2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
ayy çok sevindimmm allh hayırlı doğumlar nasip etsin cnm :) sağ sağlim güzel haberlerin gelsin inş :)

Geçmiş olsunn ve gözünaydın cnmm şükür ikinizde iyisiniz :)
Kizlar geldik hastaneye yatisimizi yaptik simdi bekliyoruz.. Cok heycanli..
Ayy maşallah yaa herkesin doğum haberini alıyoruz çok güzel hayırlı doğumlar inş kuzum
Iyi bi hafta gecirin MELEKLERIM
sağol canım umarım iyi hafta olur tüm hamişlere :)

Doğumdan sonra bebek memeyi emmeden göğüslere ortadan ikiye kesilmiş Soğan sürülürse göğüsler hiç yara olmuyormuş.Eskiler böyle yaparmış.Yaşlı bir ahpabımız teyze hamile halimi görüp tavsiyelerde bulundu böyle.İmkanım olursa yapıcam.

Ah Allahım nasıl oldu öyle.sağlıkla kavuşmuşsunuz hayırlısıyla.ayrıntıları anlat bir ara canım.sağlukla büyüt bebeğinide inşallah.

inş olur canım istediğin gibi. Çocuğa nasıl gelir acaba

yakınız aramzda 3 4 mahalle var bende ınat yapp cagrcm bırılernı o olucak cok kızdm brdha byle bsy olrsa bırkıp gdcem dedm

aynen doktor da öyle dedi canım hazır artık o dedi ama kalması daha iyi dedi bakalım kismet de gelsinler ama di mi yadüşündükçe heyecanlaniyorum

Evet canim omu bende yapicam mutlaka. Sadece surdukten sonra bebegi emzirmeden once silmemiz gerekir sanirim degill mi. Kac dakika kalmasi gerwkir sogan suyunun acaba. Nette bsy bulamadim.

ay kusura bakma ama kv de bi tuaf onlarda kaldiginiz zaman kullani diye yatakmi istedi.bi zahmet kendi torununa alsa ya ufak bi besik benim bildigim bu durumlarda babanneler annaneler hediye esya alir sizinkide eksta isteklerde bununmus
yok parayı kv verdi..ama ben anlamam sen al dedi..
zamanım olsa netten,çarşıdan bakarım ama pazar günü sezeryan dedi dr. böyle kaldım..
ev işi falan iyice sıkıştım..birazdan yine dışarı çıkıp araştıracam..
sağolsun kv bizleri çok düşünür..kızımın tüm kıyafeti servis üçreti hep kv ait..
ben tam anlatamadım..

Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Ayyy hadi hayirli dogumlar hayirli acilmalar :) insallah sorun olmazda kolayca ve sagliklica dogum olur :)

Seninki gelmek niyetinde galiba benim de hafif sizlamalarim var ama baska bir belirti yok.

Evet canim omu bende yapicam mutlaka. Sadece surdukten sonra bebegi emzirmeden once silmemiz gerekir sanirim degill mi. Kac dakika kalmasi gerwkir sogan suyunun acaba. Nette bsy bulamadim.

Tabii silmeliyiz.Bebeği emzirmeye başlayana kadar kalmalı.Artık herkese göre ayrıca hastane prosedürlerine göre değişir.

Seninki gelmek niyetinde galiba benim de hafif sizlamalarim var ama baska bir belirti yok.
bizim günümüzde aynı canım. Benimde sancılarım var bel ağrım çok ama henüz birşey yok. Çarşamba kontrolüm 39. Haftayı doldurcaz bakalım çatı muayenesinde ne dicek doktor.

Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Ödem bende de olmuştu. Hatta hamileyken hiç olmadı doğumdan sonra oldu. Bir kaç güne kadar geçer merak etme. Gaz içinde rezene, kimyon kullanabilirsin. Bu arada bol bol su iç. Ödemi atmanı kolaylaştırır.

Canim masallah. Allah anali babali buyutsun :))

Bende bekleyenlerdenim fdidem

Tek tek alıntı yapamadım ama tüm doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Doğuma giren doğumu başlayan arkadaşlara da hayırlı kolay doğumlar dilerim. Dualarımız sizinle.

Ay klavye çalışmıyor sitede sorun var sanırım cevap yazarken 50 kere donuyor.benim oğlum çıkışı arıyor sanırım ama ters olduğu için kaburgama dalıyor.bu saat oldu okumaktan bir işe bakmadım.kalkayım artık.hadi inşallah doğuma gidenlerden güzel haberler alırız.

Ben ilk çocuğumda purelan kullanmıştım. Benim bütün arkadaşlarım göğüs ucu için birebir demişti. Benim hiç öyle yarar olmadı. PURELAN çok iyi gelmişti. Bir araştır istersen

amin înşallah...teşekkür ederîm canım bende alayım o kremden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…