EBen ilk çocuğumda purelan kullanmıştım. Benim bütün arkadaşlarım göğüs ucu için birebir demişti. Benim hiç öyle yarar olmadı. PURELAN çok iyi gelmişti. Bir araştır istersen
teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bir araştırayım hatta alayım :)Ben ilk çocuğumda purelan kullanmıştım. Benim bütün arkadaşlarım göğüs ucu için birebir demişti. Benim hiç öyle yarar olmadı. PURELAN çok iyi gelmişti. Bir araştır istersen
Göğüs yarası için tahin üzerinde biriken yağın çok iyi geldiğini duymuştumcanım güle güle büyüt oğluşunu :) göğüs ucuna sürmek için tavsiye edeceğin birşey varmı? Ben ilk doğumumda çok çekmiştm bu yaralardanşimdi doğumdan çok göğüs ucu yaralarından korkuyorum
Ben de varım.evet bencede çok az kaldık. Ben şöyle sayfada gözüme çarpanları yazıyım siz de ekleyin benim gözümden kaçanları bakalım kaç kişi kalmışız. :)
Doğum Bekleyenler :)
1– @NurrBanuu
2– @zeyyil
3– @safakmeley
4– @duailemutluluk
5– @Yagmur Eslem
6–countryrose
7– @daniel
8– @asikiz2020
9– @myhsa
10– @dilek2912
11– @Sela76
12–papatya_2014
13– @ozge22ozge
14– @tuubaa60
15– @misslarut
16– @hakus
17– @sarah_brightman
18– @ozlemsenem
19– @sevimli anne
20–surila1313
21–esra51
22– @didolin
23– @lilalila
24– @maeglin87
25– @egemenhalit
26– @azrabasak
27– @tugcmertt
28– @kalbiminsahibio
29– @ayse7478
30– @shine-15
31–ragy
32– @edosss
33–denizonar
On kişi falan derken böyle listeleyince çoğaldık mı ne :))) son sayfalara bakıp yazdım nickleri arkadaşlar gözümden kaçanlar olabilir. Hepimizin doğumu hayırlı sağlıklı ve kolay olur inşallah. :)
Ben geçen perşembe oldum çatı muayenesi. Sonrasinda kanamam oldu, durmayinca ertesi gunu tekrar gittim. Serum taktılar kanamam durdu, 1 cm acikligim var, ama sancim yok ondan gönderdi doktor. Persembe tekrar gidecegim...bizim günümüzde aynı canım. Benimde sancılarım var bel ağrım çok ama henüz birşey yok. Çarşamba kontrolüm 39. Haftayı doldurcaz bakalım çatı muayenesinde ne dicek doktor.
Bilmiorumki cnm iste bugun muayne var bakalim ne dicek bebegin irilesmesi benimde korktugum bisey acikcasi:/...doktorumda 4 e yaklasirsa zorlanabilirsin ama karar senin diyo bi yonlendirme yapmiyor artk kismet hayirlisiCanım çok haklısın ama bak ben hep söylerim 3500 den fazla doğuramam diye ı yüzden bebeğin bu girişinden memnunum
Sen napacaksın hızlı kilo alınıyorsa ne olacak canım doktor birşey söyledi mi
hemde ne heyecan yaa beşiğinide kurduk her wc ye kalktıkça bakıyorum içim gidiyor sğalıcakla hayırlısıyla gelselerdi bi :) benim drumda dedi önemli olan cigeri oda gelişmiş istdiği zaman gelebilri diye bekliyoruz bakalım hanfendiyi :)aynen doktor da öyle dedi canım hazır artık o dedi ama kalması daha iyi dedi bakalım kismet de gelsinler ama di mi yadüşündükçe heyecanlaniyorum
Canım bide hava Sıcak bak benm sıfır kol geziyorum evde sen neden başkası yüzünden kasasın kiyakınız aramzda 3 4 mahalle var bende ınat yapp cagrcm bırılernı o olucak cok kızdm brdha byle bsy olrsa bırkıp gdcem dedm
Canım arkadaşım 4 üzeri doğurdu aşağısı hep dikiş sezeryandan farkı da yok malesef hani küçük bebek olsa gelişBilmiorumki cnm iste bugun muayne var bakalim ne dicek bebegin irilesmesi benimde korktugum bisey acikcasi:/...doktorumda 4 e yaklasirsa zorlanabilirsin ama karar senin diyo bi yonlendirme yapmiyor artk kismet hayirlisi
. Gununde gelse tarihi cok guzel olacak :)) ama o kadar bekleyeceklermi bakalim. Benim bel agrim baya var acilma varmi goruces bakalim. Sabah erken ac karna gel dedi doktor bana. Acilma varsa kalmi dicek acaba bilmiyorumBen geçen perşembe oldum çatı muayenesi. Sonrasinda kanamam oldu, durmayinca ertesi gunu tekrar gittim. Serum taktılar kanamam durdu, 1 cm acikligim var, ama sancim yok ondan gönderdi doktor. Persembe tekrar gidecegim...
Kasiklarimda, belimde hafif sizlama var acikligim artiyor sanirim. Serumdan sonra elim ayagim odem oldu, öncesinde yoktu...
Yani anlayacagin bariz bir belirti yok, bekliyoruz bakalim
benimmkide hic durmuyor ya :))) aksam hele hic uyutmuyor. Bide artik acitiyor bazi hareketleri :)benim kız içerde yine bi sörf çalışmasına başladı karnım yamuk yumuk nefesimi kesti yine yerim ben onun ayaklarını
geceleri uyku yok artık zaten. Canım artık güclendiler çok feci tekme atıyorlar uykudan uyandırıyor insanı valla ama olsun sağlıklı olsunda napalım birascıkk dayak yeriz tekmeler onlardan gelsin :)benimmkide hic durmuyor ya :))) aksam hele hic uyutmuyor. Bide artik acitiyor bazi hareketleri :)
bende hem ana kucağı var hem bez pusetlerden bende karar veremedim ama bel desteğine hitiyac var mı bilmiyorum bende almadımKızlar Ana Kucağına mi koyacaksiniz bebekleri hastaneden çıkarken bel desteği aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?