- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
Canım seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı hatta benim bebişimde de gelişim geriliği vardı, dr.um aynen senin dr.unun dediğini dedi ve sezeryan yapalım dedi. Bende sezeryan istemediginden devlete gittim suni ssanciyla doğurdum kızımı 2600 dediler ama 2.250 doğdu sağlığımız yerinde elhamdülillah
Ohh çok şükür kavuştun kuzuna :) Maşallah ikinize deKizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Eğer bebeğinde problem yoksa, yani acil sezaryen gerektirecek durum yoksa bence çok iyi yapmışsın canım. Kendi gelmek istediği zaman gelsin. Ama doktor derse ki suyu azaldı, kalp atışlarında sorun var gibi acil sezaryen derse o zaman olursun zaten sen de.Dogum yapan arkadaslar allah bagıslasın yavrularınızı hayırlı olsun darısı bizlere doguma gidenlere bekleyenlere allah yardımcımız olsun.. Biz de bugün kontrole gittik nst de 100e cıkan sancılarım vardı ama hic doguracakmısım gibi hissetmiyorum dogum hakkında konustuk dr hic yorum yapmıyor catı muayenesi yapmak istedi yaptırmadım cünkü sezaryen bile dese sancı bekleyecegimi söyledim sancıyla gittigimde yapsın catı muayenesi normal yapamazsın derse o an alsın sezaryene tamam dedi ama yanlıs mı düsünüyorum sizce icim huzursuz cünkü 15 mayısa kadar normal geldi geldi yoksa sezaryen istiyorum dedim kafam cok karısık
4 cmden sonra epidural yapılıyor. epidural olduktan sonra sancıyı hissetmezsin
ben oto koltuğuna koyucam ama destek falan almadım canımKızlar Ana Kucağına mi koyacaksiniz bebekleri hastaneden çıkarken bel desteği aldınız mı
Canım merhaba, nasıl gidiyor annelik, sana bisey soracaktım, bebeğin kaka yapıyor mu, benimki bi ilk doğduğu gün bide ertesi gün yaptı, bu 3. gün yapmadı hala, telaş ettim biraz, doktora ve sağlık ocağına yarın gitcem, bi hemşire arkadaş vardı onu arayıp sordum kaka önemli değil 1 haftaya kadar yapmaması normal, günde 3-4 kez çiş yapiyosa doyuyordur dedi, sonra sağlık ocagindaki ebemi aradım o da kaka yapmıyorsa sütün yetmiyordur dedi kafam karıştıBiraz sabır lazım canım :) benim kanamam ilk 2 gün oldu sonra çok olmadı canım sadece lavaboya çıktığımda oluyor bazen. Normal ped kullanıyorum şu an. Mutlaka doktoruna söyle canım.
Bu konuda yalnız degilmisim ben de her şeye ağlıyorum. Bebeğe bakıp ağlıyorum. Durduk yere ağlıyorum. Gece onu düşünmekten uyuyamiyorum ya ters dönerse ya ağzını kapatirsa ya kusarsa diye diye uyku kalmıyor. Şimdi de emzirdim ama yine bu düşünceler beni uyutmuyor her dk yatağına kalkıp bakıyorum.
Sanırım girdik canım şu lohusa depresyonuna.
Ben de kan verirken deli oluyorum 2 gün önce görevliler tuttu beni hastanede yoksa hemsireyi oldurecektim elini delik deşik etti alamadı kanı sabah da sağlık ocağına gidicez topuk kanı alacaklar içim sıkılmış.
Canım gece de mi 2 saatte 1 süt veriyorsun bebeğe
Hem catı muayenesinden korkuyordum dogumu tetikler diye hem de zamanında dogsun istedigim icin böyle düsündüm nasıl olsa dogum basladıgında daha cok kontrol edecekler simdiden strese girmedigim iyi oldu birilerinin onayına ihtiyacım varmıs :) tesekkür ederim bu arada 15 mayıs kendi dogum günüm ve o gün mirac kandili oglumun adını da mirac koyduk o yüzden o güne kadar gelmezse sezaryen olsun o gün dedim biraz bencillik ediyorum galiba ama cok istiyorum o gün gelmesiniEğer bebeğinde problem yoksa, yani acil sezaryen gerektirecek durum yoksa bence çok iyi yapmışsın canım. Kendi gelmek istediği zaman gelsin. Ama doktor derse ki suyu azaldı, kalp atışlarında sorun var gibi acil sezaryen derse o zaman olursun zaten sen de.
