- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
sağol canım o egzersiz duymuştum deneyeyim bakalımcanım acılmanı hızlandırmak ıstıyosan yere çömelerek hafıf hafıf ıkın cok zorlama sakın hafıften gaz cıkarır gıbı ozellıkle sancı geldıgınde
sen çatı muayenesi oldun mu canımSira bizee geliyorr hepimiz saglikla alalim bebeklerimizi kucagimza insaAllahh
Nasıl beşil canımm ben yer problemi yapıyordum ama komidinimin birini kapı arkasına koydum
Odasında gündüz uyur akşam da yatak odası da uyur diye düşünmüştüm ya aslında bütçe probleminiz yok ben 2 mevlüt yapacam kurban kese cem derken onları düşünüyorum evimiz kira değil ama ev borcuna giricez bu ay haber bekliyoruz yoksa beğenmiştim beşk ama eşime Kıyamadım
senin dediğin model nasıl fiyatı uygunmuş
benım kaybettıgım bebekte sancım vardı ama kanama yoktu bebek kanamayla gelcek dedı hemsıre sureklı kanaman varmı dıye soruyolardı bakıyodum yoktu yatagın yanına çömelip hafıf hafıf ıkına ıkına dogumu kanama baslamadan baslattım bıde karnına parmak uclarınla hafıf vur oda sancıyı tetıklıyomussağol canım o egzersiz duymuştum deneyeyim bakalım
sen çatı muayenesi oldun mu canım
Ay Allahim yardimcisi olsun insallah hemen dogar kizimizkızlar @toist hala açılma bekliyor dualarınızı eksik etmeyin sancıları yavaş yavaş artmaya başlamış
doktor da normal doğum istiyor hayatım. zaten eşim saolsun her kontrold kuyruk gibi peşimde :))doktorunla konuş bence o kesinlikle sezeryan olması gerekiyor desin bahaneler üretsin eşinde birşey diyemez heralde..:) kolay birşey zannediyolar ama doğum anını geçtim hamileliğin 1 ayına bile katlanamazlar...
İsim ne koycaksiniz canım biz Bade koycaz odasına bende girip çıkıp bakıyorum bugün de nevresimlerini falan geciririm o zaman daha bi basar heyecan :) temizlikci temizliyor ben uyuyorum valla kadın ayiplicak beni :)hemde ne heyecan yaa beşiğinide kurduk her wc ye kalktıkça bakıyorum içim gidiyor sğalıcakla hayırlısıyla gelselerdi bi :) benim drumda dedi önemli olan cigeri oda gelişmiş istdiği zaman gelebilri diye bekliyoruz bakalım hanfendiyi :)
Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim ilk kez anne olmuş kadar heyecanli ve mutluyum kucuk kuzuma bakarken icim titriyor buyuk kuzumun kardesini nasil sevdigini bana nasil destek olmaya calistigini gordukce mutluluktan sarhoş oluyorum. Onlar benim bu dunyadaki meleklerim iyiki doğurmuşum dediklerim. Sende ayni duygulari yaşayacaksin canim, Allah sağlicakla kucagina almayi nasip etsin inş. Bizimde 11 mayis sezeryan günümüzdü oğlusum 10 gün önceden bize süpriz yapti:)Kızlar 8 mayıs'a sezeryan için gün aldık tabii o zamana kadar bebeğim acele etmezse... İlk oğlum doğduktan sonra yeni bir hayat başlamıştı benim için. Şimdi hayatım bir kez daha değişecek... İki çocuklu bir kadın olacağım. Oğlumun değil, oğullarımın annesi olacağım. Yeni heyecanlarım, yeni endişelerim, yeni mutluluklarım, yeni sorumluluklarım olacak... Son 4 gün...
