2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Düzenli geliyorsa niye bekle dedi ki. Benim de kasılmalarım oluyor ama düzenli değil. Biraz bekleyip git istersen doktora bi kontrol etsin yine de.

Kasilmalarim oluyor ama ağrı yok. Bu benim ilk dogumum allah nasip ederse belki bu şekilde bir iki gün sürermiş

Oda neymis ki aa deseydin sutu agzinda tutuyor yutamiyor diye yazik yavruna kiyamam

ce

okudukça kafa iyice karışıyor :) hayırlısı ile diyelim suyum geldiğine uyuyordum şimdi de inşallah farkederim

Gunu
Gunun gelmis olabilir insallah kendi sancindirda onunla dogum yaparsin

Hayırlı olsun öncelikle. Çok zor bi süreç atlatmışsın. Neyse ki iyisiniz ikiniz de. Artık birer anı olarak kalacak yaşadığın anlar :) Peki kordon neden çıkmış ki. Doktorun bişey dedi mi?
sağol canım evet dra sordum tamamen bebeğin duruşuyla alakalı dedi ters durduğu için böyle bir şey olmuş rabbim kimseye yaşatmasın

sağol canım evet dra sordum tamamen bebeğin duruşuyla alakalı dedi ters durduğu için böyle bir şey olmuş rabbim kimseye yaşatmasın
Ya benim bebek de ters.Allah korusun doğuracağım hastane de buraya 1,5 saat uzakta.öyle bir durum olursa gidemem oraya kadar heralde.burada biyerde doğururum.hoş haftaya gidiiyim diyoruz kayınvalideye orda geçiricem son haftayı.bu arada sana hayırlı olsun canım.bundan sonra sağlıkla büyüt inşallah bebeğini.

Son düzenleme:
sanırım biz zor bir hamilelelik süreci geçirdiğimiz için kendimizi hep haftalar ilerlesin en kötü 32. hafta en iyi 36 yı tamamlasın yavrumuz diye şartlamışız ya. o sebeple 36 dan sonrası geçmek bilmedi 1 ay alt tarafı :) çok şükür bugünlere ulaştık şimdi son günler ve artık sabrımızın da son demleri :) İyiki bu kadar kalmış yavrumuz inş daha sağlıklı olurlar hem ruhen hem bedenen. doğumu hiç düşünmüyorum artık oluruna bıraktım nasıl ne zman derken bugün fark ettim hiç halim kalmamış zihnim yorgun ama inş hep hayrlı haber alıp hayrlı haber verelim.

Erkek bebek sanirim senin...
Ilk oglumda ayni başladı bel agrisi aksama kadar gitgide artmisti...
Ne oturabiliyodum ne ayakta durabiliyordum...
Insanin beli kopuyor sanki...
Gece suyum geldi zaten...
Hazir ol cnm heran suyun gelebilir...

inanmiyorum resmen beni anlattin bende bel agrisiyla uyandim sabah sanci dakkasi tuttuk 7 dakkaya kadar indi biraz daha bekliyeyim dedik buseferde dakikalar arasi azalmak yerine artti.ama yinede doktora gittik doktor bakti bisey yokmus.zaten dogum olursa agrilar hic durmaz dedi hep devam eder dedi...

benim geçen hafta bi gün 7 dk da kasılmam olmuştu. geçti sonra

benim de öyle, ya yarın doğurursam diye düşünüp işler sürekli aklıma geliyo, tekrarlayıp duruyorum.

benim de ters ve 8 mayıs doğum tarihi. büyük ihtimalle yarın sezeryana alıcak. okuyunca çok korktum ceylamm Allah korumuş

Kizlar hepinize iyi aksamlar,
Nihayet bekledigim gun geldi. Yarin doktorum dogumumu baslatiyor. Sabah yatisimiz olacak. Sancilarima ragmen acilmam olmadigi icin rahim agzini acacak ilac verilecek once.acilma olmazsa suni sanci yine olmazsa son care sezeryan yapilacak.herseyimizi hazirladik sabahi bekliyoruz artik. Hakkimizda hayirlisi olsun. Hepinize sevgiler. Dualarinizi esirgemeyin kizlar...

benim de tek korkum sızıntı şeklinde suyum gelir de anlamam endişesi. çünkü zaten akıntı oluyor sürekli pecete kullanıyorum yada günlük ped.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…