ben de öyle sürekli evi düzenli tutayım olur ki doğuma gidersem kaarısık kalmasın falan.o telasla iş bitmiobenim de öyle, ya yarın doğurursam diye düşünüp işler sürekli aklıma geliyo, tekrarlayıp duruyorum.
Allah yardımcın olsun canım ii düşün Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin doğumunuKizlar bugunkontrol vardi. Bebegin suyucok azalmis, hastaneye yattim. Serum veriyorlar. Ne olur fua edin benim icin, yarin tekrar bakacaklar, bi artis yoksa dogumu baslatacaklar. Annem pazar gunu gelecek, hastane cantasini da hazirlamamistim daha. Bebegimin daha 3 haftasi var, ne olur fua edin, suyum cogalsin yarina kadar
Neden gününü bekledi canimKizlar hepinize iyi aksamlar,
Nihayet bekledigim gun geldi. Yarin doktorum dogumumu baslatiyor. Sabah yatisimiz olacak. Sancilarima ragmen acilmam olmadigi icin rahim agzini acacak ilac verilecek once.acilma olmazsa suni sanci yine olmazsa son care sezeryan yapilacak.herseyimizi hazirladik sabahi bekliyoruz artik. Hakkimizda hayirlisi olsun. Hepinize sevgiler. Dualarinizi esirgemeyin kizlar...
Neden gününü beklemedin canimKizlar hepinize iyi aksamlar,
Nihayet bekledigim gun geldi. Yarin doktorum dogumumu baslatiyor. Sabah yatisimiz olacak. Sancilarima ragmen acilmam olmadigi icin rahim agzini acacak ilac verilecek once.acilma olmazsa suni sanci yine olmazsa son care sezeryan yapilacak.herseyimizi hazirladik sabahi bekliyoruz artik. Hakkimizda hayirlisi olsun. Hepinize sevgiler. Dualarinizi esirgemeyin kizlar...
Bende br haber bekliyorum , çok çok merak ediyorumya nedentoist den hiç haber yok ben çok merak ettim doğrusu aklım hep burda inşallah iyilerdir.
Bende br haber bekliyorum , çok çok merak ediyorum
Canım resmini atabilir misin tekrar rica etsem merak ettimKayınvalidrm almış onu, cibinliğini yan korumasını da yaptırmış bilmiyorum ama sorar yazarım. Öyle bi şey alın siz de gittiğiniz yere taşırsonız. Boş odada bırakışmıyor çünkü.
çok yorucuben de öyle sürekli evi düzenli tutayım olur ki doğuma gidersem kaarısık kalmasın falan.o telasla iş bitmio
Su önemli mutlaka git hastaneye bir an önce. Nişan sancı vs evde beklesen olurdu ama su geldiginde genelde bir gün içinde doğum da olur. Suyun gelmesi devam edecektir. Bende dd aynısı oldu bir an önce git.Kızlar yardım lütfen bende Mayıs'ın 26 sına kadar Doğumu bekliyorduk fakat demin hafif suyum geldi siz doğum olur mu daha erken ya Olmasını istemiyorum şimdi çok tedirginim hastaneye de şimdi gitmek istemiyorum orda cok yıpranıyoruz açılma sancı derken.ne yapmam gerekiyo bi akılverin
Amin canım inşallah... Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Sen de güle güle büyüt yavrularını ikisi de hayırlı evlat olsunlar. İki kardeş hep çok sevsin birbirlerini, destek olsunlar...Doktor bana da 6 mayısdan itibaren alabiliriz günü sen belirle dedi. Bende 8 mayıs olsun dedim. Ama ağrılarım arttı, akıntılarım çok sulu geliyor. 6 mayıs da desem olacakmış. Bebeğim çıkmak için acele ediyor sanki... İnşallah cuma ya kadar doğurmam diye dua ediyorum. 2 günüm kaldı...Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim ilk kez anne olmuş kadar heyecanli ve mutluyum kucuk kuzuma bakarken icim titriyor buyuk kuzumun kardesini nasil sevdigini bana nasil destek olmaya calistigini gordukce mutluluktan sarhoş oluyorum. Onlar benim bu dunyadaki meleklerim iyiki doğurmuşum dediklerim. Sende ayni duygulari yaşayacaksin canim, Allah sağlicakla kucagina almayi nasip etsin inş. Bizimde 11 mayis sezeryan günümüzdü oğlusum 10 gün önceden bize süpriz yapti:)
Minnakcım bu su ne kadar geliyor? Nasıl birşey? Bugün akşama doğru benden de geldi sanki akıntımı? Su mu anlamadım. Üstümğz başımız ıslanacak kadar mı geliyor?S
Su önemli mutlaka git hastaneye bir an önce. Nişan sancı vs evde beklesen olurdu ama su geldiginde genelde bir gün içinde doğum da olur. Suyun gelmesi devam edecektir. Bende dd aynısı oldu bir an önce git.
Mutlaka gitmelisin. Enfeksiyon riski de var su gelince orda antibiyotik yapiyolar.ama uzanında gelmiyor ayağa Kalktım mı hafif geliyo hastaneye gitsem şimdi ne bilim çok şey yapıyorlar ondan gitmek istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?