Düzenli geliyorsa niye bekle dedi ki. Benim de kasılmalarım oluyor ama düzenli değil. Biraz bekleyip git istersen doktora bi kontrol etsin yine de.
Oda neymis ki aa deseydin sutu agzinda tutuyor yutamiyor diye yazik yavruna kiyamamHı öyle yapıyorum canım. Doktordan geldik bebegimdeki pamukçuk değilmiş süt pasiymis pamukçuk olmasi için yanaklarda olması lazımmış. . Sileyim mi dedim sakin dokunma dedi Anlamadım gitti
Canım doktora sordum pamukçuk değilmiş pamukçuk yanaklarda da olurmuş. Süt pasiymis bu. Sakın silme dedi
ceHer hamilelik ve doğum farklı oluyormuş. Ben hiçbişey bilmediğimden sürekli okuyarak öğrenmeye çalışıyorum ama süreç nasıl işleyecek belirsiz yine de. Suyum gelirse anlar mıyım korkusu var sadece :) Sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş bazen. İnşallah bi aksilik olmadan sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağııza.
Gunun gelmis olabilir insallah kendi sancindirda onunla dogum yaparsinMerhaba kızlar
bu sabah 6 da şiddetli sol bel ağrısı ile uyandım bir saat bekledikten sonra öylece uyumuşum. Sonra 10 gibi uyandım yine aynı ağrı ile. Belim çok kötü ağrıyor kasilmalarim düzenli olarak var 5 dk de bir ama öyle şiddetli sancı yok anlayamadım sizdede öyle olan var mı yada oldumu?
Doktorumu aradım bekle dedi ama ben çok merak ediyorum acaba doğum başlangıcı mi?
Benim de ilk doğumum, çok heycanlıyım 9 ay nasıl geçti, son haftalar geçmek bilmiyor :)Kasilmalarim oluyor ama ağrı yok. Bu benim ilk dogumum allah nasip ederse belki bu şekilde bir iki gün sürermiş
Perşembe günü günüm amin inş hepimizin dogumlari kolay olurGunu
Gunun gelmis olabilir insallah kendi sancindirda onunla dogum yaparsin
Hemde hiç geçmiyor bende çok heyecanlıyım ve bebeğime kavuşmak istiyomBenim de ilk doğumum, çok heycanlıyım 9 ay nasıl geçti, son haftalar geçmek bilmiyor :)
sağol canım evet dra sordum tamamen bebeğin duruşuyla alakalı dedi ters durduğu için böyle bir şey olmuş rabbim kimseye yaşatmasınHayırlı olsun öncelikle. Çok zor bi süreç atlatmışsın. Neyse ki iyisiniz ikiniz de. Artık birer anı olarak kalacak yaşadığın anlar :) Peki kordon neden çıkmış ki. Doktorun bişey dedi mi?
Ya benim bebek de ters.Allah korusun doğuracağım hastane de buraya 1,5 saat uzakta.öyle bir durum olursa gidemem oraya kadar heralde.burada biyerde doğururum.hoş haftaya gidiiyim diyoruz kayınvalideye orda geçiricem son haftayı.bu arada sana hayırlı olsun canım.bundan sonra sağlıkla büyüt inşallah bebeğini.sağol canım evet dra sordum tamamen bebeğin duruşuyla alakalı dedi ters durduğu için böyle bir şey olmuş rabbim kimseye yaşatmasın
Merhaba kızlar
bu sabah 6 da şiddetli sol bel ağrısı ile uyandım bir saat bekledikten sonra öylece uyumuşum. Sonra 10 gibi uyandım yine aynı ağrı ile. Belim çok kötü ağrıyor kasilmalarim düzenli olarak var 5 dk de bir ama öyle şiddetli sancı yok anlayamadım sizdede öyle olan var mı yada oldumu?
Doktorumu aradım bekle dedi ama ben çok merak ediyorum acaba doğum başlangıcı mi?
inanmiyorum resmen beni anlattin bende bel agrisiyla uyandim sabah sanci dakkasi tuttuk 7 dakkaya kadar indi biraz daha bekliyeyim dedik buseferde dakikalar arasi azalmak yerine artti.ama yinede doktora gittik doktor bakti bisey yokmus.zaten dogum olursa agrilar hic durmaz dedi hep devam eder dedi...Merhaba kızlar
benim geçen hafta bi gün 7 dk da kasılmam olmuştu. geçti sonraMerhaba kızlar
benim de öyle, ya yarın doğurursam diye düşünüp işler sürekli aklıma geliyo, tekrarlayıp duruyorum.al benden de o kadar.tam genel temizlik bitti rahat rahat oturacam diyodum ama toz alma ,ütü çamaşır,bulaşık bitmiyor...çok sıkıldım dinlenemiyorum eşim sabah işe gidiyo akşam geliyo.evde 2 kişiyiz ama 10 kişilik bi ailenin işini yapıyorum sanki
benim de ters ve 8 mayıs doğum tarihi. büyük ihtimalle yarın sezeryana alıcak. okuyunca çok korktumYa benim bebek de ters.Allah korusun doğuracağım hastane de buraya 1,5 saat uzakta.öyle bir durum olursa gidemem oraya kadar heralde.burada biyerde doğururum.hoş haftaya gidiiyim diyoruz kayınvalideye orda geçiricem son haftayı.bu arada sana hayırlı olsun canım.bundan sonra sağlıkla büyüt inşallah bebeğini.
benim de tek korkum sızıntı şeklinde suyum gelir de anlamam endişesi. çünkü zaten akıntı oluyor sürekli pecete kullanıyorum yada günlük ped.Her hamilelik ve doğum farklı oluyormuş. Ben hiçbişey bilmediğimden sürekli okuyarak öğrenmeye çalışıyorum ama süreç nasıl işleyecek belirsiz yine de. Suyum gelirse anlar mıyım korkusu var sadece :) Sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş bazen. İnşallah bi aksilik olmadan sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?