2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bende dun gece migde karin agrisiyla uyandim sabah ishal olmusyum acaba dogum mu yaklasti

Canim bizim seninle dogum tarihlerimiz ayni ama ben bgun 36+5gunlugum senin nasil cuma gunu olucak 36+4 bi yanlislik war

Öyle diyorlar ama ben üç gündür ishalm canım bakalım kısmet
Rabbim yardimcimiz olsun agdaya gidicem daha yarin giderim heralde bgun cok halsizlik war cati muaynesi icin bana dr hi bsey demedim yarin dr kntrolumde war aaba yarin yaparmi ki

Cnm inşallah çoğalmıştır suyun sma çoğalmasa da üxülme setık bebekler doğuma hazır

Merhaba arkadaşlar bizim bugün ilk nts miz çekildi bir sıkıntı yok ancak önceki sezeryan dikiş yerinde incelme var normali göze alamayız dedi dr biz de 15 ine gün aldık.

Doğum yapan arkadaşları kutluyorum allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bekleyenlerimiz de vaktiyle sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

Canim bizim seninle dogum tarihlerimiz ayni ama ben bgun 36+5gunlugum senin nasil cuma gunu olucak 36+4 bi yanlislik war

canım benim bebiş tüp bebek sisteme girerken embriyo olarak rahime transfer gününü girmiştim 2-3 gün farklılık çıkıyor bu yüzden sonrada değiştirmedim normal hafta dönüşlerim pazartesi aslında psikolojik olarak önden gidiyor görünmesi iyi geliyordu düzeltmedim

Devlet hastanesinde dogum yapacam onlar genelde riskki durum olmazsa normal dogum yaptiriyorlar o yuzden soyleme geregi duymamistim cuma gunu sorayim bakayim

Rabbim yardimcimiz olsun agdaya gidicem daha yarin giderim heralde bgun cok halsizlik war cati muaynesi icin bana dr hi bsey demedim yarin dr kntrolumde war aaba yarin yaparmi ki
yok cnm yapmaz. Ben bile yarin olucam cati muayenesi. Bir durum gormedigi surece erken yapmiyorlar. Son hafta yapiyorlar.

Merhaba kizlar cok nadir girebildim foruma ne guzel dogum yapanlar olmus herkese hayirli olsun benim gibi bekleyenlerinde allah yardimcisi olsun insallah sagsaglim alalim bebekleri kucaklarimiza.. Bizde 15 mayisa gun aldik sezeryan icin az kaldi bakalim hala inanamiyorum ikinci kez bebegim olacagina.. Evde temizlik boya telasi var cok hazirliklar yaptim ama tel.den girdigim icin bi turlu foruma yukleme yapamadim yazi bile zor yaziyorum birazda bu yuzden pek girup paylasim yapmadim acikcasi. Hepimiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah..

Merhaba arkadaşlar toist den haber var mı merak ettim kendisi nasıl minik zeynep nasıl

Aslinda karinda gecirdigi her gun degerli, bunu onlar daha iyi biliyor ama, insan neye kime guvenecegini bilemiyor.

Kızlar Merhaba doğumlar olmuş süpriz yapmış bazı bebisler toist umarım çok acı cekememis tir ya kaç saat beklemış .acaba bizler annelergününe anne olarak girecekmiyiz cok merak ediyorum Odamızi hazır ev hazır minnak yavrim kaldı

bnde cok merak edıyorum cnm :) her sabah bı umutla kalıyorum bakalımm ne zaman gelecek kuzucuklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…