Ben de anıyım canım başım felaket canım sıkkın sinirliyim. Resmen depresyondayım ...Kızlar fena halde başım ağrıyor.bir sersemlik var kafamda.hiç halim yok kolumu kaldıramıyorum.yaşam enerjim bitmiş gibi resmen.depresyona mı giriyorum anlamadım.sezeryanı düşünmeye başladım.birde belirsizlik falan kafamı yoruyor bir süredir.şu süreç bitse de bebeğimizi de alıp gelsek evimize.
Kizlar, yanlis anlamayin da, sanki trde biraz abartiyolar gibime geliyor, yani hemen doguma almaya calisiyorlar, bu bana cok dogru gelmiyor, herhangi bir.komplikasyn yoksa bir hafta 10 gun beklenebilir, zaten o gunler tahmini gunler, hata payi var. doktorlarin isine geliyor kafa katistiriyor gibi geliyor bana. Benimki de iste sekere takmis, her sey normal, seker de yok, ya seker cikarsa diyip duruyor, seker cikarsa.almam lazim bebegu diyor, ortada hicbi.sey yok oysa ki. Kizim 41 haftalikti, hicbir belirti yoktu, 2 gunde 1 nstye girdim, her sey normaldi, sifir sanci vardi. Zamani gelmemis diye dusundum. trde direk suni sanci veriyolar ya, burda oyle.yapmiyolar, onu da merak ettim acikcasi, acaba hangisi dogru, bana alttan uzun boru gibi bi sey soktular, o iceri kadar.gitti, sanirim rahim agzini uyardi, o sekilde dogumum kendi basladi elh, suniye.gerek kalmadan normal dogumla dogurdum, boyle.bir.ihtimal varken, erkenden suni sanciyla.dogurtmaya calismak dogru gelmiyor bana, bilmiyirum ben mi cok rahatim.
acıbadem hastanesi 10.000hangi hastaneye gidiyordun cnm? Ne kadar dediler ki
al benden de o kadar.tam genel temizlik bitti rahat rahat oturacam diyodum ama toz alma ,ütü çamaşır,bulaşık bitmiyor...çok sıkıldım dinlenemiyorum eşim sabah işe gidiyo akşam geliyo.evde 2 kişiyiz ama 10 kişilik bi ailenin işini yapıyorum sankitemizlik bitmiyo canım, 3 günde yerler mahfoluyo
nerede oturuyorsunuz ben zeytinburnunda avrasya hospitala gidiyorum normal doğum için 1000 tl dedileracıbadem hastanesi 10.000
ben en azla 2bin verebilirim
kızlar biz evimize gedik çoook şükür normalde yarın sezeryan olacaktım drumla öyle planlamıştık hem büyük kızım doğum günü 6 mayıs ikisin aynı olsun istemiştim çok sorunsuz süper bir hamilelik geçirdim ama doğum zor oldu pazartesi sabaha karşı 2,5 gibi sancılar başladı bebeğin ters olduğunu bildiğim için çok korktum eşimi uyandırdım hazırlan gidelim dedim biz hazırlanırken sancılar çok şiddetlendi bir anda bütün suyum boşaldı ve kordon dışarı çıktı eşimin gözleri döndü korkudan ben bebek de geliyor sandım ve ters bir bebek Allahım ikimzide aklımızı kaybettik drumu aradık hemen gelin dedi hastaneyle bizim olduğumuz yer 40 km yarım saat falan yola çıktık yolda bebeğin hareketleri kesildi ben bir yandan ağlıyorum bebeğe bir şey oldu diye hemen doğumhaneye aldılar dr geldi muayene etti kalp atışı çok zayıftı ben ağlıyorum korkudan adam panikledi bütün hastane ayağa kalktı hemen acil sezeryana alıyoruz dedi ameliyata girdim dua ettim hep sora uyudum 3.50 de ameliyata girdim 4.40 da doğmuş kızım önce onu getirmişler odaya sonra beni uyandırdılar çok güzel bir kızın oldu dediler ben zaten gözümü açar açmaz bebeğim nerede iyi mi diye sordum iyi dediler uyanmam çok kolay oldu sezaryana kötü girersen kötü uyanırsın derler ama ben iyi uyandım bebişimi gördüm çok güzel Allahım fındık kadar burnu var aynı ablasına benziyor sabah drum tekrar geldi büyük bir şey atlattık ama bitti gitti dedi elimi tuttu moral verdi ilk gün ve gece zor geçiyor kızlar ameliyat yeri çok acıyor bebekle ilgilenmek emzirmek kucağa almak çok zor oluyor Allahtan eşim yanında her şeye yetişti sağolsun bugün daha iyiyim yürüyorum gaz çıkarma kısmı zor oldu lavman yaptılar rahatladım şimdi evdeyiz kuzucum uyuyor artık kişilik bir aile olduk Allahım herkese nasip etsin bazı şeyler insanın elinde olmuyor normalde yarın ablasıyla aynı gün doğacaktı beraber kutlayacaktım ama nasip çok şükür bu güne sağlıkla evimize geldik darısı hayırlısıyla sağlıkla bekleyenlere olsun inşallah.Çok geçmiş olsun neyseki sağsağlim atlatmışsın Sllah bsğışlasın ysvrunu da
avcılarnerede oturuyorsunuz ben zeytinburnunda avrasya hospitala gidiyorum normal doğum için 1000 tl dediler
Valla memeyi 1 dk vermesem kiyamet kopuyor. Memede uyumasa birakacagi yok sipanin. Evet bizim de atesimiz 37 bucuktu. Izmir malum sicak, evin ici bi serin bi sicak olunca ve ben de devamli ates icinde oldugumdan anlayamiyorum cocuga ne giydireyim nasil yapayim die.ağlıyor mu canım doymazsa ağlar demişti doktorumuz.
