2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ewet cnm ben maltepede oturuyorum cıvılde bır cok yerde var cevızlıde de var mesela bılgın olsun
Canım cevizlife olana haritada baktım maltepe parkın orda ki galiba Benn orda plan civili fabrika sanıyordum

Yok yok o merkez mağazasıymış olmadı arayıp sorayım maltepe psrk ın ordaki mağaza ise gideyim

InsaAllah bir avazda kurtulursunn canimm dualarimiz seninle. Okumaya basliyorum Allah yardimcin olsun.

Bak sen zeynebe tam gunu beklems demekki ne uslu kiz :)
Cabucak kurtulun insallah canm iyi haberlrnizi bekliyrz

Ayy zeynep resmen gününü beklemiş günüm gelmeden çıkmam demiş ayyy çok heyecanlı suyun geldi demek rabbim yardımcın olsunn canım dua ediyoruz sana

ay cok heyecanlandım canım bak zeynebe sen ya gununu beklıyormus hayırlısıyla ınsallah bır avazda dogurusun canım dualarımız senınle ....

Ay canım çok sevindim inş bi avazda kurtulursun hadi hayırlısı inş dularımız seninle

canım benim herşey gönlünce olsun korkma Rabbim yardım edecek inşallah istediğin gibi olur herşey dualarimiz seninle öpüyorum seni ve kuzunu

Kızlar çok sağolun açılma bekliyoruz hayırlısıyla. Dua edin nolur

benimde temizlik bitti yatağını hazırladım iki tane çekmecem bi dolabım kaldı onlarıda bu iki günde halledicem ondan sonra gelsim kızımmmm :) sona kalanlarız biz ama bizimki sanki erken gelecek gibi hissediyorum

benimde temizlik bitti yatağını hazırladım iki tane çekmecem bi dolabım kaldı onlarıda bu iki günde halledicem ondan sonra gelsim kızımmmm :) sona kalanlarız biz ama bizimki sanki erken gelecek gibi hissediyorum
Bizimkiler nezaman gelecek acaba yaaa şu yeni yasaya kafam takıldı para değilde izin konusu geçti mi acaba yoksa 15 mayısta mı geçecek

Bizimkiler nezaman gelecek acaba yaaa şu yeni yasaya kafam takıldı para değilde izin konusu geçti mi acaba yoksa 15 mayısta mı geçecek
ikiside geçti canım erken çıkma şuanda geçerlli diye biliyorum resmi gazetenin en sonunda sadece para için olan maddenin 15 mayıs itibari ile geçerli olduğu yazıyor. bakalım bizimkilerin keyfi ne zamn yetecek :)

Kızlar günaydın dün gece saat 2.5 da sancıları başladı suyum geldi hastaneye geldiğimizde kordonumuz dışarı çıkmıştı hemen doktorumuz çağırdılar acil sezaryen aldılar çok riskli bir doğum yaşadım doktorum hemşireler herkes panikle hastane ayağa kalktı önce Allahın sonra doktorumun sayesinde yavrum kavuştum kızlar çok korkunçtu şükürler olsun bebeğim de ben de çok iyiyiz kızımın adı duru cemre 3200 doğdu ultrason da 3500dü bu arada

gecmıs olsun ve gozun aydın canım neysekı saglıkla kavusmussun yavruna :)

Teyzesi bizde kaldik daha gelmeye pek niyeti yok her akşam atak yapıyo halbuki ama daha çıkışı bulamadik :) :)
Kızlar çok sağolun açılma bekliyoruz hayırlısıyla. Dua edin nolur
Herşey güzel olacak canım dualarimiz sizinle yanında birisi insikak süresi okusa yada telden dinlesn çok faydasi olur bu arada ne disiplinli çıktı zeynep hanım günü dolmadan gelmedi :) :)
Gözün aydın canım çok şükür ikinizde kurtuldunüz darısı hayirlisi ile bizlere insaallah :)
Kizlar geldik hastaneye yatisimizi yaptik simdi bekliyoruz.. Cok heycanli..
Hadi hayirlisi canım inan en az sizler kadar heyecan yaptım artık hayırlısyla bizler de kavuşalim insaallah sizleri okudukca yavruma olan özlemim artıyor :) :) :)bizlere habersiz birakmayin dualarimiz sizinle ...

Benimde karnim ve bacaklarim AĞRIDI. Adet sancisi gibi. Doğum sancilari nasil baslar. Boyle mi acaba. Nasil anliycaz doğumun basladigini?

Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Ayy bebisin kendi istediği zamanda geliyor bak.dualarimiz seninle canim. Bizi bilgilendir.

Sağ salim kavusmussun canim yavruna. Allah onu sana bagislamis.

yok bitanem o kafasının dikine gidiyor. bencil. 300 500 benim psikolojimden daha önemliymiş
doktorunla konuş bence o kesinlikle sezeryan olması gerekiyor desin bahaneler üretsin eşinde birşey diyemez heralde..:) kolay birşey zannediyolar ama doğum anını geçtim hamileliğin 1 ayına bile katlanamazlar...

kordon neden dışarı çıkıyor.olası bişey mi?çok şükür sağlıkla almışsın bebeğini.çok çok geçmiş olsun.

Gunaydin hayatim bende oda aldigim icin uygun bi kucuk besik tercih ettim yatagimin yani icin bence sende oyle yapabilirsin internettende siparis weriliyo dedigin gbi yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…