Suni sanci nasill canim. Epidural hafifletiyor mu. Kaç cm fen sonra epidural aldin.Benim birincide acilmam vardi sancim yoktu ama suyum azalmisti suni sanciyla, epiduralle normal dogum yaptim. Simdi suyu normal, sancim da yok sadece 1 cm acilmam var, nisanim da geldi. Doktor bir haftaya dogar muhtemelen dedi gonderdi. Persembe kontrolum var bakalim ne diyecek...
4 cmden sonra epidural yapılıyor. epidural olduktan sonra sancıyı hissetmezsinSuni sanci nasill canim. Epidural hafifletiyor mu. Kaç cm fen sonra epidural aldin.
Yorgan alma zaren şu an için english homedan aldığın bulutlu ideal. Odasına da zorkoyarsın gizoş gündüz oturduğunuz odada gece yatak odanızda uyur en azımdan ilk zamamlar. Ona göre portatif bişe al. Ben de bş yandan süt sağoyprum onçin yazamadım hep typo oldu kusura bakmaTamam canım bende bakayım ben bebeğin üstüne yorgan almadım penye battaniye örter kullanırım die düşündüm
Bende oda yaptım fotosunu koyacam ekstradsn netten alayım civil istanbyl da pendik te var ben küçükyalı tarafındayım sanırım uzak bana
Aynı sorunu bende yaşıyorum.Çukulatanın buzdolabında muhafaza edilmemesi gerekiyormuş.Çıkarınca beyazlarmış.18-19 derecede saklanmalıymış.Bende evin en serin yerinde bekletiyorum şimdilik umarım birşey olmaz.arkadaslar elektırıklı sut pompalarını nasıl dezanfekte ettınız bırde bnm dogumum bu ayın 29 una kadar artık her zmn olabılır cıkolata sıparısını versem sımdıden nasıl muhafaza edebılırım
Giz, tuniko' da Boba 4gler indirime girmiş. Çok tatmin edici bir indirim değil ama ben aldım. Haber vermemi söylediğinden, vereyim dedim. Emzirme örtüsü de aldımCanım arkadaşım 4 üzeri doğurdu aşağısı hep dikiş sezeryandan farkı da yok malesef hani küçük bebek olsa geliş
Iyi ama kendimni de düşün derim
canım ben sereli neredeyse 1 ay oluyordur, hem yatak odası için aldığım park yatağa, hemde bebek odasındaki karyolasına serdim hazırladım, üzerine de çarşaf gerip sarıp sarmaladım... bence hazırlamalısın sende artık sona kalmayacak detaylar çünküKızlar birşey soracağım ben bebek yatağına daha nevresim felan serme dim herşey yıkandı hazır napsam sizler naptınız
Canım seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı hatta benim bebişimde de gelişim geriliği vardı, dr.um aynen senin dr.unun dediğini dedi ve sezeryan yapalım dedi. Bende sezeryan istemediginden devlete gittim suni ssanciyla doğurdum kızımı 2600 dediler ama 2.250 doğdu sağlığımız yerinde elhamdülillahBizimkinde gelisim geriligi var. 10 gun gec dollenme 10 gunde ggelisim gerligi. O yuzden buyumuyor diye beklemeycek canim. 2800 minik kizim. Ki doktor 2800den fazla dogmaz dedi. Minyonmus bebegim normal dogumu kaldirmayabilir ama denicez dedi
ben de hacı şeriften hem iki renk badem şekeri hem de çikolata siparişi verdim, henüz gelmedi muhtemel yarın gelir...arkadaslar elektırıklı sut pompalarını nasıl dezanfekte ettınız bırde bnm dogumum bu ayın 29 una kadar artık her zmn olabılır cıkolata sıparısını versem sımdıden nasıl muhafaza edebılırım
benim de aynen.Kizlar, cok merak ettim, haber var mi bugun dogum yapacaklardan? Kayinvalidem var ya, giremiyorum pek, gecmisi okuyamiyorum.
Bir de sey, bugun resmen yuruyemiyorum, kasiklarim cok agriyor, ayakta duramiyorum, comelme ihtyaci hissediyorum, topalliyorum. Boyle.olan var mi, dunden beri boyle ama git.gide.artiyor, agri baski hissi, sizce dogumla alakasi var midir?
nişan olduğunu nasıl anladın.Benim birincide acilmam vardi sancim yoktu ama suyum azalmisti suni sanciyla, epiduralle normal dogum yaptim. Simdi suyu normal, sancim da yok sadece 1 cm acilmam var, nisanim da geldi. Doktor bir haftaya dogar muhtemelen dedi gonderdi. Persembe kontrolum var bakalim ne diyecek...
Emzirme örtüsü almıştım bakayım şimdi canım lazım olacak sonuçta çok sağolasınGiz, tuniko' da Boba 4gler indirime girmiş. Çok tatmin edici bir indirim değil ama ben aldım. Haber vermemi söylediğinden, vereyim dedim. Emzirme örtüsü de aldım
Yok canım ne kusuru sizin beşil çok güzel onu nereden aldın kahverengi sepet tarzı olaNYorgan alma zaren şu an için english homedan aldığın bulutlu ideal. Odasına da zorkoyarsın gizoş gündüz oturduğunuz odada gece yatak odanızda uyur en azımdan ilk zamamlar. Ona göre portatif bişe al. Ben de bş yandan süt sağoyprum onçin yazamadım hep typo oldu kusura bakma
Akşam yapacağım eşim geldikten sonra onla yaparımcanım ben sereli neredeyse 1 ay oluyordur, hem yatak odası için aldığım park yatağa, hemde bebek odasındaki karyolasına serdim hazırladım, üzerine de çarşaf gerip sarıp sarmaladım... bence hazırlamalısın sende artık sona kalmayacak detaylar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?