tabii kii amin cnm:) bunlarida ozliyecegiz bence:) karninda olmadida ayri bu guzel cunkugeceleri uyku yok artık zaten. Canım artık güclendiler çok feci tekme atıyorlar uykudan uyandırıyor insanı valla ama olsun sağlıklı olsunda napalım birascıkk dayak yeriz tekmeler onlardan gelsin :)
oy maşşallah yerım onu Allah nazardan saklasın canımBenimki gece uyanmıyor ya zaten saat 1 gibi emziriyorum sonra uyuyorum . Uyanıp onu zorla uyndiriyorum 10 dk yi geçmiyor emmesi. Aman canın dikkat et bol bol emzir.ben gündüz saat başı emziriyorum. Ama dün çok altına yapmadı.
Canım teşekkür ederim darısı başına inşallah. Yan yatiriyorum zaten canım arkasına da yastık koyuyorum maşallah bizimki çok hareketli dönüyor bazen nasıl yapıyorsa artık. .korkuyorum o yüzden
bencede çok özlücez :)tabii kii amin cnm:) bunlarida ozliyecegiz bence:) karninda olmadida ayri bu guzel cunku
Kızlar Ana Kucağına mi koyacaksiniz bebekleri hastaneden çıkarken bel desteği aldınız mı
. Evet 3300 du en son 4 e dogru yaklasiyor acaba nasil dogururum diyorum. Ama boyunu bilmiyoruz iste. Son ay yeri dar boyunu ogrenemedim. Bnm kilomu sormaKizlar hepimiz bu saatten sonra bebeklerin irilesip de normal dogumda zorlanmamizdan korkuyoruz ama su da var.Asil onemli olan bebegin kafa çapi ve omuzlarin genis olmamasi.Anne boyu ve cocuk kilo orani da onemli.Yoksa sizin cocugunuz uzun kilolu bir cocuktur kisa daha az kilolu bir cocuktan daha kolay da dogabilir.
İnşallah canım ya çok sağolun valla :))
puset aldık canım inş onunla çıkartacağız oğluşumuzu :) bel desteği dediğin şey ne bilmiyorum da.Kızlar Ana Kucağına mi koyacaksiniz bebekleri hastaneden çıkarken bel desteği aldınız mı
rabbim yardımcın olsun bitanem benim. güzel haberlerle gel inşallah. beniim de oğlumun da ve hatta kızımın da duaları seninle (dua ederken kızıma da amin dedirttim :)))Kizlar son kontrollerimizi yaptik Allah izin verirse yarin sabah gidiyoruz doktora sezaryen icin.. Firsat buldukca yazicam size gelismeleri.. Lutfen bize dua edin.. Bugune kadar her daraldigimda sizden dua istedim, kanamalar, dusuk tehlikeleri derken bugune kadar gelmemizde sizin dualarinizin cok buyuk payi oldugunu dusunuyorum.. Bunca zaman birbirimizin sevinciyle sevindik, uzuntulerimizi bir aile gibi hep birlikte paylastik.. Birbirini gormeyen tanimayan insanlarin birbirine nasil deger verebileceginin en iyi orneklerini gosterdik.. Ben burdaki herkese bu ortamin olusmasina sagladigi katki icin tesekkur ediyorum.. Turkiyenin bir cok farkli sehrinde bir suru kiz kardesim oglumun da bir suru teyzesi oldu.. Hepinizi cookkk seviyoruz..
Çok sevindim kızın kendi gelmek istediği gün geliyor ne güzel. İnşallah kolay bir doğumun olur canım , dualarımız seninle :)Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Hayırlı olsun kuzuna kavuşmuşsun. Şükür ki ikiniz de iyisiniz. Allahım hiç ayırmasın sizi, sağlıkla büyüt bebişini :) Bu arada beklenen günümüz de aynıymış. Çok heycanlandım, ben de sağlıkla ve hayırlısıyla doğurmak istiyorum artık :)Kızlar günaydın dün gece saat 2.5 da sancıları başladı suyum geldi hastaneye geldiğimizde kordonumuz dışarı çıkmıştı hemen doktorumuz çağırdılar acil sezaryen aldılar çok riskli bir doğum yaşadım doktorum hemşireler herkes panikle hastane ayağa kalktı önce Allahın sonra doktorumun sayesinde yavrum kavuştum kızlar çok korkunçtu şükürler olsun bebeğim de ben de çok iyiyiz kızımın adı duru cemre 3200 doğdu ultrason da 3500dü bu arada
İnşallah açılması hızlıca ilerler. İlk doğumlarda uzun sürebilirmiş, telaşlanmasın hiç. Sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini :)kızlartoist hala açılma bekliyor dualarınızı eksik etmeyin sancıları yavaş yavaş artmaya başlamış
Evt cnm bende senin gibi dusunuyorum aslinda...Canım arkadaşım 4 üzeri doğurdu aşağısı hep dikiş sezeryandan farkı da yok malesef hani küçük bebek olsa geliş
Iyi ama kendimni de düşün derim
Benim aldigim travel sistemde portbebe vardi bende ona koyucam insallah...puset aldık canım inş onunla çıkartacağız oğluşumuzu :) bel desteği dediğin şey ne bilmiyorum da.
39+2deyiz. ama benim oğlum hala 3 kgbabası gibi çok zayıf olacak galiba
canım çok soru soruyorum biliyorum ama deneyimlerınden yararlanmak isterim 2 cm acilma var demiştim ya belim de kasıklarımda ağrılar devam ediyor açıklık artması için kendimi yormalı mıyım yoksa evdeki hareketler yeterli gelir mi normal doğum istiyorum doktor da yapabilirsın ddi ben bunun için ne yapabilirim baya çok konustum dimioy maşşallah yerım onu Allah nazardan saklasın canım
amin canım inşallah biran önce kurtulurlar tüm doğumdaki arkadaşlarÇok sevindim kızın kendi gelmek istediği gün geliyor ne güzel. İnşallah kolay bir doğumun olur canım , dualarımız seninle :)
Hayırlı olsun kuzuna kavuşmuşsun. Şükür ki ikiniz de iyisiniz. Allahım hiç ayırmasın sizi, sağlıkla büyüt bebişini :) Bu arada beklenen günümüz de aynıymış. Çok heycanlandım, ben de sağlıkla ve hayırlısıyla doğurmak istiyorum artık :)
İnşallah açılması hızlıca ilerler. İlk doğumlarda uzun sürebilirmiş, telaşlanmasın hiç. Sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişini :)
canım önemli olan sağlıklı olması kiloya o kadar takılma bence geçen bi yerde bi kız çocuğu gördüm 2200 doğmuş 3 aylıktı ama maşlallh o akdar tatlıydıki anlatamam seninkide minyon tipli olacak belkide :)39+2deyiz. ama benim oğlum hala 3 kgbabası gibi çok zayıf olacak galiba
canım acılmanı hızlandırmak ıstıyosan yere çömelerek hafıf hafıf ıkın cok zorlama sakın hafıften gaz cıkarır gıbı ozellıkle sancı geldıgındecanım çok soru soruyorum biliyorum ama deneyimlerınden yararlanmak isterim 2 cm acilma var demiştim ya belim de kasıklarımda ağrılar devam ediyor açıklık artması için kendimi yormalı mıyım yoksa evdeki hareketler yeterli gelir mi normal doğum istiyorum doktor da yapabilirsın ddi ben bunun için ne yapabilirim baya çok konustum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?