bugün tekrar doktor arayışına giriyoruz
evet sürekli olumsuz şeyler söyleyip korkutuyorlarAslinda karinda gecirdigi her gun degerli, bunu onlar daha iyi biliyor ama, insan neye kime guvenecegini bilemiyor.
Aklına kötü şeyler getirme bebeğin haraketlerine dikkat et mutlaka birde Dr una guvenmelisin cnm hayırlısı neyse o olsunBEnim 20li haftalardan beri erken doğum riskim var serviks kısa bebeğin başı 1 aydır doğum kanalında neredeyse kontrol etmek istedi bende tedirgin oldum hatta cuma günü fitille doğumu başlatalım gelmesi an meselesi falan dedi ben kendimi iyi hissediyorum düşünmem lazım dedim kaçtım resmen bebeğim gelecekse kendi gelsin değil mi ya kafam çok karışık ya bişey olursa doğum kanalında sıkışır mı bebek sağlığına olumsuz bir etkisi olur mu acabaa aklıma bin türlü şey geliyor cuma günü 36+4 oluyoruz dahaaaaaaaaa
Hı öyle yapıyorum canım. Doktordan geldik bebegimdeki pamukçuk değilmiş süt pasiymis pamukçuk olmasi için yanaklarda olması lazımmış. . Sileyim mi dedim sakin dokunma dedi Anlamadım gittiBenim söylemek istediğimde ona benzer zaten.10 veya 15 dk bir memeden aynı şekilde diğer memeden emecek.Demek istediğim şu.En son hangi memeyi bıraktıysa bir sonrakinde o memeden başla.(sağ-sol--sol-sağ)şeklinde.
Canım doktora sordum pamukçuk değilmiş pamukçuk yanaklarda da olurmuş. Süt pasiymis bu. Sakın silme dediCanim artik sik giremiyorum ama ben arastirmistim bunu. Kaynatilip sogumus suya gazli bezi batirip agzinin icini yanaklarini silman gerek. Baska bsye gerek kalmaz.
ağlıyor mu canım doymazsa ağlar demişti doktorumuz.Gunaydin teyzeleri ve oglusumun arkadaslari. Emmeye basladik mi en az 1 saat memedeyiz. Bugun meme uclarim biraz daha iyi. Asiri sekilde yara olmustu. Merhem iyi gelmeye basladi sanirim. Biz gunde 3-4 Kez kaka yapiyoruz. Ve 2-3 kez cis yapiyoruz. Ama aklim doyup doymadiginda.yeterlimi sizce bu durum. Bir de dun dr kontrolumuz vardi. Atesimiz cikti. Oglumun minik elinden kan aldilar, dayanamadim beraber agladik. Cok sukur bisey cikmadi. Dr cok giydirmekten dedi. Aklinizda olsun cok giydirmeyin ve gun icinde atesini takip edin derim.
Yapabilir canım bana 37. Hafta yaptıRabbim yardimcimiz olsun agdaya gidicem daha yarin giderim heralde bgun cok halsizlik war cati muaynesi icin bana dr hi bsey demedim yarin dr kntrolumde war aaba yarin yaparmi ki
İnme ve yerleşme: İlk kez anne olacak kadınlarda genellikle doğum başlamadan önceki iki ila dört hafta içinde bebek leğen kemiğine inmeye başlar. Ama sonraki doğumlarda bu belirti farkedilmeyebilir. Leğen kemiği bölgesi ve makatta artan basınç hissi: Bebeğin aşağı inmesi ile binen yük bu etkyi oluşturur.Canim bende dun gece migde karin agrisiyla uyandim sabah ishal olmusyum acaba dogum mu yaklasti
Hadi gözün Aydın canım hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı :))Kızlar selamlar herşey yolunda doktordan geliyorum ufaktan sancılarım çıktı doktor sezeryan olursan 25 mayıs verdi tarihi yani bebeğim kendi gelmezse 25 mayısta alacaz kısmetse
Ayy bunu ogrendigim iyi olduHı öyle yapıyorum canım. Doktordan geldik bebegimdeki pamukçuk değilmiş süt pasiymis pamukçuk olmasi için yanaklarda olması lazımmış. . Sileyim mi dedim sakin dokunma dedi Anlamadım gitti
Canım doktora sordum pamukçuk değilmiş pamukçuk yanaklarda da olurmuş. Süt pasiymis bu. Sakın silme dedi
temizlik bitmiyo canım, 3 günde yerler mahfoluyoAyy bunu ogrendigim iyi olduyoksa silerdim ben. Sen simdi tecrubeli anne oldun. 15 gun sonra ins bende anne olucam. Cok heyecanliyim. Ama temizlik hic bitmeyecek gibi
Kizlar bugunkontrol vardi. Bebegin suyucok azalmis, hastaneye yattim. Serum veriyorlar. Ne olur fua edin benim icin, yarin tekrar bakacaklar, bi artis yoksa dogumu baslatacaklar. Annem pazar gunu gelecek, hastane cantasini da hazirlamamistim daha. Bebegimin daha 3 haftasi var, ne olur fua edin, suyum cogalsin yarina kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?