2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Allah kolaylık versin canım. Kordonu falan düşünerek stres yapma rahat ol hiç bir şey olmaz emin ellerdesin.zeynep geliyo onu düşün annesi bugün mis gibi kokusunu çekeceksin içine inşallah :) Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın bebişine. :)

Ben yatağını hazırladım yatak odama da 1 yaşına kadar kullanacağı 120 liraya bir beşik aldım. bütçen uygunsa sende öyle yapabilirsin
Nasıl beşil canımm ben yer problemi yapıyordum ama komidinimin birini kapı arkasına koydum

Odasında gündüz uyur akşam da yatak odası da uyur diye düşünmüştüm ya aslında bütçe probleminiz yok ben 2 mevlüt yapacam kurban kese cem derken onları düşünüyorum evimiz kira değil ama ev borcuna giricez bu ay haber bekliyoruz yoksa beğenmiştim beşk ama eşime Kıyamadım

senin dediğin model nasıl fiyatı uygunmuş

Ben aldim canim civilden yatagimin yani icn bu besikten oda aldigim icin uygun bi besik ariyodum civilde 100tl gorunce aldim icine yorgan falan sermek gerekiyo yatak yok cunki yada bi battaniye
Tamam canım bende bakayım ben bebeğin üstüne yorgan almadım penye battaniye örter kullanırım die düşündüm

Bende oda yaptım fotosunu koyacam ekstradsn netten alayım civil istanbyl da pendik te var ben küçükyalı tarafındayım sanırım uzak bana

rabbım yardımcın olsun canım ınsallah hersey yolunda gıder saglıcakla yavruna kavusursun :)

Canım dualar bugün gidecek anneler ile merak etme yavrularınıza kavuşacaksınız allah izin verirse herşey çok güzel okacak sizden gelecek haberi bekliyoruz

cnm cıvıl bır cok yerde varda maltepe sana cok yakın orda var mesela

hayırlısıyla saglıkla yavruna kavusursun ınsallah canım :)

Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Bak sen zeynebe tam gunu beklems demekki ne uslu kiz :)
Cabucak kurtulun insallah canm iyi haberlrnizi bekliyrz

Ayy zeynep resmen gününü beklemiş günüm gelmeden çıkmam demiş ayyy çok heyecanlı suyun geldi demek rabbim yardımcın olsunn canım dua ediyoruz sana

ay cok heyecanlandım canım bak zeynebe sen ya gununu beklıyormus hayırlısıyla ınsallah bır avazda dogurusun canım dualarımız senınle ....

Sag salim cikarsnz insallah cnm dularmz sznle :)

Hayirlisyla kucagna alrsn insallh cnml
allah yardmcn olsn

Ay canım çok sevindim inş bi avazda kurtulursun hadi hayırlısı inş dularımız seninle

canım benim herşey gönlünce olsun korkma Rabbim yardım edecek inşallah istediğin gibi olur herşey dualarimiz seninle öpüyorum seni ve kuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…