ben de hacı şeriften hem iki renk badem şekeri hem de çikolata siparişi verdim, henüz gelmedi muhtemel yarın gelir...
evin en serin yerinde muhafaza edeceğim, kesinlikle buzdolabına koymayacağım... istersen verebilirsin sipariş aklında kalacağına gözünün önünde olsun, ikramlık sonuçta
ben de hacı şeriften hem iki renk badem şekeri hem de çikolata siparişi verdim, henüz gelmedi muhtemel yarın gelir...
evin en serin yerinde muhafaza edeceğim, kesinlikle buzdolabına koymayacağım... istersen verebilirsin sipariş aklında kalacağına gözünün önünde olsun, ikramlık sonuçta
Dogum yapan arkadaslar allah bagıslasın yavrularınızı hayırlı olsun darısı bizlere doguma gidenlere bekleyenlere allah yardımcımız olsun.. Biz de bugün kontrole gittik nst de 100e cıkan sancılarım vardı ama hic doguracakmısım gibi hissetmiyorum dogum hakkında konustuk dr hic yorum yapmıyor catı muayenesi yapmak istedi yaptırmadım cünkü sezaryen bile dese sancı bekleyecegimi söyledim sancıyla gittigimde yapsın catı muayenesi normal yapamazsın derse o an alsın sezaryene tamam dedi ama yanlıs mı düsünüyorum sizce icim huzursuz cünkü 15 mayısa kadar normal geldi geldi yoksa sezaryen istiyorum dedim kafam cok karısık
evet canım uzun sürüyor. ama acı çekmek istemeyenler de epidural yapıyorEpidural normal dogumda ikinma hissini duyamadigin icin daha uzun suruyor diye duymustum dogru mudur
Sağol canım sağlığımız yerinde maşallah elhamdülillah,kızım da canlı kanlı hareketli, benim bebekle ilgili korkularım vardı gelişimi geri denilince, simdi sadece kilosu az ama hiç dert değil... küçük oldugundan doğururken daha kolay oldu yMasaAllah canim darisi bana olsun. Sagligi yerindeyse hic sorun yok cok sukur. Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin. Dogumun zor muydu ben korkuyorumda
Zaten gününün dolmasına az kalmış olacağı için problem olmaz diye düşünüyorum. Ama her şey kısmet :) Hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun :)Hem catı muayenesinden korkuyordum dogumu tetikler diye hem de zamanında dogsun istedigim icin böyle düsündüm nasıl olsa dogum basladıgında daha cok kontrol edecekler simdiden strese girmedigim iyi oldu birilerinin onayına ihtiyacım varmıs :) tesekkür ederim bu arada 15 mayıs kendi dogum günüm ve o gün mirac kandili oglumun adını da mirac koyduk o yüzden o güne kadar gelmezse sezaryen olsun o gün dedim biraz bencillik ediyorum galiba ama cok istiyorum o gün gelmesini
Ben de özel hastanede yapacağım doğumu ama götürmeyecem. Bi iki kez yattım odalarında temizdi çünkü. Zaten bi aksilik olmazsa bi gece kalacam sadece.Kizlar hastaneye çarşaf pike falan götürecek miyiz. Özel hastanede yapacagim doğumu. Doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsünKizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Teşekkür ederim canım evet kısmet hayırlısı olsun hakkımızda :*Zaten gününün dolmasına az kalmış olacağı için problem olmaz diye düşünüyorum. Ama her şey kısmet :) Hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun :)
Bilmiyorum ki canım ya korktum sanki muayene edince biseler ters gidecekmis hissine kapıldım aynı sey sancımı bekleyip o an ögrenirim artık nasıl dogum yapacagımı önemli olan oglumun istedigi zamanda gelecek olması hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun artıkCanim cati genisliginle bebegin basini olcecek. Bence onceden yaptir ona gore dogum seklini belirlersin.belki normal dogum yapamazsin diyecek.sezeryan diyecek.yine sancini beklersin oyle gidersin.daha az slpaniklersin
Sağol canım sağlığımız yerinde maşallah elhamdülillah,kızım da canlı kanlı hareketli, benim bebekle ilgili korkularım vardı gelişimi geri denilince, simdi sadece kilosu az ama hiç dert değil... küçük oldugundan doğururken daha kolay oldu ykendi sancim varken adet sancısı gibiydi sonra suni verdiler bi de sona doğru sancı artınca biraz canın yaniyo ki bebek dünyaya geliveriyor herşeyi unutuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?