- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
Ben eczaneden brigthright alıp kullandım. Özellikle son haftalarda nefesin yetmiyor ve ciddi horlama sorunu başlıyor. Beni burun bandı rahatlattıKızlar ben nefes darlığından hiç uyuyamıyorum tavsiyesi olan var mı bitik vaziyetteyim
Baya bir doğuran var tatlım, yazdıkların beni çok rahatlattı ya kendin bakabiliyorsun demek maşallah :) daha geçen hafta yazışıyorduk, şimdi kollarında yavrun var maşallah. Darısı başımıza olsun, Rabbim nasip etsin. Sana da maşallah sübhanallah, nelerden konuşup stres yapıyorduk hepsinin üstesinden geldin. Annelik böyle bişey demekki :)Kızlar pek takip edemiyorum hepinizi çok merak ediyorum kim doğurdu kim kaldı. Ben iyiyim çok şükür her işimi kendim byapiyorum bu arada kimsenin yanımda kalmasına izin vermedim ilk gün hastanede kaynanam kaldı sadece ondan sonra hep yalnizdim. Gündüzleri kaynanam annem geldi ara ara o kadar. Ilk andan itibaren kızımın her şeyiyle ben ilgilendim. Kabızlık dışında bır sıkıntım olmadı o da geçti çok şükür. .dohuranlara bol sütlü günler dogurmayanlari da rabbim bir avazda kurtarsin inşallah
Kızlar nihayet oğluşum biraz uyududa detayları yazabiliyorum. 1 mayis ogleden sonra evimize yakin bir Avm ye gitmiştik tam yemegimizi yedik sancim geldi herzamanki sancilardan oldugunu düşünüp çok önemsemedim. kalktik 5 dk sonra birdaha 5 dakika sonra birdaha derken baktım dayanılacak gibi değil hemen arabaya koştuk büyük oğlum çok korktu ona belli etmemek bagirip inlememek için gozluk kabimi isirdim yol boyu . Oğluşumu hemen babaannesine biraktik eve yollandik, esim yukari kosup çantalarimizi aldi. Yol boyunca sancilarim artik dayanabilecek gibi değildi ve hastaneden adimimizi iceri atar atmaz suyum boşaldi. Deli gibi doktorumu arayin hemen gelsin diye agliyor biyandan da dayanilmaz sancilarla inliyordum. Allahtan 1 Mayisti hastane boş gibiydi, sancilarla inlettim hastaneyi desem yalan olmaz. Hemen kan alindi 10 dakika icinde doktorum geldi kivrana kivrana ameliyathaneye goturduler sipinal takildi hicbisey hissetmedim ama şiddetli titriyordum sakinlestiricide verdiler ve ben uyuklamisim o ara, bebeğimin ağlama sesiyle uyandim. Dünyalar güzeli 37 haftalik, minik bir kuzum oldu. Okadar muhteşem bir hiski anlatilmaz ancak yasanir. Ona her baktigimda emzirdigimde icim titriyor surekli Şükrediyorum. O benim minik mucizem:)
Öncelikle kizlar sipinal olacak olanlar hiç korkmayin o igneyi hic hissetmiyorsunuz sonrasinda da uyusukluk 1-2 saat sonra geciyor ve agriniz oldugunda hemsireler size agri kesici igne yapiyorlar. Ben ki ağri-aci eşiği çok düşük biriyim hemen o gece ayağa kalkip baya uzun bir yol katettim:) gecem ağrisiz sancisiz gecti sayilir cunki 4-5 saatte bir igne oldum. Yanliz benim iştahli oğlum surekli emmek istediginden ve ilk gunler neyazikki sut az geldiginden goguslerim yara oldu ve acayip aciyorlar. Doktorun verdigi receteyle Garmastan aldik bugun kullanmaya basladim. Ben almamistim ama gogus ucu kalkanida aklinizda bulunsun cok gerekli biseymiş arkadaşlar goguslerim yara olunca anladimve kullan at hasta kilotlarida acayip güzel iş görüyor çok pratikler mutlaka yaniniza alin. Bu sayede ustunuz basiniz batmiyor:)
Biz inş yarin taburcu olacağiz.
