2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin kizlar izine ayrildk ayrilali uyku tutmuyor daha7 de uyaniyorz ,az cok takip edeblyrz sizi telden dogm yapanlari tebrik ediyorum darisi biz bekleyenlere doguramayanlara :))
Bizim oglann artik yer

Kızlar ben nefes darlığından hiç uyuyamıyorum tavsiyesi olan var mı bitik vaziyetteyim
Ben eczaneden brigthright alıp kullandım. Özellikle son haftalarda nefesin yetmiyor ve ciddi horlama sorunu başlıyor. Beni burun bandı rahatlattı

Gnaydıııııınn bizim bugün doldu 40 mız. :))) Ama alttaki Boşluğu görünce üzüldüm sanırım takvimim gitmiş hergün Hevesle girip okurdum, 280 gün dile kolay. Erken gelecek diye korkardık kızımın hala gelmeye niyeti yok :) bu arada bizim bebiş geç döllenme olduğu için belki haftaya anca gelecek ama yarın son artık çok şükür :)

Baya bir doğuran var tatlım, yazdıkların beni çok rahatlattı ya kendin bakabiliyorsun demek maşallah :) daha geçen hafta yazışıyorduk, şimdi kollarında yavrun var maşallah. Darısı başımıza olsun, Rabbim nasip etsin. Sana da maşallah sübhanallah, nelerden konuşup stres yapıyorduk hepsinin üstesinden geldin. Annelik böyle bişey demekki :)

Allah analı babalı büyütsün.Ne güzel.Darısı başıma...

Erkenden uyandım canım ya, eşimi de uyandırmak istemiyorum pazar pazar. Artık uykular iyice zorlaştı. Eşim bile üzülüyor halime bilir öyle kolay şikayet etmem. Neyseki bugün son günümüz yarın kavuşuruz inşallah.
Bu arada dünden beri silik kahverengilikler görüyorum dün çamaşırımda bugün de banyoda ama çok silik. Kendimle çelişiyorum resmen :) hayırlısı olsun.
Sen nasılsın hastane arıyorsun bulabildin mi canım

Çok tesekkur ederim canım. Evet ilkinden tecrubeliyim diye gogus kalkani vs almaya gerek duymadim. İlkinde cok hafif catlaklarla ve lansinohla atlatmiştik. Bu sefer neden bukadar kotu oldu anlamadım, tüm gogsum ağzinda aslinda ama yinede yara oldu sanirim cok uzun sure birakmadan emmesinden oldu, doktor boş memeyi cekmekte yara eder dedi biliyorum birkac gune articak sutumuz ozaman bukadar sancili olmayacak inş.

O silik kahve bende de mevcut son 3 gündür çamaşırımda ıslaklık ta mevcut ama bebişin hareketlerini hissettiğim içşn panik yapmıyorum durup bekliyorum bakalım ne oalcak

Dualar senle inşallah yarın istediğin gibi sonuçlanır doğumun

Allah yardımcın olsun canım , göğüs Kalkan'ı almanı Şiddetle tavsiye ederim. Her türlü olacak ama iyileşmeyi arttıracak. Bir de lansinoh Garmastan bunlar bilindik şeyker , ablamda hemen fayda etmişti ama yengeme hiç faydası olmamıştı. Bepantenle 2 güne toparladı. Bütün kremleri dene bence sırayla. Neyin iyi geleceğini bilemiyoruz maalesef. Zeytinyağı, kendi sütün ve ayva çekirdeğini de biliyorsundur belki.

Aslında senin için erken kahvelik, ilişki durumu olduysa ya da çok yürüdğusen belki olabilir canım ama ağrın var mı. Benim adet ağrım da var. Islaklık ne kadar bütün çamaşırın ıslanıyormu.
Allah razı olsun çok sağol :)

aaaa tarih gelince takvim gidiyomuymuş..:) oyyy şu kuzular hayırlısıyla bi gelselerdi..:)

Yeni anneler ve anne olmak uzereler..

Dogumdan sonra yeni bir grup olusturacak misiniz? Bebis bakimlarini paylasmak icin. Orayi ve tecrubelerinizi takip etmek istiyorumda

canım bebişin erken geldi demek ama kolay olmuş çok sevindim ilkinde yaşadığın zorlukları yaşamamışsın biliyorsun benimde ilk çok zordu bakalım salı günü belli olacak benim de kontrolde inşallah senin gibi kolayca atlatırım ben de hangi doğum şekli hayırlıysa hakkımızda. hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.

Günaydın hanımlar. Mide yanması ve tuhaf rüyalar dan pazar pazar 8 olmadan uyandım. Rüyamda hep doktorlarla uğraşıyorum. Bu saatten sonra Dr hastane aramak çok zor geliyor

günaydın kızlar giremedim bir kaç gündür ne kadar doğum olmuş maşallah darısı biz bekleyenlere o kadar ağırlaştım ki geceleri uyurken dönmek çok zorluyor bebeğin kafası sağ kaburgamda dayalı resmen sola yatıyorum kalçam ağrıyor sağa yatıyorum kafası sıkışıyor gibi oluyor uyumak işkence oldu bir de sağ alim uyuşuk parmak uçları sol elimde yok ama sağ elim daha şiş ve uyuşuk salı günü kontrolümüz var dr doğum şeklini belirleyecek hayırlısıyla doğursaydım kuş gibi hafifleyecek gibi hissediyorum kendimi Allahım inşallah kolayca atlatırız hakkımızda hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…