ayy çok sevindimmm allh hayırlı doğumlar nasip etsin cnm :) sağ sağlim güzel haberlerin gelsin inş :)Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Geçmiş olsunn ve gözünaydın cnmm şükür ikinizde iyisiniz :)Kızlar günaydın dün gece saat 2.5 da sancıları başladı suyum geldi hastaneye geldiğimizde kordonumuz dışarı çıkmıştı hemen doktorumuz çağırdılar acil sezaryen aldılar çok riskli bir doğum yaşadım doktorum hemşireler herkes panikle hastane ayağa kalktı önce Allahın sonra doktorumun sayesinde yavrum kavuştum kızlar çok korkunçtu şükürler olsun bebeğim de ben de çok iyiyiz kızımın adı duru cemre 3200 doğdu ultrason da 3500dü bu arada
Ayy maşallah yaa herkesin doğum haberini alıyoruz çok güzel hayırlı doğumlar inş kuzumKizlar geldik hastaneye yatisimizi yaptik simdi bekliyoruz.. Cok heycanli..
sağol canım umarım iyi hafta olur tüm hamişlere :)Iyi bi hafta gecirin MELEKLERIM
Ah Allahım nasıl oldu öyle.sağlıkla kavuşmuşsunuz hayırlısıyla.ayrıntıları anlat bir ara canım.sağlukla büyüt bebeğinide inşallah.Kızlar günaydın dün gece saat 2.5 da sancıları başladı suyum geldi hastaneye geldiğimizde kordonumuz dışarı çıkmıştı hemen doktorumuz çağırdılar acil sezaryen aldılar çok riskli bir doğum yaşadım doktorum hemşireler herkes panikle hastane ayağa kalktı önce Allahın sonra doktorumun sayesinde yavrum kavuştum kızlar çok korkunçtu şükürler olsun bebeğim de ben de çok iyiyiz kızımın adı duru cemre 3200 doğdu ultrason da 3500dü bu arada
inş olur canım istediğin gibi. Çocuğa nasıl gelir acabaDoğumdan sonra bebek memeyi emmeden göğüslere ortadan ikiye kesilmiş Soğan sürülürse göğüsler hiç yara olmuyormuş.Eskiler böyle yaparmış.Yaşlı bir ahpabımız teyze hamile halimi görüp tavsiyelerde bulundu böyle.İmkanım olursa yapıcam.
yakınız aramzda 3 4 mahalle var bende ınat yapp cagrcm bırılernı o olucak cok kızdm brdha byle bsy olrsa bırkıp gdcem dedmBen olsam ailemi çağırdım yardıma o arkadası da bilerek rahatsız ederdim
Ama herşeyi geçtim böyle durumda annemin evine dinlenmeye giderdim lütfen yanlış anlama bu konular emrivski en kızdığım şey
Ve Cabbar olacam diye uğraşma eşine biraz halsiz kaldım anneme gidicem desene Yakınsa git biraz keyfine bak
aynen doktor da öyle dedi canım hazır artık o dedi ama kalması daha iyi dedi bakalım kismet de gelsinler ama di mi yadüşündükçe heyecanlaniyorumbence olmuştur 3000 canım 1 ay geçmiş hoş ben kiloyu hiç takmıyroum önemli olan sağlıklı olması küçük olunca doğurmasıda kolay olur :) iğnenide olduysan korkma artık bence canım Allahın izniyle sağlıcakla geleck haftası güzel bence ikimiz içinde bir hafta daha dursunlar tamm işte
Evet canim omu bende yapicam mutlaka. Sadece surdukten sonra bebegi emzirmeden once silmemiz gerekir sanirim degill mi. Kac dakika kalmasi gerwkir sogan suyunun acaba. Nette bsy bulamadim.Doğumdan sonra bebek memeyi emmeden göğüslere ortadan ikiye kesilmiş Soğan sürülürse göğüsler hiç yara olmuyormuş.Eskiler böyle yaparmış.Yaşlı bir ahpabımız teyze hamile halimi görüp tavsiyelerde bulundu böyle.İmkanım olursa yapıcam.
