2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin kizlar dogum yapacak annelerimize rabbim bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin insallah dogum yapanlarda bol sutlu gunleriniz olsun hergun dogum haberleri almak cok guzel masallah supanallah

Bende mustelanin pisik kremi, şampuan ve vücut kremini 100 TL ye aldim. Sen nelerini aldin canim. Ben eczaneden aldim. Eczacı bunlar yeterli olur dedi
kusura bakma daha yeni girdim ve mesajını gordum canım
bende mustela sac ve vucut sampuanını aldım birde vucut kremini. pişik kremi için iyi değil dediler bana çinko içerdiğinden dolayı . bepanthen aldırdılar .

Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Ay hadi hayırlısı.Allah bi avazda kurtarsın.herşey gönlünce olsun.sağlıkla ve mutlulukla kucağına almanı diliyorum.Allah yardımcın olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Aminnn canım Rabbim tüm hamişlere doğumlarında lohusalıklarinda en kolayini nasip etsin inş.

benimde temizlik bitti yatağını hazırladım iki tane çekmecem bi dolabım kaldı onlarıda bu iki günde halledicem ondan sonra gelsim kızımmmm :) sona kalanlarız biz ama bizimki sanki erken gelecek gibi hissediyorum
aynen canım bizim 2 defa hastaneye yatmisligimiz var sanci dan :) Günlerimiz aynı galiba ayin 15 inde gelse güzel olur :)

Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Hadi hayirli olsun Allah bir avazda kurtarsin inş:) Bak söz dinledi kuzun son gün bile olsa kendi sancilariyla geliyor. Sağlikla kucağina alirsin inş

Kızlar çok sağolun açılma bekliyoruz hayırlısıyla. Dua edin nolur
Canim dualarimiz seninle insallah alicaksin zeynebi kucagina suyunun gelmesinede cok sewindim gununun dolmasini beklemis zeynepcik otariter bi kiz olcak demekki

Dualarimiz seninle ha gayret canim sık dişini herseyin hayirlisi olsun insallah...

Toistciğim kolay bir doğum olsun, Allah yqrdımcın olsun ,Sağlıkcakla kızını al kollarına inşallah

Rabbim korumuş sizi şükürler olsun iyimissiniz minik yavrunu bol bol kokla Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bizim senle haftalar aynı benm bebek geçen hafta 2800 dü canm
Anladim canim sagolasin bi 10 gun ilerde gidiyoruz bastan beri fark ta biraz ondandir herhalde ama bu 10 gun evvel doguracagim anlaminada gelmiyomus aman ne biliyim canim dusunmicem artik herseyin hayirlisi hakkimizda...

aynen canım bizim 2 defa hastaneye yatmisligimiz var sanci dan :) Günlerimiz aynı galiba ayin 15 inde gelse güzel olur :)
evet günlerimiz aynı canım benim bu arlar kasık ağrılarım oluyor canım seninde oluyormu bende idrar yolu enfeksiyonuda var kurtulamadım ondan bi acaba bundan dolayımı kasık ağrılarım yüksa doğum mu yaklaşıyor ayırt edemiyorum sende diikat et çok yorma kendini canım

Oluyor canım benim bıçak sokuluyormus gibi oluyor bi de kasilmam çok fazla adalat içiyorum çok ayakta kaldım mi kendini gösteriyor bir de bebegin hareketleri azaldı mi

Kizlar geldik hastaneye yatisimizi yaptik simdi bekliyoruz.. Cok heycanli..
Canım benim Allah yardımcın olsun.. Dualarımız seninle..sağlıklı bir şekilde kucağına al yavrunu inşallah... Öpüyorum
gözün aydın canım :) güle güle büyüt kızını :)

Biz evimize ciktik dün çok şükür. Çok zor bir gece atlattik kizlar. İlk gun oglumu yikamadilar hastaneden donecegimiz gun hemsire ben ve babasi bebek bakimmodasina gittik ve ogluşum yikandi. Tam giyindik derken cocuk doktoru geldi cikmadan birkez daha muayne etmek icin hafi birdaha soydular kuzumu. Titredi yavrum resmen. Eve geldik uyudu ve biz butun gun be gece uyandiramadik. Ne yaptiysak baygin baygin uyudu emmedi bezinide kirletmedi rengide hafif sarardi pamugumun göz yaşlari icinde kabus gibi bir gece gecirdik. İki kez biberonla mama vermek zorunda kaldim uyurken açliktan sekeri dusup sarilik olmasin diye. Sabahta zorla uyandirip emzirdim biraz. Goguslerim hala cok yara, sizler mutlaka baştan önleminizi alip hemen surmeye başlayin gogus merhemlerinizi. Benim gibi yara olduktan sonra başlamayin. Sezeryan ile ilgili iki buyuk sıkıntı yaşiyorum biri gaz (ki ben hayatimda boyle gaz sancisi cekmedim karnimdan oglumu hic cikarmamislar gibi bebek oynuyor sanki hala icimde) digeride ödem. Bacaklarim ayak bileklerim ve ayaklarim taninmayacak halde 3 insan ayagini ust uste koysaniz ancak benimki kadar yapar. Anestezinin mi yoksa serumlarin sonucumu bu haldeyim bilmiyorum. Kontrole gittigimde sorucam. Bizden şimdilik haberler böyle..
Dogum yaptigim gunden beri gecmisi okuyamiyorum. Dogum yapan tüm anneleri kutluyorum, doguma giden arkadaşlarada Allahtan kolayliklar diliyorum. Bizi tebrik eden, dua eden tüm annelere sevgilerimi gönderiyorum

Canım ben beşiği yayamadım daha.temizliği bitiremedik ki daha.mutfağın dolaplarına başladık iç dış silelim dedik bitmedi.artık eşim gelince akşamları yapıcaz ki bitsin.çünkü benim doğym tahmini 15 gibi olucak.ben erken yaymıyım ki ayakaltında boşuna tozlanmasın dedim.bu hafta yayarım heralde.sen de çok erken yayma bence.tozlanmasın boşuna.

Canım benim bebeğin nasıl şimdi? Seninle günümüz aynıymış bir aksilik olmazsa bende bu cuma sezeryana gircem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tekrar güle güle büyüt bebeğini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…