Dogum yaklasinca ishal mi olunuyomus canim ben aksam migde agrisina uyandim icimde havayi fisekler patliyodu resmen sabah ishal olmusunAksam epey kasılma vardı ama geçti canım yakındır inşallah
Canim bende dun gece migde karin agrisiyla uyandim sabah ishal olmusyum acaba dogum mu yaklastiHayırlı olsun canım oğlunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim clexane ne yaptın tamamen kestiler mi
Gül'e Gül'e büyüt canım Bebeğini hayırlı olsun
Canım doğum yaklaşıncaya ishal oluyormuş sancın filan var mı
Canim bizim seninle dogum tarihlerimiz ayni ama ben bgun 36+5gunlugum senin nasil cuma gunu olucak 36+4 bi yanlislik warBEnim 20li haftalardan beri erken doğum riskim var serviks kısa bebeğin başı 1 aydır doğum kanalında neredeyse kontrol etmek istedi bende tedirgin oldum hatta cuma günü fitille doğumu başlatalım gelmesi an meselesi falan dedi ben kendimi iyi hissediyorum düşünmem lazım dedim kaçtım resmen bebeğim gelecekse kendi gelsin değil mi ya kafam çok karışık ya bişey olursa doğum kanalında sıkışır mı bebek sağlığına olumsuz bir etkisi olur mu acabaa aklıma bin türlü şey geliyor cuma günü 36+4 oluyoruz dahaaaaaaaaa
Öyle diyorlar ama ben üç gündür ishalm canım bakalım kısmetDogum yaklasinca ishal mi olunuyomus canim ben aksam migde agrisina uyandim icimde havayi fisekler patliyodu resmen sabah ishal olmusun
Rabbim yardimcimiz olsun agdaya gidicem daha yarin giderim heralde bgun cok halsizlik war cati muaynesi icin bana dr hi bsey demedim yarin dr kntrolumde war aaba yarin yaparmi kiÖyle diyorlar ama ben üç gündür ishalm canım bakalım kısmet
Cnm inşallah çoğalmıştır suyun sma çoğalmasa da üxülme setık bebekler doğuma hazırKizlar bugunkontrol vardi. Bebegin suyucok azalmis, hastaneye yattim. Serum veriyorlar. Ne olur fua edin benim icin, yarin tekrar bakacaklar, bi artis yoksa dogumu baslatacaklar. Annem pazar gunu gelecek, hastane cantasini da hazirlamamistim daha. Bebegimin daha 3 haftasi var, ne olur fua edin, suyum cogalsin yarina kadar
Canim bizim seninle dogum tarihlerimiz ayni ama ben bgun 36+5gunlugum senin nasil cuma gunu olucak 36+4 bi yanlislik war
Devlet hastanesinde dogum yapacam onlar genelde riskki durum olmazsa normal dogum yaptiriyorlar o yuzden soyleme geregi duymamistim cuma gunu sorayim bakayimben gecen kontrole gıdısımde ben normal dogum ıstıyorum dedım dr o zmn sana 37. haftada catı kontrolu yapalım bakalım musaıtmısın dedı sen dedınmı dogum seklını ne dusundugunu banada dırek demedı ben dogum muhabbetı acınca dedı
yok cnm yapmaz. Ben bile yarin olucam cati muayenesi. Bir durum gormedigi surece erken yapmiyorlar. Son hafta yapiyorlar.Rabbim yardimcimiz olsun agdaya gidicem daha yarin giderim heralde bgun cok halsizlik war cati muaynesi icin bana dr hi bsey demedim yarin dr kntrolumde war aaba yarin yaparmi ki
aaa neden noldu ki??bugün tekrar doktor arayışına giriyoruz
doğum fiyatları çok yüksek. uygun bi hastane bulacazaaa neden noldu ki??
hangi hastaneye gidiyordun cnm? Ne kadar dediler kidoğum fiyatları çok yüksek. uygun bi hastane bulacaz
Devlet hastanesinde dogum yapacam onlar genelde riskki durum olmazsa normal dogum yaptiriyorlar o yuzden soyleme geregi duymamistim cuma gunu sorayim bakayim
Aslinda karinda gecirdigi her gun degerli, bunu onlar daha iyi biliyor ama, insan neye kime guvenecegini bilemiyor.malesef öyle canım, özellikle özel hastaneler planlı doğum tercih ediyor. geçen hafta sancım vardı 3 gün tatile denk geliyo diye doktorum az daha sezeryana alıyodu. bebeğim ters durduğu için zaten sezeryan olucam ama bebeğim karnımda 6 gün daha büyüdü.
bnde cok merak edıyorum cnm :) her sabah bı umutla kalıyorum bakalımm ne zaman gelecek kuzucuklar :)Kızlar Merhaba doğumlar olmuş süpriz yapmış bazı bebislertoist umarım çok acı cekememis tir ya kaç saat beklemış .acaba bizler annelergününe anne olarak girecekmiyiz cok merak ediyorum Odamızi hazır ev hazır minnak yavrim kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?