yok parayı kv verdi..ama ben anlamam sen al dedi..ay kusura bakma ama kv de bi tuaf onlarda kaldiginiz zaman kullani diye yatakmi istedi.bi zahmet kendi torununa alsa ya ufak bi besik benim bildigim bu durumlarda babanneler annaneler hediye esya alir sizinkide eksta isteklerde bununmus
Ayyy hadi hayirli dogumlar hayirli acilmalar :) insallah sorun olmazda kolayca ve sagliklica dogum olur :)Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Evet canım hayırlısıyla sezeryan olucak.tam günü belli değil ama sanırım 38+0da olur.o da 15i inşal15 gibi sezeryan mı olcak benim içimden de bizim bebiş 15 gibi gelecek diyor ayırlısbakalım ne olacak
Seninki gelmek niyetinde galibabelim ve kasıklarım ağrıyor.gece uyky rahtça dalamadım.4 defa lavaboya kalktım. sanki adet olacan.ama ne suyum nede başka bişey falan gelmedi.bana ne oluyo anlamadım.yataktan çıktım.pc yi açtım oflaya sızlaya yazıklarınızı okuyorum
Evet canim omu bende yapicam mutlaka. Sadece surdukten sonra bebegi emzirmeden once silmemiz gerekir sanirim degill mi. Kac dakika kalmasi gerwkir sogan suyunun acaba. Nette bsy bulamadim.
bizim günümüzde aynı canım. Benimde sancılarım var bel ağrım çok ama henüz birşey yok. Çarşamba kontrolüm 39. Haftayı doldurcaz bakalım çatı muayenesinde ne dicek doktor.Seninki gelmek niyetinde galibabenim de hafif sizlamalarim var ama baska bir belirti yok.
Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Ödem bende de olmuştu. Hatta hamileyken hiç olmadı doğumdan sonra oldu. Bir kaç güne kadar geçer merak etme. Gaz içinde rezene, kimyon kullanabilirsin. Bu arada bol bol su iç. Ödemi atmanı kolaylaştırır.Biz evimize ciktik dün çok şükür. Çok zor bir gece atlattik kizlar. İlk gun oglumu yikamadilar hastaneden donecegimiz gun hemsire ben ve babasi bebek bakimmodasina gittik ve ogluşum yikandi. Tam giyindik derken cocuk doktoru geldi cikmadan birkez daha muayne etmek icin hafi birdaha soydular kuzumu. Titredi yavrum resmen. Eve geldik uyudu ve biz butun gun be gece uyandiramadik. Ne yaptiysak baygin baygin uyudu emmedi bezinide kirletmedi rengide hafif sarardi pamugumun göz yaşlari icinde kabus gibi bir gece gecirdik. İki kez biberonla mama vermek zorunda kaldim uyurken açliktan sekeri dusup sarilik olmasin diye. Sabahta zorla uyandirip emzirdim biraz. Goguslerim hala cok yara, sizler mutlaka baştan önleminizi alip hemen surmeye başlayin gogus merhemlerinizi. Benim gibi yara olduktan sonra başlamayin. Sezeryan ile ilgili iki buyuk sıkıntı yaşiyorum biri gaz (ki ben hayatimda boyle gaz sancisi cekmedim karnimdan oglumu hic cikarmamislar gibi bebek oynuyor sanki hala icimde) digeride ödem. Bacaklarim ayak bileklerim ve ayaklarim taninmayacak halde3 insan ayagini ust uste koysaniz ancak benimki kadar yapar. Anestezinin mi yoksa serumlarin sonucumu bu haldeyim bilmiyorum. Kontrole gittigimde sorucam. Bizden şimdilik haberler böyle..
