2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladim canim sagolasin bi 10 gun ilerde gidiyoruz bastan beri fark ta biraz ondandir herhalde ama bu 10 gun evvel doguracagim anlaminada gelmiyomus aman ne biliyim canim dusunmicem artik herseyin hayirlisi hakkimizda...
Canım çok haklısın ama bak ben hep söylerim 3500 den fazla doğuramam diye ı yüzden bebeğin bu girişinden memnunum

Sen napacaksın hızlı kilo alınıyorsa ne olacak canım doktor birşey söyledi mi

15 gibi sezeryan mı olcak benim içimden de bizim bebiş 15 gibi gelecek diyor bakalım ne olacak

Oluyor canım benim bıçak sokuluyormus gibi oluyor bi de kasilmam çok fazla adalat içiyorum çok ayakta kaldım mi kendini gösteriyor bir de bebegin hareketleri azaldı mi
çok fazla azalmadı canım hala içerde sörf yapıyor :) amam aşağıya baskım çok oluyor adet sancısı gibi kasık ağrılarım oluyor. ayakta kalsamda kalmasamda aynı şekilde oluyor acaba böylemi başlıyor

evet bencede çok az kaldık. Ben şöyle sayfada gözüme çarpanları yazıyım siz de ekleyin benim gözümden kaçanları bakalım kaç kişi kalmışız. :)
Doğum Bekleyenler :)
1– NurrBanuu
2– Z zeyyil
3– safakmeley
4– duailemutluluk
5– @Yagmur Eslem
6– countryrose
7– daniel
8– @asikiz2020
9– Myhsa
10– dilek2912
11– Sela76
12– papatya_2014
13– ozge22ozge
14– @tuubaa60
15– misslarut
16– hakus
17– @sarah_brightman
18– O ozlemsenem
19– sevimli anne
20– surila1313
21– esra51
22– didolin
23– lilalila
24– @maeglin87
25– egemenhalit
26– A azrabasak
27– tugcmertt
28– kalbiminsahibio
29– A ayse7478
30– shine-15
31– ragy
32– edosss
33– denizonar

On kişi falan derken böyle listeleyince çoğaldık mı ne :))) son sayfalara bakıp yazdım nickleri arkadaşlar gözümden kaçanlar olabilir. Hepimizin doğumu hayırlı sağlıklı ve kolay olur inşallah. :)

Kızlar 8 mayıs'a sezeryan için gün aldık tabii o zamana kadar bebeğim acele etmezse... İlk oğlum doğduktan sonra yeni bir hayat başlamıştı benim için. Şimdi hayatım bir kez daha değişecek... İki çocuklu bir kadın olacağım. Oğlumun değil, oğullarımın annesi olacağım. Yeni heyecanlarım, yeni endişelerim, yeni mutluluklarım, yeni sorumluluklarım olacak... Son 4 gün...

oh maşallah bebişler teker teker geliyor sağlıkla gelsinler inşallah
meme başı yarası olan arkadaşlar çok güzel kremler var kullanın ama önemli olan o yaranın oluşmaması
nette araştırırsanız bu yaraların yanlış emme tekniğinden kaynaklandığını göreceksiniz
başta bebekler meme ucunu emmeye çalışıyor tam kavrayamıyor ve yara oluyor tam kavramasını sağlayın çok rahatlayacaksınız
bu arada sarılığa dikkat benm oğluşum sarılık ve değerleri sınırda sık sık emziriyorum ama düşmedi henüz

Canım o ara sancılar galiba nst den anlıyorum ben de kanala yerlesiyordur belki de kaç kiloyu en son canım hareket ettikçe daha çok baskı oluyor di mi böyle karnimi yukarı kaldiriveresim geliyor :)

Canım o ara sancılar galiba nst den anlıyorum ben de kanala yerlesiyordur belki de kaç kiloyu en son canım hareket ettikçe daha çok baskı oluyor di mi böyle karnimi yukarı kaldiriveresim geliyor :)
iki kere nst ye girdim normal çıktı geçen hafta 3000 gr 49 cm di çarşamba tekrar gidicem bakalım kaç oldu :) seninki kaç canım

ben de öyleyim, regl olmuş gibi ara ara ağrım oluyo. sancı giriyo

Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
canım gözün aydın belirtiler başlamış, Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. :)

iki kere nst ye girdim normal çıktı geçen hafta 3000 gr 49 cm di çarşamba tekrar gidicem bakalım kaç oldu :) seninki kaç canım
Benim 1 ay olcak canım en son 2300 du son kaç oldu bilmiyorum. cok merak ediyorum ama 3000 yoktur.benim 70 e kadar çıktı sancim geçen de söylemedi bu saatten sonra kilo önemli değil dedi sancim durmasa alacaktı bebeği ciğer geliştirici iğne de olduk bakalim

canım Allah analı babalı büyütsün :)

bence olmuştur 3000 canım 1 ay geçmiş hoş ben kiloyu hiç takmıyroum önemli olan sağlıklı olması küçük olunca doğurmasıda kolay olur :) iğnenide olduysan korkma artık bence canım Allahın izniyle sağlıcakla geleck haftası güzel bence ikimiz içinde bir hafta daha dursunlar tamm işte

Belki de bebeğini kucağına almışsındır canım. Allah yardımcın olsun

canım güle güle büyüt oğluşunu :) göğüs ucuna sürmek için tavsiye edeceğin birşey varmı? Ben ilk doğumumda çok çekmiştm bu yaralardan şimdi doğumdan çok göğüs ucu yaralarından korkuyorum

Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Supersin canim. Baya varmisiz daha ya. Ayy cok heyecanli. Umarim hepimizin cok guzel hatiralari kalir dogumla ilgili. Saglicakla kavusuriz yavrularimiza.

Ay hayırlısıyla kavuşun inşallah.senin haberini alırmıyım diye bekınıyordum geçmişe.maşallah zeynepe.gününü beklemiş demekki.aferin ona. Darısı H hukukcu_ arkadaşımıza ve bugün doğuma girecek herkese.Darısı da bizlere inşallah.

Son düzenleme:
saolasın canım Allah sana ve diğer arkadaşlara kolay doğum nasip etsin
oğlum bir hafta kuvözde kaldığından manuel süt pompası kullandım göğüs uclarım çok kötü olmuştu hemşire tavsiyesi ile Lanostill diye bi bitkisel krem kullandım çok rahatlattı beni tavsiye ederim
her emzirdiğinde sürebilirsin yıkamana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…