2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Suni sanci nasill canim. Epidural hafifletiyor mu. Kaç cm fen sonra epidural aldin.

Merhabalar anneler toist H hukukcu_ M minikkebelek ve daha ismini hatırlayamadıklarım Rabbim güç kuvvet versin bol bol sütünüz olsun inşallah Allah bir avazda kurtarsın sizleri de biz bekleyenleri de

Arkadaşlar doğum yapanların gözü aydın şu anda hastane de olanlarında Allah yar ve yardımcıları olsun pek giremiyorum umarım herkes iyidir bizler iyiyiz elhamdulillah bende ne sancı ne kasılma hiçbir şey yok yürüyorum temizlik yapıyorum ama 1 cm açıklıkta durduk bakalım bizim prenses ne zaman gelmek isteyecek

Iki gün önce randevum vardı normal doğum pozisyonunda ve kafası kanalda dedi tam kilo ölçümü yapamam ama tahmini 3500 dedi doğsa da sorun olmaz dedi nst de sancım çıkmadı çatı muayenesi yapmadı onu haftaya yapacakmış bizde de durumlar böyle tekrardan Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah vakti zamanı gelince hepimiz sağ salim alırız kucağımıza hepinizi öpüyoruz Allaha emanet olun

Yorgan alma zaren şu an için english homedan aldığın bulutlu ideal. Odasına da zorkoyarsın gizoş gündüz oturduğunuz odada gece yatak odanızda uyur en azımdan ilk zamamlar. Ona göre portatif bişe al. Ben de bş yandan süt sağoyprum onçin yazamadım hep typo oldu kusura bakma

Aynı sorunu bende yaşıyorum.Çukulatanın buzdolabında muhafaza edilmemesi gerekiyormuş.Çıkarınca beyazlarmış.18-19 derecede saklanmalıymış.Bende evin en serin yerinde bekletiyorum şimdilik umarım birşey olmaz.

Canım arkadaşım 4 üzeri doğurdu aşağısı hep dikiş sezeryandan farkı da yok malesef hani küçük bebek olsa geliş
Iyi ama kendimni de düşün derim
Giz, tuniko' da Boba 4gler indirime girmiş. Çok tatmin edici bir indirim değil ama ben aldım. Haber vermemi söylediğinden, vereyim dedim. Emzirme örtüsü de aldım

Kızlar birşey soracağım ben bebek yatağına daha nevresim felan serme dim herşey yıkandı hazır napsam sizler naptınız
canım ben sereli neredeyse 1 ay oluyordur, hem yatak odası için aldığım park yatağa, hemde bebek odasındaki karyolasına serdim hazırladım, üzerine de çarşaf gerip sarıp sarmaladım... bence hazırlamalısın sende artık sona kalmayacak detaylar çünkü

Kizlar, cok merak ettim, haber var mi bugun dogum yapacaklardan? Kayinvalidem var ya, giremiyorum pek, gecmisi okuyamiyorum.
Bir de sey, bugun resmen yuruyemiyorum, kasiklarim cok agriyor, ayakta duramiyorum, comelme ihtyaci hissediyorum, topalliyorum. Boyle.olan var mi, dunden beri boyle ama git.gide.artiyor, agri baski hissi, sizce dogumla alakasi var midir?

Bizimkinde gelisim geriligi var. 10 gun gec dollenme 10 gunde ggelisim gerligi. O yuzden buyumuyor diye beklemeycek canim. 2800 minik kizim. Ki doktor 2800den fazla dogmaz dedi. Minyonmus bebegim normal dogumu kaldirmayabilir ama denicez dedi
Canım seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı hatta benim bebişimde de gelişim geriliği vardı, dr.um aynen senin dr.unun dediğini dedi ve sezeryan yapalım dedi. Bende sezeryan istemediginden devlete gittim suni ssanciyla doğurdum kızımı 2600 dediler ama 2.250 doğdu sağlığımız yerinde elhamdülillah

ben de hacı şeriften hem iki renk badem şekeri hem de çikolata siparişi verdim, henüz gelmedi muhtemel yarın gelir...
evin en serin yerinde muhafaza edeceğim, kesinlikle buzdolabına koymayacağım... istersen verebilirsin sipariş aklında kalacağına gözünün önünde olsun, ikramlık sonuçta

benim de aynen.

nişan olduğunu nasıl anladın.

[QUOTEkolaylikoist, post: 40797618, member: 334531"]Kızlar çok sağolun açılma bekliyoruz hayırlısıyla. Dua edin nolur [/QUOTE]
Allah koaylik versin canim naptiniz

[QUOTEkolaylikoist, post: 40797618, member: 334531"]Kızlar çok sağolun açılma bekliyoruz hayırlısıyla. Dua edin nolur [/QUOTE]
Allah koaylik versin canim naptiniz

Kizlar dogum yapacaklar a Allah kolylik versin saglikla javusun bebislerinize ins fazla giremiyorum gecm8si okuyamadim hayirli haberleriniz olsun 8ns

Giz, tuniko' da Boba 4gler indirime girmiş. Çok tatmin edici bir indirim değil ama ben aldım. Haber vermemi söylediğinden, vereyim dedim. Emzirme örtüsü de aldım
Emzirme örtüsü almıştım bakayım şimdi canım lazım olacak sonuçta çok sağolasın

Yok canım ne kusuru sizin beşil çok güzel onu nereden aldın kahverengi sepet tarzı olaN

Ah canım allah yardım etsin yoruluyor insan

Akşam yapacağım eşim geldikten sonra onla yaparım

Dogum yapan arkadaslar allah bagıslasın yavrularınızı hayırlı olsun darısı bizlere doguma gidenlere bekleyenlere allah yardımcımız olsun.. Biz de bugün kontrole gittik nst de 100e cıkan sancılarım vardı ama hic doguracakmısım gibi hissetmiyorum dogum hakkında konustuk dr hic yorum yapmıyor catı muayenesi yapmak istedi yaptırmadım cünkü sezaryen bile dese sancı bekleyecegimi söyledim sancıyla gittigimde yapsın catı muayenesi normal yapamazsın derse o an alsın sezaryene tamam dedi ama yanlıs mı düsünüyorum sizce icim huzursuz cünkü 15 mayısa kadar normal geldi geldi yoksa sezaryen istiyorum dedim kafam cok karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…