Dogum yaptigim gunden beri gecmisi okuyamiyorum. Dogum yapan tüm anneleri kutluyorum, doguma giden arkadaşlarada Allahtan kolayliklar diliyorum. Bizi tebrik eden, dua eden tüm annelere sevgilerimi gönderiyorum
Canim masallah. Allah anali babali buyutsun :))kizlar biz perşembe gün 11:45 te, 3910 gr 53 cm, 38+1 de dogduk, çarşamba bebeğin hareketletini hissedemedigimi söylemiştim perşembe sabah erkenden doktora gittim, tabi ben rutinkontrol diye gittim, eşim işe giderken bizi hastaneye bırakmıştı, annemle ikimizdik, ne cantamiz hiç bişey yoktu yanımızda, neyse ilk önce nst ye girdim saat 8 di sanırım, doktorum da geldi ve hiç beğenmedi değerleri, sancı falan yoktu ama bebeğin kalp atışlarını beğenmedi ve yine hla hareket etmemişti, hemen odasına geçtik, ultrasonda baktı ilk önce ölçüm yaptı ve en sonki kontrole göre çok kilo almış maşallah dedi, sonra doplerine baktı hareketsizligin sebebi kordonmus malesefoğlumun boynuna dolanmis, hiç korkma sakın ol birazdan dogurtucam seni dedi:) şok oldum tabi, hiç stres yapmamami zaten haftasını doldurduğunu kilosunun da iyi olduğunu yani kendini kurtardığını söyledi, hiç riske atmayalım kordon takibi yapmayalım dedi ve kendimi teslim ettim, normal olmaz ki dedim ama yine riske atmaya gerek yok zaten kordon olmasa da iri bi bebek dedi, eşimi aradım geri çağırdım kayinvalide ve kayinpederimi aradım, bu arada yatırımı yaptirdim, kv gelince kp le annemi eve gönderdim cantamizi almaya, derken eşim geldi, uzerimi giydirdiler, sonda taktılar, 11:30 gibi ameliyata aldılar, spinal oldum, bebegimin doğduğu ani inanın tarif edemem, su anda bike gözümden yaslar geliyor, yarim saat kadar sonraa da beni çıkardılar, odaya geldiğimde herkes oğlumun başındaydı, ağlıyordu kuzum, sesini duyunca hıçkıra hıçkıra ağladım anne oldum ben diye, kucağıma verdiler sustu hemen Findigim, bembeyaz doğdu o kadar güzeldi ki..
Tek tek alıntı yapamayacak ve geçmişi okuyamayacak kadar meşgulum tahmin edersiniz ki, hepinizi çok merak ediyorum kimler doğurdu acaba,
Ameliyat yerim aciyor sadece bide göğüs uclarim çok fena ama yine de emzirmek kadar güzel bi duygu olamaz,
Şimdilik bu kadar kızlar oğlum ağlıyor, ara ara bakmaya çalışırım
Bende bekleyenlerdenim fdidemevet bencede çok az kaldık. Ben şöyle sayfada gözüme çarpanları yazıyım siz de ekleyin benim gözümden kaçanları bakalım kaç kişi kalmışız. :)
Doğum Bekleyenler :)
1– @NurrBanuu
2– Z zeyyil
3– @safakmeley
4– @duailemutluluk
5– @Yagmur Eslem
6– @countryrose
7– @daniel
8– @asikiz2020
9– @myhsa
10– @dilek2912
11– @Sela76
12– @papatya_2014
13– @ozge22ozge
14– @tuubaa60
15–misslarut
16– @hakus
17– @sarah_brightman
18– @ozlemsenem
19–sevimli anne
20– @surila1313
21– @esra51
22– @didolin
23– @lilalila
24– @maeglin87
25–egemenhalit
26– @azrabasak
27–tugcmertt
28– @kalbiminsahibio
29– A ayse7478
30– @shine-15
31–ragy
32– @edosss
33– @denizonar
On kişi falan derken böyle listeleyince çoğaldık mı ne :))) son sayfalara bakıp yazdım nickleri arkadaşlar gözümden kaçanlar olabilir. Hepimizin doğumu hayırlı sağlıklı ve kolay olur inşallah. :)
Ben ilk çocuğumda purelan kullanmıştım. Benim bütün arkadaşlarım göğüs ucu için birebir demişti. Benim hiç öyle yarar olmadı. PURELAN çok iyi gelmişti. Bir araştır istersencanım güle güle büyüt oğluşunu :) göğüs ucuna sürmek için tavsiye edeceğin birşey varmı? Ben ilk doğumumda çok çekmiştm bu yaralardanşimdi doğumdan çok göğüs ucu yaralarından korkuyorum
amin înşallah...teşekkür ederîm canım bende alayım o kremdensaolasın canım Allah sana ve diğer arkadaşlara kolay doğum nasip etsin
oğlum bir hafta kuvözde kaldığından manuel süt pompası kullandım göğüs uclarım çok kötü olmuştu hemşire tavsiyesi ile Lanostill diye bi bitkisel krem kullandım çok rahatlattı beni tavsiye ederim
her emzirdiğinde sürebilirsin yıkamana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?