oralar fenaydı çünkü yollar hep kapalıydı bis Anadoludan oralara geçme cesareti gösteremedik düşünEvet şişli kolonda yaptim canım, sorma benim devrimci oğlum illede 1 Mayista gelicem diye diye tutturdu:) hayir canim ben normal dogum istemedim bildiginiz sebeplerden sipinal sezeryan oldum. Çok da memnunum şimdilik ilkinde yasadiklarimin hiçbirini yasamadim ama heriki dogum seklinide yine yasamis oldum butun sanciyi yine baştan çektim malesef, planlanandan erken geldiği için. Hastane de doktorlardan ebelere kadar herkes normal doğum yanlisi ben kendi tercihimle sezeryan yaptim canim.
Canım kimyon çayı nasıl şu rezene li kimyon olan humana mı aldınız bende doğum sonrası içeyimCanım hamilelikte bitki çaylarını içmek pek iyi değil bende de gaz vardı, şimdi kimyon içiyorum hem bana iyi geldi hem de bebeğe doğumdan sonra çözüm daha çok inş
Spor ve yürüyüş yapıyorum oturamıyorum zaten pek fazla hala gezip dolanıyorum herkes yolda kaldırım da doğuracak sın diyor aşağıda arada ağrı hissediyorum SadeceYatmanızı gerektirecek bir durum yoksa yavaş yürüyüşlerde yapabilirsiniz bağırsaklsrınızı çalıştırır.
Kendim yapıyorum Canım bi çay kaşığı kimyonla bi çay kaşığı şekeri bi çay bardağı suyla cezvede kaynatıyorum ve içiyorum tadı pek hoş olmasa daCanım kimyon çayı nasıl şu rezene li kimyon olan humana mı aldınız bende doğum sonrası içeyim
Yapacak birşey yok olmadı bende öyle yapıcam doğumdan sonra şu süreçte gazım eşimin masajı ile geçiyor bildiğin bebek gibi sırtıma karnıma masaj yapar olduKendim yapıyorum Canım bi çay kaşığı kimyonla bi çay kaşığı şekeri bi çay bardağı suyla cezvede kaynatıyorum ve içiyorum tadı pek hoş olmasa da
İnşallah gaz sorununuz olmaz da böyle şeylerle uğraşmazsınız..Yapacak birşey yok olmadı bende öyle yapıcam doğumdan sonra şu süreçte gazım eşimin masajı ile geçiyor bildiğin bebek gibi sırtıma karnıma masaj yapar oldu
Bn daaha yikamadan once hepsini kestim canmCanım benim üst sayfada yazdığıma baksana brn fazla koydum sanırsam bavulla yer var die bence seninki ideal
Hemşireye ne vereceksin
bide marka etiketlerini kestinizmi yani kesmek gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?