benm oğlum delik deşik oldu canım. kuvözde serum yüzünden damaryolu açmışlar iki günde bir değiştirdiklerinden elleri kolları ayakları delik deşik sarılık yüzünden de sürekli kan alınıyor çok üzülüyorum
eşim de ondan almayın benden alın diyesim geliyo diyor
bebikoların ateşleri normalden biraz yüksek 37 buçuk oluyor galiba. oğlumun hep öyle çıktı hastanedeyken normal dediler. yinede dikkat et bugün doktorda bana çok giydirmişsin dedi.
ilk doğumumu da aynı hastanede yapmıştım sorun olmadı memnunumavcılar
Hayırlı olsun öncelikle. Çok zor bi süreç atlatmışsın. Neyse ki iyisiniz ikiniz de. Artık birer anı olarak kalacak yaşadığın anlar :) Peki kordon neden çıkmış ki. Doktorun bişey dedi mi?kızlar biz evimize gedik çoook şükür normalde yarın sezeryan olacaktım drumla öyle planlamıştık hem büyük kızım doğum günü 6 mayıs ikisin aynı olsun istemiştim çok sorunsuz süper bir hamilelik geçirdim ama doğum zor oldu pazartesi sabaha karşı 2,5 gibi sancılar başladı bebeğin ters olduğunu bildiğim için çok korktum eşimi uyandırdım hazırlan gidelim dedim biz hazırlanırken sancılar çok şiddetlendi bir anda bütün suyum boşaldı ve kordon dışarı çıktı eşimin gözleri döndü korkudan ben bebek de geliyor sandım ve ters bir bebek Allahım ikimzide aklımızı kaybettik drumu aradık hemen gelin dedi hastaneyle bizim olduğumuz yer 40 km yarım saat falan yola çıktık yolda bebeğin hareketleri kesildi ben bir yandan ağlıyorum bebeğe bir şey oldu diye hemen doğumhaneye aldılar dr geldi muayene etti kalp atışı çok zayıftı ben ağlıyorum korkudan adam panikledi bütün hastane ayağa kalktı hemen acil sezeryana alıyoruz dedi ameliyata girdim dua ettim hep sora uyudum 3.50 de ameliyata girdim 4.40 da doğmuş kızım önce onu getirmişler odaya sonra beni uyandırdılar çok güzel bir kızın oldu dediler ben zaten gözümü açar açmaz bebeğim nerede iyi mi diye sordum iyi dediler uyanmam çok kolay oldu sezaryana kötü girersen kötü uyanırsın derler ama ben iyi uyandım bebişimi gördüm çok güzel Allahım fındık kadar burnu var aynı ablasına benziyor sabah drum tekrar geldi büyük bir şey atlattık ama bitti gitti dedi elimi tuttu moral verdi ilk gün ve gece zor geçiyor kızlar ameliyat yeri çok acıyor bebekle ilgilenmek emzirmek kucağa almak çok zor oluyor Allahtan eşim yanında her şeye yetişti sağolsun bugün daha iyiyim yürüyorum gaz çıkarma kısmı zor oldu lavman yaptılar rahatladım şimdi evdeyiz kuzucum uyuyor artık kişilik bir aile olduk Allahım herkese nasip etsin bazı şeyler insanın elinde olmuyor normalde yarın ablasıyla aynı gün doğacaktı beraber kutlayacaktım ama nasip çok şükür bu güne sağlıkla evimize geldik darısı hayırlısıyla sağlıkla bekleyenlere olsun inşallah.
Ben tecrübeli değilim ama okuduğum bir yazıda bebek kanala yerleşince bebeğin hareketleri azalır diyordu.bebek doğum kanalına yerleşince hareketlerde azalma oluyor mu ? bugün hareketlerimiz bayağı azaldı, kasıklarımda ağrı başladı tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim
benimde ikinci hamileliğim ama ilkinde gece suyum gelmişti 38+2 de sancı yoktu bir gece hastanede bekledik suni sancı ,le doğum yapmıştım şimdi daha farklı bakalım nasıl olacakBen tecrübeli değilim ama okuduğum bir yazıda bebek kanala yerleşince bebeğin hareketleri azalır diyordu.
Düzenli geliyorsa niye bekle dedi ki. Benim de kasılmalarım oluyor ama düzenli değil. Biraz bekleyip git istersen doktora bi kontrol etsin yine de.Merhaba kızlar
bu sabah 6 da şiddetli sol bel ağrısı ile uyandım bir saat bekledikten sonra öylece uyumuşum. Sonra 10 gibi uyandım yine aynı ağrı ile. Belim çok kötü ağrıyor kasilmalarim düzenli olarak var 5 dk de bir ama öyle şiddetli sancı yok anlayamadım sizdede öyle olan var mı yada oldumu?
Doktorumu aradım bekle dedi ama ben çok merak ediyorum acaba doğum başlangıcı mi?
Bende varimmayısın ilk haftası doğum tarihi görünen sadece ben mi kaldım acaba :)
Her hamilelik ve doğum farklı oluyormuş. Ben hiçbişey bilmediğimden sürekli okuyarak öğrenmeye çalışıyorum ama süreç nasıl işleyecek belirsiz yine de. Suyum gelirse anlar mıyım korkusu var sadece :) Sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş bazen. İnşallah bi aksilik olmadan sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.benimde ikinci hamileliğim ama ilkinde gece suyum gelmişti 38+2 de sancı yoktu bir gece hastanede bekledik suni sancı ,le doğum yapmıştım şimdi daha farklı bakalım nasıl olacak
Cuma gunu kontrole gidecem bir sorayim bakiim ne diyeceklersen bı dene bakalım ne dıcek dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?