Dogum yapan ve yapacak olan tüm arkadaslara Allahtan kolay dogumlar, bol sütlü lohusaliklar, sağlikli yavrular dilerim. Hepinizi kocaman öpüyoruz mis kokulu dünya güzeli Yağız Paşamla:)
Erkenden uyandım canım ya, eşimi de uyandırmak istemiyorum pazar pazar. Artık uykular iyice zorlaştı. Eşim bile üzülüyor halime bilir öyle kolay şikayet etmem. Neyseki bugün son günümüz yarın kavuşuruz inşallah.toist nasılsın bitanem
Çok tesekkur ederim canım. Evet ilkinden tecrubeliyim diye gogus kalkani vs almaya gerek duymadim. İlkinde cok hafif catlaklarla ve lansinohla atlatmiştik. Bu sefer neden bukadar kotu oldu anlamadım, tüm gogsum ağzinda aslinda ama yinede yara oldu sanirim cok uzun sure birakmadan emmesinden oldu, doktor boş memeyi cekmekte yara eder dediCanım hayırlıuğurlu olsun gözün aydın , ve geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın inşallah ilk çocuğundanda tecrübelisindir mutlaka memenin kahverengi kısmını verebildiğin kadar ağzına yerleştirmeye çalış ne kadar çok alırsa o kadar az yara oluyo , sütün de bol olur inşallah Allah sağlık versin oğlunla sana
O silik kahve bende de mevcut son 3 gündür çamaşırımda ıslaklık ta mevcut ama bebişin hareketlerini hissettiğim içşn panik yapmıyorum durup bekliyorum bakalım ne oalcakErkenden uyandım canım ya, eşimi de uyandırmak istemiyorum pazar pazar. Artık uykular iyice zorlaştı. Eşim bile üzülüyor halime bilir öyle kolay şikayet etmem. Neyseki bugün son günümüz yarın kavuşuruz inşallah.
Bu arada dünden beri silik kahverengilikler görüyorum dün çamaşırımda bugün de banyoda ama çok silik. Kendimle çelişiyorum resmen :) hayırlısı olsun.
Sen nasılsın hastane arıyorsun bulabildin mi canım
Allah yardımcın olsun canım , göğüs Kalkan'ı almanı Şiddetle tavsiye ederim. Her türlü olacak ama iyileşmeyi arttıracak. Bir de lansinoh Garmastan bunlar bilindik şeyker , ablamda hemen fayda etmişti ama yengeme hiç faydası olmamıştı. Bepantenle 2 güne toparladı. Bütün kremleri dene bence sırayla. Neyin iyi geleceğini bilemiyoruz maalesef. Zeytinyağı, kendi sütün ve ayva çekirdeğini de biliyorsundur belki.Çok tesekkur ederim canım. Evet ilkinden tecrubeliyim diye gogus kalkani vs almaya gerek duymadim. İlkinde cok hafif catlaklarla ve lansinohla atlatmiştik. Bu sefer neden bukadar kotu oldu anlamadım, tüm gogsum ağzinda aslinda ama yinede yara oldu sanirim cok uzun sure birakmadan emmesinden oldu, doktor boş memeyi cekmekte yara eder dedibiliyorum birkac gune articak sutumuz ozaman bukadar sancili olmayacak inş.
Aslında senin için erken kahvelik, ilişki durumu olduysa ya da çok yürüdğusen belki olabilir canım ama ağrın var mı. Benim adet ağrım da var. Islaklık ne kadar bütün çamaşırın ıslanıyormu.O silik kahve bende de mevcut son 3 gündür çamaşırımda ıslaklık ta mevcut ama bebişin hareketlerini hissettiğim içşn panik yapmıyorum durup bekliyorum bakalım ne oalcak
Dualar senle inşallah yarın istediğin gibi sonuçlanır doğumun
ayran süt su ne bulursam içtim sakız çiğnemek rahatlatti biraz çok zor ama ya hiç bu kadar mide yanması yaşamadım 36. haftadan beri öldürüyorbana ayran çok ii gelio canm dene istersen
aaaa tarih gelince takvim gidiyomuymuş..:) oyyy şu kuzular hayırlısıyla bi gelselerdi..:)Gnaydıııııınn bizim bugün doldu 40 mız. :))) Ama alttaki Boşluğu görünce üzüldüm sanırım takvimim gitmişhergün Hevesle girip okurdum, 280 gün dile kolay. Erken gelecek diye korkardık kızımın hala gelmeye niyeti yok :) bu arada bizim bebiş geç döllenme olduğu için belki haftaya anca gelecek ama yarın son artık çok şükür :)
canım bebişin erken geldi demek ama kolay olmuş çok sevindim ilkinde yaşadığın zorlukları yaşamamışsın biliyorsun benimde ilk çok zordu bakalım salı günü belli olacak benim de kontrolde inşallah senin gibi kolayca atlatırım ben de hangi doğum şekli hayırlıysa hakkımızda. hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.Çok tesekkur ederim canım. Evet ilkinden tecrubeliyim diye gogus kalkani vs almaya gerek duymadim. İlkinde cok hafif catlaklarla ve lansinohla atlatmiştik. Bu sefer neden bukadar kotu oldu anlamadım, tüm gogsum ağzinda aslinda ama yinede yara oldu sanirim cok uzun sure birakmadan emmesinden oldu, doktor boş memeyi cekmekte yara eder dedibiliyorum birkac gune articak sutumuz ozaman bukadar sancili olmayacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?