2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah yardımcın olsun canım ii düşün Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin doğumunu

Neden gününü bekledi canim

N
Neden gününü beklemedin canim

Kizlar toist dogumunu yapmis ama galiba yorgunluktan goremiyor cunku dun en son konuştuğumuzda hala acilma.bekliyordu acilma.olmayinca gece sezeryana aldılar muhtemelen hala yorgunlugu vardir insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz bendr bi bilgi edibirsem haber veririm. Bu arada dogum yapan butun arkadaslari tebrik ediyorum darisi bize insallah :)

Kızlar yardım lütfen bende Mayıs'ın 26 sına kadar Doğumu bekliyorduk fakat demin hafif suyum geldi siz doğum olur mu daha erken ya Olmasını istemiyorum şimdi çok tedirginim hastaneye de şimdi gitmek istemiyorum orda cok yıpranıyoruz açılma sancı derken.ne yapmam gerekiyo bi akılverin

S
Su önemli mutlaka git hastaneye bir an önce. Nişan sancı vs evde beklesen olurdu ama su geldiginde genelde bir gün içinde doğum da olur. Suyun gelmesi devam edecektir. Bende dd aynısı oldu bir an önce git.

Amin canım inşallah... Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Sen de güle güle büyüt yavrularını ikisi de hayırlı evlat olsunlar. İki kardeş hep çok sevsin birbirlerini, destek olsunlar...Doktor bana da 6 mayısdan itibaren alabiliriz günü sen belirle dedi. Bende 8 mayıs olsun dedim. Ama ağrılarım arttı, akıntılarım çok sulu geliyor. 6 mayıs da desem olacakmış. Bebeğim çıkmak için acele ediyor sanki... İnşallah cuma ya kadar doğurmam diye dua ediyorum. 2 günüm kaldı...

S

Su önemli mutlaka git hastaneye bir an önce. Nişan sancı vs evde beklesen olurdu ama su geldiginde genelde bir gün içinde doğum da olur. Suyun gelmesi devam edecektir. Bende dd aynısı oldu bir an önce git.
Minnakcım bu su ne kadar geliyor? Nasıl birşey? Bugün akşama doğru benden de geldi sanki akıntımı? Su mu anlamadım. Üstümğz başımız ıslanacak kadar mı geliyor?

ama uzanında gelmiyor ayağa Kalktım mı hafif geliyo hastaneye gitsem şimdi ne bilim çok şey yapıyorlar ondan gitmek istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum

Biz de beş günlük olduk teyzeleri. Hic birseye vakit bulamıyorum annem yanımda olduğu halde cok zorlaniyorum. Uykusuzluk göğüs yarasi dikiş ağrıları hepsi üst üste gecem gündüzm karıştı Cok huysuz bir bebeğim var inşallah zamanla hersey düzene girer. Bütün bunlara rağmen o herseye deger mükemmel bi duygu. Kimler dogum yapti yapmadi takip edemiyorum. Dogum yapanlarin gözü aydin hayırlı ugurlu olsun. Yapmayanlar da hayrlsyla kolay bi dogumla bebislerini kucağına alsın ins. Öpüyorumm hepinizi :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…