amin canım inşallahh :)Ay Allahim yardimcisi olsun insallah hemen dogar kizimiz
defne beren nasip olursa canım. Bizim isim lsitemizde bade de vardı ben çok severim adı gibi yaşasın inşallah hepsi :)son günlerin canım yapacak bişey yok bayan bayanın halinden anlamalı halin olsa zaten başında beklersin yorma kendiniİsim ne koycaksiniz canım biz Bade koycaz odasına bende girip çıkıp bakıyorum bugün de nevresimlerini falan geciririm o zaman daha bi basar heyecan :) temizlikci temizliyor ben uyuyorum valla kadın ayiplicak beni :)
Kizlar bnm karnim cok kotu oldu sanki tirnakla yolunmus gibi catladi ve catlamayada dewam ediyor acayip bi kasinti war agliyorum resmen kasintiidan doktorda sehir disina ckms bu haftaki randevumuzda iptal napabilirim surekli nemli yagli tutuyorm zeytnyagi badem yagi nemlndrici vs hepsini denedim bska ne ypym
canım ben günde 3 lt su içiyorum belkide daha fazla ama bendede kaşınma oluyor ama çok çok aşırı değil duşa girip çıkıyorum güzelcene lifleniyorum ogün rahat ediyorum hiç kaşınmıyor bence yapı meselesi herkeste farklı oluyorozge22ozge ay canım ya günde kaç litre su içiyorsun. su içtiğin miktarı arttırırsan faydasını görürsün. baksana zeytinyağı bile gerginliğini, kaşınmasını almıyor diyorsun. hele son iki haftada daha bi büyüyor sanki bebek karnım daha bi çıktı benim. bol su içiyorum dinlenerek bir de Bim de satılıyor paraben içermeyen Eyüp Sabri Tuncer'in vücut losyonu var akşamları onu sürüyorum çok iyi geliyor. muhakkak çatlama oluyor ama kaşınmayı ve o gerginliği alıyor benden. Allah şifa versin dikkat et kendine canım
Su gunde 3 litreyi buluyrdr cnm hele zeytinyagi hic fayda etmedi 2 gundr badem yagi sisesiyle yatp kalkyrm kasindikca etrafa ofke sacyrm resmenozge22ozge ay canım ya günde kaç litre su içiyorsun. su içtiğin miktarı arttırırsan faydasını görürsün. baksana zeytinyağı bile gerginliğini, kaşınmasını almıyor diyorsun. hele son iki haftada daha bi büyüyor sanki bebek karnım daha bi çıktı benim. bol su içiyorum dinlenerek bir de Bim de satılıyor paraben içermeyen Eyüp Sabri Tuncer'in vücut losyonu var akşamları onu sürüyorum çok iyi geliyor. muhakkak çatlama oluyor ama kaşınmayı ve o gerginliği alıyor benden. Allah şifa versin dikkat et kendine canım
Su gunde 3 litreyi buluyrdr cnm hele zeytinyagi hic fayda etmedi 2 gundr badem yagi sisesiyle yatp kalkyrm kasindikca etrafa ofke sacyrm resmenozge22ozge ay canım ya günde kaç litre su içiyorsun. su içtiğin miktarı arttırırsan faydasını görürsün. baksana zeytinyağı bile gerginliğini, kaşınmasını almıyor diyorsun. hele son iki haftada daha bi büyüyor sanki bebek karnım daha bi çıktı benim. bol su içiyorum dinlenerek bir de Bim de satılıyor paraben içermeyen Eyüp Sabri Tuncer'in vücut losyonu var akşamları onu sürüyorum çok iyi geliyor. muhakkak çatlama oluyor ama kaşınmayı ve o gerginliği alıyor benden. Allah şifa versin dikkat et kendine canım
Cumartesi günü benim sancimda nst boyunca 1 kere 60 a kadar çıktı ama Dr hersey normal artık olabilir böyle sancılar diyip eve gönderdi üstelik sürekli karnim in sertlestigini söylediğim halde sana niye hemen iğne vurdular ki?Benim 1 ay olcak canım en son 2300 du son kaç oldu bilmiyorum. cok merak ediyorum ama 3000 yoktur.benim 70 e kadar çıktı sancim geçen de söylemedi bu saatten sonra kilo önemli değil dedi sancim durmasa alacaktı bebeği ciğer geliştirici iğne de olduk bakalim
Benmkler kipkirmizi kabarik arada tanelerde war delirtiyor resmen napicgmi sasrdm ofcanım ben günde 3 lt su içiyorum belkide daha fazla ama bendede kaşınma oluyor ama çok çok aşırı değil duşa girip çıkıyorum güzelcene lifleniyorum ogün rahat ediyorum hiç kaşınmıyor bence yapı meselesi herkeste farklı oluyor
Ne marka bebek arabasi aldin canim bende daha almadim bakiyorum kaca aldinBenim aldigim travel sistemde portbebe vardi bende ona koyucam insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?