Allah kolaylık versin canım. Kordonu falan düşünerek stres yapma rahat ol hiç bir şey olmaz emin ellerdesin.zeynep geliyo onu düşün annesi bugün mis gibi kokusunu çekeceksin içine inşallah :) Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın bebişine. :)Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Nasıl beşil canımm ben yer problemi yapıyordum ama komidinimin birini kapı arkasına koydumBen yatağını hazırladım yatak odama da 1 yaşına kadar kullanacağı 120 liraya bir beşik aldım. bütçen uygunsa sende öyle yapabilirsin
Tamam canım bende bakayım ben bebeğin üstüne yorgan almadım penye battaniye örter kullanırım die düşündümBen aldim canim civilden yatagimin yani icn bu besikten oda aldigim icin uygun bi besik ariyodum civilde 100tl gorunce aldim icine yorgan falan sermek gerekiyo yatak yok cunki yada bi battaniye
rabbım yardımcın olsun canım ınsallah hersey yolunda gıder saglıcakla yavruna kavusursun :)Kizlar son kontrollerimizi yaptik Allah izin verirse yarin sabah gidiyoruz doktora sezaryen icin.. Firsat buldukca yazicam size gelismeleri.. Lutfen bize dua edin.. Bugune kadar her daraldigimda sizden dua istedim, kanamalar, dusuk tehlikeleri derken bugune kadar gelmemizde sizin dualarinizin cok buyuk payi oldugunu dusunuyorum.. Bunca zaman birbirimizin sevinciyle sevindik, uzuntulerimizi bir aile gibi hep birlikte paylastik.. Birbirini gormeyen tanimayan insanlarin birbirine nasil deger verebileceginin en iyi orneklerini gosterdik.. Ben burdaki herkese bu ortamin olusmasina sagladigi katki icin tesekkur ediyorum.. Turkiyenin bir cok farkli sehrinde bir suru kiz kardesim oglumun da bir suru teyzesi oldu.. Hepinizi cookkk seviyoruz..
Canım dualar bugün gidecek anneler ile merak etme yavrularınıza kavuşacaksınız allah izin verirse herşey çok güzel okacak sizden gelecek haberi bekliyoruzKizlar son kontrollerimizi yaptik Allah izin verirse yarin sabah gidiyoruz doktora sezaryen icin.. Firsat buldukca yazicam size gelismeleri.. Lutfen bize dua edin.. Bugune kadar her daraldigimda sizden dua istedim, kanamalar, dusuk tehlikeleri derken bugune kadar gelmemizde sizin dualarinizin cok buyuk payi oldugunu dusunuyorum.. Bunca zaman birbirimizin sevinciyle sevindik, uzuntulerimizi bir aile gibi hep birlikte paylastik.. Birbirini gormeyen tanimayan insanlarin birbirine nasil deger verebileceginin en iyi orneklerini gosterdik.. Ben burdaki herkese bu ortamin olusmasina sagladigi katki icin tesekkur ediyorum.. Turkiyenin bir cok farkli sehrinde bir suru kiz kardesim oglumun da bir suru teyzesi oldu.. Hepinizi cookkk seviyoruz..
cnm cıvıl bır cok yerde varda maltepe sana cok yakın orda var meselaTamam canım bende bakayım ben bebeğin üstüne yorgan almadım penye battaniye örter kullanırım die düşündüm
Bende oda yaptım fotosunu koyacam ekstradsn netten alayım civil istanbyl da pendik te var ben küçükyalı tarafındayım sanırım uzak bana
hayırlısıyla saglıkla yavruna kavusursun ınsallah canım :)eveeet sanırım sıra bana geldi :) yarın sabah 7 gibi doğuma gidiyorum kızlar epidural olcak sanırım. Allahım hepimize ve bekleyen görmediğimiz tanımadığımız tüm anne adaylarına kolay hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin AMİN. Dualarınızı eksik etmeyin hepinize tekrar kolaylıklar diliyorum. En kısa sürede tekrar görüşme dileğiyle işaallah.
Bak sen zeynebe tam gunu beklems demekki ne uslu kiz :)Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Maltepe park csrfurun orda fabrikası var ama mağazası ne tarafta kalıyor acaba bakayım netten hemen Sağol canımmcnm cıvıl bır cok yerde varda maltepe sana cok yakın orda var mesela
Ayy zeynep resmen gününü beklemiş günüm gelmeden çıkmam demiş ayyy çok heyecanlı suyun geldi demek rabbim yardımcın olsunn canım dua ediyoruz sanaKızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
ay cok heyecanlandım canım bak zeynebe sen ya gununu beklıyormus hayırlısıyla ınsallah bır avazda dogurusun canım dualarımız senınle ....Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
maltepe de granhosuse varya onun karsısındakı sokaktan gırınce hemen solda kalıyor canımMaltepe park csrfurun orda fabrikası var ama mağazası ne tarafta kalıyor acaba bakayım netten hemen Sağol canımm
Sag salim cikarsnz insallah cnm dularmz sznle :)eveeet sanırım sıra bana geldi :) yarın sabah 7 gibi doğuma gidiyorum kızlar epidural olcak sanırım. Allahım hepimize ve bekleyen görmediğimiz tanımadığımız tüm anne adaylarına kolay hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin AMİN. Dualarınızı eksik etmeyin hepinize tekrar kolaylıklar diliyorum. En kısa sürede tekrar görüşme dileğiyle işaallah.
Hayirlisyla kucagna alrsn insallh cnmlKizlar son kontrollerimizi yaptik Allah izin verirse yarin sabah gidiyoruz doktora sezaryen icin.. Firsat buldukca yazicam size gelismeleri.. Lutfen bize dua edin.. Bugune kadar her daraldigimda sizden dua istedim, kanamalar, dusuk tehlikeleri derken bugune kadar gelmemizde sizin dualarinizin cok buyuk payi oldugunu dusunuyorum.. Bunca zaman birbirimizin sevinciyle sevindik, uzuntulerimizi bir aile gibi hep birlikte paylastik.. Birbirini gormeyen tanimayan insanlarin birbirine nasil deger verebileceginin en iyi orneklerini gosterdik.. Ben burdaki herkese bu ortamin olusmasina sagladigi katki icin tesekkur ediyorum.. Turkiyenin bir cok farkli sehrinde bir suru kiz kardesim oglumun da bir suru teyzesi oldu.. Hepinizi cookkk seviyoruz..
Aaaa çok yakın sende buralardasın demek olmadı gideyim bakayım bendemaltepe de granhosuse varya onun karsısındakı sokaktan gırınce hemen solda kalıyor canım
Ay canım çok sevindim inş bi avazda kurtulursun hadi hayırlısı inş dularımız seninleKızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
canım benim herşey gönlünce olsun korkma Rabbim yardım edecek inşallah istediğin gibi olur herşey dualarimiz seninle öpüyorum seni ve kuzunuKızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
ewet cnm ben maltepede oturuyorum cıvılde bır cok yerde var cevızlıde de var mesela bılgın olsunAaaa çok yakın sende buralardasın demek olmadı gideyim bakayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?