2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim kızım var. o da 3100 gr doğmuştu. oğlum da 3 kg. bakalım o kaçta doğacak. allah senn prensesine sağlık mutluluk ve güzel bi ömür versin bitanem

Amin canim cumlemizin bebegine insaAllah

doğum tarihlerimiz aynı canım inşallah hangi doğum hayırlısıysa o olsun bana baktı bu hafta bekleyin doğuma hazır dedi bakalım doğuracak mıyız gununden önce

Vallahi sabir tasi gibi hissediyorum kendimi :))) bu hafta muayenem var gecen cuma alacakti doguma ama bi hafta daha bekleyelim dedi. doguma hazirlikli gel dedi peki dedim. Tek korkum suni sanci

babası tosunum diye seviyor ama :))

Vallahi sabir tasi gibi hissediyorum kendimi :))) bu hafta muayenem var gecen cuma alacakti doguma ama bi hafta daha bekleyelim dedi. doguma hazirlikli gel dedi peki dedim. Tek korkum suni sanci
sunı sancıdan korkma canım daha cabuk dogurursun o kadar saat sancı cekmektense

Doğum yapan anneler bebeğiniz günde kaç defa kakasini yapıyor. Kızım bugün hiç yapmadı normal mi
Merhaba tatlım.1 hafta ya kadar normal telaşlanma sakın.Benim kızım 10 günün sonunda yapmıştı (beline kadar) .Doktorumuz bebeklerde olağan bir durum demişti.Sağlıkla büyüt bebeğini.

. Gununde gelse tarihi cok guzel olacak :)) ama o kadar bekleyeceklermi bakalim. Benim bel agrim baya var acilma varmi goruces bakalim. Sabah erken ac karna gel dedi doktor bana. Acilma varsa kalmi dicek acaba bilmiyorum
Acilma 1-2 cm olsa bile sanci veya su felan yoksa gonderiyolar. Sancilaninca gel dedi dr bana...

gırer canım zaten kanala gırdıkten sonra acılman baslıcak o kafasının basıncıyla elınden geldıgınce çömel yere hazırla doguma kendını

InsaAllah canim son 3 4 gundur bazen bi yeri pit diye cikacak saniyorum. Herhalde yerlesmeye calisiyor. Adim atamayacak hale geliyorum ama cok hareketli icimi parcalayacak sanki.

kız doktorun niye geçen hafta alacaktı ki yada bu hafta alacak normal doğum yapmanı istiyorsa niye gununun dolmasını beklemiyor

kız doktorun niye geçen hafta alacaktı ki yada bu hafta alacak normal doğum yapmanı istiyorsa niye gununun dolmasını beklemiyor

Bizimkinde gelisim geriligi var. 10 gun gec dollenme 10 gunde ggelisim gerligi. O yuzden buyumuyor diye beklemeycek canim. 2800 minik kizim. Ki doktor 2800den fazla dogmaz dedi. Minyonmus bebegim normal dogumu kaldirmayabilir ama denicez dedi

Acilma 1-2 cm olsa bile sanci veya su felan yoksa gonderiyolar. Sancilaninca gel dedi dr bana...

bende anlamıyorum herkes sancılanmıyor ki ya.Yengemi sancın yok diye diye gönderdiler kız arrtık başka hastaneye gitti doktor hemen sezeryana aldı bebeğin suyu bitmiş allah korusun diğer hatsaneye kalsa daha bekletecek.

Bizimkinde gelisim geriligi var. 10 gun gec dollenme 10 gunde ggelisim gerligi. O yuzden buyumuyor diye beklemeycek canim. 2800 minik kizim. Ki doktor 2800den fazla dogmaz dedi. Minyonmus bebegim normal dogumu kaldirmayabilir ama denicez dedi
anladım kuzum benim Bebiş 3 kilo olmuş inşallah o zamana kadar kendiligin den olur herşey yolunda gider inşallah

Benim birincide acilmam vardi sancim yoktu ama suyum azalmisti suni sanciyla, epiduralle normal dogum yaptim. Simdi suyu normal, sancim da yok sadece 1 cm acilmam var, nisanim da geldi. Doktor bir haftaya dogar muhtemelen dedi gonderdi. Persembe kontrolum var bakalim ne diyecek...

arkadaslar elektırıklı sut pompalarını nasıl dezanfekte ettınız bırde bnm dogumum bu ayın 29 una kadar artık her zmn olabılır cıkolata sıparısını versem sımdıden nasıl muhafaza edebılırım

Anneler selamlar.Yogun is temposundan sonra bugun 37+2 ve evdeyim. Evlendigimden bu yana ilk defa tatil disinda evdeyim.

yarimiz bebegini kucagina almis. Masallwh uzun ve bereketli omurleri olsun.ALLAH bizede nasip etsin.

Gun gecmiyor. Sizi takip ettim.buzluga yatirim yapicam bende he he.

Ctesi cati myayenesi var benimde.
bundan sonra sik sik yazicam insallah opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…