2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de anıyım canım başım felaket canım sıkkın sinirliyim. Resmen depresyondayım ...

Sezeryana alinma nedenleri konusunda sana katiliyorum canim. Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman dogum baslamali.ama 40. Haftayi doldurduktan sonra bebekler anne karninda kakasini yiyormus bazen suyunu iciyormus.boyle olan yakinlarim cok var etrafimda. Sezeryan istemiyorum ama 40. Haftayi gecerse beklemixem sanirim

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişinizle birlikte bir önür sağlık mutluluk huzur dilerim , doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah . Bende dünkü kontrolden sonra doktorum cumartesiyi sezeryan için uygun gördü aksilik olmazsa inşallah 9 unda kavuşuyorum bebişime , tuhaf bir heyecan sardı beni bir yandanda yetiştirilmesi gereken işlerr ... Yarın temizlik var bugünden birkaç posta çamaşır yıkandı perşembede tahlil ve epilasyon işleri Cuma da biraz dinlenicem inşallah tabi yavrukuş acele etmezse . Bakalım 28 aylık oğlum nasıl karşılayacak merakla bekliyorum

temizlik bitmiyo canım, 3 günde yerler mahfoluyo
al benden de o kadar.tam genel temizlik bitti rahat rahat oturacam diyodum ama toz alma ,ütü çamaşır,bulaşık bitmiyor...çok sıkıldım dinlenemiyorum eşim sabah işe gidiyo akşam geliyo.evde 2 kişiyiz ama 10 kişilik bi ailenin işini yapıyorum sanki

Merhaba kızlar
bu sabah 6 da şiddetli sol bel ağrısı ile uyandım bir saat bekledikten sonra öylece uyumuşum. Sonra 10 gibi uyandım yine aynı ağrı ile. Belim çok kötü ağrıyor kasilmalarim düzenli olarak var 5 dk de bir ama öyle şiddetli sancı yok anlayamadım sizdede öyle olan var mı yada oldumu?
Doktorumu aradım bekle dedi ama ben çok merak ediyorum acaba doğum başlangıcı mi?

Çok geçmiş olsun neyseki sağsağlim atlatmışsın Sllah bsğışlasın ysvrunu da
kızlar biz evimize gedik çoook şükür normalde yarın sezeryan olacaktım drumla öyle planlamıştık hem büyük kızım doğum günü 6 mayıs ikisin aynı olsun istemiştim çok sorunsuz süper bir hamilelik geçirdim ama doğum zor oldu pazartesi sabaha karşı 2,5 gibi sancılar başladı bebeğin ters olduğunu bildiğim için çok korktum eşimi uyandırdım hazırlan gidelim dedim biz hazırlanırken sancılar çok şiddetlendi bir anda bütün suyum boşaldı ve kordon dışarı çıktı eşimin gözleri döndü korkudan ben bebek de geliyor sandım ve ters bir bebek Allahım ikimzide aklımızı kaybettik drumu aradık hemen gelin dedi hastaneyle bizim olduğumuz yer 40 km yarım saat falan yola çıktık yolda bebeğin hareketleri kesildi ben bir yandan ağlıyorum bebeğe bir şey oldu diye hemen doğumhaneye aldılar dr geldi muayene etti kalp atışı çok zayıftı ben ağlıyorum korkudan adam panikledi bütün hastane ayağa kalktı hemen acil sezeryana alıyoruz dedi ameliyata girdim dua ettim hep sora uyudum 3.50 de ameliyata girdim 4.40 da doğmuş kızım önce onu getirmişler odaya sonra beni uyandırdılar çok güzel bir kızın oldu dediler ben zaten gözümü açar açmaz bebeğim nerede iyi mi diye sordum iyi dediler uyanmam çok kolay oldu sezaryana kötü girersen kötü uyanırsın derler ama ben iyi uyandım bebişimi gördüm çok güzel Allahım fındık kadar burnu var aynı ablasına benziyor sabah drum tekrar geldi büyük bir şey atlattık ama bitti gitti dedi elimi tuttu moral verdi ilk gün ve gece zor geçiyor kızlar ameliyat yeri çok acıyor bebekle ilgilenmek emzirmek kucağa almak çok zor oluyor Allahtan eşim yanında her şeye yetişti sağolsun bugün daha iyiyim yürüyorum gaz çıkarma kısmı zor oldu lavman yaptılar rahatladım şimdi evdeyiz kuzucum uyuyor artık kişilik bir aile olduk Allahım herkese nasip etsin bazı şeyler insanın elinde olmuyor normalde yarın ablasıyla aynı gün doğacaktı beraber kutlayacaktım ama nasip çok şükür bu güne sağlıkla evimize geldik darısı hayırlısıyla sağlıkla bekleyenlere olsun inşallah.

Valla memeyi 1 dk vermesem kiyamet kopuyor. Memede uyumasa birakacagi yok sipanin. Evet bizim de atesimiz 37 bucuktu. Izmir malum sicak, evin ici bi serin bi sicak olunca ve ben de devamli ates icinde oldugumdan anlayamiyorum cocuga ne giydireyim nasil yapayim die.

bebek doğum kanalına yerleşince hareketlerde azalma oluyor mu ? bugün hareketlerimiz bayağı azaldı, kasıklarımda ağrı başladı tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim

Hayırlı olsun öncelikle. Çok zor bi süreç atlatmışsın. Neyse ki iyisiniz ikiniz de. Artık birer anı olarak kalacak yaşadığın anlar :) Peki kordon neden çıkmış ki. Doktorun bişey dedi mi?

bebek doğum kanalına yerleşince hareketlerde azalma oluyor mu ? bugün hareketlerimiz bayağı azaldı, kasıklarımda ağrı başladı tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim
Ben tecrübeli değilim ama okuduğum bir yazıda bebek kanala yerleşince bebeğin hareketleri azalır diyordu.

Ben tecrübeli değilim ama okuduğum bir yazıda bebek kanala yerleşince bebeğin hareketleri azalır diyordu.
benimde ikinci hamileliğim ama ilkinde gece suyum gelmişti 38+2 de sancı yoktu bir gece hastanede bekledik suni sancı ,le doğum yapmıştım şimdi daha farklı bakalım nasıl olacak

Düzenli geliyorsa niye bekle dedi ki. Benim de kasılmalarım oluyor ama düzenli değil. Biraz bekleyip git istersen doktora bi kontrol etsin yine de.

benimde ikinci hamileliğim ama ilkinde gece suyum gelmişti 38+2 de sancı yoktu bir gece hastanede bekledik suni sancı ,le doğum yapmıştım şimdi daha farklı bakalım nasıl olacak
Her hamilelik ve doğum farklı oluyormuş. Ben hiçbişey bilmediğimden sürekli okuyarak öğrenmeye çalışıyorum ama süreç nasıl işleyecek belirsiz yine de. Suyum gelirse anlar mıyım korkusu var sadece :) Sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş bazen. İnşallah bi aksilik olmadan sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…