2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
geceleri uyku yok artık zaten. Canım artık güclendiler çok feci tekme atıyorlar uykudan uyandırıyor insanı valla ama olsun sağlıklı olsunda napalım birascıkk dayak yeriz tekmeler onlardan gelsin :)
tabii kii amin cnm:) bunlarida ozliyecegiz bence:) karninda olmadida ayri bu guzel cunku

oy maşşallah yerım onu Allah nazardan saklasın canım

Kizlar hepimiz bu saatten sonra bebeklerin irilesip de normal dogumda zorlanmamizdan korkuyoruz ama su da var.Asil onemli olan bebegin kafa çapi ve omuzlarin genis olmamasi.Anne boyu ve cocuk kilo orani da onemli.Yoksa sizin cocugunuz uzun kilolu bir cocuktur kisa daha az kilolu bir cocuktan daha kolay da dogabilir.

. Evet 3300 du en son 4 e dogru yaklasiyor acaba nasil dogururum diyorum. Ama boyunu bilmiyoruz iste. Son ay yeri dar boyunu ogrenemedim. Bnm kilomu sorma 25 kilo aldim

aycicegi10 canım endişelenme. ben cumartesi çatı muayenesi oldum ama lekelenme ya da ağrı falan olmadı. yani benim bir önceki günkü halim aynen devam ediyordu. ama burada okuduğum kadarıyla bazı arkadaşların çatı muayenesi sonrası ağrı,sızı ve lekelenmeleri olmuş. sanırım bu da her şey gbi biyolojik yapıyla ilgili. Allah kolaylık versin sana da iyi dileklerimiz karşılıklı :)

rabbim yardımcın olsun bitanem benim. güzel haberlerle gel inşallah. beniim de oğlumun da ve hatta kızımın da duaları seninle (dua ederken kızıma da amin dedirttim :)))
biz de seni seviyoruz güzel anne

Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Çok sevindim kızın kendi gelmek istediği gün geliyor ne güzel. İnşallah kolay bir doğumun olur canım , dualarımız seninle :)
Hayırlı olsun kuzuna kavuşmuşsun. Şükür ki ikiniz de iyisiniz. Allahım hiç ayırmasın sizi, sağlıkla büyüt bebişini :) Bu arada beklenen günümüz de aynıymış. Çok heycanlandım, ben de sağlıkla ve hayırlısıyla doğurmak istiyorum artık :)
kızlar toist hala açılma bekliyor dualarınızı eksik etmeyin sancıları yavaş yavaş artmaya başlamış
İnşallah açılması hızlıca ilerler. İlk doğumlarda uzun sürebilirmiş, telaşlanmasın hiç. Sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini :)

39+2deyiz. ama benim oğlum hala 3 kg babası gibi çok zayıf olacak galiba

Canim kilosu az olsun yeterki saglikli olsun. Sukret 3 kg az degil annesi. Bizimki en fazla 2800 dogar dedi doktorumuz ustelik gelisim gerligide var. Sen onu beslersin disarda

oy maşşallah yerım onu Allah nazardan saklasın canım
canım çok soru soruyorum biliyorum ama deneyimlerınden yararlanmak isterim 2 cm acilma var demiştim ya belim de kasıklarımda ağrılar devam ediyor açıklık artması için kendimi yormalı mıyım yoksa evdeki hareketler yeterli gelir mi normal doğum istiyorum doktor da yapabilirsın ddi ben bunun için ne yapabilirim baya çok konustum dimi

amin canım inşallah biran önce kurtulurlar tüm doğumdaki arkadaşlar

39+2deyiz. ama benim oğlum hala 3 kg babası gibi çok zayıf olacak galiba
canım önemli olan sağlıklı olması kiloya o kadar takılma bence geçen bi yerde bi kız çocuğu gördüm 2200 doğmuş 3 aylıktı ama maşlallh o akdar tatlıydıki anlatamam seninkide minyon tipli olacak belkide :)

canım acılmanı hızlandırmak ıstıyosan yere çömelerek hafıf hafıf ıkın cok zorlama sakın hafıften gaz cıkarır gıbı ozellıkle sancı geldıgınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…