- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
seninki erkek miydi canımCanim kilosu az olsun yeterki saglikli olsun. Sukret 3 kg az degil annesi. Bizimki en fazla 2800 dogar dedi doktorumuz ustelik gelisim gerligide var. Sen onu beslersin disarda
Catlak oldu mu naparsan yap gecmez canm. Dogum sonrasi lazer dusunebilirsin. Kremle yagla olcak is degilBenmkler kipkirmizi kabarik arada tanelerde war delirtiyor resmen napicgmi sasrdm of
benim ilk hastaneye yattigimda 100 vardı 6 tane o yüzden erken doğum riskine karşı vurdular sanciyi da serum ile durdurdular 35 haftalik ti ozaman ondan galibaCumartesi günü benim sancimda nst boyunca 1 kere 60 a kadar çıktı ama Dr hersey normal artık olabilir böyle sancılar diyip eve gönderdi üstelik sürekli karnim in sertlestigini söylediğim halde sana niye hemen iğne vurdular ki?
benim kaşıntımı kesiyor canım inş sende de işe yarar. badem yağı kokusu benim midemi bulandırıyordu hamilelik başından beri o yüzden kullanamadım hiç. Çok zor bu göbek kaşıntısı yara gibi sızlıyor insanın canı daha bi sıkılıyorSu gunde 3 litreyi buluyrdr cnm hele zeytinyagi hic fayda etmedi 2 gundr badem yagi sisesiyle yatp kalkyrm kasindikca etrafa ofke sacyrm resmen
O dedgn losyon kasntiyi kesermi acaba yrn ilk isim ondan almak olucak
seninki erkek miydi canım
bol su iç. kaşıma.avucuna badem yağı dök bebeğin sırtını ovar gibi ov.dıştan nemlendirmen yetmemiş.su su su.ben sadece badem yağı ve vazelin kullandım şimdilik iyi gidiyor.Kizlar bnm karnim cok kotu oldu sanki tirnakla yolunmus gibi catladi ve catlamayada dewam ediyor acayip bi kasinti war agliyorum resmen kasintiidan doktorda sehir disina ckms bu haftaki randevumuzda iptal napabilirim surekli nemli yagli tutuyorm zeytnyagi badem yagi nemlndrici vs hepsini denedim bska ne ypym
inşallah sağlıklı olur oğlum ve hepimizin bebişleri. ama annelik evhamdır diğer adı ilecanım önemli olan sağlıklı olması kiloya o kadar takılma bence geçen bi yerde bi kız çocuğu gördüm 2200 doğmuş 3 aylıktı ama maşlallh o akdar tatlıydıki anlatamam seninkide minyon tipli olacak belkide :)
Kasntyi kesyr mu cnmcanım ben kayısı yağı sürdüm hep karnıma çok iyi geldi küçük şişelerde satılır ya hani onlardan.Acaba denesen mi ?
benim 1 cm açılmamsen çatı muayenesi oldun mu canım
3 litreyi buluyr cnm su daha nekdr icebilrm kibol su iç. kaşıma.avucuna badem yağı dök bebeğin sırtını ovar gibi ov.dıştan nemlendirmen yetmemiş.su su su.ben sadece badem yağı ve vazelin kullandım şimdilik iyi gidiyor.
sen bizi kıskandır kıskandır bakalımDünyaya yeniden gelmiş gibiyim ilk kez anne olmuş kadar heyecanli ve mutluyum kucuk kuzuma bakarken icim titriyor buyuk kuzumun kardesini nasil sevdigini bana nasil destek olmaya calistigini gordukce mutluluktan sarhoş oluyorum. Onlar benim bu dunyadaki meleklerim iyiki doğurmuşum dediklerim. Sende ayni duygulari yaşayacaksin canim, Allah sağlicakla kucagina almayi nasip etsin inş. Bizimde 11 mayis sezeryan günümüzdü oğlusum 10 gün önceden bize süpriz yapti:)
benim kızım var. o da 3100 gr doğmuştu. oğlum da 3 kg. bakalım o kaçta doğacak. allah senn prensesine sağlık mutluluk ve güzel bi ömür versin bitanemKiz canim. Minik bir kiz :)
doğum tarihlerimiz aynı canım inşallah hangi doğum hayırlısıysa o olsun bana baktı bu hafta bekleyin doğuma hazır dedi bakalım doğuracak mıyız gununden önceOlmadim benimde bu kafama takiliyor. Doktorum normal dogum deneyecekmis ama neye gore anlamadim. kendi sancimi beklemeden suni sanci verecek acaba o zaman mi bakacak bilmiyorum canim
sancıyla açılma olur canım kafana takmabenim 1 cm açılmam
benim o kadar değil canım senin cildin hassas demekki sürekli duş almaya çalış ban çok iyi geliyor bi dene istersenBenmkler kipkirmizi kabarik arada tanelerde war delirtiyor resmen napicgmi sasrdm of
evet hepimiz evhamlıyım ama ne biliyim ben kilo konusunu hiç takmıyorum o konuda çok rahatım druma her zaan öncelikle sağlıklımı diye soruyorum sağlığı yerindeyse en son kendisi kilosunu soruyorum minnak olsun sağlıklı olsun inşallah :)inşallah sağlıklı olur oğlum ve hepimizin bebişleri. ama annelik evhamdır diğer adı ile
nasılsın canım seni merak ettim,bebiş doğdumuÜzülme canım doktorun yazdıysa vardır bir bildiği ama sen yine de arkadaşın eşi ne diyecek onu bir bekle bakalım. Rabbim koruyor miniklerimizi bir tane ilaçtan bişey olmaz.
Çok güzel değil miBugn sanki son gün diye okadar güzel uyudum ki yarın başlıyor maratonum hayırlısıyla. Amin inşallah canım çok sağol. Darısı bütün hamişlerimizin başına
benım kaybettıgım bebekte sancım vardı ama kanama yoktu bebek kanamayla gelcek dedı hemsıre sureklı kanaman varmı dıye soruyolardı bakıyodum yoktu yatagın yanına çömelip hafıf hafıf ıkına ıkına dogumu kanama baslamadan baslattım bıde karnına parmak uclarınla hafıf vur oda sancıyı tetıklıyomus
amin canım cumlemıze ınsallah Allah yardımcın olsun ınsallah ıstedıgın gıbı bı dogumun olursağol tatlım bilgilendirdigin için Rabbim ne istiyorsan onu versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?