2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim ilk hastaneye yattigimda 100 vardı 6 tane o yüzden erken doğum riskine karşı vurdular sanciyi da serum ile durdurdular 35 haftalik ti ozaman ondan galiba

Su gunde 3 litreyi buluyrdr cnm hele zeytinyagi hic fayda etmedi 2 gundr badem yagi sisesiyle yatp kalkyrm kasindikca etrafa ofke sacyrm resmen
O dedgn losyon kasntiyi kesermi acaba yrn ilk isim ondan almak olucak
benim kaşıntımı kesiyor canım inş sende de işe yarar. badem yağı kokusu benim midemi bulandırıyordu hamilelik başından beri o yüzden kullanamadım hiç. Çok zor bu göbek kaşıntısı yara gibi sızlıyor insanın canı daha bi sıkılıyor

bol su iç. kaşıma.avucuna badem yağı dök bebeğin sırtını ovar gibi ov.dıştan nemlendirmen yetmemiş.su su su.ben sadece badem yağı ve vazelin kullandım şimdilik iyi gidiyor.

inşallah sağlıklı olur oğlum ve hepimizin bebişleri. ama annelik evhamdır diğer adı ile

bol su iç. kaşıma.avucuna badem yağı dök bebeğin sırtını ovar gibi ov.dıştan nemlendirmen yetmemiş.su su su.ben sadece badem yağı ve vazelin kullandım şimdilik iyi gidiyor.
3 litreyi buluyr cnm su daha nekdr icebilrm ki

Vazelnde kullandm iki gundr badem yagina dondum sanki o ara ara hafifletyr

sen bizi kıskandır kıskandır bakalım
şaka bi yana çok sevindim bitanem senin adına

Doğum yapan anneler bebeğiniz günde kaç defa kakasini yapıyor. Kızım bugün hiç yapmadı normal mi

arkadaşlar benim vajinamın içinde bi sızı var geceden beri.çatı muanesinden sonra canım yanmıştı böyle sızlıyordu.bir de uzanmışım bebek hareket ediyor ama arada kendini topluyup sıkıyor.sabahtan bu yana 4 defa yaptı.acaba bunlar sancı mı oluyor

Olmadim benimde bu kafama takiliyor. Doktorum normal dogum deneyecekmis ama neye gore anlamadim. kendi sancimi beklemeden suni sanci verecek acaba o zaman mi bakacak bilmiyorum canim
doğum tarihlerimiz aynı canım inşallah hangi doğum hayırlısıysa o olsun bana baktı bu hafta bekleyin doğuma hazır dedi bakalım doğuracak mıyız gununden önce

Benmkler kipkirmizi kabarik arada tanelerde war delirtiyor resmen napicgmi sasrdm of
benim o kadar değil canım senin cildin hassas demekki sürekli duş almaya çalış ban çok iyi geliyor bi dene istersen
inşallah sağlıklı olur oğlum ve hepimizin bebişleri. ama annelik evhamdır diğer adı ile
evet hepimiz evhamlıyım ama ne biliyim ben kilo konusunu hiç takmıyorum o konuda çok rahatım druma her zaan öncelikle sağlıklımı diye soruyorum sağlığı yerindeyse en son kendisi kilosunu soruyorum minnak olsun sağlıklı olsun inşallah :)

nasılsın canım seni merak ettim,bebiş doğdumu

sağol tatlım bilgilendirdigin için Rabbim ne istiyorsan onu versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…