2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ilk çocuğumda purelan kullanmıştım. Benim bütün arkadaşlarım göğüs ucu için birebir demişti. Benim hiç öyle yarar olmadı. PURELAN çok iyi gelmişti. Bir araştır istersen
E
Ben ilk çocuğumda purelan kullanmıştım. Benim bütün arkadaşlarım göğüs ucu için birebir demişti. Benim hiç öyle yarar olmadı. PURELAN çok iyi gelmişti. Bir araştır istersen
teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bir araştırayım hatta alayım :)

Göğüs yarası için tahin üzerinde biriken yağın çok iyi geldiğini duymuştum

Hepinize tünaydın kızlar,güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah.Doğuma giren annelerimiz için çok heyecanlıyım.Çrş günü benimde kontrolüm var 1 aydır gitmiyorum acaba kızımın durumu nasıl o kadar merak ediyorum ki..En son başı aşağıdaydı gecen ay ama ben 3 4 gündür hıçkırığını göğsümün altında yakalıyorum,hep kasığımda olurdu.

Ben de varım.

bizim günümüzde aynı canım. Benimde sancılarım var bel ağrım çok ama henüz birşey yok. Çarşamba kontrolüm 39. Haftayı doldurcaz bakalım çatı muayenesinde ne dicek doktor.
Ben geçen perşembe oldum çatı muayenesi. Sonrasinda kanamam oldu, durmayinca ertesi gunu tekrar gittim. Serum taktılar kanamam durdu, 1 cm acikligim var, ama sancim yok ondan gönderdi doktor. Persembe tekrar gidecegim...
Kasiklarimda, belimde hafif sizlama var acikligim artiyor sanirim. Serumdan sonra elim ayagim odem oldu, öncesinde yoktu...
Yani anlayacagin bariz bir belirti yok, bekliyoruz bakalim

Canım çok haklısın ama bak ben hep söylerim 3500 den fazla doğuramam diye ı yüzden bebeğin bu girişinden memnunum

Sen napacaksın hızlı kilo alınıyorsa ne olacak canım doktor birşey söyledi mi
Bilmiorumki cnm iste bugun muayne var bakalim ne dicek bebegin irilesmesi benimde korktugum bisey acikcasi:/...doktorumda 4 e yaklasirsa zorlanabilirsin ama karar senin diyo bi yonlendirme yapmiyor artk kismet hayirlisi

aynen doktor da öyle dedi canım hazır artık o dedi ama kalması daha iyi dedi bakalım kismet de gelsinler ama di mi yadüşündükçe heyecanlaniyorum
hemde ne heyecan yaa beşiğinide kurduk her wc ye kalktıkça bakıyorum içim gidiyor sğalıcakla hayırlısıyla gelselerdi bi :) benim drumda dedi önemli olan cigeri oda gelişmiş istdiği zaman gelebilri diye bekliyoruz bakalım hanfendiyi :)

yakınız aramzda 3 4 mahalle var bende ınat yapp cagrcm bırılernı o olucak cok kızdm brdha byle bsy olrsa bırkıp gdcem dedm
Canım bide hava Sıcak bak benm sıfır kol geziyorum evde sen neden başkası yüzünden kasasın ki

Söyle canım olmaz öyle dopurucaksın ayıp ya edep gitsin benm annem olsa eşime kızar kendi de gelirdi bu durum yanlış

Bilmiorumki cnm iste bugun muayne var bakalim ne dicek bebegin irilesmesi benimde korktugum bisey acikcasi:/...doktorumda 4 e yaklasirsa zorlanabilirsin ama karar senin diyo bi yonlendirme yapmiyor artk kismet hayirlisi
Canım arkadaşım 4 üzeri doğurdu aşağısı hep dikiş sezeryandan farkı da yok malesef hani küçük bebek olsa geliş
Iyi ama kendimni de düşün derim

. Gununde gelse tarihi cok guzel olacak :)) ama o kadar bekleyeceklermi bakalim. Benim bel agrim baya var acilma varmi goruces bakalim. Sabah erken ac karna gel dedi doktor bana. Acilma varsa kalmi dicek acaba bilmiyorum

Selamlar kizlar, hepimize kolay dogumlar. Persembe benim de cati kontrolum var bebis biraz iri bakalim ne karar vericez.

bugün doğum yapacak arkadaşlara Allah kolaylık versin sağlıkla kavuşsunlar evlatlarına :) biz hala beklemedeyiz inş her şey güzel olacak kafamdaki bin soru gitti sancım var nst de çıkmıyor falan derken moralim bozuktu Cumartesinden bu yana. Ama demek ki daha doğum sürecine girmedik. Hayrlısı artık biz de sağlıklı mutlu doğum hikayemizi paylaşalım az kaldı :)

anlayan varsa bakabilir mi acaba ? durum ne ?

Eklentiler

• 13390_10206331356462575_1157946147232574726_n.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 76
benimmkide hic durmuyor ya :))) aksam hele hic uyutmuyor. Bide artik acitiyor bazi hareketleri :)
geceleri uyku yok artık zaten. Canım artık güclendiler çok feci tekme atıyorlar uykudan uyandırıyor insanı valla ama olsun sağlıklı olsunda napalım birascıkk dayak yeriz tekmeler onlardan gelsin :)

Kızlar Ana Kucağına mi koyacaksiniz bebekleri hastaneden çıkarken bel desteği aldınız mı

Herkese merhaba doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim hemencik iyileşin inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına zaman geçmiyor sanki kabızlığım hat safhada yorulduğumu hissediyorummm ama herşeye değer Rabbim yokluğunu göstermesin ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. şuan iki arkadaş doğumda sanırım toist ve H hukukcu_ umarım herşey yolundadır sağlıkla kucaklayın bebeğinizi. unuttuklarım varsa affedin. Bugün kontrol var çatı muayenesi yapılacak dedi doktorum hem korkuyorum hem dogumu tetikler mi diye tedirgenim. Herkes için her şeyin yolunda gitmesi dileğiyleeeee

kızlar 37+0 , yani perşembe günü kontrolüm var. sizce bebek en az ne kdr olmalı ? benim 1 hafta önce gittiğimde 2300 dü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…